سلام
من دیروز 1464 گرفتم
روش 7 64بیتی نصب کردم
سرعت توپ
کلا پایتخت فقط دو تا مغازه داست
Printable View
سلام
من دیروز 1464 گرفتم
روش 7 64بیتی نصب کردم
سرعت توپ
کلا پایتخت فقط دو تا مغازه داست
برای قبل از خرید یه سوال باقی است!
من بین دو رنگ آبی و مشکی موندم ..کدوم بهتره ( از نظر جلوه دادن و کمتر کثیف شدن و زیباتر کردن لپ تاب )..
سلام دوست عزيز.والا ما كه مشكيشو داريم.زود لك ميشه و زود كثيف مي شه.ميگم حالا شما آبي بگير شايد 1فرجي شد:31:نقل قول:
من یه آبی واسه خودم گرفتم یه قرمز واسه خواهرم جفتشون هم قشنگن چون رنگ تیره کثیفی رو بیشتر نشون میده یکی از این دو تا رو بخر :27:، البته تو سایتای خارجی دیدم قابش هم قابل تعویضه :21:، شایدم توهم زدم :2: ، اگه باشه هم تو ایران از این خبرا نیست :46:نقل قول:
رنگ قرمزش هم قشنگه اما خب من که روم نمیشه یک بار تو دانشگاه یا محیط عمومی دربیارمش..!!
مشکی برای سنگینی و وقارش هم قشنگه..ولی آبی جلای خاص خودشو داره..موندم..نمیدونستم رنگ اینقدر برام مهم بشه..
من همین امشب میرم برای خرید.. کسی چیزی قبل از خرید به ذهنش نمیرسه که باید کنترلش کنم..راستی موس اوپتیکال 3D رایگان روش باید بدن یا نه؟!
سلام.بله دوست عزيز اينارو داره.منتها ميكروفونش پايينه دستگاهه.نقل قول:
دوستان که مشکل کرک دارن به این صفحه مراجعه کنند مطالب کرک ویندوز 7 رو اینجا نوشته میشه ، یکی هم جدید اومده که می تونید استفاده کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4854688#post4854688
دوستان کسی visual studio و یا sql server نصب کرده ؟
مشکلی نداره؟سرعت چی؟
دوستان سلام
من در ویندوز سون با نصب کارت گرافیکی مشکل دارم و گرافیک را استاندارد می شناسه
درایور هاش هم سی دیش را گرفتم و همه شونو نصب کردم فرجی حاصل نشد
کسی از عزیزان می تونه کمکم کنه
خیلی ممنون می شم
الان تو مشخصات گرافیک زده استاندارد و 8 بیت
124 مگ ناقابل هست اگه با این جواب نده باید یه ویندوز دیگه نصب کنی ، چون ویندوز من از اول همه چیز رو شناختنقل قول:
البته سوء تفاهم نشه اینجا در مورد لپ تاپ dell 1564 صحبت میشه ، شما که منظورت روی سیستم دیگه نیست ، هست؟ اگه هست باید جای دیگه مطرح کنی
خیلی ببخشیدکه اینجا پست میدم چون جای دیگه ا ی رو تو فروم برای سوالم پیدا نکردم آیا کسی 14 اینچ همین مدل رو استفاده کرده منظورم dell 1464 هست؟
کسی میتونه درمودش توضیح بده از نظر نقاط قوت و نقاط ضعف ای مدل؟
این 2 مدل 1564 و 1464آیا باهم فقط تفاوت اندازه دارن ؟یا بجز اندازه از هر لحاظ مثل هم هستند؟
نقل قول:
حمید جون اون عکسی که آپ کردم رو دیدی:20:؟
حالا دوباره ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جوریه؟
این ماله سری 1525 inspiron که قدیمی تر از 1564 هست
این میکروفون رو میگم نه خروجی میکروفن که کنار خروجی اسپیکر هست.
داره؟
البته hitman joon شما هم جواب بدی ممنونت میشم
باز هم از شما بزرگان ممنون:10:
بله داره :31:نقل قول:
البته ما کوچیک شما هستیم
سلام
دوستان نظرون در موردxps m1530 چیه؟
اقای Hitman c47 اگه بشه لطفا از روی قاب هم عکس بذارین (برای انتخاب رنگ) .چون تو اینترنت اکثرا عکسا خیلی به واقعیت شباهت ندارن ولی تو این عکسایی که شما گذاشتین واضح ومعلومه(حیف که قاب دیده نمیشه) اگه از رنگ صورتی هم بذارین دیگه چه عالی.
hitman joon اگه از وبکم هم عسی بذاری که دیگه عالیه:27:
دوستانی که رنگ مشکی شو هم دارند ازش عکس بگیرن بذارن ممنون میشیم:10:
دوست عزيز به نوعي نقطه ي قوتش سبك بودنش هست(هرچند من اصلا مشكلي با وزن 1564 ندارم)نقل قول:
نقطه ي ضعفشم كيبردش هست كه به كامليه 1564 نيست.از خيلي لحلظ تقريبا شبيه هستن. Lcd هم كه تابلوئه.
astrix جان همون طور كه Hitman عزيز گفت,اين مشخصات رو داره حالا ايشالا Hitman جان عكساي جديد رو ميگذارن و مي بينيد اما من تا ايشون اين لطف و انجام بدن مي گم كه تو 1564 شما دقيقا شماره ي 2 و 3 (عكسي كه گذاشتيد) هست و ميكروفون هم درست پايينه دستگاه هستنقل قول:
نقل قول:
اقا مشکل داغ کردن نداره؟
موقع بازی؟
مثلا assassin ya gta iv?
تست کردید حتما بگوئید
ممنون
سلامنقل قول:
حالا من یچی میگم دور هم باشیم
سیستم این لپ تاپ از دید من به نسبت بقیه لپ تاپ هایی که باهاشون کار کردم خنک تر کار میکنه
ولی قرار نیست که ابر رایانه گرفته باشی که 4 تا هم کولر ogeneral توش کار گذاشته باشن و بتونی مثلا 18 ساعت GTA IV رو با اون حجم بالای گرافیکی بازی کنی :31:
سیستم خونگی من واسش 300 هزار تومن خرج کردم که خنک باشه ولی بازم 6-7 ساعت مدام GTA بازی میکنم داغ میکنه :18:
آخییییییییییییییییییییییش خالی شدم :19:
امیدوارم لپ مطلب رو گرفته باشی :11::40::40::40::40:
سلام بر همه بزرگان و دوستان
میخوام 3-4 روز دیگه 1564 بگیرم کلی سوال دارم:
1- آیا ویندوز 7 کرک شده ای که زیگورات میده مشکل درایور و بلوتوث و وبکم و........ نداره؟
2- آیا زیگورات کیف و ماوس و پد و اینا رو اشانتیون میده؟
3- ارزش داره پول بیشتر بدم مدل با ویندوز 7 اورجینال بگیرم؟
4- تو سایتای خارجی زیاد گشتم 2 تا مشکل میگن داره: یکی داغ کردن و دومی وایرلس این مدل میگن قدیمیه و هر شبکه وایرلسی رو ساپورت نمیکنه. میخواستم ببینم تا چه حد راسته
5- کارت گراف 4330 خیلی هم نباید کارت قوی باشه. میخواستم ببینم دوستانی که دارن چه بازیهایی رو اجرا کردن. آخه یه بابایی یه جا گفته بود farcry2 با رزولوشن 1024*768 فقط 5 فریم در ثانیه گرفته از این مدل
6- من با pdf و word و این برنامه ها خیلی کار میکنم. در این زمینه عملکردش خوبه؟
نقل قول:
من لپ تاپم رو از زیگورات گرفتم ویندوز کرک شدش یکم اشکال داشت همون جا برام 7 اورجینال ریخت ، تو هم این کارو کنی بهتره
کیف و ماوس و اینا روش نیست باید جدا تهیه کنی
وا.... داغ نمیکنه! آخه بستگی داره چند ساعت سیستم بیچاره رو روشن نگه داری و باهاش چه کارهایی بکنی من روزی 3 الی 4 ساعت باهاش کار میکنم ، خدارو شکر اوکی بوده:31:
دوستان میگفتن که با pdf مشکل داره! نمی دونم ولی من که Acrobat ریختم word هم دارم حله حله ، ساپورت میکنه همه چیو عینهو هلوووووو:5:
چقدر پول بابت ویندوز اورجینال گرفتن؟نقل قول:
mostafa-b عزیز،شما اگه سری به لیست قیمت های لپ تاب زیگورات بزنی می بینی که در توضیحات 1564 زده Free Upgrade to win7 ..یعنی اینکه یک ویندوز رایگان و کرک شده ( OEM ) روش هست..
نقل قول:
hitmanجون
روزی 2 یا 3 ساعت مثلا فار کرایی2؟
call of duty 6
assassin creed 2؟؟
روزی 2 ساعت داغ می کنه؟
راستی چه رنگشی رو شما پیشنهاد میدی؟
شگه تونستی از کاور لپ تاپ خودت و خواهرت هم عکس بذاری که رنگ ها معلوم باشه که عالیه
بازم ازت ممنون:10:
بالاخره خودمم گرفتمش..همین دیروز ..بازار رو زیر پا گذاشتم و تونستم با گارانتی زیگورات 810000 تومن بگیرم..از خود نماینده اش نگرفتم،چون به اعتبار نمایندگی که از شرکت داره،1 تومن هم تخفیف نمیده..که کلا با یه کیف با مارک Dell و موس شد---> 850000 تومن..
سوالی بود در خدمتیم..
mostafa عزیز..تو سایت زیگورات بخش قیمتهای لپ تابش رو ببینی،متوجه میشی که یه ویندوز 7 رایگان روش هست که من نصبیدمش و الان خیلی خوب داره کار میکنه و با کرک OEM هست..
حمید جان عزیز،من هم به مشکل شما رسیدم..بلوتوث نصب شده و ظاهرا همه چی درسته..ولی نتونستم باهاش موبایلمو پیدا کنم..ولی از طریق بلوتوث موبایل،لپ تاب قابل شناسایی هست..هر چند نمیتونه به لپ تاب وصل بشه..و در قسمت send to هم چیزی به نام Bluetooth نیست..دوستان راهنمایی کنند.
من باهاش call of duty 5 رو بازی میکنم
دمای هارد نهایتا به 50 میرسه و سی پی یو هم همین حدود یکم کمتر
سلام به همه.دوستان من هم Call ol duty6 و Battlefield 2 رو بازي كردم.اين gta iv رو هم نميدونم چطور نشد.تو قسمت LOG ON موند.شايد چون من اينترنت ندارم.نميدونم ديگه اين LOGING چه مسخره بازيه:13:.
والا منم موندم اشكال از كجاست,اما يكي از دوستان abolo مي گفت كه من درايور 1545 رو استفاده كردم.نقل قول:
هرچي هست "ما سه نفر" مشكل و داريم.من و شما+ Hitman عزيز.
دوستان بگيد ما چه كنيم.همه دوستاني كه جواب گرفتن دقيق بگن از چه فايلي استفاده كردن.plz.
دوستان از الان افراد سابقه دار تاپيك فقط بگن با درايور بلوتوث چه كار كردن.
مشكلات ساير دوستان و تازه واردان هم همگي حل مي كنيم و سوالاتشونو جواب ميديم.انشاالله:31:
سلام حمید جوننقل قول:
کاری نداره
اونجا که میگه login کن بزن later
میره توبازی میگه home رو بزن شما کلید home رو بزن بعد یه اکنت بساز البته افلاین رو انتخاب کن(حواست باشه)
بازیت ردیف میشه و بشین حالشو ببر:10:
cod6 با چه تنظیماتی بازی کردی؟
باز سوال داشتین در باره iv در خدمتم
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
مبارک باشه:11:نقل قول:
اشالاه فن اش برات خوب بچرخه:27:
چه رنگیش رو گرفتی؟:20:
از کجا؟
موقع خرید باید برامون دستگاه رو تست کنه؟یا باید ببریم خونه خودمون تست کنیم:5:
سون تو خود کارتونه دستگاه بود؟
موقع خرید چی ها از فروشنده بگیریم؟
از پاسختان ممنون
cod6 تنظيماتش متوسط بود و عالي اجرا كرد.همون Later رو زدم اما نرفت تو بازي فكر كنم چون 3تا dvd بود مشكل داشت.نقل قول:
من فقط بگم كه بله حتمآ بايد تست كنه,و1نكته كه يادت باشه همه درايوراشو واست يا كپي كنه يا بزنه رو cd.
نه عزیز مشکل نداره حتی تا 3 ساعتنقل قول:
اگه رنگ روشن بگیری که بهتره
ولی قرمز خیلی قشنگه ، اینم بگم که اگه مشکی بگیری لپ تاپت میشه دو رنگ یعنی مشکی و نقره ای ولی رنگهای دیگه میشه سه رنگ :27: جلوه بصری زیباتری داره (چی گفتم!)
عکس مال خودم رو گزاشتم تو دو صفحه قبل تر نگاه کن اون یکی هم برم خونه میگیرم
حمید جان!
شما windows live رو نصب کردید؟
ID آفلاین دارید؟
GTA IV با کرک razor راحت بالا میاد
کد:http://rapidshare.com/files/178251920/LaunchGTAIV.exe.html
سلام
من از مدل 1564 خوشم آمده اما توانایی خرید مدل گرافیک دارش را ندارم و میخواهم مدل آنبرد با رم 2 گیگ بخرم
آیا این مدل توانایی اجرا بازی های
resident evil
silent hill
fifa 2010
دارد البته من زیاد اهل بازی نیستم یعنی وقتشو ندارم
ممنون میشم راهنمای کنید
دوست عزيز تواناييش خوب اصلآ قابل قياس نيست.اما من شنيدم PES2010 رو اجرا كرده.نقل قول:
اما ساير بازيها رو كسي امتحان نكرده.
ولي شما اگه مي خوايد بازي اجرا كنيد ati مناسب هست, اگرم نه كه همون خوبه.
خیر توانایی اجرای این بازی ها رو نداره ... 64 مابایت مموری داره اونم shared !نقل قول:
آتاری باید بازی کنی روش
هرچند دوستان میگن اجرا میشه ولی به نظرم اون مدل که 128 مگابایت delicate داره هم جون نداره ! :2:
نقل قول:
نصب ویندوز 15000 تومان بود ، 2 بار کرک شده رو ریخت جواب نداد بعد اورجینال رو ریخت با همون 15000 تومن
ولی خوب البته که زیاد بود ولی پیشنهاد میکنم شما هم خودت نریز بده برات بریزن که در صورت اشکالات احتمالی خودشون برات حلش کنن
عزیز میشه بگی از کجا گرفتی به این قیمت؟نقل قول:
گارانتی زیگورات اصلیه دیگه؟
آدرس بدی ممنون میشم
قابل توجه تمام دوستان که قصد خرید 1564 دارند
1.سعی کنید مدلی که گرافیک 512 ati دارد خریداری کنید
2.ویندوز رو خودتون نصب کنید کرکش با ما (بقیه اشکالات هم رفع میشه ان شا الله)
15000 توماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااان واسه نصب ویندوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
حالا بلد هم نبودن کرکش کنن!
که من با win loader 1.7.7 کرک کردم مثل ماه ، ویندوز من هم همون ویندوز 7 1000 تومانی شرکت سرزمین رایانه بود و هست