من D-link 2640U رو گرفتم 50 تومن خیلی راضی بیدم . 4 تا پورت LAN هم داره ! :دی
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Printable View
من D-link 2640U رو گرفتم 50 تومن خیلی راضی بیدم . 4 تا پورت LAN هم داره ! :دی
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
[QUOTE=Squall Leonhart;6389503150. توی حالت بریج حتما باید با کانکشن به اینترنت وصل بشی و فقط یک سیستم میتونه در هر لحظه از اینترنت استفاده بکنه.[/QUOTE]
pppoe درسته حق با شماست اول بايد روتينگ رو انتخاب كنيم بعد
دوست عزيز با توجه به تعداد طبقاتتون و اينكه مودم هم داري فكر كنم اكسس پوينت براي شما بهتر باشه. البته نميدونم كه اكسس پوينت ميتونه جدا از سيستم عمل كنه يا نه ؟؟نقل قول:
اگه بخواي مودم بگيري بايد تا 120 فكر كنم هزينه كني تا wag 160n يا چيزي تو اين حدود بگيري.
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
اگه نرم افزاري هم بخواد همراه مودم هست يا ميتوني دانلود كني .نقل قول:
ولي قبلش مطمئن شو كه دسترسي به وايرلس دانشگاه آزاد باشه
ميتونم بپرسم كدوم دانشگاه هستين؟
کسی نیست جواب مرا بده
دوستان بین این سه مدل D-link کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
2650
2740
2750
تفاوت مدل u و b رو هم میشه بگید ؟
سلام
بچه ها به نظر شما کدوم یه از این هارو بگیرم؟
TD-W300KIT
TD-W8950ND
TD-W8960ND
BUFALLO ADSL2+ Wireless Modem Router
WAG120N
با سلام
دوستان من الان مودم d-link 2740u دارم و از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ میگیرم ولی راضی نیستم از مودم قعطی زیاد داره ...حالا میخوام مودم جدید بگیرم ولی گیر کردم نمیدونم کدومش رو بگیرم ..مدلهای مد نظرم اینها هست میخوام ساپورتش عالی باشه حرفه ای باشه و انتن وایرلسش حدود 300 تا 400 متر باشه و یک خونه دو طبقه رو ساپورت کنه
asus-n11
asus-n13
AR-7265WnA
من دانشگاه یزد هستم اما اخرش نگفتین با این میتونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم(دسترسی به وایرلس از طریق vpn برای دانشجو ها ازاده)؟ممنون میشم کمکم کنید.نقل قول:
سلام
فکر کنم مودم من خراب شده
میخوام یه وایرلس بخرم تا صد تومن.
چی بگیرم خوبه؟
ايول دانشگاه يزدنقل قول:
آره ميشه به اين لينك سر بزن مدلهاي اينترنالش هم هست
[HTML]http://www.tplink.com/en/products/details/?model=TL-WN722N[/HTML]
با سلام
دوستان من الان مودم d-link 2740u دارم و از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ میگیرم ولی راضی نیستم از مودم قعطی زیاد داره ...حالا میخوام مودم جدید بگیرم ولی گیر کردم نمیدونم کدومش رو بگیرم ..مدلهای مد نظرم اینها هست میخوام ساپورتش عالی باشه حرفه ای باشه و انتن وایرلسش حدود 300 متر را ساپورت کنه ...1-سرعت مودم عالی باشه -2-موقع خاموش و روشن کردن مودم سریع وصل بشه به شبکه 3-دکمه روشن و خاموش وایرلس داشته باشه 4-موقعی که شارژ اینترنت تمام میشه چراغ هشدار داشته باشه مثل 2740 که رنگ اینترنتش قرمز میشه
asus-n11
asus-n13
AR-7265WnA
کسی نیست جوابم رو بده ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
عزیز 2740 مدل خیلی خوبی هستش ، امکانات فوق العاده ای هم داره شاید قطعی به خاطر خط ADSL شما باشه یا اینکه نهایتا خود دستگاه مشکل داشته باشه .
شما مودم رو جای دیگه تست کنید ببینید همین مشکلات رو داره یا نه ؟
مدل 2750U هم جدید اومده و USB هم داره ، مدل فوق العاده کاملیه .
مودم های ASUS هم اینجوری که تحقیق کردم کیفیت قابل قبولی دارن ولی باز هم از نظر امکانات کامل تر از این مدل که خدمتتون معرفی کردم نیستن .
در ضمن چند وقت پیش توی چند تا سایت خوندم که مودم های ASUS داغ میکنن !!! حالا نمیدونم شایعست یا اینکه درسته . اگر نظرتون روی ASUS هست حتما راجع به این مساله هم تحقیق کنید .
با تشکر از شما
من نظرم بیشتر روی مودم جدید ادیمکس مدل AR-7265WnA هست که سه تا انتن وایرلس داره این مدل چه جوریه ؟؟؟میشه یه خورده بیشتر برام توضیح بدید
نقل قول:
راجع به این برند چیز زیادی نمیدونم ، بهتره راجع بهش با سرویس دهندتون مشورت کنید چون این شرکت ها عادت دارن از مودم ها ایراد بگیرن ولی ظاهرا که مودم خوبی هستش .
خودم احتمالا 2750U بگیرم ، باز هم میگم حتما مودمت رو با خط دیگه تست کن
میخواستم بدونم 2750u چه تقاوتی با 2740u داره ؟ کدوم بهتره ؟
این قضیه u و b چیه ؟
دوست من از من میشنوی سراغ دی لینک نرو ..من داشتم 2740 ازش راضی نبودم و حالا یک مودم ساده وایرلس از بابام گرفتم مارک مکث نت اینقدر عالیه که نگو ..ولی میخوام ادیمکس بگیرم سه انتن داره برای وایرلسش که خیلی عالیه و تعریفش هم خیلی شنیدم و قیمتش هم حدود 120 تا 130 هست حرفه ای هست
من به شخصه روتر ASUS RT-N16 رو به همه پیشنهاد می کنم قیمت هم 144000 تومان از شرکت پارس ارتباط که نمایندگی محصولات ASUS رو داره.
ASUS RT-N16 در یک نگاه:
LAN Ports WAN x 1, LAN x 4 RJ-45 for 10/100/1000 Base T
Support Ethernet and 802.3 with max. bit rate 10/100/1000 Mbps and auto cross-over function(MDI-X)
Antenna 3 x external antenna
USB port USB2.0 x 2
Power Adapter AC input: 100V ~ 240V(50~60HZ)
DC output: 12V with max. 1.25A current
Size 216 x 161.9 x 40.5 mm
Weight 470g
Operating Frequency 2.4GHz ~ 2.5GHz
Data Rate 802.11n Draft: up to 300Mbps ;
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54Mbps;
802.11b: 1, 2, 5.5, 11Mbps
Output Power n mode: 15.8~19.5dBm
g mode: 15.5~16.5dBm
b mode: 15.8~19.5dBm
Sensitivity at 54Mbps data rate
ANT0 -75dBm
ANT1 -75dBm
Encryption Supports 64/128-bit WEP
WPA-PSK, WPA2-PSK
WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
Radius with 802.1x
Management • EZQoS (Easy Quality of Service): Allow multiple network activities (FTP, Game, P2P) to work smoothly at the asame time.
• DHCP Server: Supports up to 253 IP addresses; Changeable DHCP lease time, IP pool, domain name; Static mapped IP
• Web-based administration: Support IE 5.5 or later, Firefox 2.0.0.1 or later; Managed from LAN and Internet; Password Setting
• System Event Log
• Firmware Upgrade: Web Interface, Bootloader
• Save/Restore Configuration File
Network Protocol Automatic IP ,Static IP, PPPoE(MPPE supported), PPTP, L2TP
Security Firewall: NAT and SPI (Stateful Packet Inspection), intrusion detection including logging
Logging: Dropped packet, security event, Syslog
Filtering: Port, IP packet, URL keyword, MAC add
در خدمت دوستان هستیم. :20:
با تشکر از شما
یعنی این مدل asus بهتر از ادیمکس مدل edimaxAR-7265W هست سه تا انتن وایرلس داره و حدود 130 هم هست .... من میخواستم بگیرم ولی از اسوز بیشتر خوشم میاد ...نمایندگی نداره تو شیراز ایسوز ؟؟؟ اگر سایت ایرانی داره لطف کنید بدید که داخلش ادرس نمایندگیها باشه
در مورد ایسوس که شکی نیست! ادیمکس هم ظاهرا کیفیت خوبی داره.NETGEAR هم مودم های با کیفیتی داره.نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
این دلیل بر بی کیفیت بودن تمام محصولات دی لینک نیست.:46:نقل قول:
من در مورد این مدل اطلاع ندارم ولی برای مثال مودم های ورژن قدیمی DLINK 2640U برد پایین تری نسبت به سری جدید دارند.از نظر ظاهری هم تغییر کرده.
بهترین کار تحقیق کردن از کسانی هست که اون محصول رو دارند هست! البته به 1 نفر اکتفا نکنید.
من 2740 داشتم خیلی مزخرف بود قطعی زیاد داشت ولی الان با یک مودم دیگه هستم اصلا ایرادی نداره
من تصمیم گرفتم تجهیزات شبکم رو آپگرید کنم(چه جوگیر شدم:31:)
یک مودم 3 کاره(!)(مودم+روتر+سویچر) می خوام که N باشه (300 مگابیت باشه) و بردش هم زیاد باشه (خونه نسبتا بزرگه و می خوام همه جا سیگنال قابل قبول داشته باشم) و آنتن هاش هم قابل تعویض باشه تا بتونم آنتن 5dB یا 8dB روش بزارم
مارکش هم ترجیحا TP-Link باشه یا D-Link یا (می دونم به بودجم نمی خوره) LinkSys یا ZyXel
لطفا Asus و SMC و... پیشنهاد ندید که تجربه ای روشون ندارم
اول W8950ND TP-Link vو انتخاب کرده بودم با قیمت 50 تومن اما تصمیم گرفتم یه مدل جدید تر و پیشرفته تر مثل8960 بگیرم اما نمی دونم کیفیت و قیمتش چجوریه
بودجم هم حدود 80 تومنه
------------------------------
یه سوال دیگه دارم. میشه اکسس پوینت قدیمیم( فقط اکسس پوینته و مارک D-Linkهست) رو با کابل لن به مودم-روتری که می خوام بگرم وصل کنم و اونرو یک قسمت دیگه از خونه قرار بدم که آنتن دهیش بهتر شه؟ (یعنی دوتا شبکه وایرلس داشته باشم)
سرعت بالا به کارتون میاد؟نقل قول:
مودم قبلی تون حدودا چقدر برد داشته؟:11:
آره. یه هارد 1TB شیر دارم باهاش رو پی سی های دیگه فیلم نگاه می کنم :31:نقل قول:
نمی دونم بردش چقدره ولی راضی نیستم ازش. اینم مدلش: D-Link G700AP کلا لان نسلش منقرض شده! مال سال 2006 هست و G هست
Dlink 2750U با قیمت 85 / 6 تومن تمام امکاناتی رو که نیاز داشته باشید داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایندوتا 2750U چه فرقی دارن؟نقل قول:
شکلشون فرق داره!کد:http://www.comx-computers.co.za/Reviews-DSL-2750U-D-Link-DSL-2750U-Wireless-N-ADSL2-4-Port-Wi-Fi-Router-pr-49357.html
ممکنه یه لینک ریویو ازش بدید؟ منکه چیزی پیدا نکردم
امکاناتش عالیه!
بله.با استفاده از Repeater :31:نقل قول:
امکاناتش بسیار عالیه . این سری جدید به پورت USB مجهز شده .نقل قول:
این هم مشخصاتش :
کد:http://www.dlink.co.th/products/?idproduct=495&idCategory=180
شما اینو خریدی؟ تاریخ ریلیزش پاییز هست و هنوز رسما وارد بازار جهانی نشده و فعلا بطور آزمایشی توی هند توزیع میشهنقل قول:
برای همینه هیچ ریویو انگلیسی براش وجود نداره
من که از خریدش منصرف شدم. چون جدیدا خیلی ها از کیفیت بد محصولات D-Link گلایه می کنن
برعکس TP-Link
فعلا TP-Link W8960N مد نظرم هست. و بیش از 5 ریویو در موردش خودم و بیش از 200 کامنت از کسانی که این مودمو دارن. 80 درصد ازش تعریف می کردن
داشتن پورت USB عالیه اما به کم بودن کیفیت مودم و قطع و وصل شدنش نمی ارزه
ASUS N13U هم هست که USB داره و کیفیتش هم 100 درصد از تی پی لینک بیشتره.ولی روتر هست یعنی بدون ای دی اس ال و مشکل دیگه هم که داره 2 تا آنتن 3dbi اینترنال داره و پاور کمتری هم در ارسال امواج داره/:41:نقل قول:
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
میتونم بدونم هاردتون چیه؟پورت LAN داره دیگه؟نقل قول:
دوستان میتونن اطلاعات دقیق مودم مورد نظر رو از سایت زیر دریافت نمایند ::11:
کد:http://bc.whirlpool.net.au/bc/hardware/?action=h_models
سلام دوستان
من الان یه مودم adsl tp-link دارم پشیمون شدم میخوام یه وایرلس بگیرم.اصلا هیچی هم در این مورد نمیدونم ممنون میشم یه کمک مشتی بهم کنید یه چیز خفن معرفی کنید.
سلام.چقدر میخواین خرج کنین؟ کابردتون؟نقل قول:
والا خرجش خیلی مهم نیست تا 90 تومن موردی نداره.استفادمون هم واسه کامپیوتر لپتاپ موبایل ایناس نمیخوام چیز اضافی داشته باشه که گرون تر باشه از اینایی نمیخوام که هم وایرلسه هم adsl.و اینکه در دریافت سیگنال خیلی قوی باشه تهش باشه و توی خونی هم انتن دهیش عالی باشه.نقل قول:
دستت درد نکنه
دوستان من اینترنت پرسرعت با پهنای باند 2 مگ دارم. حالا میخواهم مودم وایرلس بخرم تا حدود قیمت هفتاد هزارتومان. شما چه مدلی را پیشنهاد میکنید که بتواند سرعت 2مگ را به خوبی جواب دهد. فاصله هم 20 متر بیشتر نیست.
خیر عزیزم ولی به زودی میخرم حالا یا این مدل رو یا WAG320N لینکسیس رو میگیرم .نقل قول:
کی گفته ریلیز نشده ؟؟؟؟؟
رایان سبا موجود زده !!!!!!
توی U تی و ب هم من یه سرچی کردم همه ازش تعریف میکنن !!!
دوستان راهنمایی کنید.مناسب ترین قیمت به همراه بالا ترین کیفیتنقل قول:
از اساتید کسی نیست که من راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
آقا یه مدل وایرلس میخوام بگیرم
احتمالا سیستم از طریق سیم شبکه و آیپد هم از طریق وایرلس
میخوام سیستم رو با آیپد شبکه هم باشن
بهترین مودم ی هستش
از دی لینک یا لینک سیس باشه
بچه ها به نظر شما من کدوم یک از اینهارو بگیرم که بهترین آنتن دهی داشته باشه و به مشکلی بر نخورم
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=41675
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=42688