در مورد اوني كه صفحه قبل گفتم سايت ها رو باز نمي كنه، انگار اصلاً وجود نداشتن، اين مورد خيلي بدتر از قبل شده و حتي سايت هاي داخلي هم بايد با *** باز كنم! :n04:
Printable View
در مورد اوني كه صفحه قبل گفتم سايت ها رو باز نمي كنه، انگار اصلاً وجود نداشتن، اين مورد خيلي بدتر از قبل شده و حتي سايت هاي داخلي هم بايد با *** باز كنم! :n04:
آره راضیم ؛ فعلا تو این وضع و اوضاع ، سگش میرزه به شرکتای دیگه ( البته اگه چند وقت دیگه گند زده نشه )نقل قول:
حالا جالبیش اینجاست که همه میگن پینگ آسیاتک داغونه ولی من بهترین پینگو تو آسیاتک دارم!!!!
همون موقع که میخواستی پارسو تخلیه کنی ، بهت گفتم بیا آسیاتک ، گوش ندادی :n02:
سلام دوستان
کاربرد من گیمه
های وب دارم متاسفانه!!
این چند ماهه خیلی خیلی بد شده و پینگ و کیفیت خیلی افتضاحی پیدا کرده
عصر تلکام قبلا ها خوب بود پینگ و کیفیتش ولی الان که این دو سه صفحه آخر رو خوندم مثل اینکه این isp هم خیلی خراب شده
دوستان راضی هستین؟
واسه گیم چه isp بهتره؟
سلام دوستان
کاربرد من گیمه
های وب دارم متاسفانه!!
این چند ماهه خیلی خیلی بد شده و پینگ و کیفیت خیلی افتضاحی پیدا کرده
عصر تلکام قبلا ها خوب بود پینگ و کیفیتش ولی الان که این دو سه صفحه آخر رو خوندم مثل اینکه این isp هم خیلی خراب شده
دوستان راضی هستین؟
واسه گیم چه isp بهتره؟
من هم قبلا از هاي وب سرويس داشتم، اون كه واقعاً داغونه!
به هر كي پيشنهاد دادم رفت هاي وب گرفت، الان شرمندش شدم و دارم مي گردم براي پورت خالي براش جاي ديگه بگيرم.
ثبات پينگ عصرتلكام خيلي بهتر از هاي وب هست، ولي اين مشكل رو كه بعضي صفحات رو اصلاً باز نمي كنه انگار وجود ندارن را داره كه واقعاً تجربه ي بديه!
یه سوال:
شبانه زیاد دانلود کنی سرعت محدود میشه؟
والا فکر می کنم همینطوره، چون من روزهای اول که 2مگ رو گرفتم 8گیگ دانلود شبانه ام بود، الان شده 3گیگ، باز دوستان دیگر هم که سرویس دارن بگننقل قول:
والا من ناراضی هم نیستمنقل قول:
از جزییاتش بگو و من رو تحریک کن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این ادرس سرعتتون خوب بود یعنی محدود نشدیننقل قول:
من روی اکثر سرور ها سرعتم پایینه ولی ریموت میکنم ، درست میشه
من هنوز در کف پینگ شما موندم!!!!واقعا چه حالی میکنی موقع وبگردی
الکیه بابا :n02:نقل قول:
زیاد جدی نگیرش ، من پارس پینگم 20 یا 30 بود ، وبگردیش بهتر از این بود
عنی باری وصل شدن به سرور بازی ها هم مشکل داره؟
من تصمیمم تقریبا قطعی بود برا اومدن به عصر تلکام ولی شما که گفتی ترسیدم یه ذره چون بیشتر برا WoW بازی کردن نیاز دارم!
کلا با بازی ها مشکل داره؟؟
سلامنقل قول:
قرار بود خبر بدم، الان سرعتم رو آوردم روي 512، و مشكل هنوز پابرجاست، اين مشكل براي كسايي مثل من كه كارشون برنامه نويسي وب هست بسيار معضل بزرگيه، ميگم كه هر كي مي خواد بياد بدونه اين مشكل هست.
یعنی چه ریموت میکنین؟
دوستان شما هم مشکل باز نشدن سایت ها رو دارید ؟ باید چند بار رفرش کرد تا باز شه حتی سایت های داخلی
نقل قول:
دوست عزیز شما که سرویس 512 گرفتید خطتتون رو رو چند بستند ؟
کسی هایپرکمبو یکساله خریده؟
از سرویسش راضیه؟:n09:
من خریده ام ناراضی هستم سرعت شبانه کمتر از 80ks استنقل قول:
سرعت اسمی که دادن بهتون چن بوده ؟نقل قول:
دوستان شما هم تو تلگرام موقع فرستادن فیلم یا عکس مشکل دارید ؟ :n34:
سلام دوستان
امکان ثبت نام آنلاین هم هستش؟
سرعت شبانه دوستان افت نداشته؟
برای من که خیلی کم شده
برای منم همینطور شده...سرویس شما چیه ؟ هایپر کامبو ؟نقل قول:
آره دقیقا همینه...اوضع سرویسهای دیگه اش چطوره؟
نمیدونم... زنگ زدم میگه محدود کردیم رو ی مگ شبانتو ....
دوست عزیزنقل قول:
اگه امکانش هست به این سؤالها جواب بدین:
1.شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟
2. چه سرویسی از عصر تلکام دارین؟
3. وضعیت پینگ و وبگردیش چه طوره؟
4. این محدودیت 1مگ شبانه برای سرورهای خارجی و داخلی یکسانه؟
البته سؤالام زیاد شد. اما برای تصمیمگیری انتخاب ISP برام مهمه. راستش من الآن پارسآنلاین دارم تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران. دنبال تعویض ISP هستم. اغلب شرکتها اینجا پورت خالی ندارن. عصرتلکام جزو معدود شرکتاییه که پورت داره. اما این محدودیت شبانه رایگانش نگران کننده است.
تهران هستم... مرکز مخابراتی شما نیستم...اگه این مورد خیلی مهمه بگم تو خصوصی...نقل قول:
سرویس هایپر کامبو 10 20 گرفته بودم...گویا رو این سرویسای تشویقی محدودیت گذاشتن
پینگ خوب و وبگردی هم همینطور.... یه مدت بشدت مشکل پیدا کرده بود دو سه ماه پیش اما الان راضی ام کاملا...
برای همه لینک هاست چه داخل چه خارج....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
از پاسخهایی که دادین خیلی ممنونم.
نه نیازی به دونستن مرکز مخابراتی نیست. برای من همین قدر کفایت میکنه.
قبلن هم تو این تاپیک بعضی از دوستان از محدودیتهای سرویسهای هایپر عصر تلکام گفته بودن. به نظر میآد روی این سرویسها به نسبت سرویسهای عادی محدودیت بیشتری اعمال میکنه.
فقط یه سؤال دیگه. وضعیت ف.ی.ل.ت.ر.شکنها تو سرویس شما چه طوره؟
مدتی بعد از وصل شدن معمولا کند میشه و باید دوباره وصل شد... قابل تحمله....نقل قول:
خیلی خیلی ممنون رفیق
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ این شرکت واسه بازی آنلاین چطوره؟
دوست عزیز سرویسهای دیگه بنظرمیاد محدودیت بیشتره من 128 هم داشتم اون دیگه افتضاح بود دقیقا 1به8!!!یعنی بیشتر از16 یادم نمیاد زمان شبانه رایگان سرعت داده باشه:n09:
1. تهران - کاشانینقل قول:
2. سرویس 2Mb
3. پینگش تعریفی نداره خیلی ثابت نیست ولی راضیم از سرعت دانلودش
4. محدودیت شبانه؟؟؟ :n04: من همین دیشب 12Gb از سرورهای مختلف دانلود کردم
ممنون.نقل قول:
جالبه. منم همین مرکز مخابراتی هستم. متأسفانه دنبال پورت خالی میگردم که بد گیر میآد. فعلن خطم رو از پارسآنلاین تخلیه کردم. دیگه معلوم نیست 1 هفته دیگه، 1ماه دیگه، کی بتونم دوباره یه سرویس بگیرم.
حالا که هم مرکزیم، چند تا سؤال دیگه هم بپرسم:
1. خطت رو روی چند بسته برای این سرویس؟ میتونی یه عکس از صفحه status مودمت برام بذاری؟
2. پینگت از 8.8.8.8 روز و شب میانگین حدودن چنده؟
3. سرعت شبانه بین سرورهای خارجی و داخلی فرقی داره یا تفاوت چندانی نمیکنه؟
4. با ف.ی.ل.ت.ر.شکنها مشکلی نداری؟
حالا نمیدونم از ترس اپراتورهای دیگه و یا شاتله،دو سه شبه که سرویس هایپر کمبو مثل قبل شده و محدودیت نداره
سوال دارم
من تا حالا سرویس هایپر 3 ماه و هایپر کمبو 12 ماه گرفتم ولی حالا بخواهم سرویس جدید بگیرم اصلا توی لیست انتخاب سرویس نیست،چرا اینطوریه؟برای سایرین هم اینطوره؟
روی 8 مگ بسته شده فک کنم
پینگ هم بین 150 تا 200 میده
سرعت شبانه اش رو هیچ سروری فرق نداره
فقط یک دو بار از Hotspot استفاده کردم که بالای 100k نمیده.
خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادینقل قول:
از روی عکسی که گذاشتی معلومه که خطت روی حدود 7.7مگابیت (7926کیلوبیت) بر ثانیه سینک شده. البته تو عکس، خط بالای اونجایی که نوشته Annex_A معلوم نیست. اما حدس من اینه که مدولاسیونت رو حالت G.dmt باشه. این یعنی شما داری از تکنولوژی ADSL استفاده میکنی. احتمالن اگه بتونی مدولاسیون مودم رو عوض کنی بذاری روی ADSL2Plus دیتاریت خطت بالاتر هم بره. به شرطی که البته ISP اجازه این کار رو بده.
با توجه به این که Attenuation خطت روی 28.5db اه، اگه مشکل نویز نداشته باشی قاعدتن خطت باید تا 15 - 16 مگابیت پهنای باند رو بکشه اما الان مودمت مقدار حداکثر ریت خط رو حدود 8.5 مگابیت (8564 کیلوبیت) بر ثانیه نشون میده. به هر حال نویزت یه مقدار بالاست.
دمت گرم بابت اطلاعاتی که دادی. باز خوبه یه مقدار بالاس. اینجا انقد سیم افتاده رو هم که همینشم عالیه. فقط یه نمونه اش دو تا خط تلفن از رو هم رد شده :n31:نقل قول:
به هر حال اگه بتونی نویز سمت خودت (یعنی داخل ساختمان رو رفع کنی) حتمن کیفیت ارتباطت و همینطور سرعتی که میگیری بالاتر میره.نقل قول:
من کمتر از یک هفته است که از همین عصر تلکام سرویس 2مگ حجمی (فلایر الماسی) گرفتم. به نظرم میآد که عصر تلکام برای سرعت کاربرا محدودیتی اعمال نمیکنه و احتمالن اگه خط جواب بده تا 24مگابیت هم خط رو باز میذاره.
من بنا به دلایلی مشکلات مرکز مخابراتی، کیفیت خطم در حد خط شماست. یعنی atten من هم حدود 29dbاه. ولی با همین خط من الآن بین 10 تا 12مگابیت رو گرفتم. یعنی اولش زیر 10مگابیت سینک شده بود مودم. اما تو تنظیمات مودم دستکاری کردم، الآن به طور معمول روی 12مگابیت سینک میشه. پارسآنلاین هم که بودم خطم روی 12مگابیت بسته شده بود.
تو ساعتهای خلوتی کیفیت خطم بهتر از پارسآنلاین نباشه، همسطح پارسآنلاینه که قبلن داشتم. اما شبا یه مقدار پینگ میره بالا. یعنی حتی گیتوی خود عصرتلکام هم پینگ بالا 130 میده که خوب نیست. خوشبختانه روی وبگردی اثر بدی نذاشته. پینگ از سرورهای خارجی هم شبا دور و ور 300 میلیثانیه است. البته با اون دستکاری که تو تنظیمات مودم کردم از حدود 350 اومده به بین 250-300.
راستی، این رو هم بگم که وضعیت من هم بهتر از شما نیست. ما تو مجتمعی هستیم که معلوم نیست کابلکشیها چه طوری انجام شده. ولی چیزی که معلومه کلیه کابلهای تلفن و برق از کنار هم رد شدن و کابلکشی مجزا هم نیاز به مجوز هیأت مدیره ساختمان داره که ارزشش رو نداره.:n02:
دوست عزیز شمااز کجا سرویس نت داری که اینقدر بالاست
سلام. دوستانی که عصر تلکام دارند خیلی ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدید:
1. در ساعات عادی (غیر از ساعات رایگان)، از نظر سرعت تفاوتی بین سرویس های مختلف حجمی وجود دارد یا حداکثر سرعت برای همه سرویسها باز است؟
2. در ساعات رایگان شبانه، سرعت دانلود شما چقدر است؟ (نوع سرویس و سرعت دانلود)3. دانلود رایگان محدودیت داره؟ یعنی اگر از حجم خاصی بیشتر بشه افت سرعت پیدا میکنه؟4. سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی تفاوت محسوسی دارد؟