عجب !! باشه !!
رنك يك رو !! چقدر قويه .... !! از خانواده ي ما هستش ...
Printable View
عجب !! باشه !!
رنك يك رو !! چقدر قويه .... !! از خانواده ي ما هستش ...
ممد بدو یه چیزایی ارسال کردم در حد تیم ملی حیاتیه
تجهیزات خریدازی شده به صورت زیر است:
20.000 تا به قدرت شما اضافه شد و € 325.995 از پول شما کسر شد
هورا مینیگان !
دمت گرم حجت
تو قلب تپنده ي خانواده ي مايي :دي
ممد دیگه داریم خیلی گنده میشیما . زیادی گنده شدیم . حواست باشه کسی از اونا نیاد اینجا توطئه کنه .
فکر زن و بچه ما هم باش . باید نون حلال ببریم خونه . :دی . کم عضو بگیر .دیگه کسی نمونده که بتونم بهش جمله کنم :دی
هر چند خود دانی . راستی شنیدم مزرعه خریدی ؟ مبارکه . پس کو شیرینیش ؟ شیرینیش دو بسته مواد باید رد کنی بیاد بالا . :دی
نه بابا مزرعم كجا بود ! همرو اسلحه خريدم ! فكر كنم دومين نفري باشم كه به يك ميليون قدرت ميرسه :دي
من که می خوام مزرعه بخرم . 1 میلیون دیگه مونده . راستی سرقت ماشین از همه نون و آب دارتره . فورد 60 تا میارزه . دوبار دزدیدمش :دی . تازه امروز یه جایزه 50 هزاری هم برنده شدم . مزرعه می خریدی بهتر نبود ؟
به فکر آینده باش :دی
نه بابا مزرعه فقط ضرره
فعلا كل كل سر قدرت هستش ... بعدشم من به زودي بازيو ميزارم كنار ... بي خيالش !
به يك ميليون قدرت رسيدم :دي
تبریک . شرینی ؟
--------------
خوشم میاد زود بازیو میزاری کنار . منم داره یواش یواش حوصلم سر میره .
شما ماشین Bugatti Veyron خریدید به قیمت 23% مواظبش باشید
:دي
ممد اکانتتو گذاشتی کنار بده من باز کنم :دی
یه روز میای میبنی رنک 0 هستی لول
راستش هادي راست ميگفت بازي كم كم داره تكراري ميشه حجت
ماشین شما در هنگام مسابقه منفجر شد و شما کشته شدید
واقعا . یعنی الان مردی ؟ کل پول نقدت بر باد رفت ؟ 3 روز نمی تونی بازی کنی ؟
شما موفق شدید و € 111.698,- را زا آن خود کردید
بیشترین پولی که با انجام جرم به دست آوردم . ملکه رو دزدیدم :دی
من چند بار كاخ سفيد رو هم تركوندم !!
من كي زنده ميشم ؟ :دي
3 روز باید بستری بشی . :دی بیکاری میری با ماشین داغون مسابقه میدی . اول یه دستی به سر و صورتش میکشیدی . ممد دارک ولف 2 میلیون شد . کجایی پس ؟
من با بوگاتي ويرون مسابقه دادم
10 با مسابقه دادم تا تركيد :دي
منم همين الان ثبت نام كردم بازيش حال ميده يا نه؟
خداییش از این تراویان خیلی بهتر
من تو بازی vahidking
هستم 4.000.000
پول دارم
يكي يه راهنمايي منو ميكنه ؟چجوري بايد سريع قدرت و پولو افزايش داد؟:20:
بچه ها من هنوز رنك 4 هستم ؟
سلام
آقا چرا رو یوزرت خط کشیده شده؟
این آلپاچینو داره به همه پیغام میده که دیگه بازی نمیکنی!
چیکار میخوای بکنی؟
ممنون
به كيا همچين حرفي رو زده
غلط كرده ... من اگه سرويسش نكردم
من با ماشين 95% خرابي مسابقه دادم خودمو كشتم براي همين 3 روز نميتونم بازي كنم اينجاش خيلي مسخره هست
درست صحبت كن ببينم چه خبره
اگه اوضاع خيطه بگو يه متن بنويسم و اگه ميتوني براي اعضا بفرست كه خانواده از هم نپاشه
هنوز رنك يك هستيم ؟
سلامنقل قول:
مرده مومن تو که میدونستی چرا این کارو کردی!
من گفتم یوزرترو بستن!
والا به من که اینجوری گفته
همیشه هم حمله میکنه !کد:agha khoobi?
leaderetoon be man name dadeh bazi ro vel mi*****e va be man gofte ke azasho havashoono dashte basham
aya doost dari biyey be khaneveadeye ma?
تو لیست خانواده ها دومیم.
تو لیست اعضاء هم 5 نفری.
یه یادداشت بنویس بفرستم برای کل خانواده تا دیر نشده!
ايديتو بده من كله پوك
mpro.thegreat
كله پوك جان شما ليست اعضاي خانواده رو بده
( بايد 19 نفر باشن )
درسته ؟
اسمشونو بده بي زحمت
كله پوك جان اينو به تمام اعضا بفرست بي زحمت :
اين پيغامي كه من براي شما ميفرستم نقل قول شده ي پيغام ليدر شكست ناپذيرمان ام-پرو هست
سلام خدمت تمامي اساتيد و همراهان و ياران گرامي
همانطور كه اطلاع داريد روي يوزر من خط كشيده شده است و اين دليلي ندارد جز عجل معلق !!
دشمن ديرينه ي ما كه به خون ما هم تشنگي فراوان دارد !! خباثت هاي خود را نشان داد و شروع به كودتاي رابري كرد !
عرضم به خدمتتان كه من با ماشين خرابي 95% كه گرون ترين ماشين رابر هم بود مسابقه دادم تا طعم مرگ را بچشم ولي طعمش چيزي جز 3 روز قطع دسترسي به همه چيز بجز پيغام خصوصي نبود !!
خط خوشگل روي اسم من 17 ساعت ديگه برداشته ميشود و من احيا ميشوم و ميتوانم دوباره به ميادين بازگردم و مشت محكي بر دهان برمودا بكوبم و نام خودمان را سرلوحه ي رنكينگ قرار دهم
در اين بين هم ليدر برمودا به اعضايمان نامه داد كه ليدرتان فرار كرد ! بشتابيد به سوي ما !! كه اين حرف به طور قطع تكذيب ميشود
به اميد پيروزي حق برباطل
سلام
کلآ خانواده از هم پاشید!
چرا اینجوری شد!
من محمد رو ليدر كردم تا برم يه برمودا رو متلاشي كنم ، همينكه خانواده رو ترك كردم خانواده از هم پاشيد !!!!!!
خيلي مسخره هست سايتش
با اينكه من محمد رو ليدر كردم ولي خانواده از هم پاشيد
احمق ترين مديرا رو اين سايت داره !
ممد بدبخت شدی ... همه گفتن آلپاچینو تو رو کشته توی فروم برمودا
بخون خبراشو ... خانواده به فاک رفت :دی منم که میخوام بازی رو ترک کنم خسته کننده شدهکد:http://bermooda.-------.com/index.php
تــکبــیـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ر .....نقل قول:
سلام خدمت تمامي اساتيد و همراهان و ياران گرامي
همانطور كه اطلاع داريد روي يوزر من خط كشيده شده است و اين دليلي ندارد جز عجل معلق !!
دشمن ديرينه ي ما كه به خون ما هم تشنگي فراوان دارد !! خباثت هاي خود را نشان داد و شروع به كودتاي رابري كرد !
عرضم به خدمتتان كه من با ماشين خرابي 95% كه گرون ترين ماشين رابر هم بود مسابقه دادم تا طعم مرگ را بچشم ولي طعمش چيزي جز 3 روز قطع دسترسي به همه چيز بجز پيغام خصوصي نبود !!
خط خوشگل روي اسم من 17 ساعت ديگه برداشته ميشود و من احيا ميشوم و ميتوانم دوباره به ميادين بازگردم و مشت محكي بر دهان برمودا بكوبم و نام خودمان را سرلوحه ي رنكينگ قرار دهم
در اين بين هم ليدر برمودا به اعضايمان نامه داد كه ليدرتان فرار كرد ! بشتابيد به سوي ما !! كه اين حرف به طور قطع تكذيب ميشود
به اميد پيروزي حق برباطل
:دی
انقدر بدم مياد از اين شايعه پخش كنيا .... :|
یعنی همتون از این بازی خسته شدید؟:13:
میدونید مشکل چیه؟ مشکل اینه این ادمینا خیلی از جاهای جالب این بازی رو حذف کردن . مثل قتل:5:
البته هنوز چیزای جالبی داره
مثلا حمله به یه خانواده
شما میتونستید همیشه حواستون به پول نقد خانواده باشه . هر وقت پولو از بانک برمیداشتن بهشون حمله کنید و پول رو بدزدید .
من خیلی وقته تاپیکه شما رو دنبال میکنم و از همون اولم معلوم بود که زود از این بازی خسته میشد .
زیادم به این ادمینها خرده نگیرید یه سورس دزدی پیدا کردن رو هاست مفتی پیادش کردن . ته تهش 10 تومن پول دامنه دادن و از شماها پول تیغیدن . به عبارتی تا همینجاشم کلی برا خودشون حالشو بردن .
راستی یه پیشنهاد من سورس زیان اصلی این سایت رو میفروشم به بالاترین قیمت :31:
حجت نمیخریش؟:21:
كلا خيلي تكراري هست !
منم ديگه خسته شدم همين 2-3 روز كه دارم بازي ميكنم،حوصلم سر رفته چون بازيش يكنواخته،اصلا هيجاني نيست!
بچه ها بازي آنلاين درست حسابي سراغ ندارين؟:دِِِِي
خان وارز
تريبال وارز ( اوه اوه اوه ، توپ ترين بازي ، پرطرفدار ترين بازي توي فروم و ... )
وست
ايروپابليك
اينا هر كدوم براي يه سري سليقه ها خوبن
ببين جزو كدومشوني برو اونجا !