توی طبقه ی2 mitsuhide reguestموندم دفنس کاپیتانا زود میرسن به جاشون
Printable View
توی طبقه ی2 mitsuhide reguestموندم دفنس کاپیتانا زود میرسن به جاشون
چرا درباره ی kanetsugu کسی حرفی نمی زنه
هر کدوم از بازیکنان اگه زورشون 99 باشه میتونن از پس تاداکاتسو بربیان من امتحان کردم حتی از پس اوروچی هم میتونن بربیان
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
ببینم کسی میدونه میشه لوبو و تاداکاتسو رو تو warriors2ازاد کرد یا نه؟
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
ببینم کسی میدونه میشه لوبو و تاداکاتسو رو تو warriors2ازاد کرد یا نه؟
بله من امتحان کردم اما اسلحه چهارم نیومد اعصابم خیلی خرد شد تازه بایکی از بازیکنان یکسره تمامی مرحله های weiوwu-shuوswرو بردم و تومو کردم گفتم شاید اسلحه چهارمش بیاد اما باز هم نشد که نشد به نظر من اسلحه چهارم و عکس اخری اصلا باز شدنی نیستن چون که تو فیلمای اخر بازی اسلحه های سوم کاراکترا دستشونه این یعنی پایان بازی و تا اینجا دیگه بیشتر باز نمیشه
من arriors2رو تو2هفته تموم کردم جدیدا هم دارم با پول زورشون رو زیاد میکنم
کلیسا دیگه از کجا اومد من خیلی وقته هزار بار بازی رو تموم کردم کلیسا ندیدم ؟:13::18::13::18:
تعجب من تواینه چرا همه تو تموم کردن بازی مشکل دارن من بازی رو تویکی دو هفته تموم کردم زور همه یعنی بیشترشون هم99هست نکنه بازی شما یا مال من مشکل داره؟
کلیسا؟ کجا؟تو کودوم؟
سلام
اگه میشه روش ازاد کردن اسلحه 4 Nobunagaدر warriors2بهم بگین ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
سلام میخواستم بدونمma chao تو وریورز اروچی آزاد میشه اگه میشه چطوری باید آزادش کنم؟
نقل قول:
:4::4::4::4::4::4:
سلام.
روش آزاد کردن اسلحه چهارم Nobunaga Oda:
شما باید مرحله Battle of Tedorigawa توی Story Mode رو بازی کنین.
به صورت خلاصه:
نجات دادن همه متحدان خود از جمله:
Hideyoshi Hashiba و Toshiie Maeda و Nagahide Niwa و Katsuei Shibata و Kazumasa Takigawa.
به صورت کامل:
مستقیم به شمال برین و Shigeie Shimura رو شکست بدین. از پل در شمال گذشته و Kagetsugu Amakasu رو شکست بدین.
اولین متحدی رو که باید نجات بدین Hideyoshi در شمال است.ژنرال نزدیک اون رو هم شکست بدین.
Hideyoshi به سمت جنوب عقب نشینی میکند. سپس به سراغ Toshiie Maeda رفته و ژنرال نزدیک اون رو هم شکست بدین.
Katsuie Shibata بر علیه Takahiro Kitajaro در جزیره کوچک در حال جنگ هست. اون رو هم نجات بدین.
از محل Katsuie به سمت جنوب غربی برین و Kazumasa Takigawa رو نجان بدین. فقط یک متحد باقی می مونه و اون هم Nagahide Niwa در جنوب هست.
با Niwa متحد بشین و اون رو تا نقطه فرار اسکورت کنین. احتمالا تا الان Nagaatsu Shimura با نیروهای شما در غرب درگیر شدهو
با سرعت پیش اون برین و شکستش بدین. زمانی که آخرین متحد شما به نقطه فرار رسید, یک واحد حمل و نقل در کمپ اصلی Kenshin's ظاهر میشه.
برین و اسلحه چهارمتون رو از دست اونها بگیرین. از ورود Kanetsugu به قلعه Funaoka Castle جلوگیری کنین و سر آخر Kenshin رو هم بکشین.
:4::4::4::4::4::4:نقل قول:
سلام.
آره. تمام شخصیتهایی که توی بازی Warriors Orochi دیدین باز میشن. حتی خود Orochi.
باز کردن Ma Chao:
با گروه Shu مرحله 2 (Gaiden 2) رو بازی کنین.
برای آزاد کردن Ma Chao شما باید همه ی دهقانها رو تا نقطه ی فرار اسکورت کنین. (هیچ کدوم نباید بمیرند)
در آخر خود Ma Chao هم باید زنده باشه.
خیلی خیلی ممنون!!
دوتاسوال دیگه هم دارم.
.kojiro sasaki هم تو این بازی هست؟
.موساشی چطوری آزاد میشه تو اروچی؟
سلام.
Kojiro تو بازی Samurai Warriors 2 هست و به عنوان بادیگارد باز میشه.
باز کردن Musashi Miyamoto تو بازی Warriors Orochi:
باید با گروه Shu مرحله 6X رو بازی کنین.
باید سد آب رو باز کنین و همه ی نیروهای زرد رنگ (Sword Man) رو نجات بدین(زنده باشن).
دمت گرم داداش خیلی گلی:31:
سلام هانزو من موساشی هستم میخواستم بدونم سیوایی که از سامورایی و اوراچی گذاشتی رو چه جوری اجرا کنم من اونارو تو محل بازی کپی کردم ولی بازم وقتی بازی رو اجرا میکردم سیو لود نمی شد.:13:
میشه سیو اوروچی رو بذاریرد؟
تو سامورایی 2 میشه دوتا گارد داشت؟
با تشكر از آقايExtreme Gamer بالا خره با زحمتهاي آقاي Extreme Gamer موفق به اتمام تمامي مراحل دريافت تمامي اسلحه هاي چهارم و آنلاك كردن تمامي گارد ها و اسب هاي بازي Samurai Warriors 2 شدم و هم اكنون سيوي را قرار ميدهم كه در آن:
1-تمامي گارد ها و كاراكتر هاي اين بازي به نهايت قدرت خود رسيده اند.
2-گارد هايي كه در ليست گارد هاي خريداري شده موجود ميباشند قدرتمند ترين گارد ها در نوع خود هستند.
3-سه اسب قدرتمند در ليست گارد ها ي خريداري شده قرار دارند.
4-همه ي اسلحه ها از هرنوع دوعدد در ليست اسلحه ها ي خريداري شده قرار دارد.
5-كاراكتر هاي Okuni و Ranmaru mori آنلاك و به نهايت قدرت رسيده و به تمامي موارد بالا دست يافته اند.
به زودي كتاب آموزش هايي را كه توسط خودم و راهنمايي هاي آقايExtreme Gamer دوست عزيزم :10:نوشته شده + يك ترينر ساخت خودم كه خون را براي P1 و P2 محافظت ميكند را قرار ميدهم.
:20::20::11::11::40::40:
لينك دانلود سيو بازي:
نقل قول:
کد:http://www.uplod.biz/uploads/Samurai-Warriors-2-FULL-Save-game.rar
در اروچی نمیشه اسب انتخاب کرد؟
واریورز اوراچی 2 رو از کجا تهیه کردی:27:
[QUOTE=Hanzo_Hattori;6686043]با تشكر از آقايExtreme Gamer بالا خره با زحمتهاي آقاي Extreme Gamer موفق به اتمام تمامي مراحل دريافت تمامي اسلحه هاي چهارم و آنلاك كردن تمامي گارد ها و اسب هاي بازي Samurai Warriors 2 شدم و هم اكنون سيوي را قرار ميدهم كه در آن:
1-تمامي گارد ها و كاراكتر هاي اين بازي به نهايت قدرت خود رسيده اند.
2-گارد هايي كه در ليست گارد هاي خريداري شده موجود ميباشند قدرتمند ترين گارد ها در نوع خود هستند.
3-سه اسب قدرتمند در ليست گارد ها ي خريداري شده قرار دارند.
4-همه ي اسلحه ها از هرنوع دوعدد در ليست اسلحه ها ي خريداري شده قرار دارد.
5-كاراكتر هاي Okuni و Ranmaru mori آنلاك و به نهايت قدرت رسيده و به تمامي موارد بالا دست يافته اند.
به زودي كتاب آموزش هايي را كه توسط خودم و راهنمايي هاي آقايExtreme Gamer دوست عزيزم :10:نوشته شده + يك ترينر ساخت خودم كه خون را براي P1 و P2 محافظت ميكند را قرار ميدهم.
:20::20::11::11::40::40:
سلام.
Hanzo جون. ما رو شرمنده میکنی.:11::11:
ما مخلص همه ی بچه های این تاپیک و شما هستیم:دی:دی.
خوشحالم که یکی مثل Hanzo جون هست که هوای بچه ها رو داشته باشه.
قصد من فقط کمک کردن تو این بازیها هست. من خودم این بازی رو خیلی خیلی دوست دارم .
به هر حال ما همیشه واسه کمک آماده ایم.
نقل قول:
سلام.
میشه.
برای این کار باید بری توی Story Mode تو صفحه ی Story Select یکی از گروه ها رو انتخاب کن.
توی صفحه Camp قسمت Abilities رو انتخاب کن. تو این صفحه 7 قابلیت از 18 تا رو میتونی برای کاراکترها انتخاب کنی.
ردیف اول کلمه ی Cavalier برای اسب هست که در شروع بازی میتونی از اسب استفاده کنی.
تعداد Cavalier ها به 10 عدد میرسن که اگر بتونی هر 10 تا رو بدست بیاری دو اسب قدرتمند بازی Matsukaze (اسب کیجی) و Red Hare (اسب لوبو) آزاد میشن.
اسب گروه SW در بازی Matsukaze , اسب گروه Shu , Wei , Wu در بازی Red Hare و اسب گروه Other در بازی برای بعضیها Matsukaze و برای بقیه Red Hare هست.
سلام.
از راهنمایت ممنون
موقعي كه ترينر رو اجرا ميكنم ازم كد مي خواد كدش چي ميتوني كمكم كني:41:
سلام.
نميشه تو samurai warriors2 دو باديگارد داشت؟
نقل قول:
سلام.
نه فقط یکی میتونی بگیری.
نقل قول:
هانزو جان من هر کاری کردم دانلود نشد:41:
اون ترينر اوراچي كه گذاشتي من دانلود كردم ولي موقع اجراش ازم كد مي خواد ميتوني كمكم كني؟( :
سلام من تو تاپیکم یه چیزایی راجب orochi 3 نوشتم در حالی که جاهای دیگه هیچ خبری ازش نیس ولی میگن مطالبم تکراریه و تو این تاپیک اومده شما خودتون برید تو تاپیکم بگین اینارو تو کجا دیده بودن که تاپیکمو حذف کردن.منابعشم که همون سایتیه که اولش نوشتم.چطوری میتونم تاپیکمو برگردونم؟؟؟؟؟
مطالب من تکراری نیس حذف میکنن ولی 2 تا تاپیک واسه assassins creed revelations باز میکنن عیب نداره.یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا یادش بخیر اوروچی 1 هر چقدر بازی میکردم سیر نمیشدم.عالی بود.نقل قول:
ولی من با اینکه تموم مراحلو میرفتم خیلی از کاراکترا باز نمیشد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
من فکر کنم چون شما همه ی مطالبی که گذاشتی انگلیسی بود به همین خاطر حذف کردن.
بیشتر کاربران نمیتونن مطالب انگلیسی رو ترجمه کنن به همین خاطر دنبال منابع فارسی میگردن.
به نظر من اگه شما بتونی مطالب فارسی بذاری دیگه حذف نمیشه.
اوروچی 2 رو از کجا بگیرم؟
بالاخره بعد از چند هفته كتاب آموزش كامل كردن بازي Samurai warriors2 رو نوشتم اينم لينكش.
تمامي آنلاك كردن ها رو با اين كتاب ميتونين انجام بدين.
ليك:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
اينم ترينري كه قولشو داده بودم
هم براي پلير1 هم براي پلير2 كار ميكنه
اينم لينك:
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
و درآخر سيو كامل بازي Samurai warriors2
اينم لينك:
سلامنقل قول:
واقعا كه دستت درد نكنه گل كاشتي دمت گرم حال دادي
راستي يه سوال عكس چاهارم آفيسرها تو Orochi چه جوري آزاد ميشه؟:20:
سلام تو orochi تو هر گروه یه نفر بیشتر مهارت cavalier رو نداره ینی سر جمع 4 چه شکلی باید دهش کرد؟
راستی cavalier من چاره ولی هنوز همون اسب پکیده اول بازی را دارم چه باید کرد؟:41:
به زودي آموزش كامل Orochi رو هم قرار ميدم دوستان!
سلام.
هانزو جون کارت عالی بود همه ی راهنماییهات و سیوهات کامل بود. واقعا که زحمت کشیدی:12::12::31::31:
امیدوارم همیشه تو کارهات موفق باشی.:11::11:
سلام.
طریقه گرفتن همه Ability ها و گرفتن اسب Matsukaze و Red Hare در بازی Warriors Orochi:
اول اینکه باید همه ی کاراکتر ها رو آنلاک کرده باشین. چون مشخص نیست که Cavalier ها و بقیه Ability ها دست چه کسانی هست.
در قسمت Camp و سپس Characters رفته و سه تا کاراکتر انتخاب کنین.به صفحه Camp برگشته و وارد Team Info بشین. یک کاراکتر انتخاب کنین و وارد Ability Acquisition بشین.
در قسمت Ability Available نوع Ability رو بهتون نشون میده که در صورت برنده شدن آنلاک میشه. مثل: Speed , Power , Recover , Cavalier , .....
در قسمت Conditions کارهایی رو که برای آنلاک شدن مورد نیاز هست رو بهتون میگه. به عنوان مثال بهتون میگه باید 100 تا آدم بکشین , یا 5 تا از افسران بازی رو بکشین , یا از موسو استفاده نکنین و....
اگه درست کارها رو انجام بدین در قسمت Status کلمه Acquired ظاهر میشه و اگه غلط انجام بدین کلمه Failed ظاهر میشه.
برای آزاد کردن اسبها هم باید 10 عدد Cavalier رو جمع کنین.
نکته 1:
یادتون باشه اگه وسط انجام این کارها کاراکتر رو عوض کنین, حتی اگه یک دشمن با کاراکتر بعدی بکشین, تعداد کشته های کاراکتر قبلی به حساب نمیاد.
مثلا شما با Mitsuhide Akechi بازی میکنین و باید 120 تا دشمن و 2 افسر رو بکشین.اگر 119 تا آدم رو با Mitsuhide بکشین و فقط یکی رو با شخص دیگری بکشین, کشته ها به حساب نمیاد و دوباره باید 120 تا دشمن و 2 افسر رو بکشین.
نکته 2:
هر کاراکتر دارای چند Ability هست. ممکنه که Cavalier اولین Ability نباشه. به همین خاطر شما باید تک تک Ability ها رو با کاراکتر ها بگیرین.
سلام راستی یه سوال برام پیش اومد SW3 اومده؟؟؟ یا WO2یاWO3