خواب کیفیت تصویر و روشنایی lh500 هم از lh700وهم از sl800خیلی بهتره.نقل قول:
Printable View
خواب کیفیت تصویر و روشنایی lh500 هم از lh700وهم از sl800خیلی بهتره.نقل قول:
سلام بنده ساكن ايران هستم كه يكي ازدوستانم ساكن دبي LED42 اينج مدل 5300 يا LCD 42 اينچ 5000 صادراتي اروپا مي خواهد برايم بفرستد ايا ازنظر فني مثل برق ورنگ وكيفيت وگيرنده ان مشكلي وجوددارد ايا بين مدلهاي اسيا واروپا از نظر فني وطراحي اختلافي وجود دارد ايا كسي از چنين مدلهاي اطلاعي داردلطفا كمك كنيد
نقل قول:
در مورد ال جي لازم نيست از اروپا وارد بشه. چون گلديران خودش اين كار رو ميكنه و در واقع مدل ها رو در ايران اسمبل نميكننه
ولي در مورد سامسونگ اگر خواستين بخرين از اروپا يا بانه بگيريد. چون اسمبل سام سرويس خيلي جالب نيست
بچه ها من دارم می رم یه LH 500 بخرم ، میشه بگید موقع خرید باید به چه نکاتی بیشتر توجه کنم؟ ممنون میشم اگه زود بگید :10:
از هر جا می خواهی بگیری اک بند باشد پشت ویترینی نخری.نقل قول:
پیشاپیش مبارک.
اخر به نتیجه رسیدی lh500بخری.
مرسی . آره ، البته نکات منفیش رو هم میدونم تا اونجایی که تو این تاپیک گفته شد ، اما به هر حال با این بودجه به نظر بهترین انتخابه ، چون یکمم قدیمی شده و افت قیمت خودش رو کرده و برای من به نظر مناسب میاد .نقل قول:
اما یه سوال ، اگه مثلا یه آکبند رو بیاره باز کنه و مثلا اگه یه مشکلی داشت و یا چندتا پیکسل سوخته داشت اونوقت تکلیف چیه ؟ یارو یکی دیگه میده یا اینکه نه مجبورم چون از کارتون بیرون اومده بخرمش و از گارانتیش واسه تعمیر استفاده کنم؟
بیشتر این مشکلات برای کالاهای قاچاق می باشد.من که 2 ماه پیش خریدم تاریخ ساختش برای 2010 بود .این مشکلم 100%پیش نمیاد در بیشتر مشکلات پنل را کلا تعویض می کنند خیال شما راحت باشه گلدیران هر سال داره برای مشتری مداری جایزه میگیره وجزع بهترین گارانتی ها هم است.نقل قول:
مرسی . راستی یه سوال . اگه تو برگردی به دو ماه پیش بازم همین پنل رو میخری ؟نقل قول:
من sl800 می خواستم که نبود.نقل قول:
اما از lh500راضی هستم.
خوب ممنون ، من عصری میرم که به امید خدا بگیرم . امیدوارم چرخ این مدل واسه همه 400 سال بچرخه .نقل قول:
البته این مدل تو بازار خیلی کم شده و اکثر جاها ندارن ، امیدوارم گیر بیارم
:41::41::41::41::19::19: به دادم برسید :19::19:
زمین و زمان و زیرو رو کردم اما lh500 سایز 37 اینچش دیگه تو بازار نیست ، پدرم درومد اینقدر گشتم :41::41: من تو کرج هستم اما میگن با وارد کنندشم تماس گرفتیم میگه دیگه نیست :sad:
راستی lg lh500 با lg lh500 YR فرق داره؟
هیچکسیم که اینجا نیست جواب منو بده :41: الان به چندتا از فروشگاهای جمهوری هم زنگ زدم نداشتن :41: چقدر بد شانسم من :41:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
دو سه هفته ی پیش همه داشتن می خواستم بخرم اما یه مقدار از پولم چک بود که قبول نمیکردن ، صبر کردم نقد بشه حالا که نقد شده دیگه ندارن :41: هیف ، 1 ماه تو این انجمنها کلی راجبش پست دادم کلی تلاش کردم حساسیت به خرج دادم ، ولی حالا دیگه نیست :eh:
من که اهل رشت هستم اینجا یکی از دوستان من که نمایندگی lg داره موجود داره.
از رشت تا کرج فقط کلی کرایه حملش میشه :45:نقل قول:
lh500 ندارن پس چی دارن؟
lh500 دارن اما 37 اینچشو دیگه ندارننقل قول:
دل بزن به دریا مثل من 42 اینچ بخر خیلی حال میده.نقل قول:
سلام همشهری . برو به نمایندگی کرمی. شاید موجود داشته باشه .:5:نقل قول:
آدرسشو برات پیام میفرستم.
پولم کمه ، وگرنه 50 اینچم میگرفتم . ذوق اینو داشتم بعد از 2ماه صبر حالا بخرم، فردا یه سر میرم جمهوری میگردم ، اگه نبود اصلا دیگه هیچی نمیخرم :mellow:
باشه میرم ، مرسی ، اما من تمام نمایندگی ها از مهرشهر بگیر تا درختی تا گوهردشت ، تا میدون توحید ، خیابون بهار ، خیابون دانشکده ، .... همه رو گشتم . یکی میگفت من با وارد کنندشم صحبت کردم میگه دیگه نیست :19:نقل قول:
حتی با چندتا فروشگاه جمهوری هم تماس گرفتم
بچه ها بالاخره بعد از زیر و رو کردن جمهوری پیدا کردم خریدم :thumbsup::33::33::33::31:
یارو همین یه دونه رو داشت !
فقط چندتا نکته . اول اینکه lh500 همون lh500 YR هستش؟
دوم اینکه تو اون فروشگاه یه lh500 سایز 42 رو که رو دیوار بود روشن کرد اما تصویر lh700 و sl800 رو که از قبل روشن بودن کنارش مقایسه کردم تصویر lh700 و sl800 از lh500 بهتر بود ! و lh500 یکم نورش کمتر و مات تر بود..
از یارو پرسیدم که من شنیدم تصویر lh500 بهتره اما چرا الان اینجا بهتر از بقیه نیست؟ گفت چون همین الان روشن کردم باید چند دقیقه بگذره ! بعدشم گفت که اینا خوب تنظیم نیستن ، اگه تنظیم بشن lh500 بهتره .
یه کابل اچ دی ام آی CSC هم گرفتم 25 تومن . یارو گفت خیلی خوبه اما من که سر در نمیاوردم خلاصه گرفتم . خوبه این کابل؟
مبارک .انشاء الله همیشه روشن بمونه :31:نقل قول:
چند خریدی؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
برای من که به دقیقه نمیرسه بعد از چند ثانیه کیفیت اصلی خودش را نشون میده .نقل قول:
تنظیمات فروشگاه هم بدرد نمیخوره .
کابل را برای چه دستگاهی گرفتی ؟
چاکرتیم ، 870 میگفت اما چون کسی رو اون موقع نداشتن که برام حملش کنه تا کرج 10 تومن هذینه ی حمل رو کم کرد و شد 860 تومن . من خودم 25 تومن دادم یه وانت گرفتم آوردم تا کرج . در کل 885 تومن برام تموم شدنقل قول:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
برای ستاپ باکسنقل قول:
راستی نگفتین این lh 500 با اینی که من گرفتم نوشته روش LH500 YR فرقی نداره که هان؟
نه داداش برای من lh500 YR است فرقی نمیکنه تاریخ ساختش پشتش نوشته ببین چند است هر وقت وصل کردن .ایول رشت بابا اینجا وانت از این ور رشت تا اون ور رشت میبره میگیر 7 تومان یا 8 فاصله نزدیک هم 5 تومان .نقل قول:
آخه از خیابون جمهوری تهران تا کرج حدود 60 کیلومتر راه هستش اونم با ترافیک داخل شهر تهران و جاده مخصوص کرج .نقل قول:
از یارو فروشنده پرسیدم ضمانت گلدیران در قبال پیکسل سوخته چجوریه ، یارو یه خورده فکر کرد گفت فکر کنم تا 3-4 تا باشه تعویض میکنن . اما مطمئن نبود انگار . شما نمیدونید ؟
در پایان دفترچه تمام کمال توضیح داده شده در مورد پیکسل سوخته و در 37یا 42 اینچ چند تا پیکسل سوخته مشکلی نیست.نقل قول:
من هنوز بازش نکردم . میگم راستی این مدل رو رو دیوار هم میشه نصب کرد؟
بله اما باید براکت دیواری برای نصب به دیوار بخرید.نقل قول:
ممنون که راهنماییم میکنی .نقل قول:
این براکت رو از همین فروشگاه های میز السیدی باید بگیرم یا جای دیگه؟
راستی کلا الان نصب دیواری رو بورس و با کلاس تره یا میز السیدی بگیرم؟
نقل قول:
اکثر فروشگاههای میز lcd براکت دیواری هم دارن . ولی به نظر من میز lcd قشنگتره. یه مدل میز lcd ساخت ترکیه هست با مارک آرچلیک واقعا ارزش داره من خودم گرفتم یه جلوه دیگه ایی به lcd میده .
:8:
براکت دیواری را از نماندگی ها بگیری خیلی بهتره چون یک مدل از براکت ها هستن که با فشار به انها خم می شوند .نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد lh600 چیه. غیر از اسپیکرهای قویتر چه مزیت هایی داره.
قیمتش 720 هست. به نظرتون میرزه؟
بچه ها تو این تاپیکها 3-4 مورد پست هست واسه تنظیم رنگ و کالیبره کردن lh500 اما به هر حال بهترین تنظیمات واسه کالیبره کردن و تظیم رنگ lh500 جوری که تصویر شفاف تر با مشکی عمیق تر بده چی هست خلاصه؟
(ببخشید دوستان من این پست رو اشتباها تو تاپیک (Lh 500 یا B690) هم زدم اما دیدم جاش اینجاست . )
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
نقل قول:
درهمین تاپیک، در پست های 173 و 210 مطالبی نوشتم که خوندنش می تونه برات مفید باشه و در تنظیمات کمکت کنه. بخصوص پست 173
و نکته ای که لازم می دونم روی اون تاکید کنم، تنظیم تروموشن هستش:
در کل ، بهترین حالت تروموشن ، حالت low هست (100 فرم بر ثانیه). ولی اگه تصویر (در بعضی از مواقع) تیک داشت یا نویز یا بلور می شد یا دون دون یا ... ، تروموشن را off کن .
به عبارت صحیح تر، وقتی تصویر شروع می کنه به تیک زدن یا دون دون شدن... ، شما باید حالت های مختلف تروموشن را ( off و low و High) ، تست کنی و ببینی رو کدوم حالت لرزش تصویر (تیک زدن) یا دون دون شدن ... ، کم می شه و تروموشن را متناسب با تصویر تنظیم کنی.
• وقتی تروموشن رو off می کنی، ال سی دیت می شه مثل CRT ! یعنی 50 فرم بر ثانیه نشون می ده.
• مشکلات مربوط به تیک زدن، لرزش و دون دون شدن و ... در حالت های خاصی از تصاویر و در همه ال سی دی ها ، از هر مدل و هر مارکی که باشند پیش میاد و علتشو در پست 173 نوشتم.
برای سیستم Pal
Trumotion off مفدار 50 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 100 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 200 فرم بر ثانیه
برای سیستم NTSC
Trumotion off مفدار 60 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 120 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 240 فرم بر ثانیه
بچه ها راست میگه ؟ سرم کلاه رفته ؟ رفت تو پاچم؟:31:نقل قول:
بابت میز هم ممنون شاید اگه زود تر این راهنماییت رو میدیدم دیواری نصب نمی کردم ، اما دیروز که از طرف خود گلدیران اومدن با براکت برام رو دیوار نصب کرد که 50 تومن پول براکت گرفت . به نظرم خیلی گرونه 50 تومن واسه یه براکت ساده که تازه حالا دسترسیم به فیش های پشت السیدی خیلی هم سخت شده . اما به هر حال زد رفت دیگه .
واسه میز زیرشم همون دیروز از همین کرج یه میز 100cm که تقریبا شبیه همین میزی هست که عکسش رو گذاشتین خریدم که ارزونتر از قیمتی که تو این سایتهایی که لینک داده بودی شد . تو این سایت بدون براکتش 170 قیمتش بود اما من 145 تومن خریدم با مارک آرچلیک .
ممنون . از اون تنظیماتی که گذاشتی استفاده کردم خوب بود اما وقتی از تنظیماتی که omidnejat توی اولین پست این تاپیک گذاشته استفاده کردم تصویر یکم زیادی کم نور می شد .نقل قول:
راستی در کل کار این ترموشن چی هست؟ اگه اشتباه نکنم روشن بودنش باعث میشه تو تصاویری که سرعت حرکت بالاست مثل فوتبال ، تصویر نرم تر حرکت کنه آره؟
بعدم چرا شرکت الجی و کلا برند های دیگه خودشون رو بهترین تنظیمات نمیزارن که مجبور به کالیبره کردن دستی نباشیم؟
عزیزان اولین پست ویرایش شد
تنظیمات جدید