منم خیلی از open Sky شنیدم. کسی جای معتبری سراغ داره؟
من یه جا دیدم فقط نوشته بود 2 مگ! من نمیخوام . زیاده!! گرون هم هست. با ترافیک کمش اصلا عاقلانه نیست!!!
Printable View
منم خیلی از open Sky شنیدم. کسی جای معتبری سراغ داره؟
من یه جا دیدم فقط نوشته بود 2 مگ! من نمیخوام . زیاده!! گرون هم هست. با ترافیک کمش اصلا عاقلانه نیست!!!
نقل قول:
با سلام
بله هزينه سنگين و بالائي دارد
من بدليل فيبر نوري بودن خطوط منطقه مخابراتي و نبود ِADSL و عدم پوشش وايمكس ايرانسل و نبود سرويس وايرلس و بعد از كلي اذيت شدن در اداره مخابرات و نشنيدن پاسخ مناسب براي اينكه گناه ما كه مركز قادر به ارائه سرويس نيست، چيست؟ و هزار مشكل ديگر مجبور به پرداخت هزينه سنگين براي داشتن اينترنت پرسرعت شده ام.
هزينه اكانت اوپن اسكاي+هزينه اكانت نامحدود 100 ساعته دايل آپ+هزينه خط تلفن و يا GPRS ايرانسل
مشکل اصلی من اینه که مملکت کارش معلوم نیست اگه یهو پرازیت بندازن روی این فرکانس اونوقت چی؟ متاسفانه چون دلال بازی هست اگه هم هنچین اتفاقی بیفته احتمالا دستت به جایی بند نیست!:13:
نمیخوام بگم که فکر بد میکنم . ولی خوب آدم باید همه شرایط رو در نظر بگیره! تابستونه! تعطلیه .خوب بشقاب پرنده ها فیلمهای خوبی میذاره و ممکنه بچه ها از راه بدر نشن. یا بشینن صبح تا شب دانلود کنن اونم بدون فیلتر!!!
نمیشه که!!!:31:
باید درست حسابی بررسیش کنیم!
عزیز فرکانسهای دیتا پارازیت نمیگیرند.
اون شبکه هایی هم که میبینی پارازیت دارند اگر عقل داشتند میرفتند روی فرکانس کانالهای استانی چون که به هرحال متولط پازاریت نمیتونه یه کانال رو پارازیت بده و پارازیت رو روی فرکانس میفرسته . پس یعنی خشک و تر باهم میسوزه.
به نظر باید این کانالهای خارجی خودشون رو روی اینتل ست وقف بدهند و مثلا روی هاتبرد با فرکانسهای شبکه خبر کار کنند. این جور موارد راه داره و عقل سلیم.
چون تا حالا دیده نشده که چاقو دسته خودشو ببره.
فرکانسهای دیتای این مملکت هم از طرف ماهواره W5 تامین میشه که همشون در راسته یوتل ست هستند.
و طبق صحبتی که الان عرض کردم پارازیت در کار نیست.
این دوست جدید الورودمون خودشون این کاره هستند درخواست بدید بیشتر راهنماییتون کنند.
این حرفت رو قبول دارم یکم البته من خودم دارم با دیلو 2 کار میکنم ( آفلاین) ولی دوستام میگن روی دبلیو 3 نمیشه دانلود کرد. من خودمم تعجب کردم. رفتم دیدم مثلا دیروز رسیو داشته از اون فرکانس الان دیگه نداره!!! هیچی!
نمیدونم والا . گفتم شایید! خوب این حرف شما رو اگه دوستان تایید کننن یکم بنده اطمینان خاطر بیشتری پیدا میکنم:31:
نقل قول:
ماهواره های زیادی هست ولی من بعد از بررسی هر چی میخاستم به خودم بقبولونم که از اپن اسکای کوچ کنم برم یه جایه دیگه نشد دیدم از همه ماهواره ها فقط برام اپن اسکای میصرفه
مشخصات حال حاظر
ماهواره w3
میش 120 سانت
الانبی lazer
skystar2 ورژن اولیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم. اگه اوپن اسکای 512 بده رسیو واقعیش چقدره؟ اصلا زیر 1 مگ داره؟
یه جا خوندم تفاوت رسیوش با همین ADSL ها زیاد نیست و اونم share میشه. درسته؟
فاتحه اینترنت دوربرد بقول دوستان داره کم کم خونده میشه
فروشنده های اکانت هم وقتی می بینن اینقدر کیفیت ها پایینه که بجز ناله ونفرین مشتری ها چیزی نصیبشون نمیشه میرن سراغ کارهای دیگه(نمونه اش شرکت سرعت گستر که خیلی معروف بود واکانت چندین سرویس دهنده رو میفروخت حالا زده تو کار وایرلس:46:
(مثلا همین sky easy روي nss6 خیر سرش 512 هست ولی سرعتش رو 10 هه:31:)
خب دیگه این صبانت میره رو اعصابم دیگه خسته شدم
اینترنت میخوام ، صبانت که الان با دایل آپ فرقی نداره ...
میخوام بیام سراغ این سرویس
چقدر ریسک داره؟ جوریش هست که ریسک نداشته باشه؟ مثلا اگه بخوام از صبانت برای آپلود استفاده کنیم به درد میخوره؟
مثلا با صبانت برای آپلود و گیم بازی کردن آنلاین استفاده کنیم ، چون پینگش پایینه، و از این سرویس واسه اینترنتمون؟
راهی هست؟ ریسکش کم باشه؟
فعلا دیشی و تجهیزات داریم ولی نمیدونم که --- داریم یا نه
بالا ترین حد سرعت دانلودم الان شده 14 کیلو بایت و پایین ترین و معمولیش هم که رفته روی بایت ها ... یک چیزی میخوام که اسمش اینترنت باشه نه .خ نت
عزیز برای بازی انلاین به خاطر پینگ بالا در حد 600 این سرویسها رو من توصیه نمیکنم.
چون سرعتش هم به خاطر شیر بودن پایین هست . ولی از یه جهت خوبه. میشه با سرویس مخابرات که 13 تا میده و 10 تا 30 تا هم خود سرویس داره سرویس 50 کیلو رو به قیمت 30 تومن داشتهباشی ضمن اینکه نیازی به چیلترشکن نداری روزایی هم که اینترنت قطعه میتونی ایمیلهاتو مجانی رسیو کنی .
من هم وسایلش ردیفه هست ولی میخوام share کنم برای iphono اینا دوستمم که گرفته بود میگفت روزی 200 300 مگ بیشتر دانلود نداری!!
این ماهواره ای ها نامحدود نداره؟
ارزون ترین نامحدودش با کمترین سرعت چنده؟؟
دوستم از سایت فراسرعت اپن اسکای گرفته بود!
اجازه بدید اقای علی خان توضیح بدهند
سرویسهای شبانه ای هست که ارزون باشند ولی مثلا ماهی بین 70 تا 100 تا.....500 تومن هست ولی با سرعت 2 مگ رسیو داری !!!
برای شیر کردن واسه لپتاپ هم میتونی باید روتر بگیری یک سیستم هم 24 ساعت روشن بزاری.
البته تا اینجایی که من میدونم .
تعداد پست ها زياد بود نتونستم همشو بخونم اگه قبلا توضيح داددين معذرتنقل قول:
عزیز برای بازی انلاین به خاطر پینگ بالا در حد 600 این سرویسها رو من توصیه نمیکنم.
چون سرعتش هم به خاطر شیر بودن پایین هست . ولی از یه جهت خوبه. میشه با سرویس مخابرات که 13 تا میده و 10 تا 30 تا هم خود سرویس داره سرویس 50 کیلو رو به قیمت 30 تومن داشتهباشی ضمن اینکه نیازی به چیلترشکن نداری روزایی هم که اینترنت قطعه میتونی ایمیلهاتو مجانی رسیو کنی .
اما چطوري احتياج به شيلتر شكن نيست ؟ وقتي شما send رو از طريق مخابرات انجام ميديد (منظورم با هر شركتي است چون در نهايت مخابرات اين كار رو انجام ميده) تمامي اطلاعات ارسالي بررسي و در صورت نياز شيلتر ميشه چون عمل شيلترينگ در هنگام ارسال انجام ميشه نه دريافت
الته در موقع قطع بودن چون معمولا ارسال، پهناي باند كمي نياز داره و دريافت از جاي ديگر است اين سرويس ها بهتر كار ميكنند
همیشه و همیشه و همیشهنقل قول:
قیلترینگ بر روی ارسال هست و در دریافت قیلتری در کار نیست.
اسمش با خودشه قیلتر ( 2 بخشه ):31:
پالایش کلمات ورودی !!!!!!!!، پس متوجه میشم که قیلترینگ بر روی دریافت نیست .
وقتی که شما چند کاراکتر غیر مجاز مثل ص گ ث رو برای سرویس دهنده میفرستید در بخش قیلترینگ مورد بازبینی قرار میگیره و اگر کلمات ورودی شما مثل کلمه نام برده شده بود صفحه اخطار رو میفرسته. ولی اگر نبود که سایت باز میشه.
خوب پس متوجه میشیم که این عمل قیلترینگ چطوری انجام میگیره. حالا من به شما یه ازمایش میدم.
شما همین الان برید و یک وبلاگ درست کنید داخل وبلاگ هرچی کلمه غیرمجاز ( سگثی ) هست بزنید.اسم وبلاگ رو یه جمله مجاز بزارید مثلا دنیای شادی .
حالا اسم وبلاگتون که پر از محتوای مستهجن هست رو سرچ کنید. از داخل گوگل
فقط بنویسید دنیای شادی ( میتونید ادرس وبلاگ رو هم کامل بزنید) و میبینید که گوگل اون رو پ=یدا میکنه کلیک کنید و بازش کنید و راحت میتونید مطالبشو بخونید.
ولی اسم یکی از کلمات داخل وبلاگ و سرچ کنید
میبینید که یک صفحه میاد مشترک گرامی شما اجازه ورود......
پس داستان در هنگام ارسال رخ میده نه در هنگام دریافت.
حالا وقتی که شما ارسال میکنی بصورت ناخواسته این اطلاعات برای سرویس دهنده ستلایت ارسال میشه ولی برای دریافت از سیم استفاده نیمشه بلکه اس ستلایت استفاده میشه و شما میتونید سایت رو داخل سیستم نگاه کنید.
در مورد قطعی هم که سرعت دریفات کم میشه ولی ارسال برقراره شما میتونید کار خودتون رو انجام بدهید البته دیگه این گزینه غیرقابل یپش بینی هست چون از اینها هرکاری بر میاد.
ولی خود منم شخصا تورنت رو امتحان کردم و در روز قطعی تا 50 تا هم داشتم چون اساس تورنت مبتنی بر ارسال و دریافت P2P با حساب یک دلال دروسط هست .
که این دلال یا کارگزار ادرس سیستمهای سیدر رو مرتب برای سیستم شما میفرسته و شما رو انلاین نگه میداره مثل یاهو مسجر که هم شما نصب دارید و بقیه دوستان و این وسط سایت یاهو هیچ کاره است فقط یه برقار کننده میشه و اگر وب کم بزنید و جفتتون سرعت بالا داشته باشید تصویر خوب میگیرید و اگر یکیتون دایال آپی باشید میبینید که تصویر وب کم خوب نیست پس این دیگه ربطی به سایت یاهو نداره و ارتباط شما دو نفره هستش.
به هرحال من که توضیحاتمو دادم.
با سلام
همانطور كه سرويس دهنده هاي محتلف ADSL از لحاظ كيفيت و سرعت تنوع زيادي دارند، اين اختلاف در شركتهاي ارائه كننده اينترنت دور برد نيز به چشم ميخورد. در نتيجه با تجربه شخصي و استفاده از نظرات ديگران و نياز خود كاربر ميتوان بهترين گزينه را انتخاب نمود.
من چندي قبل سرويس EasySky شركت PlanetSky را به قيمت ماهيانه نامحدود شير شده (15/000 هزار تومان) خريداري كردم.
اما دو الي سه روز از اشتراك نگذشته بود كه سيگنال ارائه ديتا واقع در 53 درجه شرقي (Express AM22) قطع شد. و هنوز هم كه به سايت مذكور مراجعه ميكنم پاسخ در حال بررسي مشكل ميدهند.
بناچار از اكانتهاي نامحدود ماهيانه اوپن اسكاي با قيمت 128/000 تومان درماه بدون محدوديت زماني و حجمي و افت سرعت استفاده ميكنم.
شايد بعد از پايان اشتراك انشاء ا... سرويس هاي ديگر شركتها را آزمايش كردم. تا در نهايت بهترين و كم هزينه ترين را انتخاب كنيم.
با تشكر[COLOR="Silver"]
یه تست سرعت بزار ببینیم چطوره؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اين تست سرعت براي چندي قبل ميباشد. چون همينك در حال دانلود همزمان چندين فايل ميباشم، تست ميسر نشد.
به سری شرکت ها هست که من تبلیقاتشون رو تازگیا دارم میبینم. اینکه مثلا گفتن راحت و اروزن سیستم وایرلس . وای فای.
تا 5 مگ!
حالا نمیدونم اینا هم دارن از همین سیستم دور برد استفاده میکنن یا نه! چون فکر نکنم ظرفت اینترنت داخل کشور تا 5 مگ حتا 2 مگ رو هم ساپورت کنه!!
قیمت های خوبی هم داره. مثلا 512 رو با حدودا15 گیگ میده فکر کنم45 تومن!
البته به نظر میرسه تا سقف 512 رو به خونه میده!
نمیدونم. مطمعن هستن یا نه! اصلا اینا ربطی به این شرکت های دارن یا نه! چون من واقعا میخوام خودم رو از شر این نت مسخره و بچه بازی خلاص کنم!
من نمیدونم چرا این احمق ها نمیفهمن که اینترنت فقط ایمیل چک کردن و ایمیل دادن نیست!!!!:41:
اره میلادی جان
همین طوره
و با دیش اقدام بعه دریافت میکنند و توسط تجهیزات شبکه داخل ISP سرعتها رو تنظیم میکنندو حجم تعین میکنند.
یه عده شون که غیر قانونی کار میکنند و همیشه با اداره اماکن دست به گریان هستند
ویه عده شون هم که اصلا با دیش کار میکنند و به نام ICP شناخته میشن و از وقتی که قدر دست اون 8 ISP معرومف( صبانت-شاتلو.)* افتاد اینها هم دیگه رو به ور شکستگی رفتند
و هربار سر ماه که میشه میان در مجلس و اعتراض میکنند و تحصن میکنند ولی متاسفانه خودت که میدونی حتما هم رسدیگی میشه !!!
در صورتی که با ورد اونها به حوزه فناوری اطلاعات میشه گام بلندی برداشت و هزینه ها رو تقلیل داد که متاسفانه همچین کاری رو انجام نمیدهند
چرا ؟
چون دست مخابرت خشک می مونه و سود اصلی رو نمیتونه بره.
چه شرکتهای ISP و ICP موظف شدند که فقط از خود مخابرات به قیمت خون پدر پهنای باند بخرند.
اون شرکتهای نقلی و کوچولو موچولو هم که وایرلس میدهند در واقع دلال شرکتهای بزرگتری مثل صبانت هستند مظنورم یکی مثل شبدیز و امرپاطور و غیره هستش
چون اینها اینقدری تجیزهات و تخصص ندارند فقطیه دفتر با چندتا کارمند ساده دارند که سرماه 1-2 میلیون بیشتر جابجا نمیکنند ولی یکی مثل صبانت هم هست که فقط هزینه اجاره دفترش توی بهشتی حدود 1تا2 دو تومن هستش.
خوب سئوالی هست بپرسید.
این پست رو عینا اینجا میزنم چون ممکنه بعدا به دلائلی پاک بشه.نقل قول:
ولی دوستان واقعا اینها میخوان چیکار کنند ؟
کسی چیزی میدونه ؟ یه روز میگن سرعت بالا ؟ یه روز مثل امروز سرعت روی 7 بالاتر نیمره !!
داستان چیه ؟
آره. واقعا نمیشه فهمید که اینا چی تو فکرشونه! فقط اینو میدنم که هر روز بیشتر از دیروز بخاطر غرورشون داریم تحریم میشیم!
و این تحریم برابر است با از دست دادن تمام چیزهایی که ما از خودمون نداریم و قادر به تولیدش نیستیم!
هر کس تو هر شرایطی اینو میتونه حس کنه!
فقط دعا کنیم که این 20 روز بگذره بلکه اوضاع آروم بشه چون من یکی دیگه اعصابش رو ندارم!!!
با سلام خدمت دوستان .
من صفحه اول رو خوندم ولی جوابمو نگرفتم .
اولا اینکه هزینه های این سرویس چقدر میشه ؟
هزینه ی تجهیزات ، هزینه ی سرویس اینترنت
بعد اینکه چه تجهیزاتی میخواد ؟
اون چیزی که نمیشه اسمشو آورد باید کدوم جهت تنظیم باشه ؟
پول سرویس اینترنت رو چطوری به شرکت خارجی میرسونیم ؟
1 هزینه اکانتش از 15 تومن هست تا 500 تومن بستگی به انتخاب خودت داره ولی 15 تومن سرویس 512 هستش و چون اشتراکش بالاست حدود 10 تا 20 کیلوبایت رسیو داری اسم این سرویس ایزی اکای هست/.
2-تجهیزات --- میخوای که از 35 تومن ( اسکای استار2.8 دست دوم) هست تا 400-500 تومن که ما اینجا پروف 7500 رو معرفی کردیم 105 تومن قیمت داره. + یک ال ان بی معمولی + کابل و دیش 90 سانت که کابلش متری 800 تومن باید باشه و دیش هم 20-30 تومنه
NSSجهتها و یوتل و هرجا که بخوای .
شما نمیدی به دلال میدی دلال هم مک ادرس کارت شبکه شما رو میگیه میفرسته به شرکت اصلی اگر هم خودت مسترکارت داشته باشی که خودت میریزی به حسابشون.
1. این 512 که قیمتش 15 تومنه محدودیت حجمی داره ؟نقل قول:
2. دوست عزیز من خودم قبلا --- Offline داشتم !
شما میگی ال ان بی معمولی ، ولی اینا که فقط رسیو داره . چطوری سند انجام میده ؟
رو جهت نایل یا هات یا عرب نمیشه ؟
واسه یوتل دیش ندارم !
نه محدودیت حجمی نداره
--- افلاین نداریم سرویس افلاین داریم اگر --- افلاین مارک چدیده لطف کنید توضیح بدهید ما هم مستفیض بشویم.
بعله دیگه کلا سرویس یک طرفه هستش
شما باید با یک سرویس دایال آپ یا ADSL سند و ارسال رو انجام بدهید که جدیدا با GPRs همراه اول به قیمت 10 تومن در ماه و 24 ساعته انلاین میشه اینکار رو انجام داد/
والا جهتهایی که شما اسم بردید رو من اطلاعی ندارم
ولی یوتل رو میدونم اجازه بدید میلاد بیاد توضیح میده.
برای یوتل میتونید یه قیچی روی هاتبرد بزنید بدون مشکل با 6 درجه میگیره.
آهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــا !نقل قول:
دوست عزیز فهمیدم شما کدوم رومیگی .
بابا این سرویس فقط یه طرفه هست .
با برنامه Sky Net میتونی کار کنی . قبلا رو جهت W3 بود .
هرچی که بقیه دانلود کنن شما هم میتونی دانلود کنی .
فقط رسیو داری ، سند نداری .
جدیدا همه ی گروه های ایرانی هم به نایل ست انتقال یافتن !
فقط یه سئوال .
شما پول چه سرویسی رو میدی ؟
ای خدا !
عزیز کی این تعریف احمقانه رو به شما کرده ؟
اصلا همچین چیزی نیست اون چیزی که شما میگید ما به اون میگم افلاین
ولی این سرویسی که ما استفاده میکنیم و بحثشو اینجا اوردیم سرویس یک طرفه هستش که یعنی ارسال شما از طریف GPRs و ADSL ویا هر سرویس داخلی دیگری هست و دریافتتون دیگه از طریق دیش هست
شما لطف کنید برید پست اول رو بخونید چون زبون بنده در حال مو دراوردن هست اینقدر این مطلب رو در کل این تاپیک تکرار کردم.
پستهای قبلی رو بخونید متوجه جریان میشید.
هرجا به مسئله مشکلی خوردید بنده با کله در خدمتم.
با سلامنقل قول:
اين سرويس SkyEasy كه متعلق به شركت PlanetSky ميباشد و به قيمت ماهانه 15 هزار تومان بود فعلا در دسترس نيست.
قبلا در مسير 53 درجه Express AM22 اين خدمات نا مرغوب قابل استفاده بود كه بدليل قطع سيگنال و عدم پشتيباني ارئه دهنده سرويس به صورت غير قابل بهره برداري درآمد.
جديدا هم شركت با تغيير نام سرويس و مهاجرت به سمت هلاس ست سعي در خالي كردن جيب مشتريان جديد را دارد.
چون اينجانب و ديگر مشتريان اين سرويس با پرداخت هزينه بدليل قطع سيگنال قادر به استفاده از خدمات اينترنت اين شركت نشديم.
مسیر جایگزین نیومده ؟
روی هاتبرد و NSS و... چیزی نمیتونی بگیری ؟
چون اگه این سرویس به کل ترکیده باشه که دیگه در این تاپیک هم باید گل بگیریم:13:
نقل قول:چی چی رو گل بگیریم من تازه می خواستم بعد از امتحانام راه بندازم میشه توضیح بدید مشکل چیه ، دانلود افلاینم نمیشه کرد؟نقل قول:
:31: نترس بالام جان
وقتی که سرویس 15 تومنی حذف بشه عملا این تاپیک هم بی مصرف می مونه چون 15 تومن یه مبلغی بود که در توان همه بود و فرض مثال 10 تومن هم برای ارسال سرجمع 25 تومن میشد که برای هر کسی قابل پرداخت بود
ولی سرویسهای دیگه فاقد این تخفیف بود و الان سرویسهای دیگر یکطرفه هست که قمیتشون از 30 -40 تومن شروع میشه
باید دید علی چیکار میکنه ما هم از همون روش به ملت توصیه کنیمم.
متاسفانه توی بد وضعیتی هم کوچ کرد و رفت اگه این سرویس 15 تومنی پابرجا می موند خیلی خوب بود.
حیف زود از بینمون رفت.:31:
دوستانی که دانلود افلاین دارن ...
1)می صرفه که فقط بخاطر دانلود این بساط رو راه انداخت ؟من طالب همه چی هستم فیلم ،عکس، بازی ،نرم افزار پس هرچی اومد خوش اومد !
2)سرعت دانلود افلاین چقدره؟
بعد در مورد کانالها چند تا سوال داشتم******
داداش این انجمن خودش تاپیک مخصوص افلاین داره
باید برید اونجا ثبت نام کنید نه توی این تاپیک
هرچیزی جای خودش
ولی محض اطلاع یکی دوتا از سئوالات رو جواب میدم.
1- والا همه چی میاد اکثریتش هم فیلمهای ناجور هستش.
2-سرعتش 2 مگه
3-اگر در مورد باز کردنشون هست با سافتکم میشه و یه سری پلاگین که میری توی یه پفورلدر کپی میکنی و دیگه کانالها رو باز میکنه
قصه کانال باز کردنش خیلی زیاده ولی بچه هایی که کار کردن میتونند راهنمایی کنند.
سئوالی در مورد یک طرفه داشتی در خدمتیم.
منو بکشنم کنار این adsl وامکسو این چرتو پرتا نمیرم
ماهی صد تومن پول این ماهواره ای میدم دانلود بدون محدودیت بهترین خدماتو هم دارن میدن خبری از جیلتر هم نیست
ولی اینو میگم یه adsl ارزون + اینترنت ماهوارهای = رویای شیرین
اینم بگم این اینترنت ماهوارهای نیست که مشکل داره مشکل از یه جای دیگست
روزی چند گیگ دانلود داری ؟نقل قول:
ماکزیمم تا دو گیگ دانلود دارم
البته نمیگم هیچ مشکلی نداره ولی مشکلات زیادی که اینترنت کشورمون داره نسبت به مشکلات اینترنت ماهوارهایی خیلی وحشتناکه
حالا خودتون باید ببنید خدمات اینترنت کشورهای اروپایی بهتره یا خدمات اینترنت فلان شرکت در فلان شهر کشور خودمون؟
دادا مشکلاتت مربوط به تاخیر بین سرویس دهنده های اینا و اروپا هستش.
درصورتی که اگر از دوطرفه استفاده بشه ( که تو این مملکت نمیشه ) میتونی راحت تر کار کنی و از 100 تا aDSL سبانت و شاتل و...کوفت و زهرمار هم بهتره
کلا من طلبه دوطرفه هستم میخوام یه بار خرج کنم اگه این لامصبها مجوزشو دادند که میگیرم هرچقدر هم هزینه اش بشه( درصثورتی که زیاد نباشه و طبق گفته این رفیقم توی هلند یک میلیون و خورده ای در ماه هزینه نداشته باشه) حتما میرم سراغ دو طرفه.
یک طرفه برای این رفیقمون خوبه که توی زابل زندگی میکنه و لب مرزه بنده خدا بهش گفتم GPRS ماهی 10 تومن بال دراورد از خوشی میگفت ماهی 220 تومن هزینه اینترنت دایال آپ میدم که وصل میشم به چابهار !
خوب وقتی GPRS رو با دوربورد یک طرفه مخلوط کنیم ببین چه چیزی میشه حدود 20تا30 تا رسیو میگیره اگر هم خدا کمکش کنه و EDGE رو بگیره که دیگه تا 50-60 تا رو شیرین میزنه.
ولی لتنسی فوق العاده زیادی داره برای کم کردن این لتنسی همباید از DNS های که مهرداد گفته توی تاپیک خودش استفاده کنه اگر اینجوری کارش راه بیفته که دیگه صلوات وگرنه باید ماهی 200 تومن بریزه جیب مخابرات.
هدف از ساخت این تاپیک هم کمک به این دوستانمون بود وگرنه توی این تهران که شاتل 51 رو بری پیشش 30 تومن هم میده.
فعلا
اشکال سرویس های یطرفه پینگ بسیار بالا هست وگرنه به نظر من عیب دیگه ای نداره .
این --- رو باید از کجا بخرم و چه مارکیش رو؟
قیمتش چنده؟