کسی نسخه ای از resco داره که روی اسمارت فون امتحان کرده باشه؟
گوشی من samsung b7320 اما هرچی زدم نصب میشه اما موقعی که برنامه رو باز می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
Printable View
کسی نسخه ای از resco داره که روی اسمارت فون امتحان کرده باشه؟
گوشی من samsung b7320 اما هرچی زدم نصب میشه اما موقعی که برنامه رو باز می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
خب فكر كنم ديگه اريالند كلا ما رو از ياد برد!!!!
اگه پيدا نشد يه ندا بده ما منتظر نمونيم
نقل قول:
سلام.
نه خدا وکیلی هارد رو که گشتم هیچ, تا حالا چند بار تو نت هم جاهایی که فکر میکردم پیداش کنم گشتم اما نتونستم گیرش بیارم.یه چند تا گوشی هم دارم اونارو هم دوباره شارژ کردم و نگاه کردم ببینم رو اونا نصبش دارم یا نه که نبود. بازم سعی ام رو میکنم بینم میتونم پیداش کنم یا نه.اگه این اسم لعنتیش یادم بیاد حله راحت میشه پیداش کرد.به هر حال فعلا" که شرمنده شدم.:11:
دشمنت شرمنده.
من نميدونستم اين قدر اذيت ميشي وگرنه ... بيخيالش تا همين جا هم كلي بهت زحمت داديم
شرمندگي از ماست. بايد ببخشيد
عجب حافظه ای دارم من. کلا یادم رفته دو ماه پیش چجوری اینترنت ایرانسل رو با کامپیوتر share می کردم. :19: :19:نقل قول:
الان که مراحل بالا رو میرم بعد از این که میزنم روی دکمه کاننکت، اتصال activeSync با گوشی قطع میشه. اون کانکشکنی که هم موقع وصل کردن گوشی به کامپیوتر خودکار بالا میاد اونم ناپدید میشه.
توی خود internet sharing گوشی هم مینویسه check usb cable connection
کسی میدونه چه خبره؟ :41::41:
دوستان کسی نرم افزار فیس بوک رو واسه ویندوز موبایل داره که از شیلتر رد بشه؟
یعنی مثلا شبیه اپرا مینی
یا اقلا کسی می تونه کمکم کنه که چیز پی ان رو بندازم روی گوشی؟
خواهش می کنم خیلی لازمه
دوستان کسی نیست این طرفا؟!نقل قول:
نحوه استفاده از چیز پی ان روی اسمارت فون رو کسی میدونه؟
با پاکت پی سی فرق داره ها
سلام دوستان
اخیرا واسه یکی از دوستام x2 گرفته تایوانی
یه عده مشکلاتی داره
از جمله هنگ کردنهایی که فکر کنم بیش از حد هنگ میکنه
بقیه دوستان نظرشون چیه در مورد این هنگها
حس میکنم مموری باید از خود گوشی فرمت بشه
از کجا میشه مموری را در خود ویندوز فرمت کرد ؟
گوشی الان اینجا نیست منم نمیدونم مال x2 کجاست
بعد شتابسنج اصلا تو ویندوز کار نمیکنه جریان این چیه ؟
پیشفرض غیر فعال هست ؟
چون به گوشی فعلا دسترسی ندارم مجبورم اینجا از شما بپرسم
در ضمن تو کلوپ x2 هیشکی سر نمیزنه
راستی یه سوال دیگه
برنامه های ویندوز 6.1 رو این 6.5 براحتی نصب و کار میکنند ؟
سلام دوستان. من میخوام اچ تی سی مدل hd mini بخرم. میخواستم ببینم میشه نرم افزاری چیزی نصب کرد که اس ام اسه فارسی رو ساپورت کنه. ممنون میشم کمک کنید
سلام.نقل قول:
بله میتونید اینکارو بکنید.فارسی ساز نصب میکنید و کیبورد فارسی.:11:
من هرکاری کردم که نتونستم گوشی وصل کنم samsung pc هم نصب کردم اما نشد.درایورشم نصب کردم نشد..اصلا بببنم وقتی گوشی وصل کنیم به کامپیوتر نباید یه درایو نشون بده؟چون اینجوری نیست؟ بعدم بلوتوث میگیره اینو از آلمان آوردن اول که روشن میشه آرم T mobile میاد .میشه این گوشی قفل باشه؟؟!!!
سلام.نقل قول:
من هرکاری کردم که نتونستم گوشی وصل کنم samsung pc هم نصب کردم اما نشد.درایورشم نصب کردم نشد..اصلا بببنم وقتی گوشی وصل کنیم به کامپیوتر نباید یه درایو نشون بده؟چون اینجوری نیست؟ بعدم بلوتوث میگیره اینو از آلمان آوردن اول که روشن میشه آرم T mobile میاد .میشه این گوشی قفل باشه؟؟!!!
شما اگر ویندوزتون XP هست برنامه مایکروسافت اکتیو سینک و اگر ویندوز 7(سون) یا ویستا رو دارید برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو نصب کنید .با اتصال گوشی بسته به نوع ویندوزتون برنامه نصب شده اجرا میشه و بالا میاد.
سیم کارت اگر انداختید و کار میکنه لاک نیست.:11:
بلوتوث چی ؟؟نه میگیره نه میفرسته؟پیدا میکنه اما فیلد میشه.....بعدم با وایرلس که میخوام برم تو قسمت app که از سایت خود سامسونگ برنامه بگیرم میگه با این سیم کارت شما این امکان وجود نداره!!نقل قول:
با این برنامه کار نمیکته!!یعنی نمیشناسه!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
با کدوم برنامه ؟ ویندوزتون چیه؟ گوشیتون چیه؟:11:
آقایان ببخشید وسط سوالتون پریدم.
من omnia lite دارم.جدیدا وقتی وصل میکنم به کامپیوتر پیدا میکنه ولی میگه synchornization not compelete.reconnect
هر چی وصل میکنم نمیشه.هیچ فایلی هم نمیتونم انتقال بدم نه از کامپیوتر نه از موبایل.
سلام دوستان عزیز
من از وقتی که این گوشی رو خریدم ویندوز 6.5 رو روش نصب کردم . از همون وقت من با سنسور های این گوشی مشکل داشتم . مخصوصا در قسمت مشاهده عکس ها که اگه گوشی رو صاف نمی گرفتی خودش عکس ها رو عوض میکرد و یا تصویر را چرخش میداد . در قسمت calibration هم یک سری دستکاری کردم فایده نداشت . اگه برنامه ای یا روشی برای درست کردنش یا لا اقل خاموش کردن سنسور هست لطفا برام بزارید
من یه امنیا i900 دارم. هر کاری میکنم با گارمین نمیتونم وصل بشم به ماهواره (GPS).
یه مدتی بی خیالش شدم ولی دوباره رفته تو مخم تا راهش بندازم.
گارمین نصبه، نقشه ریختم، searching for satellites میزنه.
راهنمایی؟؟؟
نقل قول:
سلام.
حتما" اینو در نظر میگیرید که تو فضای بسته (سقف دار) نباید باشید؟ (برای اتصال باید برید یه جایی که سقف و حتی المقدور ساختمان خیلی بلند نباشه برای اتصال اول):11:
ویندوز موبایل......ویستا......omina7نقل قول:
نقل قول:
سلام.
شما برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید و رو ویندوز ویستای کامپیوترتون نصب کنید سپس با کابل یو اس بی گوشی رو به کتمپیوتر وصل کنید خودش گوشی رو میشناسه و سینک میشه.:11:
سلام دوستان
امروز گوشی رو آپدیت کردم ولی متاسفانه فقط صبرکردم آپدیت اولی تموم بشه و صبر نکردم اون نوار دومی هم پربشه.
الان گوشی بالا نمیاد
راه حل چیه؟
از ابتدا رام رو نصب کن روی گوشیت .. انشالله که حل میشه:10:نقل قول:
مرسی دوست عزیز:40:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین.چون خواستم دوباره آپدیت کنم گوشی بالا نمیاد فقط یک ویبره میزنه و خلاص
برتامه zune رو نصب کردم گوشی میشناسه میام drag&drop میکنم میگه اضافه شده اما نمیشه..چیکار کنم میشه قفل باشه؟چون بلوتوٍث هم نه میفرسته نه میگیره..نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما گوشي رو ببر تو حالت بوت لودر و بقيه مراحل رو از اول انجام بده( با استفاده از كليد هاي سخت افزاري).
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط balaban25;576ش رو 6859
اين برنامه كه ميفرماييد كارش چيز ديگه اي هست شما اول مايكروسافت ديوايس سنتر رو نصب كن ببين جواب ميگيري يا نه تا بعد.:11:
ورژن خاصی و باید بگیرم؟چون ویندوز گوشی 7 هست؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون میشم بیشتر راهنمای کنید
چون من تاحالا ویندوز رو بوت یا تعویض رام نکردم
مرسی
کسی نمیتونه کمک کنه؟:19:نقل قول:
سلام.نقل قول:
بفرمایید گوشیتون چیه تا بتونم در خدمتتون باشم.:11:
نقل قول:
سلام.
فکر میکنم با مراجعه به این صفحه جواب سوالاتتون در این مورد رو بگیرید.:11:
[PHP]http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/exchange-activesync-client-comparison-table.aspx[/PHP]
من چند هفته پیش گوشی x2 رو آپدیت کردم ولی متاسفانه صبرنکردم تا نوار دوم آپدیت هم کامل بشهنقل قول:
الان گوشی بالا نمیاد فقط یک ویبره میزنه خلاص و گوشی بالا نمیاد
بعضی از دوستان یک راهنمای کوچک کردن که رامش رو عوض کنم ولی جای آموزشش رو پیدا نکردم
ممنون میشم دوستان کمک کنند
سلام
پاکت پی سی من توشیبا ۰۱ بعد از نصب رام نه بوت میشه نه هارد ریست فکر میکنم بوتش پریده و هیچ عکس العملی نشون نمیده اګه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
از دوستان کسی نمیتونه به ما هم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
من دنبال پیدا کردن راهش هستم.جالبه تو هرسایتی میری یه سری ایرادات عجیب از این گوشی میبینی.:11:
:31:سلام
آقا من فکونم تاپیک نرم افزار اسمارت فونو قفل کنن سنگین ترن....اخه فکنم 1 ماهی میشه که متروکه شده
بچه ها من نیم باز واسه ویندوز موبایل می خوام.......دستون درد نکنه
راستی اگه واسه گوشی LG ke970 shine هم دارین ممنون می شوم.........
LG خیلی مهمه حاتیه حیاتیه
مرسی
آقا نیم باز کلا ورژن پاکت پی سی رو برداشت از تو سایتش.. حالا اگه میخوای من آخرین ورژنشو دارم که مال حدود 1 سال پیشه .. اگه میخوای واست آپ میکنم .. اما از اول هم نسخه وین مو خوب نبود و حتی روم هم نداشت.نقل قول:
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
Either There is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft outlook and set it as the default mail client.
من فقط میخوام بتونم Voice بدم....یه مسنجر مثل نیمباز می خوام آخه سری Simbian 60 داشتم خیلی خوب بود.....الان واسه HTC می خوام...حالا هر مسنجری بود مهم نیست فقط سرعتش خوب باشه...اگه نسخه ی جاواشم بزاری ممنون می شم....خفن نیاز دارم................نقل قول:
سلام.نقل قول:
خوب مشخصه تو پیغام,باید برید و آوت لوک رو رو کامپیوترتون ران کنید و دوباره Email رو ست کنید روش.:11: