داره ارسال میشه! :دی
Printable View
داره ارسال میشه! :دی
ارسال شده بید :31:
سلام خسته نباشید..........ارسال شد....
منم ارسال کردم :دی
ای بابا من نا سلامتی اینجا پارتی دارم چرا پس برنده نمی شم! 5 هفته موبایلم شارژ نداره ، منتظرم برنده شدم خو :13:
دست هایی پشت پرده هست شاید مجتبی جان !
دست من ؟ کی گفته ؟! :D
من نمی تونم جوابی ارسال کنم :D
فرستاده گردید:31:
خودت گفتی ! مدرک بدم ؟! بیا :نقل قول:
دست من ؟ کی گفته ؟! :D
:دینقل قول:
اتفاقا من برنده شده بودم ، تبانی کردیم گفتم اسم داش شریم رو بجای من اعلام کنید
ارسال شد ...
سلام ...نقل قول:
خیلی سادست ، شما قوانین رو خوندی :31: ... گفته کاربران فعال ( توضیح پایین یوزر شما : کاربـر انجمـن موبایـل ) پس هنوز فعال نیستید :31: ... پستهای شما هم که 4 ممیز 298 تاست ( البته فعلآ ) یعنی هنوز 5 تا نشده ، کو تا 200 پست ، خیلی باید زحمت بکشید :31:...
ارادتمندیم :11:...
همگی دوستان خوبم ، موفق و شاد و خوشحال باشید :11::10:...
.
سلام..نقل قول:
موافقم؛ گمونم داره در حقّ بازنشستهها اجحاف میشه. مال منم نمیره هر چی Send رو میزنم :دی
این پست رو دادم تا بره صفحه بعد تا من یه چیزی اعلام کنم .
صفحه بعد بری میبینی !
نوشتیم تراکتور خواندند پرسپولیس :31:
*
یک چند نکته هست که لطفا دوستان رعایت کنند :
1 : خواهش میکنم جواب را فقط در پروفایل من اعلام کنید !
2 : فقط یک بار جواب را ارسال کنید و البته 1 جواب ! نرم افزار یوزرهای تکراری رو قبول نمیکنه . حتی شما دوست عزیز :31:
3 : لطفا عدد گزینه مورد نظر خودتون رو در پروفایل اعلام کنید ! برخی خود گزینه رو اعلام میکنن و من باید همش بیام تو تاپیک و ببینم کدوم گزینه هست .
4 : هیچی دیگه , خیلی خوشمزه بود و خیلی حال داد .
.
پايان مسابقه شماره 5
چند نکته :
1 : تمامي جوايز توسط ***Spring*** عزيز تامين ميشه .
2 : دوستاني که تمايل دارند سوال مسابقه را طرح کنند , سوال مسابقه به همراه پاسخ و توضيحات مربوطه را به من PM کنند و اينکه خودشون نميتونن در مسابقه اي که سوال رو طرح کرده اند شرکت کنند .
3 : بزودی نرم افزار مسابقه در اختیار همه قرار داده مشه . فعلا یکی از دوستان در حال نسخه کاملتر هست تا مشکلات قبلی برطرف بشه . تکمیل شد , خبرتون میکنم .
ته قربان
ما که تا حالا یه بار هم برنده نشدیم ما رو برنده کنید تا کف کنیم :31::27:
جواب سندیده شد.
درود
جواب فرستاده شد.
سلام
پاسخ ارسال شد!!!
جواب ارسال شد!
ارسالیدیم
.
.
.
ارسال شد !
سلام
جواب ارسال شد .
با تشكر . . . .
ارسال شد :21:
ارسالينگا ارسالينگا
اين سوال براي كتاب زبان خارجه اول راهنمايي هست :دي
جواب ارسال شد تمام
ممنون از همگی بالاخره یه بار برنده شدیم اما ایشا.. دفعه های بعد هم در کار باشه!!!
ارسال.....
ارسال شد ...
ارسالیده شد
جواب مسابقه شماره 5 ارسال شد.
خیلی بَدین! من تا حالا همه رو درست جواب دادم اما هیچی نبردم )-:
جایزه یکی از دوستان ( starpars عزیز ) فرستاده شد ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
منتظر بقیه دوستان هستم ، لطفآ PM بزنید و بفرمایید چه نوع شارژی رو میخواید ...
.
نقل قول:سلام ...
خیلی خیلی خیلی بدم :31: ... البته همه دوستان اینجا خوب و گُلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
فقط حساب من و نرمافزار مسابقه جداست ... چون ظاهرآ این برنامهی خیلی بد :31: اسم بعضی از دوستان رو به عنوان برنده تا الآن نگفته ... آخه کار خیلی سختیه چون فقط 3 برنده باید اعلام کنه ، اونم از بین تمام دوستان خوب و عزیز شرکت کننده ...
در مورد امضا ( شعر و قسمت سفید و بیرنگ پایین شعر ) :
اول از همه امیدوارم هیچ وقت تنها نباشی ، با آروزی بهترین خوشیها و خوبیها ، و دوستان خوب برای شما :11: ...
در مورد شعر یه بیت دیگه هم داره ، بیت طلایی و خیلی مهم که بیشتریها نمیدونند ، دوست داری بدونی ؟ ... خوب نمیگم !!! :27::21: ... دیدی چقدر بدم :31: ... حالا اگه خواستی بگو ، شاید دوباره بازم نگفتم :31: ...
:10::11:
.
دوستان اصلا به این فکر نکنید که قرار برنده بشید ! از سوالات مسابقه واسه بالا بردن سطح علمی خودتون استفاده کنید ! به نوعی یه بهونه ! اینطوری حتی اگه برنده هم نشید در باطن بازم برنده هستید !
ارسال شد .
ارسال شد...
آقا من اینجا از شما میپرسم. خواهشا بگو بیت سوم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
گریه میکنم هان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام ...
خوب گفتم که بازم نمیگم :31: ... اوج و آخر بدی ، دیدی چقدر بدم :27::21: ...
خدمت شما و همه دوستان خوب و گل :11: :
هر کس به طریقی دل ما میشکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیگانه جدا دوست جدا میشکند
بیگانه اگر میشکند حرفی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوست بپرسید چرا میشکند؟
بشکست دلم و کسی صدایش نشنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آری دل مــــرد بــیصدا مــیــشکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دوستان میدونی چرا من با این همه اطلاعات عمومی که دارم تو مسابقه شرکت نمیکنم :31:
اطلاعات عمومی رو زیاد جدی نگیــریــد :)
دلیلشو میگم چون از بس من خوش شانس هستم مثل لوک خوش شانس :biggrin:
میترسم هر بار که میام جواب ارسال کنم درست در بیاد و حق دوستان خورده بشه :goatee:
من آخر این ***Spring*** رو ورشکســـت میکنـــم :39:
من هم پاسخ دادم!!!!!!!.............!!!!!!!!!!!!!......... ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم فرستادم
جایزه یکی دیگه از دوستان ( Sasuke-7 عزیز ) فرستاده شد ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
منتظر بقیه دوستان هستم ، لطفآ PM بزنید و بفرمایید چه نوع شارژی رو میخواید ...
نقل قول:سلام ...
باباااا اطلاعات عمومی :31: ...
خوش شانس ، بزرگوار ، اطلاعات عمومی ، باگذشت ، فداکار و ... با این همه خوبی لطفآ افتخار بدین تو مسابقه شرکت بفرمایید :31: ( شوخی ) ...
خارج از شوخی خوشحال میشیم شما و همه دوستان دیگه توی مسابقه باشند :11::11:...
ورشکستگی مهم نیست :31: اون با من :31: ... شما شرکت بفرمایید ...
ارادتمندم :10::11: ...
همیشه و همه جا ، سربلند و سرافراز ، شاد و خوشحال و خندون باشی :11: ...
.
عزیز اینم بخاطر شما با وجودی که میدونم اشتباســـت ولی ارسال شـــد :31:
:40::40::40:
فرستادم.فقط چند تا چیز
1.اینکه تاریخ دقیق اعلام کنین نه اینکه بگین جمعه.خوب کدوم جمعه؟:31:
2.فکر میکنم این جمله از بیخ غلط باشه:31:
I'm going to the store now . i want to buy a Tea . i want to Have some food
مگه چایی شمارشی گسسته یا پیوسته هستش که حرف a رو فبلش آوردین؟(حداقلش اینه که به تهش یه bag یا چیز دیگه ای اضافه بشه تا غلط نباشه.