سلام
Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
ازت ممنونم
Printable View
سلام
Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
ازت ممنونم
سلام به همگی دوستان...
هرچقدر صبر کردم تا پولم جمع بشه و یه V10 بخرم نشد ! ناچارم G10 بخرم...
نمیدونم دارم کار درستی میکنم یا نه... ولی اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین... (حرف LCD رو نزنین که حالم بد میشه :دی )
اواسط هفته آینده میخوام برم بانه و یدونه G10 بخرم ! دوستان هر موردی که برای تست لازمه بگین تا اونجا سرم کلاه نره !
اگه دوستان آدرس مغازه دار باانصافی که خودشون ازش خرید کردن رو دارن ممنون میشم برام پیغام خصوصی بزنن...
موفق باشید...:11:
من یه 50 اینچ می خوام بگیرم
نظرم روی s10 بود ولی g10 مثه اینکه بهتره نظر شما چیه؟
خوب به نظر من هم بهتره كنتراست NATIVE در G10 1:40000نقل قول:
در S10 1:30000
و همچنين G10 SUB -FIELD DRIVE 600HZ داره
ولي S10 فكر ميكنم 400HZ باشه
تفاوت هاي ديگه كه اساسي هست مربوط ميشه به تكنولوژي بكار گرفته شده در G10 و S10
توي G10 از NEO PDP استفاده شده
در حاليكه در S10 كه نسل هاي قديمي تري هستند چنين چيزي رو نداريم
كه اين باعث ميشه ما درخشندگي بيشتري داشته باشيم در عين حالي كه مصرفمون هم كمتر ميشه :46:
قیمت v10 رو بپرس ببین چندهنقل قول:
پاناسونیک معمولاً خرابیش خیلی کمتر از سامسونگ وال جیه بنابراین با خیال راحت بخر
ضمن اینکه خودت وشانست
سلام ابی جان.
ممنون از راهنمایی هایی که به دوستان میدی.
داداش 1سوال داشتم.
توی تاپیک سونی 1توضیح در مورد 3d reday و 3d built-in داده بودی که توضیح خیلی خوبی بود.چون واسه خودم هم سوال بود.
حالا میخواستم ببینم که این محصولات 2010 پاناسونیک که 3d هستند و خیلیا منتظرشون هستند که وارد بشن،مثل v20-vt20-vt25
(البته نمیدونم که v20 هم 3d هست یا نه) اینها چطور هستن؟ 3d ready هستن یا 3d built-in ؟
با تشکر
سلام امير حسين جان خوبي داداش؟نقل قول:
قربونت برم لطف داري
در مورد v20 خوب قابليت 3d رو نداره
[HTML]http://www.avforums.com/review/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html[/HTML]
چند جايي رو خونده بودم خاطرم نيست دقيق ميترسم اطلاعات غلط بدم فكر ميكنم همراه با عينك بود 3d built-in
اگه 50 اینچ میخوای بخری g10 نداره پلاسمای 1080p پاناسونیک تو ایران تو سایز 50 فقط مدل s10 و v10 وارد شده g10 تو ایران فقط سایز 42 اینچ داره.نقل قول:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
v20 3d ready هستش ولی 3d داخلی نداره باید براش یه کیت جدا بخرن که خیلی بالا در میاد ولی vt20 3d داخلی داره تو جعبش عینکم داره v20 آسیا همون g20 اروپاس فقط دیزاینش مال v20 شده ولی کیفیت v20 اروپا نداره.نقل قول:
سلام،
من لپتاپم را با کابل HDMI به G10 وصل میکنم و خروجی کارت گرافیکم را روی Projector Only تنظیم میکنم، با این حال قسمتی از تصویر از کادر خارج میشه، کسی میدونه این مشکل چطور حل میشه؟
رزولوشن لپ تاپ رو بعد وصل كردن به تي وي روي 1920x1080 گذاشتين؟نقل قول:
با تشكر از پاسخ فوري شما،
رزولوشن روي 1080*1920 هستش، من اين قضيه را روي 3 تلوزيون G10 با 4 تا كابل و 2 تا لپتاپ و يك WD Live امتحان كردم. تنظيمات تصوير را هم روي Aspect Ratio درست و 16:9 تست كردم. به عنوان مثال آيكونهاي My Computer و ... به صورت كامل در صفحه قرار نميگيرند. من همين تست را با همين لپتاپ و كابل HDMI روي تلوزيون سامسونگ سري 5 انجام دادم مشكلي نبود.
جالب اميدوارم بچه هايي كهg10 دارند جوابتون رو بدندنقل قول:
من هم اين مشكل رو با سام داشتم تنظيماتي مربوط به خود كارت گرافيك بود براي fit screen و مشكل برطرف شد
بگردين توي منوهاي كارت گرافيك شايد گزينه اي مربوط به جابجايي يا دتكت tv باشه
دقيقا لپ تاپتون g10 ر ميشناسه؟
مشکل مربوط به g10 نیست مسئله یکی از تنظیمات پیشفرض به نام Picture Overscan هست که به طور پیش فرض تو محصولات پاناسونیک فعاله .( تو محصولات سری اروپا اینجوری کشف کردن )نقل قول:
ظاهرا این قابلیت تو تصاویر شبکه های SD باعث میشه تصاویر رو به چاچوب ها فیت کنه که نوار سیاه نیاد ( البته اگر شبکه خودش عمدا نوار گزاشته باشه تو تصویر کاری نداره و موضوع جداست )
تا اینجا این قابلیت خوبه ولی وقتی کامپیوتر یا ... که روزروشنشون دقیق هست وصل میشن تو وضوح 1280* 720 یا 1920*1080 این قابلیت تصویر رو به طور اتومات می کشه و باعث این مشکل میشه.
دو راه حل ارائه شده
راه اول :
دریافت اخرین درایو کارت گرافیک و استفاده از قابلیت تنظیم دستی تصویر که بتونی مقدار پیکس هارو دستی بدی به کارت و وارد کردن مقدار 1884x1048 ( بسته به سایز گفتن ممکنه یکم طول و عرض تغییر کنه ....باید باسه هر سایز و مدل دستی تنظیم کنی ولی حدود باسه full hd همین رو گفتن )
راه دوم ( که بهتر است ):
خاموش کردن Overscan و رفع این مشکل
به این طریق که باید در تمام تلویزیون های panasonic به ترتیب برین در
Menu -> Setup -> Picture Overscan
و در انجا غیر فعال کنید ( عمومی باسه کلیه تلویزیون ها بود ... احتمالا بخاطر داشتن تفاوت در منو ها ممکنه دقیق نباشه ولی بگردین پیدا می کنین:46:)
من خودم باسه g10 ادرس رو اینجوری میدم:
menu -> setup -> other setting -> over screen
و گزینه اش رو از on به off تغییر بدین
فقط ذکر چند نکته تو این حالت هست که چند تاش تجربه خودمه و چند تاش رو دیگران گفتن و من بخاطر محدودیت هنوز تست نکردم:
1- باسه همان ورودی که دستگاه رو می خواین تنظیم کنین تصویرش رو بیارین بعد کار بالارو انجام بدین
مثلا اگر تصویر 1920*1080 در ورودی hdmi 1 بود و شما رو av1 اول ورودی رو از طریق بخش ورودی ها به hdmi 1 ببرین بعد دستور عمل رو اجرا کنین.
دلیلش بخاطر این است که تغییراتی که در بخش منو انجام میدید عمومی نیست و فقط رو همان ورودی تاثیر می زاره و بخاطر همین اشتباهی تصویر دستگاه های دیگر رو کادر سیاه ایجاد نکنید.
2- ( مورد تجربی دوستان خارجی ) یکی تو خارج که ورودی های مختلف رو تست کرده بود متوجه شده بود ظاهرا به علت نامعلومی ممکنه Overscan یکی از ورودی ها به یکی دیگر تاثیر بزاره .
طبق گفته خودش رو تو تا ورودی av1 و hdmi2 در منو Overscan رو غیر فعال کرده بود به علت نامعلومی hdmi2 تصاویرش دچار نوار سیاه شد . البته گفته وقتی av1 رو فعال کرد و hdmi 2 غیر فعال کرد مشکلش درست شد.
بخاطر همین اگر کسی در اینده از تمام ورودی ها استفاده کرد و به این مشکل به صورت باگ برخورد کرد کافیه جای ورودی های تصویر رو طوری تنظیم کنه که تصاویر نیاز به Overscan ( مثل دستگاه های قدیمی یا ریسیور های دیجیتال قدیمی که خروجی شون کامپونت و کامپوزیت است و برای جلوگیری از نوار سیاه به Overscan نیاز دارن رو به ورودی که Overscan فعال است و تصویری که به Overscan نیاز نداره تو ورودی دیگر قرار بدین. و بدون مشکل استفاده کنین ( که البته من کسی رو ندیدم که همه ورودی های ان پشت رو تا به حال استفاده کرده باشد:31: مگر اینکه تمام کنسول های بازی و پلیر هاش با انواع مدل ها و سینما خانگی و Pc اش رو وصل کنه ان پشت ....)
امیدوارم مفید بوده باشد.:11:
پ ن :
ببخشید زیاد شد:31:
اگه اساتید دیگه هم بتونن کمک کنن ممنون میشم:10:نقل قول:
پست دوستمون رو ببين :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=364475[/HTML]
نقل قول:
سلام ابی جان.
خوبی برادر؟اقا من 2-3 روز نبودم.واسه همین الان جوابمو که دادی خوندم.
فقط میخواستم تشکر کنم.
مرسی داداش.
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
نقل قول:
sacrament عزیز
ممنون داداش واسه راهنماییت.
سلام دوست عزیز کالیبره کردن تصویر با توجه به محتویات مورد نمایش و محیط مورد نمایش میتونه تغییر کنه یعنی اینکه شما نمیتونید یک حالت کالیبره دائمی برای همه محتویات تصویری که روی پنلتون نمایش داده میشه داشته باشین.نقل قول:
به هر حال این تنظیمات که من برای شما اینجا قرار میدم برای پنلهای آمریکایی G10 موقع نمایش فیلم بلو ری از پورت HDMI و در یک اتاق با نور کم در نظر گرفته شده:
Custom
Contrast 85
Brightness 55
Color 38
Tint -5
Sharpness 60
---------------------
Standard
Contrast 65
Brightness 50
Color 38
Tint 09
Sharpness 15
-------------------
Cinema
Contrast 55
Brightness 63
Color 32
Tint 0
Sharpness 0
------------------
من فکر میکنم بعضی از دوستان برداشت اشتباهی از کالیبره شدن تی ویشون دارن کالیبره شدن به معنی دقیق شدن هست که در دنیای HDTV ـها به بازتولید طبیعی و مطابق با واقعیت رنگها و حرکات میگن این قابلیت به خصوص برای کسایی که بیننده به قولی H_a_r_d Core فیلمهای سینمایی هستن خیلی مهم هست چون باعث میشه دقیقا خواسته های کارگردان و جزئیات رو همونطور که مورد نطر سازنده فیلم بوده ببینن .
این عسکهارو خودم از G10 یکی از دوستان انداختم عکس بالا قبل از کالیبره شدن و عکس پائین بعد از کالیبره شدن:
سورس Full HD
پورت HDMI (البته کابل HDMI دوستمون کمی مشکل داشت)
قبل از کالیبره شدن:
محتوای مخفی: عکس
بعد از کالیبره شدن:
محتوای مخفی: عکس
قبل کالیبره شدن رنگ سبز به شدت به سمت سبز فسفری و قرمز بیش از حد اشباع به نظر میرسه داستان در مورد آبی و سایر رنگها هم به همین منوال هست ولی بعد از کالیبره شدن جزئیات در سایه ها مثل اون نمایی از پرده مشکی و قرمز که پشت تالار هست و رنگ پوست صورت و بدن همینطور رنگهای سبز و قرمز به مقدار فوق العاده زیادی به واقعیت نزدیک شدن.
بهترین مد روی G10 های آسیایی برای کالیبره شدن سینما مد هست که نسبتا راحت و بدون دستکاری زیاد کالیبره میشه (البته مطابق با CD کالیبراسیونی که من داشتم و فکر نمیکنم زیاد دقیق باشه) و فکر میکنم مد سینما برای خیلی از دوستان که اهل دیدن فیلمهای با کیفیت هستن کفایت میکنه بدون دستکاری زیاد ولی برای اتاقهای با نور زیاد مناسب نیست.
مد سینما:
کنتراست 80
برایتنس 70
رنگ 45
دمای رنگ : گرم
NR: خاموش
توی ستاپ:
IFC: روشن
بقیه مواردی رو که اسم نیاوردم بدون تغییر رها کنید.
اینم چندتا عکس دیگه از G10 بر روی مد داینامیک برای کسایی که به تصاویر جیغ علاقه دارن!!
رزولوشن 1080p
پورت اتصال HDMI
مد تصویر داینامیک:
تنظیمات:
کنتراست 90
برایتنس 60
رنگ 65
شارپنس 60
محتوای مخفی: عکسها
عکسا عالین آلوکارد جان دستت درد نکنه به نظر شما خوبه نیست یه تاپیک جدید واز کنیم هر کی عکس از تی وی خودش بزاره؟
انوقت گالری عکسی ها میان اینور میگن اینجا چه خبره:31:نقل قول:
حالا دوست داری بزار ولی تو حالت لینک که زیاد سنگین نشه صفحه و راحت لود شه.
این عکسا از چه فیلمیه؟نقل قول:
حیات وحش برزیل و سالن باله لندن و پارک کاتا یوتا استرالیا همشون ماله دموی 2007 پاناسونیکن که 1080p فیلمبرداری شدن با Xbox360 پلی شدن چندتا عکس دیگه هم هستن که از نسخه HD فیلم ماتریکس و نینجا اساسین و دموی سامسونگ Beauty of Nature گرفتم بعدا اگه فرصت شد آپلود میکنم.نقل قول:
سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه :19:
واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
اینا نظر من بود.:11:
سلام و خیلی ممون بابت تاپیک خیلی جالبی که زدی
تمام مواردی که گفتی دقیقا واسه من پیش اومده و یه جورایی داغ منو تازه میکنه. من بعد از کلی تحقیقات و خوندن نقدها و نظرات مختلف رفتم سراغ این پلاسما ولی متاسفانه همه تحقیقات من در مورد کیفیت و اون هم میشه گفت فقط تو حالت اچ دی بود. کیفیت وقتی که باهاش 360 بازی میکنم یا لپ تاپمو بش وصل میکنم فوق العادس ولی وقتی از اونا جداش میکنم رسما بی استفاده میشه و من قرار بود واسه خونه تلویزیون انتخاب کنم نه کارهای خودم.
حالا هم تو فکر یه خرید جدیدم و تو این خرید فقط دارم به قابلیتهای usb توجه میکنم و بین کلی مدل (b650, b750, c650, c630, b6000, b7000, b8000) که تو این زمینه قوی هستن گیر کردم.
سلام عزیز اول از همه بهت بگم اگه با هر اچ دی تلویزونی بخوای بری برنامه ایران و کانالای بی کیفیت م.ا.ه.و.ا.ر.ه ببینی حالت گرفته میشه ولی g10 بیشتر حالتو میگیره نمیتونم بگم چند درصد ولی این b650 که من دارم حدودای 20 درصد روی شبکه های بی کیفیت بهتره یعنی اینکه کلا خیلی توقتو نبر بالا ولی بین همه این تلویزون اچ دیا که من دیدم b650 از همه بهتر برای شبکه های داخلی جواب میده راستی سایزم در نظر بگیر هر چی تلویزون گنده تر بشه کیفیتش روی sd کمترو کمترو میشه واسه همین برو دنبال یه اچ دی تیوی کوچیک باش اگه فقط میخوای شبکه های بی کیفیت ببینی.
ایول شاهد از غیب رسید اولا که من خودم کیفیت sd روی g10 خیلی بیشتر از b690 یا 99 درصد السیدیای دیگه قبول دارم کسی که این حرفو میزنه هیچ وقت اینارو بقل هم ندیده کسی که hdtv میخره باید بره کابل و آنتن و بقیه چیزاشم درست کنه این شبکه های بی کیفیت م ا ه و ا ر ه ذاتشون بی کیفیته هیچ کاریش نمیشه کرد 90 درصد ر س ی و ر ا ی تو ایرانم مشکل آپ اسکیل داره اصلا ربطی به tv نداره بیشتر بچه های این تاپیک نمیتونن ر س ی و ر یا تی ویشونو حتی درست ستاپ کنن برن عیبو پیدا کنن از کجا میان رو هوا نظرات کارشناسانه فن بویانه ول میدن من در عجب موندم از این نمونه ها قبلا اینجا زیاد بوده که خودشو واسه سامسونگ (ع) پاره میکردن من نیدونم چرا پس کیفیت م اه و ا ر ه روی g10 من این شکلیه!؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Terry جان شما رسیورت چیه مدلش؟
تنظمات G10ت هم بگو چیا زدی؟
منظورم همون کنتراست و... هست
مرسی
تصویر G10 برای من هم روی م ا ه و ا ر ه خیلی خوبیه و دقیقاً مثل Terry Bogard تصویرش را به کل LCD های موجود ترجیح میدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم دوربینم موبایلم خوب نیست هم نور از پشت تلویزیون هست با این حال تصویرش روی یک کانال SD با ر س ی و ر ماله 4-5 سال پیش و خروجی کامپوزیت خوبه
نقل قول:
خوب منم دیدگاه این دوستمون رو از دید خودم نقد می کنم.( امیدوارم مفید باشد ):20:
قبلش یک نقد اولیه از دید خودم بزارم که شاید مفید باشد برای تعدادی از دوستان
اول اینکه من از crt به سمت پلاسما امدم و قبلش هم در رابطه با براقیت تلویزیون ها و مسائل lcd ها تحقیق کردم ( و همچنین در چند جا از خانه فامیل و مغازه ها تلویزیون هارو دیدم ) و در اخر g10 رو گرفتم.
حالا بررسی نظر ایشون از دیدگاه من:
اولین مشخصهنقل قول:
سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
ایشون بازدهی پلاسمای 40 اینچشون رو با 32 اینچ lcd انجام دادن که از لحاظ سایز بنظر من اشتباه است چون هر چی سایز تلویزیون کوچکتر باشه بازدهی در تصاویر sd ( که شامل کانال های ایران میشه )بیشتر هست و حتی در یک مدل مشابه از یک مارک در سایز های مختلف سایز کوچکتر تصویر بهتری میده.:46:
( و برعکس باسه تصاویر hd و full hd هر چی سایز بزرگتر باشه کیفیت تصویر و جزئیات مشخص تر خواهد بود.)
دوست عزیز از لحاظ ویژگی ها پاناسونیک اروپا هم از لحاظ پخش مشابه مدل اسیایی است.( لطفا قبلش یک بررسی بفرمایید)نقل قول:
اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه :19:
واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
تنها تفاوت هایی که داره امکانات اینترنتی است که به لطف مسئولین کشور و مسدود شدن بیشتر سایت های مرتبط با ان امکانات حتی اگر مدل اروپاییش هم می امد هیچکدام از ان قابلیت هایی که داشت رو نمی شد استفاده کرد.(همانطور که مدل اروپایی سامسونگ هم قابلیت های اینترنتی اش قابل استفاده نیست.)
در مدل های اروپایی و امریکایی همان تعداد فرمتی رو ساپورت می کنه که مدل اسیایی می کنه و از لحاظ فرقی نمی کنه
از لحاظ خرید من هم نظر شما رو دارم و باید یک پخش کننده hd یا htpc باید هزینه کنین که برای همیشه از مسئله پخش فرمت ها راحت باشیم ولی سری b سامسونگ هم تعدادی مسئله در زمینه پخش داره
از جمله اینکه در این سری مدل690 یا همان 650 اروپایی امکان پخش ویدیو که دارای کدک صدای dts هست رو نداره و تصویر بدون صدا پخش میشه و باید تبدیلات کاربرا انجام بدن.( که بیشتر فیلم های HD ریپ شده کدک صداشون dts هست )که در این صورت یا باید مثل بالا باز هزینه کنید. یا باید مثل تعدادی از دوستان کانورت کنین ویدیو هاتون رو که بتونین پخش کنین.
(البته سری C ظاهرا ساپورت از کدک صدای dts رو داره باسه پخش از usb که در ان صورت هم باز سری C باید مدل های 20 پاناسونیک مورد بررسی قرار بگیرن. )
دوست عزیز کسی که پلاسما می خره دیگر براقیت براش مهم نیست بلکه اشباع رنگ ها و همچنین عمق سیاهی اش باسش مهمه و بیشتر دیدگاه استفاده از crt های قدیمی رو اگر داشته باشد دیگر براقیت زیاد امتیاز از دیدش محاسبه نمی شه.نقل قول:
نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
در ضمن وقتی کسی که HDTV می خره یک هدف اصلی داره رفتن به سمت تصاویر hd و دیگر با سایز های 40 اینچ به بالا دیدن تصاویر sd چیزی جز کشیدگی نداره و کسی که میاد سمت این تلویزیون ها باید بدونه دیر یا زود باید هزینه باسه دیدن hd بده.
اگر کسی می خواد تصاویر sd ببینه بهتره از تلویزیون های این گروه و سایز های کوچکتر استفاده کنه ( مثل مدل های B سری های 4 و 5 در سایز های کوچیک یا خرید مدل های lcd صنام و شهاب و .... که البته به لطف hd فکر نکنم دیگر اثری ازشون پیدا شه )که بهترین بازدهی رو باسه دیدن sd دارن.
در این مورد وقتی از تصاویر sd استفاده میشه وقتی روی hd ها پخش میشه افت انها و کاهش کیفیت انها عادی است
که باسه کانال های ایران عوض کردن از انتن های انالوگ به گیرنده ای ----t یا همان دیجیتال ها شاید 10 درصد کیفیت تصویر رو بیشتر کنه ولی ذات تصاویر sd روی تلویزیون های hd همین است.وقتی کسی می یاد hd می گیره اینو باید بدونه که باید دیر یا زود باسه دیدن تصاویر hd هزینه ماهانه یا سالانه بپردازه و از sd کوچ کنه.( امیدی هم باسه صدا سیما باسه ایجاد کانال های hd رو نداشته باشین چون هنوز زیر ساختش رو هم نداره )
در ضمن
اول که ----t مدل اسیایی نداره که بخواد چیپ در این رابطه داشته باشه.نقل قول:
واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره!
اگر منظورتون چیپ پردازشی است ......با اینکه این چیپ در تصاویر sd نسبت به رقیب دیگرش b690 ضعف داره( که بخاطر سرمایه گذاری سامسونگ در این چیپ باسه بازدهی بیشتر در پردازش تصویر ) ولی همین چیپی که در پاناسونیک هست و شما به ان چیپ ارزون لقب دارین وقتی در مکان واقعی خودش که پخش hd هست وارد بشه ( که پاناسونیک هم در این بخش سرمایه گذاری کرده باسه این تلویزیون ها ) کیفیتی بهتر از سامسونگ خواهد داد.
توضیحات این بحث تقریبا بالاشده و فقط دو نکته اضافه می کنم :نقل قول:
نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
وقتی از dvd پلیر استفاده می کنین کیفیت dvd همان کیفیت sd هست و حتی اگر از کابل hdmi انتقال بدین در تنظیمات پیشفرض تصویر در پخش کننده در حالت پیشفرض به صورت sd می فرسته و باز باید تلویزیون پردازش کنه.کاربرا حتما باید در مدل هایی که امکان تغییر روزروشن باسه کشیدن تصویر در پخش کننده رو انجام بدن که در تمام تلویزیون ها بازدهی بیشتری پیدا کنه.
بعد برای بازی دوست ها فرقی نمی کنه چه xbox360 استفاده کنین چه ps3 چه pc باسه فقط مهم هست که بتونن از تمام جزئیات بازی در تلویزیون لذت ببرن که انتخاب بازی های مناسب در این مورد مهم است.
کسی که تلویزیون HDTV می خره چه سامسونگ چه پاناسونیک چه هر مارک دیگری باید بدونه که بزودی یک هزینه ماهانه هم باید باسه دیدن تصاویر HD کنار بزاره و گرنه نباید سراغ این تلویزیون ها در سایز های بزرگ بیاد و باید از سایز های کوچک استفاده کنهنقل قول:
به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
خرید HDTV پولداری نیست دوست عزیز . اگر قضیه پولداری است که باید به تمام کسایی تلویزوین های HTDV می خره باید بگیم خر پول هست .....( حالا هر مارک و مدلی باشه از جمله خرید همین b690 که در همین رنج قیمت هست )نقل قول:
خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
خرید تلویزیون های HDTV و دیدن تصاویر HD در مقابل استفاده از تلویزیون های sdtv و تماشای sd
مثل خرید ماشین های جدید در مقابل استفاده از پیکان های قدیمی است که در ماشین های جدید ما از امکانات راحتی و از قدرت و لذت بیشتر هزینه می کنیم.
یا همین خرید اتوبوس جدید در مقابل اتوبوس های بنز قدیم که ایمنی و راحتی بیشتری رو فراهم می کنه
یا همین خرید تریلر های جدید در مقابل استفاده از تریلر های قدیمی که مصرف سوخت کمتر و کشش و ایمنی بیشتر دارن
یا مثل خرید خونه جدید با امکانات و ایمنی بیشتر در مقابل خونه های قدیمی که بدون امکانات هستن
یا مثل خرید قطار های جدید در مقابل قطار های قدیمی که سرعت و ایمنی و امکانات بیشتر دارن
یا مثل خرید هواپیما های جدید در مقابل هواپیما های قدیم که ایمنی و امکانات بیشتر و مصرف سوخت کمتر دارن
یا مثل خرید سیستم کامپیوتری جدید در مقابل قدیمی که قدرت و تکنولوژی های بیشتر در اختیار می زارد.
یا....
اگر اینگونه خرید تلویزیون خر پولی است پس تمام موارد بالا و بسیاری موارد دیگر اگر هزینه بشه میشه خر پولی .
لطفا این دیدگاهتون رو وقتی یکی باسه هر موردی که احتیاج بیشتر داره هزینه می کنه رو خر پولی می دونین رو اصلاح کنین که بسیاری از مشکلات کشور به این خاطر هست.....:2:
ما داریم باسه کیفیت بیشتر داریم هزینه می کنیم.
بعد این تلویزیون طبق بررسی سایت های معتبر چه در720P چه در 1080 از سامسونگ b690 بهتر هست( منابع به اندازه کافی در این تاپیک و تاپیک های مقایسه ای در گذشته زیاد هست )و تنها در وضوح sd بخاطر قدرت بیشتر چیپ مدلb690 در این مورد ضعیف هست .البته وقتی کسی تلویزیون های hdtv رو می خره صرف تماشاکردن کانال های sd مثل شبکه های داخلی جز هدر دادن سرمایه امتیاز دیگری نداره باسش .
پ ن :
هنوز از بازدهی سری c خبری نرسیده ولی در صورت رسیدن باید با مدل های 20 پاناسونیک مقایسه بشن....مگر اینکه قیمت های غیر واقعی تعدادی از مدل ها در ایران پیدا کنن که داستان به کل عوض خواهد شد.:41:
هر کس hdtv چه سامسونگ چه پاناسونیک چه شارپ چه lg چه هر مارک دیگری می خره اینو باید بدونه که باید باسه یک هزینه دوره ای حساب باز کنه در غیر این hdtv ها تلویزیون هایی نیستن که بخواین فقط باسه دیدن شبکه های ایران خریده باشین ( که از دیدن من اسراف کردن سرمایه و هدر رفتن امکانات است )نقل قول:
آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
و این تحلیل دیدگاه شما از دید بنده:11:نقل قول:
اینا نظر من بود
یک مورد هم من در اخر باسه خریداران هر مدل hdtv اضافه کنم هر تلویزیونی می خرین قبلش بررسی کنین ببین ایا واقعا قابلیتی که تلویزیون داره همانی است که می خواین یا اینکه ارزشی براتون نداره....فکر نکنین که وقتی خریدن استفاده می کنین که از دید من این یک اشتباه محض است.....تجربه من بهم ثابت کرده که نوع استفاده خودم با تلویزیون قبلی که داشتم همان است که با تلویزیون بعدی خواهم داشت حالا هرچی امکانات اضافی داشته باشه که ممکنه استفاده نکنم ( مثل پخش فیلم که من سیستم جدا داشتم باسه اینکار داشتم و هنوز هم با این روش می خوام برم و استفاده از امکانات usb سامسونگ نفعی باسم نداشت)....عوض کردن عادت ها و دیدن تصاویر اسان نیست.... مخصوصا اگر روش شما کاملا متفاوت با امکاناتی که تلویزیون میده باشه...اگر چیزی رو بخرین و از امکاناتش استفاده نکنین بعدا این بحث رو خواهید داشت که هزینه ای رو کردین که ازش استفاده نمی کنین.
یک مورد دیگر اینکه به جایی که می خواین تلویزیون رو بزارین دقت کنین .پلاسما ها و lcd بر عکس تلویزیون های قدیمی به نور محیط یکم حساس هستند. اگر جایی که می خواین تلویزیون رو بزارین روشن و افتاب گیر باشه و یا شب ها در محیط پر نور که تعداد لامپ زیاده و یا نور نزدیک به تلویزیون هست معمولا تماشا می کنین lcd باسه این مکان ها کیفیت رنگ بهتری داره و پلاسماها یکم افت رنگ پیدا می کنن.
برعکس اگر محیطی که تلویزیون رو می زارین افتابگیر یا همیشه در سایه است و شب ها هم در تاریکی یا در نور کم و غیر مستقیم که نورش به نورش مستقیم به تلوزیون نمی خوره نگاه می کنین پلاسما ها باسه این مکان ها بهتر است و lcd ها در این مکان ها یکم افت رنگ پیدا می کنن.
در محل های بین این دو گروه فرقی بین پلاسما و lcd نیست
علت این موضوع فناوری و ذات صفحات پخش کننده ی lcd و پلاسما است. در پلاسما چون خود هر پیکسل نور رو تولید می کنه تمام روشنایی لازم رو خودش ایجاد می کنه در صورتی که نوری به سطح صفحه بتابه یکم از کیفیت رنگ هارو میگیره و برعکس در lcd ها چون پیکسل ها از یک منبع نور در پشت تلویزیون نور رو گرفته و با فرایندی رنگی می کنن خودشون شامل نور نیستن و به همین خاطر نور محیط می تونه در بهتر کردن کیفیت تصویر مفید باشه.
اصلاحیه 2:
مدارکی رسیده که یکی از کدک هایی ویدیویی که گفتم ساپورت میشه بخاطر همین ان را از مطلب حذف کردم تا باز بررسی بیشتر کنم
پ ن:
باز فکر کنم زیاد نوشتم
:11: پوزش
یه مضوعی که خیلی مهمه اینه که خیلیا برای براقیت میگن السیدی بهتر از پلاسما در صورتی که این براقیت fake هست چون تو السیدی نور از پشت میاد مثل اینه که از یه تلق رنگی رد میشه بعد رنگ میگیره پس نور پیکسلا تو السیدی native نیست واسه همین جایی که محیط پرنور باشه تصویرشون براقو خوبه ولی تو جایی مثل خونه دیگه اون براقی به چشم نمیاد پلاسما زیر نور خونه براقتره چون نوره پیکسلو خودش درست کرده واسه همینه که تو این سایتای خارجی خیلی به این قضیه براقی اهمیت نمیدن فقط میگن این برای پشت ویترین خوبه.
کسایی که السیدی میخرن گول براقیشو تو محیط مغازه میخورن وقتی میان خونه ازش میمونه یه چیزی که دیگه اون براقیو نداره چون زیر نور کم نور بک لایت رنگارو شلو بی حال میکنه مشکل زاویه داره مشکل رسپانس داره و کنتراستش پائینه.
حالا من نمیدونم چرا اصلا من دارم این حرفارو میزنم چونکه هرچی به کسی این حرفارو بزنی تا خودش نره 2-3 میلیون پولو نفله نکنه به این نتیجه نمیرسه.
سلام
کسی در مورد فایل های تصویری قابل پخش روی G10 اطلاع داره؟
یک دموی پاناسونیک گرفتم با پسوند m2ts که همون AVCHD میشه ولی وقتی روی مموری میریزم میزارم فایلی نمیشناسه!!
بعد از خواندن مطالب این قسمت من هم متقاعد شدم g10 بگیرم هدف اصلی گیم و فیلم با کیفیت (xbox 360 دارم)
1.با توجه به ظهور پدیده 3d چه در عرصه فیلم و بازی ممکن است که بازی های 3d با این تلویزیون های معمولی جوابگو نباشد؟
2.با توجه به عمر کنسول های حال حاضر که رو به اتمام است ممکن است نسل آینده کنسول ها با تی وی های حاضر همخانی نداشته باشد؟ مثل ps2 و کابل AV و ps3 کابل hdmi.
3. در نهایت اگر پاناسونیک تلویزیونی بهتر از این g10 در همین رنج قیمت g10 بیرون داده نیز اعلام بفرمایید.
از دوستان صاحب نظر تقاضامندم نظرات خود را بفرمایید.
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
1-مسلمل براي 3d شما بايد hdtvتون هم 3d باشه
2-معمولا تمامي نسل هاي كنسول ها رابط هاي خروجي متفاوتي دارند تا هيچ كدوم از userهاشون رو از دست ندن همين 360 و ps3 هم خروجي 3 فيش معمولي دارند باي crt ها هنوز
3-در مورد مدل بهتر خوب v20 ميتونه باشه كه رنج قيمتش متفاوت هست
ولي پيشنهاد شخصي من اينه كمي صبر كنيد وروي مدل هاي v و vt هزينه كنيد :46:
مموريتون چه فرمتيه؟FAT يا NTFS ؟فكر ميكنم بايد FATباشهنقل قول:
بهزاد عزيز گويا فقط AVCHD و MPEG-2 رو ميتونه اجرا كنه
و همينطور بايد با ورژن ( 8.3 m2ts)باشه با كدك H.264
البته دوستان اينجا G10 دارند وبيشتر ميتونند كمكتون كنند اگه اشتباه ميكنم بگيد ممنون :46:
ممنون دوست عزیز
فرمت مموری من FAT هست فایل هم M2TS که میشه همون MPEG-2 Transport Stream
البته بیت ریت فایلم 40Mbps هست ولی اصلاً فایل رو نمیشناسه میزنه فایلی موجود نیست
دموی پاناسونیک هست، زیر 5 دقیقه 1.7GB حجمش هست
با این حال ممنون بابت این جدول
با اجازه از alucard عزیز عکسایی که ایشون تو یه تاپیک خارجی گذاشتن قبل و بعد کالیبره کردن اینجا میزارم:
محتوای مخفی: قبل کالیبره
بعده کالیبره:
محتوای مخفی: بعد از کالیبره
جزئیات که وحشتناک رفته بالا مثل پرده اون پشت که تو عکس اول کلا سیاهه ولی تو بعد کالیبره شدن عالیه رنگ پوست بدن آدما بعد کالیبره شدن خیلی طبیعی شده رنگ چوب کف زمین و بقیه چیزا دقیقا مثل واقعیت شده فقط یکمی تصویر بی رمقه من شنیدم که میگن پایونیر kuro هم میتونه رنگارو دقیق کنه هم کنتراستو مثل عکس اول بالا نگه میداره البته اینو یه جا از نوشته های خودشون خوندم حالا میخوام بدونم توی v10 یا پلاسماهای جدید پاناسونیک میشه مثل پایونیر kuro هم رنگارو دقیق کرد هم جذابیتو بالا نگه داشت؟
مرسینقل قول:
بعد کالیبره جزئیات بیشتر شده اما جذابیت تصویر خیلی کم شده
به نظرم بعد کالیبره باید یه ذره غلظت رنگشو بالا میبرد
من قبل کالیبره رو بیشتر میپسندم