نقل قول:
دوستان همکاری کنید دیگه
Printable View
نقل قول:
دوستان همکاری کنید دیگه
هم اکنون نیازمند همکاری شما هستیم
1 مگ مخابرات کمپین پاییزه 5 گیگ همراه با بسته شماره یک---سرعت دانلود 350 چه شب چه روز همراه با شبانه رایگان
منتظر چی هستین همه بیاید کمپین پاییزه رو بگیرید دیگه از مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش منطقه و نوع ارتباطتتونم میگفتین که کابل مسی هست یا فیبر نورینقل قول:
فکر کنم قبلا گفته بودین کابل مسیه مسیرتون :n13:
سرویس منم دقیقا همینه با این تفاوت که فیبر نوریه مسیرم،سرعت دانلودم 240 تا 280 :n03:
خیابون دانشگاه هستم دوست عزیز و صفحه قبلم گفتم که کابل مسی هستم :n16:خطمم 3 مگ بستن سرعت دانلودمم 350 هستنقل قول:
آره درست میگی بعد اینکه پست دادم صفحه قبلو خوندم.نقل قول:
3 مگ بستن با همون هزینه ی 1 مگ !؟ چجوریه !؟ :n13: آشنا آره ؟ :n10:
اره 3 مگ بستن خطو با همون هزینه 1 مگ..نه یدونه از پشتیبانای خانومش خیلی مهربونه هر چی بگی گوش میکنه :n31:گفتم خطمو 3 مگ ببند 3 مگ بستنقل قول:
الان من نگرفتم چی شدا !؟نقل قول:
بالاخره الان سرویست 1 مگ هست یا 3 مگ !؟
شما گفتی سرویست 1 مگه الان میگی 3 مگ !
پستمو اصلاح کردم یبار دیگه بخوننقل قول:
میگم زبون ریختی براش (مخشو زدی:n09: ) ؟یا از این خانومای مهربون ساده (از اینایی که هیچی بلد نیست:n19:) بودش ؟نقل قول:
بدون آشنا همچین کاری نمیکنن هیچوقت !!نقل قول:
پولو پیش پرداخت دادی یا رو قبض میاد برات؟
یکی از دوستای من تهران نت 1 مگ حجمی 1 ماهه از مخابرات گرفته 2-3 هفته پیش (خارج از جشنواره) میگه هفته اول سرعت خیلی بالا بود در حد 300-400 کیلوبایت، الان از 30 بالاتر نمیره ...
به نظرتون ممکنه توی این جشنواره هم مخابرات از این بازیا در بیاره ؟ مثلا 1 ساله بگیریم، ماه اول سرعت خوب باشه بعد خراب شه؟ دستمون هم به جایی بند نیست.. پشتیبانی مخابرت که کلا از نظر سواد = صفر ... 1 سال باید تحمل کنیم ؟؟
نظرتون چیه ؟
نه بعیده همچین مشکلی واسه مام پیش بیاد.کلا مخابرات تهران افتضاح بوده همیشه.نقل قول:
آره اینجا سرعت تقریبا پایداره من 216 سرعتمه 2 ماهه جشنواره گرفتم :n11:
کدوم منطقه ای فیبر نوری یا کابل مسی؟نقل قول:
1 مگ داری؟
من 240 :n02:
من 2 مگ 1 ساله گرفتم سرعتم روی 190 عه !!! به نظرم روی 1.5 مگ بستن. چی کار کنم بنظرتون؟ زنگ بزنم 2020 بهتره یا حضوری برم بگم؟
یه تلفن زدم 2020 برداشت 3 مگش کرد !! سرعت دانلود حدود 360-370 ...
فقط اگه تا آخر همین بمونه که دیگه هیچی. کم کم داره از مخابرات خوشم میاد :n33:
512 شاتل همراه با شبانه رایگان....سرعت شبانه هم همینه و بین 240 تا 260 و یک ساعتم ساعات رایگانش بیشتره از مخابرات ماهی 18500
شاتل خیلی از جاها پورت خالی نداره متاسفانهنقل قول:
سلام من از صبانت و پارس سرویس میگرفتم متاسفانه بعد از تصویب قانون یک به سه شبانه مجبورشدم تخلیه کنم میخواستم از دوستای که از مخابرات سرویس گرفتم بپرسم وضعیت سرویس یک مگ جشنواره پاییزه چطوره؟سرعت دانلود شبانه اش چنده؟ایا روزانه سرعتش ثابته؟کند نمیشه ونوسان نداره؟من مرکز ازادی هستم ممنون
آره دیگه دولت خدمت گزار روز به روز قوانین جدید جهت آسایش مردم وضع میکنه ...نقل قول:
من که تا الان مشکل ندیدم از مخابرات. 2 مگ گرفتم، برام روی 3 مگ بستن. برا صبح و شب سرعت روی 350 کیلوبایت هست، شبی متوسط 7 گیگ میشه دانلود کرد. قطعی اش هم کمتر شده نسبت به قدیم که خیلی قطعی داشت.
512 شاتل :n31:
دارم 8 مگشو میگیرم میشه باهاش شبی 22 گیگ دانلود کرد.:n02:
من الوند هستم کوی امامت فیبر نورینقل قول:
2 مگ هست
متاسفانه گوشی ندارم زنگ بزنم 2020 که ببینم راسته یا نه میگن که اگه بگی سرعتم کمه سرعتتو رو 3 مگ میبندن ؟:n36:
البته یکی دو بار تو سامانه پشتیبانی پارتک برای خود مخابرات پیغام گزاشتم ک جواب دادند سرعت شما مناسب می باشد ×
البته فکر کنم سامانه پارتک پشتیبانیش برای شرکت اینترنت پارسیان هستش و دستشون زیاد باز نیست ×
ببینم می تونم تلفن گیر بیارم زنگ بزنم 2020
8 مگ شاتل :n19:سرعت دانلودو نگاه کن :n31:
دوستان من سرویس مخابرات جشنواره رو دیروز گرفتم سرعتش فعلا که خوبه ولی یه چیز بیخود که روی اعصابه اینه که ترافیک ارسال هم از حجم کم میکنه زنگ زدم پشتیبانی میگه همه جا همینه هر چی گفتم بابا من از هر ای اس پی گرفتم فقط دانلود رو کم میکرد زیر بار نمیرفت میگفت نه اینطوری که در ماه باید کلی پول حجم داد
کلا کلمه ترافیک یعنی رفت و آمد، upload و download. من تا جایی که تجربه دارم همه isp ها همینطوری حساب میکنن. حالا نمیدونم شاید جایی هم باشه که upload رو حساب نکنهنقل قول:
سرعت دانلود شبانه شاتل
یعنی بدون اینکه هزینه اضافه شه 3مگش کرد !؟ یکم غیر منطقی نیست !؟ :n36:نقل قول:
سرویست اگه پس پرداخت باشه احتمالا رو قبض تلفنت محاسبه میشه ها
بخشی که اینترنت ارائه میده (2020) از بخش مخابرات جداست. مخابرت طبق تعرفه ای که داخل سایت هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هزینه رو حساب میکنه. الان برای من داخل سایت نوشته سرویس 2 مگ و طبق همون هزینه حساب میشه. حالا 2020 میتونه هر پهنای باندی که دلش میخواد ببنده.نقل قول:
مثلا قبلا که من 256 داشتم (با سرعت دانلود 30) یه مدت خطم مشکل داشت هر روز زنگ میزدم 2020 شکایت و آه و ناله، آخرش طرف برداشت پهنای باندو کرد 768kb (سرعت دانلود 96 کیلوبایت)، یه 3-4 ماه همینطور بود بعد شد 320kb (سرعت دانلود 40 کیلوبایت). کل این مدت داخل سایت همون 256 نوشته بود و هزینه طبق همون حساب شد واسم.
مخابرات همینطوریه کلا همه چیش الکی و کشکی عه.
کشکی بودنشو واسه خودمم ثابت شده.نقل قول:
شاید کسی باورش نشه ولی من دوماه سرویس 14مگ داشتم ! دانلودم 2مگ در ثانیه بود،سرورای سایتا اجازه ی دانلود با سرعت بالاتر رو نمیدادن،همزمان 4,5 تا دانلود 2مگی درثانیه ای داشتم :n20: یادش بخیر دنیایی بود اصن :n14:
الان یه مگ دارم دانلودم 240 هست.یزنگم 2020 بگم کمه؟ :n02:
آره زنگ بزن بگو نویز خط من بالاست سرعت دانلودم خیلی کمه، یکم بیشتر کنید پهنای باندو. :n19: سنگ مفت، مخابرت (گنجشگ!) هم مفتنقل قول:
حتما هم 12 شب به بعد زنگ بزن، وقتی که اپراتورهای پسر پشت خط هستن، هم اطلاعاتشون بیشتره هم انصافشون بهتره. من تا الان هرچی امکانات مثبت از مخابرات گرفتم مال تماس نصف شب بوده، مخصوصا روزای تعطیل. یارو اونجا نشتسه حوصلش سر رفته هرچی بگی گوش میکنه. :n26:
این مخابرات با برداشتن سرویس نامحدود ریخته بهم منو :( ۵۱۲ نامحدود داشتم. شبانه میانگین مصرف من ماهانه ۲۰ گیگ بود که هر سه ماه ۷۵ هزار تومان میدادم. حالا الان چه سرویسی بگیرم بصرفه باشه با این مصرفمم ؟:( شبانه من دانلود ندارم. الان هم موقت ۵ گیگ ۱ ماه ۵۱۲ همین مخابرات رو تمدید کردم
نامحدود بگیر از شاتل...آرت 1 بگیر که ماهانه 28 هزارتومنه و تا 40 گیگ هم محدود نمیشی و سرعتت 100 هست.:n16:نقل قول:
سلام ... منم ۵۱۲ مخابرات نامحدود داشتم ...نقل قول:
راجع به شاتل ...
ینی چی محدود میکنه ... مگه نامحدود نیست ؟
شبا سرعتش چطوره؟
ممنونم. حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت رو واسه این plan نوشته ۱۱ گیگ. این عدد ۴۰ که شما فرمودید رو کجا نوشته؟
بعد 40 گیگ دانلود با سرویس آرت 1 که سرعتش تا 40 گیگ 100 هست سرعت رو به 16 کیلوبایت محدود میکنه که واسه اونم روش هایی واسه دور زدن هست از قبیل ریختن فایلهای دانلودی بر روی سرور داخلی و یا خرید وی پی ان داخلی برای دور زدن محدودیت سرعت:n16:در ضمن شبا هم همون 100 هست سرعتشنقل قول:
اونو بیخیال شو من خودم این سرویس رو داشتم تا 40 گیگ سرعتت رو 100 هست و بعد اون کمتر میشه که اونم از سرور خارجی سرعت یماد پایین و از سرور داخلی سرعت بالاست که میشه با وی پی ان داخلی این محدودیت رو برطرف کردنقل قول:
راجع به پارس آنلاین خیلی خوب شنیدم ...
فقط این که شبا نیم بهاس بده.
من دانلودم زیاده . به همین خاطر اگه جایی باشه شبا رایگان باشه خیلی خوب میشه حتی اگه حجمی باشه.
پارس انلاین نگیر که پشیمون میشی از هر چی اینترنته با اون سرعت داغونش...به نظر من یا 2 مگ مخابرات بگیر که سرعت شبانس 360 هست و یا 6 مگ یا 8 مگ شاتل بگیر که میشه باهاشون شبی 20 گیگ دانلود کرد...الان من خودم سرویس 8 مگشو دارمنقل قول:
دوست عزیز به هیچ وجه سراغ پارس آن لاین نرید. مشکل پهنای باند دارن تو قزوین.
از پیشگامان هم استفاده کردم اون هم متوسط بود.
همین مخابرات از همشون بهتره.
اگه مشکل مالی نداری مخابرات سرویس 50 گیگ رو 72 تومن میده با شبانه رایگان.
اگه یه راهی وجود داشت این سرویس رو دوماه استفاده کرد خیلی خوب بود.
یه سوال: برای استفاده از سرویس شبانه نیاز به خاموش کردن مودم هست یا نه؟