ایزاک کلارک شخصیت اصلی بازی Dead Space که اسمش ترکیب اسم ایزاک اسیموف و ارتور کلارک هستش.منتشر شده توسط EA.
فکر کنم درسته با این حال یکی دیگه سوال جدیدو مطرح کنه.
Printable View
ایزاک کلارک شخصیت اصلی بازی Dead Space که اسمش ترکیب اسم ایزاک اسیموف و ارتور کلارک هستش.منتشر شده توسط EA.
فکر کنم درسته با این حال یکی دیگه سوال جدیدو مطرح کنه.
ببخشید اگه هیچکدوم از جوابهایی که دوستان دادن درست نیست یه راهنمایی دیگه بکنین یا خودتون جواب سوالو بدین
خیلی وقته منتظریم
بله درست بودنقل قول:
تفاوت اساسیش هم این بود که تو بازی لال مونی گرفته بود.
.................................................. .................................................. .............نقل قول:
با اجازه......
یه دختر...........برادر و نامزدش هردو جنگجو هستن.......... آخر بازی هم با نامزدش ازدواج میکنه(درحالی که تیتراژ پایانی بازی پخش می شد) ..............تابلو شد دیگه حالا یکی هم اسم این دختر رو بگه!!!!!!!!!!!!!
گفتن که راهنمایی کنم ...........اینم راهنمایی...... نامزد دختره اول بازی به دختره یه گردنبند میده توی یه کلیسا !!!
می خواستم کار دختره رو بگم ولی خیلی تابلو می شد ......
ای بابا خیلی ساده است ...........
دیگه ازین بیشتر راهنمایی کنم؟؟؟؟؟؟؟ ..............من تا ساعت 21 روز جمعه صبر می کنم اگه کسی جواب رو گفت که هیچ اگه نه که خودم میگم دختره کی هستش و اسمش چیه....
نامزد nero دیگه ها؟
.................................................. ............................نقل قول:
اسمش ؟؟؟؟
کریه یا کریل بود دیگه نه؟
.................................................. ..............................نقل قول:
درسته اسمش کریه نامزد نرو بود که اول بازی داشت خوانندگی می کرد و بعدش نرو آمد که که بهش هدیه نامزدی بده ...........
من قشنگ ترین صحنه بازی توی عمرم رو در آخر این بازی دیدم وقتی که گوینده بازی براشون به قول معروف خطبه عقد رو می خوند و اونا داشتند از کنار همون کلیسا اول بازی میرفتند..........
درست گفتید نو بت شماست.
دوستان بیشتر سعی کنیم کاراکترهای قابل بازی رو سوال کنیم ....ممنون.
راستی هر کس جوابو درست گفت ،شخص سوال کننده بعد از جواب درست یه عکس از کاراکتر بذاره
خوب بگم؟
1. کچله
2. هیکل تنومندی داره
3. اسلحه سنگین استفاده می کنه.
Nemesis نیست احیانا :دی ؟
- اگر شخصی کارکتر مورد نظر رو شناخته باشه ولی نامش رو بخاطر نیاره, درصورتیکه توضیحاتی بده که طراح سوال پی به دونستن اون شخص ببره, جواب قابل قبولهنقل قول:
اسمش ؟؟؟؟
- پیشنهادات یا انتقادات خود را می توانید از طریق پیغام خصوصی یا پیغام گذاشتن در پروفایلم, بیان کنیدنقل قول:
راستی هر کس جوابو درست گفت ،شخص سوال کننده بعد از جواب درست یه عکس از کاراکتر بذاره
دوستان عزیز, لطف کنید قوانین تاپیک رو رعایت کنید. با تشکر :11:
Hitman نیست ؟؟؟نقل قول:
نه .گفتم که هیکلیه!!نقل قول:
Hitman نیست ؟؟؟
کریتوس نیست؟
ریدیک نیست؟
البته قبلا مورد سوال واقع شده بود
یه راهنمایی:
ریشش پرفسوریه و خالکوبی داره:21:
تو gears of warه؟؟؟نقل قول:
نه دیگه یه راهنمایی ضایع در حد اسم
بازیش چند کاراکتره هستش و این اقا با دست راست حرکتهای جادویی انجام میداد
دوستان دقت کنید بازیش منحصر به فرده:13:
فكر كنم god ofwar درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یکی از شخصیتهای بازی Fantastic four اون که هیکلش درشت بود...اسمشو یادم رفت
infernale..............ولی مو داشت:31:
دوستان! دوستان!نقل قول:
میگم ضایعه در حد اسم!
آقا جون این یارو از دستش اژدها میاد بیرون و بازیش چندتا کاراکتر داره که در حین بازی می تونی تعویضشون کنی این آقا هم یکی از اون کاراکتراست
اگه اسم بازیم بگید قبوله!:18:
بابا بگو عیبی نداره:20: سوال بعدی هم خودت طرح کن ولی نه در حد این:31:
:20:نکنه بازی marvel ultimate alliance هست
برو بچ
به عنوان آخرین راهنمایی:27::
اسمش Frank Delago و اسم بازی نیز jericho هستش.
.
.
.
خدا وکیلی اینجا کسی نبود jericho رفته باشه؟:13: (همین الانش هم بازیه معروفیه یا لااقل من اینطوری فکر میکردم:31:)
چقدر سوالت سخته...........
من بگم من بگم اسم بازی هست: jericho:31: :31::31::31:درسته؟؟؟:31::31::31::31::31::3 1::31::31:
بازیش خیلی قدیمیه الان رفتم تو gamespotدیدم واسه 3 سال پیشه:41:
من که تا بحال اسمش هم نشنیده بودم
خوب
سوال بعدی رو کی طرح میکنه؟
نقل قول:
يك نفر به صورت داوطلبانه
با اجازه دوستان پيشكسوت:
بال داره
شاخ داره
بسيار قدرتمنده:8:
سوال بعدی چی شد پس؟؟؟؟
آفرین شما چون جواب درستو دادی نوبت شماست:31::46:نقل قول: