خب اگه گرافیک پایین، باعث افت محسوس کیفیت تصویر بشه زیاد نمی تونه جالب باشه. اما اگه تغییر چندانی در کیفیت ایجاد نکنه مشکلی نیست. پس هر دو در کنار هم می تونه بهتر باشه. حداقل 50، 50 باشه:20:نقل قول:
خب اگه گرافیک پایین، باعث افت محسوس کیفیت تصویر بشه زیاد نمی تونه جالب باشه. اما اگه تغییر چندانی در کیفیت ایجاد نکنه مشکلی نیست. پس هر دو در کنار هم می تونه بهتر باشه. حداقل 50، 50 باشه:20:نقل قول:
بابت عکس ها ممنون. کار شما مثل همیشه بیسته:20:نقل قول:
بچه ها دقت کنین توی این عکس، فرمت تم بادا مشخص هست smt.*
اما وال پیپر مگه عکس نیست؟ پس این چه نوع فرمتیه آشنا نیست، کسی راجع بهش می دونه؟ dcf.*
سلام .
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی در ایران .
مخلصیم .کد:http://www.parsmicrotel.com/samsung-phone-detail/S8500%20Wave.loco?locoparam=56142203
و باز هم بدون شرح
مخلصیم .کد:http://ir.samsungmobile.com/mobile-phones/Samsung%20S8500?kind=
خوش خبر باشینقل قول:
از قیمت احتمالیش چیزی نگفته؟
سلام .
نه قیمت هنوز مشخص نیست .
یه خبر بسیار خوب .
ساپورت سایت SamsungApp از کشور ایران !!!
هنوز رسما راه اندازی نشده و بزودی فارسی کامل در اختیار کاربران قرار میگیره .
مخلصیم .
سامی ترکوند دیگه..........دمش گرم....
فقط میمونه قیمت و قدرت و نوع نرم افزار هاش.......
اگه اینا هم خوب باشه......یه سوپر فون جدید تو راهه.......
و یه سوال........قدرت گرافیکی موج با اس کهکشان یکیه ؟ (دیگه باید فارسی را پاس بداریم :31:)
سلام .
آره جفت گوشیها از GPU مدل PowerVR SGX540 که وقتی در کنار CPU مدل ARM Cortex A8 مچ بشه ، گرافیکی ترین گوشی میشه .
مخلصیم .
اون نرم افزاری که تو سایت پارس کامتل گذاشته چیه؟
کد:http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201005/20100514105553750/Kies_1.5.0.10052_25.exe
مثل برنامه ی New PC Studio خودمون هست، ولی تغییرات زیادی درش بوجود اومده، از جمله اینکه دسترسی مستقیم به سایت Samsung Apps فراهم شده تا کاربران راحتتر بتونن نرم افزار برای گوشیشون دانلود و نصب کنن.به عبارتی با کمک این برنامه مثلاً برای گوشی های بادا علاوه بر اینکه شما می تونین از خود گوشی به سایت apps دسترسی داشته باشین از این طریق هم عیناً میشه همچین کاری کرد:20:نقل قول:
و خیلی قابلیت های دیگه هم داره این برنامه، مثل بک آپ گرفتن از اطلاعات گوشی، مدیریت فایل ها ، ویرایش فایلهای تصویری ویدیویی و صوتی، آپدیت کردن آسان firmware گوشی. خود برنامه هم به راحتی آپدیت میشه (اگه نسخه ی جدیدتر موجود باشه) و...
تصویری از برنامه
سلام .
S AMOLED
مخلصیم .
وااااااااای هدفونو :دی
مثه این که نمی تونه یه تصویر رو full screen بدون هیچ چیزی نشون بده
حتما باید اون سه تای پایین باشن: دی
بادا هم باحاله ها
آخی خوب میشی:دی
بستگی به رزولوشن داره .
تو این عکس رزولوشن واسه آیفون هستن .
اون 3 تا هم نیست !
مخلصیم .
:laughing: مگه تو اون عکس دومیه بدون button نیست ؟ (احتمالاً یه دونه تقه به صفحه بزنی اونا هم میرن یه دونه دیگه بزنی دوباره میان، یا اصلاً auto hide هست) مشکلی نیست که...نقل قول:
ولی انصافاً عجب صفحه ای داره ها . به ترتیب اول ویو بعد نکسوس بعدشم آیفون
و البته آیتونز عکس ها را یه جورایی با روزولشن آیفون جور میکنه......(عکس هایی که نسبتشون به روزولشن بخوره البته)
و البته :دی اگه دقت کنین علامت Play هستش ! این یعنی الان عکسها در حالت Slide Show هستن .
دقت :دی
مخلصیم .
یکم اطلاعات از بازی Modern Combat: Sandstorm :
نقل قول:
As we can see from the pictures, graphics are very good and the game is very fluid and engaging. Modern Combat: Sandstorm is a reference point for modern war games became famous with the iPhone and also arrived on the Wave. Through the settings throws us in the middle of a war of our time participating in Operation Sandstorm: we identify and destroy a new terrorist cell seeking to recruit foreign insurgents in the heart of the desert. The game is based on the classic platform first person shooter with lots of effects and weapons to choose from during the game.
- 10 missions in the Middle East: city, hospital, sewage, port, laboratory and field training
- Battlefields in 3D high definition graphics
- Game even more realistic thanks to movies, dubbing and texture
- Authentic modern weapons: two assault rifles, sniper rifles, RPG, shotgun, machine gun and light machine gun, grenade, flashbang, 4x4 heavy machine gun on a moving
- Ability to unlock new weapons and ammunition stolen from enemies use
پ.ن:زبون اصلیش ایتالیاییه منم با گوگل ترجمه کردم :31:
آفرین کاملاً درسته:31:نقل قول:
دقت هم خوب چیزیه ها
Samsung S8500 Wave review: Hello, world!
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-480p6.php
به به به میبینم که ریویو داد بیرون بالاخره .
چه تعریفهائی :دی فقط مونده سامسونگ یه چندهزارتا برنامه تپل بده بیرون !
چه جعبه بامزه ائی داره :دی
این Hello World رو من زودتر زدم تو امضام ! یادتون باشه :دی
مخلصیم .
فقط نمیدونم چرا سامی توی اسپیکر این و کهکشان گند زده :31:
عوضش توی هدفون واقعا جبران کرده :31:
در کل......براوووو
چه طعمیه ؟ :31:نقل قول:
چه جعبه بامزه ائی داره
خوب حالا یکی بخره مزایا و معایبش رو به ما هم بگه :31:
سلام دوستان.:5:
البته این خبر مال دیروز هست یعنی 1 ژوئن.
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/06/01/vodafone-now-shipping-samsung-wave/
کد:http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/vodafone-begins-shipping-samsung-wave-693465
قیمت : 25000 روپیه که تقریبا برابر میشه با 547$
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/05/31/samsung-to-launch-wave-and-galaxy-s-in-india-in-june/
من پریشب با این گوشی تو کنفرانس سامسونگ کار کردم
سرعتش که مثل هلو هست! کیفیت صفحه نمایش هم فوق العاده
بازی آسفالت 5 رو هم روش داره که با گرافیک خیلی روانی اجرا میشه
قیمتش را هم از مدیر مارکتینگ سامسونگ ایران که پرسیدم با کمال تعجب گفت کمتر از 470 هست که از دو هفته دیگه مایکروتل رسما وارد بازارش میکنه
واسه ایرانیها هم سامسونگ یه سایت بادا گذاشته که برخلاف سایت اصلی که برای گرفتن هر برنامه یک دلار باید داد، این یکی کاملا رایگان هست...
کجاست ما هم میتونیم بریم کار کنیم ؟نقل قول:
من پریشب با این گوشی تو کنفرانس سامسونگ کار کردم
سرعتش که مثل هلو هست! کیفیت صفحه نمایش هم فوق العاده
بازی آسفالت 5 رو هم روش داره که با گرافیک خیلی روانی اجرا میشه
قیمتش را هم از مدیر مارکتینگ سامسونگ ایران که پرسیدم با کمال تعجب گفت کمتر از 470 هست که از دو هفته دیگه مایکروتل رسما وارد بازارش میکنه
واسه ایرانیها هم سامسونگ یه سایت بادا گذاشته که برخلاف سایت اصلی که برای گرفتن هر برنامه یک دلار باید داد، این یکی کاملا رایگان هست...
امیر دوربینو بر دار به عنوان خبر نگار بریم تو کنگره :دی
جمله آخرت خیلی خنده دار بود دم سامی گرم رایگان داره میده میدونه از ایرانی جماعت نمیتونه پول بگیره :دی
سلام اقای apoosh.:5:نقل قول:
چه عجب بالاخره بعد مدتها به کلبه ما هم سری زدی.:31:
انگار دیگه بیشتر تو موبایلستان فعالیت میکنی تا اینجا:20:
بابا برایه ما هم خبر بیار.:8:
عرض سلام خدمت شما سرور گرامی!:20:نقل قول:
بسیار خبر خوبی دادین متشکریم
دلمون می خواد بیشتر اینجا در خدمتتون باشیم...
سلام خدمت سرور ارجمند!نقل قول:
خبر بسیار خوبی بود:20:
امیدواریم بیش از این شما رو اینجا ملاقات کنیم...:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از محبت شما
من تو موبایلستان هم فعالیتی نمیکنم، چندوقتی خیلی سرم شلوغ بود
البته الکی شایعه درست نکنید، من کی گفتم تو مایکروتل کار میکنم!:18:
حالا به احتمال فراوان هفته آینده این گوشی رو از سامسونگ میگیرم، سعی هم میکنم یه ریویو ازش بذارم کیفیت صدا و دوربینش را هم تست میگیرم
اما گوشیه خوبی هست و بخصوص با توجه به اپن سورس بودن سیستم عامل میتونه روزهای درخشانی رو در پیش رو داشته باشه
خود سامسونگ واسه اونهایی که الان براش برنامه بنویسن هم پول خوبی میده و کلا میخواد فوکوس کنه روش و با سرمایه ای که داره یه رقیب جدی برای مکینتاش اپل بکنه این رو
در ضمن، وقتی میاد تو بازار فارسی هم داره و خوشبختانه مشکلی از این بابت نخواهد بود
گفته بودی دیگه خالی نبند من یادمه :دینقل قول:
البته الکی شایعه درست نکنید، من کی گفتم تو مایکروتل کار میکنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا من تو مایکروتل کار نمیکردم و اونموقع هم که گفته بودم تو خود سامسونگ بود (این دو تا با هم فرق داره)نقل قول:
الانم نزدیک به یک سال هست که با سامسونگ کار نمیکنم. شماها عجب حافظه ای دارید!!
آقا این سیستم من قاطی کرده عذر می خوام که پست ها تکراری چاپ شده:41:
آقا این سیستم من قاطی کرده عذر می خوام که پست ها تکراری چاپ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره راس میگی گفتی سامسونگ خالی نبستی آفرین :دی
میشه ادرس سایت رو بدینقل قول:
این سایت طبق Review یی که انجام داده مثل اینکه خیلی از کیفیت صدای این گوشی راضی بوده و یه جورایی اون رو Best in class (به دلیل اینکه بلندترین و شفاف ترین صدا رو حین پخش موسیقی داشته) معرفی کرده.نقل قول:
و گفته که این گوشی فایل های تصویری MKV رو با کیفیت بالا ، بدون نقص و روان پخش کرده
یه خبر خوب هم بدم که این گوشی تا عصر بدستم خواهد رسید
همه سئوالات رو جمع کنید که wave وارد میشود!