آقا یکی جواب این بنده خدارو بده .نقل قول:
کلا تاپیک ضعیفیه . اگثرا سوال میکنن و کسی نیست که بتونه جواب بده .
آقا یکی جواب این بنده خدارو بده .نقل قول:
کلا تاپیک ضعیفیه . اگثرا سوال میکنن و کسی نیست که بتونه جواب بده .
قیمت هاش چندان ارزون هم نیست! دقت کنین که آپشن های زیادی دارن و باید به آپشن های ارائه شده توجه کنین.نقل قول:
بهترین مرجع برای گرفتن قیمت فوجیتسو سایت بهین هست.
دوستان جواب سوال صفحه قبل بنده رو کاربر عزیز SAJAD0936 دادن. کسی نظر خاصی نداره؟کد:http://www.behin.net
الان به عنوان مثال LIFEBOOK AH531/GFO
با مشخصات زیر دارای قیمت 985 تومن هست:کد:http://www.behin.net/NoteBook/laptop/lifebookah531
Core™ i5-2410M (2.3 GHz, 3 MB)
RAM 6 GB D.D.R III
640GB SATA 5400rpm
NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Dedicated
15.6", TFT, (HD), LED backlight, glossy
3×USB 2.0 total, VGA,(1 USB Charger Any Time), Ethernet (RJ-45), HDMI, Memory card slots (SD/SDHC/MS/MS Pro), ExpressCard slots,
Audio:line-in/microphone,
Audio:line-out/headphone,LAN 10/100/1000 MBit/s Realtek RTL 8111E
Kensington Lock support
6.4 Hours
---------
شبیه ترین لپ تاپ هایی که من تونستم با این مشخصات پیدا کنم (با مد نظر قرار دادن صفحه نمایش 15.6 و داشتن نام پد) دو مدل زیر هستن:
HP ProBook 4530s-B
قیمت: 850کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-ProBook-4530s-B&Type=Specifications#Tab
وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.9 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
------
Dell Inspiron 5110-E
قیمت: 840کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5110-E
وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
-------------------
همونطور که میبینید دو مدل دیگه تقریبا 100 تومنی ارزونتر هستن و همون توانایی ها رو هم دارن.
سرعت هارد اچ پی 7200 هست و دوتای دیگه 5400
وزن ها تقریبا یکی هستن
رم ها یکی هستن(رم 4 گیگ فوجیتسو 945 فروخته میشه)
پردازنده ها دقیقا مثل هم هستن
گرافیک اچ پی یه مقدار از دوتای دیگه ضعیف تر هست.
دل یواس بی 3 داره اما دوتای دیگه ندارن
صفحه نمایش اچ پی ضد بازتاب هست و فوجیتسو برعکس شفاف هست و دل رو نمیدونم
صفحه کلید فوجیتسو طبق چیزی که فروشنده گفت نزدیک 40 سی سی(تقریبا یک ششم نوشابه های کوچیک!!!) ضد آب هست. حالا نمیدونم دوستمون چرا این رو مسخره کرده بودن! شما مگه قراره که لیوان آب روی لپ تاپ خالی کنید! در این حد هست که شما با دست تر با خیال راحت با لپ تاپ کار کنید.
حالا دوستان با این موارد ذکر شده به نظرتون ارزش داره 100 تا 140 بیشتر از اون دو مدل دیگه هزینه کنیم و فوجیتسو رو بگیریم؟
با تشکر
سلام من مطالبتون رو خوندم ولی در مورد 6535چیزی نشنیدم می شه راهنمایی کنین
لپ تاپ های فوجیتسو کیفیت خیلی خوبی داره ولی تو ایران پیشتاز نیست و یه مقداری محجور مونده .نقل قول:
حالا دوستان با این موارد ذکر شده به نظرتون ارزش داره 100 تا 140 بیشتر از اون دو مدل دیگه هزینه کنیم و فوجیتسو رو بگیریم؟
شما باید بر اساس نیازت خرید کنی . صفحه نمایش خیلی مهمه و . . .
میخوایی نیاز هاتو بگو بیشتر روشون بحث کنیم .
اگر یادم رفت جواب بدم پ . خ بده .
کسی نیست یو هو
کسی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعاتی داره؟
کد:http://notebooks.com/2011/04/15/folding-fujitsu-lifebook-x2-notebook-arrives-from-the-future-concept/
من هم fujitsu ah530/hd6 گرفتم مشخصات سیستم همcpu core i7 2.8 gh و 6 gb ram ddr3 و گرافیکش تو کاتالگ ati radeon hd 6530 m 1gb زده بود با 640 gb hdd اما سیستم کارت گرافیک رو نمیشناسه یعنی یه چیزه دیگه میزنه ... حالا موندم باید چیکار کنم؟؟؟ ویندوز 7 32 bit هم رو نصب کردم
من تونستم با FUJITSU A530/HD6 بتلفیلد 3 رو درجه گرافیک ULTRA بازی کنم البته AA رو نمیشه تنظیم کرد چون از بازی میاد بیرون خیلی عالیه :15:
سلامنقل قول:
فک کنم ایراد از 32 بودن ویندوزتون باشه روی این کانفیگ باید 64 نصب کنید.
این سیستم شما چون ویندوزی که نصب کردین 32 بیت بوده در حالت اتوماتیک نتونسته درایور ها رو شناسایی کنه که یه یه مشکل نیست. چون شما ترقیب بشید که 64 بیتی رو استفاده کنید.نقل قول:
مشکلی نیست. کافیه دیسک درایور رو داخل دستگاه بگذارید و به صورت دستی یا Manual درایور گرفیک رو نصب کنید!
کلا من این مدل رو قبول دارم. از نظر گرفیکی و کیفیت میشه گفت در بهترین سطح قرار داره!نقل قول:
البته یه مدل دیگه از لایف بوک اومده که 2 گیگ گرافیک داره و واسه بازی خورا کم و کاستی نمیگذاره!
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
درضمن. در سری لپ تاپ های جدید دیگه هیچ مدلی به نام آمیلو یا آمیلو پرو یا چیزهای دیگه تولید نمیشه.
خط تولید لپ تاپ های فوجیتسو فقط به نام لایف بوک و در بخش لپ تاپ های قدرتمند مدل سلسیوس هست! همین و بس!
البته یه مشکل عجیب دیگه هم هستش من از ظاهر ویندوز 7 بخاطر فایل اکتیو که داشت بدم میاد البته بعضی از ورژنها این مشکل رو دارن که بعد از نصب زیبایی ویندوز 7 از بین میره حالا یه نسخه از ویندوز رو که اکتیو شدنش اتوماتیک هست رو تهیه کردم اما نمیدونم چرا رم سیستم رو 3 گیگ نشون میده که حتی با روشن خاموش شدن هم درست نشد! موندم دلیلش چی میتونه باشه ویندوز هم ورژن 32 بیت هستش.
بد نیست که یه سری به سایت شرکت بهین بزنید.
باید ویندوز 64 بیت نصب کنید تا رم رو کامل نشون بده. البته من خودم ویندوز 32 رو نصب کردم. بعضی از نرم افزارهای 64 بیت سخت تو بازار پیدا می شه و یه کم دردسر داره البته بودنش که هست.نقل قول:
دوستان کسی SH-531-Aداره؟میشه از معایبش بگید و اینکه مناسب بازی هست یا نه؟
سلام
1) از کجا ادم میتونه مطمئن بشه لپ تاپ فوجیتسو واقعا ساخت آلمانه؟؟
اگر اینطوره پس چرا اینقدر تو بازر کمه، مدلاش محدوده و استقبال چندانی ازش نمیشه و همچنین قیمتش با برندای چینی تفاوت قیمت چندانی نداره چه بسا از یه سری برند ها ارزون ترم هست
2) اگر احیانا مشکلی برای قطعاتش پیش بیاد لوازم یدکی اش راحت پیدا میشه؟
3) نهایتا فوجیتسو قابلت تاپی داره که بخوام به خاطر اون سراغ برند دیگه ای نرم؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بفرمایید
دوستان اگه میشه یه جوابکی به ما بدن یه کم روشن شیم.....ممنوننقل قول:
سلام
1) از کجا ادم میتونه مطمئن بشه لپ تاپ فوجیتسو واقعا ساخت آلمانه؟؟
اگر اینطوره پس چرا اینقدر تو بازر کمه، مدلاش محدوده و استقبال چندانی ازش نمیشه و همچنین قیمتش با برندای چینی تفاوت قیمت چندانی نداره چه بسا از یه سری برند ها ارزون ترم هست
2) اگر احیانا مشکلی برای قطعاتش پیش بیاد لوازم یدکی اش راحت پیدا میشه؟
3) نهایتا فوجیتسو قابلت تاپی داره که بخوام به خاطر اون سراغ برند دیگه ای نرم؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بفرمایید
بله دوست عزیر شرکت فوجیتسو شرکت معتبری هستش که اصالتا ژاپنیه که امتیاز زیمنس المان رو هم خریده یعنی حالا بخشی از شرکتش توی آلمانه و برخی از محصولاتش رو اونجا تولید میکنه.نقل قول:
کلا ایرانی ها اینجورین که یه جنسی که یکی ازش تعریف میکنه رو میگیرن و به سراغ جنسای دیگه نمیرن مثلا لپتاپ دل و یا گوشی نوکیا واسه اینه که استقبال ازش نشده در ضمن حالا که یه برند معروف اومده دستگاه های ارزون تر و با کیفیت عالی ارائه داده ما چرا ناراحتیم همین هم عادت ما ایرانیا ست که اگه هرچی گرونتر باشه فک میکنیم حتما اون بهتره.
در مورد قطعات هم باید بگم این برند تحت ضمانت یک شرکت معتبر به نام بهین هست و حتما فکری هم واسه قطعاتش کرده.
من یک دستگاه از این برند دارم خیلی ازش راضیم . کارم هم تعمیرات موبایله همه کاری هم باهاش میکنم صبح تا شب هم توی مغازه روشنه دو ساله دارمش خم به ابروش هم نیومده
همه چیزش خوبه به خصوص کیفیت صفحه نمایشش نصبت به بقیه برند ها و نیز اصتلاحاً خر کاره
در حال حاظر محصولات این شرکت ساخت کدام کشور می باشد ؟
با سلام
برای من که کارهای پردازشی و در واقع سرعت پردازش لپ تاپ واسم خیلی مهمه چه برندی پیشنهاد میدین؟ البته واسه رنج قیمتی 1.5 تا 2تومن
در بین لپ تاپهای فوجیتسو کدوم مدلش بهتره از لحاظ سرعت پردازش و کارهای گرافیکی با نرم افزارهای مهندسی؟
به فکر بازی و اینجور چیزا اصلا نیستم.
مرسی
در کل فکر میکنم سری AH المانی هستند وسری lh چینی باشند (این نظر صد در صد نیست):n13:
سلام من یه لپ تاپ فوجیتسو خریدم که نوشته اقلام همراه لپ تاپ :
1.دفترچه
2.کابل برق
3.شارژر
4.باتری لیتیومی
ولی باتری ای ندیدم تو جعبه کابل برقم سه شاخه است نمیشه به پریز زد راجع به این دو مشکل چیکار کنم
یعنی باتری تو خود لپ تاپه یا دو در کردن؟!
دوسته عزیز باطری رو خوده لب تابه
کابل برق اکثره لب تاب ها سه شاخست که باید براش تبدیل بگیرین
دوستان نظرتون در مورد s761 چیه ؟؟
دوستان يک سوال تا ۵ يا ۶ سال پيش لپ تاپ هاي فوجيتسو زيمنس واقعن ساخت المان بود اندکي گرانتر و با کيفيت ايا هنوز
همينطور هست يا چيني شدن؟
دوست عزیز . لپ تاپ مثل مبایل باید از زیر دست استاندارد رد بشه برای همین تمام قطعات از حالت جایگاه دیفالتش خارج میشه. یه سری از لپ تاپ ها باطریشون خارج از دستگاه هست . برای همین تو دفترچه اقلام موجود رو باطری هم میزنن.نقل قول:
دستگاه خوبی هست بیشتر زمینه ی صنعتی داره! بستگی به این داره کاربرد شما از لپ تاپ چیه. اگه خیلی حرفه ای نیست LH532 خوبه .نقل قول:
راستش قبلا مدل هایی که فوجیتسو زیمنس داشت آمیلو آمیلو پرو . اسپریمو و لایف بوک بود. که لایف بود جزو بهترین مدلهاش بودنقل قول:
الانم بیشترش شده لایف بوک که من خودم بسیار زیاد می پسندمش. الان خودم یه LH دارم. که واقعا دارم ازش کار میکشم و هیچ کمبودی درونش حس نکردم. از همه لحاظ تکمیل هست.
بازم بستگی داره که شما از این برند راضی هستین یا نه.
من چون خودم قبلا یه M1425 آمیلو داشتم که هنوزم داره کار میده حتی باطریش. واسه همین خیلی به قدرت این برند اعتقاد دارم :n06:
سلام به دوستان
من خاطره بسیار بدی از لپ تاپ های فوجیتسو دارم. چند وقت پیش پدرم یه AH531 خرید که بعد از یکسال بدون هیچگونه فشار خاصی قاب مونیتورش شکسته و خودمم چند ماه پیش یک دستگاه LH532 با گارانتی بهین خریدم که از لحظه ای که روشن شد دجار مشکل head crash بوده تا امروز و گارانتی هم زیر بار نمیره. الان موندم چیکار کنم. اگر دستگاه پدرم زودتر دچار مشکل میشد من دیگه نمیخریدم.
دوست عزیز. من کاملا برعکس شما هستم و یه لپ تاپ M1425 دارم که مال 5 سال پیشه شایدم بیشتر ( با رم سنترینو و رم 1 گیگ و گرافیک 128) که زمان خودش غوولی بود. و این لپتاپ الان دست پدر من هست و کارای معمولیش رو باهاش انجام میده. اینترنت و تایپ و این کارا و هنوز دو ساعت باطری میده !نقل قول:
خودمم یه لپتاپ LH532 دارم . فکر کنم یه شش ماهی هست که دارم ازش استفاده میکنم. و تنها دلیل خریدم از این برند قدرت قطعات هست. سرور های فوجیتسو تو دنیا حرف اول رو میزنه! کلا قطعات فوجیتسو جزو بهترین قطعات هستن و از این بابت خیالتون راحت باشه که از این جهت خرابی پیش نخواهد آمد
در مورد LCD هم خوب شما باید ببینید مشکل چی بوده باید بررسیش میکردید. الان لپ تاپ منم بالاش تقریبا دو سه سانت از زیر قاب شکسته ولی به صفحه ی روشن نرسیده ولی خوب این مربوط به شرکت نیست و شما اگه واقعا احتیاج به تعویض اون قطعه دارید میتونید ( اگه بشه) داغیش رو بدی و با یه درصدی کمتر پول تعویض ال سی دی رو بدی!
در مورد صفحه ی ای که میگین میشه توضیح بدی مشکل اصلیش چی بوده؟؟ شاید بتونم بگم مشکل کجاست و برای تعمیر یا تعویضش راهنماییت کنم!
بعد هم بهم بگو گارانتی دستگاهت تا چه تاریخی هست!
:n06:
سلام
احتمالا دستگاه شما مال زمانی هستش که هنوز کیفیت تجهیزات وارد شده به ایران خوب بوده.
من هم همین فکر رو میکردم که رفتم سراغ این برند. سالهای قبل هم خاطره خوبی داشتم از این مارک.
مشکل دستگاه من AH532 صدای کلیک هارد هستش. دقیقا نیم ساعت بعد از روشن دستگاه هر 2-3 دقیق یه صدای کلیک از هارد در میاد. که واقعا اعصاب خورد کنه. چون دارم کارای پایان نامم رو باهاش انجام میدم مجبورم هر 10 دقیقه یه بک آپ بگیرم که این هم کارمم رو کند میکنه هم حجم اطلاعات رو میبره بالا. این دستگاه رو دقیقا 2 ماهه که خریدم. یک بار هم فرستادم گارانتی و خیلی ریلکس گفتن سالمه !!!! به تعمیرکار دیگه ای گفتم گفت مشکل head ccrash هستش. تو اینترنت چنیدن جا رو دیدم همه به اتفاق همین رو گفته بودن. جوابگو نبودن گارانتی بیشتر از همه ادم رو ناراحت میکنه. شما فکرش رو بکن من 1.5 میلیون تومن هزینه کردم و هر سری هم همش تو استرسم. در نهایت هم باید خودم هارد رو عوض کنم. مشکل برای هر دستگاهی از هر برندی ممکنه پیش بیاد مهم اینه که یه پول اضافه بابت گارانتی دادم و دستم به هیچ بند نیست. نمیخوام قوانین انجمن رو نقض کنم و از گفته های گارانتی صحبت کنم که چه دلایلی رو برای من عنوان کردن .
دستگاه پدرم هم دقیقا دوتا گوشه بالای مونیتور ترک خورده و این نشون دهنده کیفیت بدنه بسیار پایین هستش. اگه خواستید در پیغام خصوصی بهم خبر بدید عکس مونیتور رو براتون میفرستم. این دستگاه چون همیشه ثابت روی میز هستش حتی درش 10 بار هم باز و بسته نشده.
حتتی در این حد به این مارک مشکوکم دیگه که فکر میکنم هر دوتا دستگاه ریفربیشد هستند. :n03:
دوستان 1 سوال.
من یه لایف بوک مدل AH530 دارم.
1 بار باتری تو لپ تاپ نبود و با شارژر روشن بود که ناگهان برق رفت :n27:
برق اومد و لپ تاپ رو روشن کردم ، دیدم بالای مانیتور از فاصله 0.5 سانتیه بالای مانیتور یه خط افقی تا طرفین اومده و روی این خط ، پیکسل ها یه سریشون نورشون سفیده و یه سریشون خاکستری یا ابیه.
الان تو این خط افقی ، پیکسل ها سوختن ؟ یا مثلا کارت گرافیک دچار مشکل شده ؟
کسی همچین چیزی رو تجربه کرده ؟
سلام دوستان نظرتون راجع به ah531/gfo چیه؟من این لبتابو پارسال گرفتم رمش 4 بود گفتم یک رم 4 دیگر بذارن ولی باحاش مشکل دارم یک موقع سرعتش خیلی خوبه یک موقع تو اینترنت که میرم هنگ میکنه میره کما کلا کلافه شدم ؟علتش چیه از کجا بفهمم در ضمن core i5؟ چون رمشو عوض کردم مشکل داره ؟خواهش میکنم کمکم کنید؟
پس چی شد؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز با اینکه من کلا با این برند دچار مشکل شدم ولی ایرادی که شما میگی احتمالا از ویندوز باشه. و انتی ویروست رو هم چک کن.
ما که داریم میریم Ah532 بگیریم .. اُمیدوارم خوب از آب در بیاد :n29:
ویرایش ------نقل قول:
کسی با ah544 کارکرده ؟؟؟ چطوزه ؟؟؟
:n13:
سلام لپ تاپ های فوجیتسو واقعا ساخت کجاست الان؟
خوبه لپ تاپاش واقعا؟
خیلی تعریف میکرد یارو می گفت تنها لپ تاپ غیر چینی بازاره
من دیروز خریدم الان یکم تو شک افتادم
لب تاب من مدل T731 life book است خیلی سگ جونه ۱۰۰ دفعه برقها رفته اومده هیچیش نشده (تو وضعیت بدون باتری) صبح تا شب هم که روشنه خیلی ازش راضیم تازه جنس قطعاتش محکمه بر عکس محصولات چینی که یک دست می خوره می شکنه تا حالا هم مشکلی از بابت برنامه ها و آپدیت های سیستم نداشتم
البته مدل لب تاب من قدیمیه ولی اصل و به درد بخوره
با سلام
من با اینکه خیلی وفته مدل اس 761 فوجیتسو را دارم ولی هنوز راهی برای نصب درایور فینگر پرینت آن پیدا نکردم، با وجود اینکه درایور فینگر پرینت را دانلود و نصب کردم ولی نتوستم راه اندازیش کنم
از دوستان اگه کسی اطلاعانی در این زمینه داره لطفا راهنماییم کنه.
با تشکر