گارانتی سبز با بلوری و مودم داره با قیمت 1.450.نقل قول:
سلام.می خواستم بدونم مدلی که بلو ری و مودم داشته باشه،اصلا پیدا میشه؟
و اگه آره،تفاوت قیمتش چقدره؟
Printable View
گارانتی سبز با بلوری و مودم داره با قیمت 1.450.نقل قول:
سلام.می خواستم بدونم مدلی که بلو ری و مودم داشته باشه،اصلا پیدا میشه؟
و اگه آره،تفاوت قیمتش چقدره؟
اه چرا جواب منو نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من چند وقتیه 2020 گرفتم و الان به خاطر کارهام نیاز به ویندوز سرور 2008 دارم و احتمالا اگه اونو نصب کنم ویندوز خودش پاک میشه (درست میگم؟) میخواستم اولا ببینم راهی هست که ویندوز خودش پاک نشه (مثلا نرم افزاری چیزی) و دوم اگه پاک شد میشه با دیسکای ریکاوریش ویندوزشو برگردوند؟ (اگه جواب مثبته ممنون میشم روششم توضیح بدین)
دوستان من این مدل رو دارم ولی امروز متوجه شدم که آیکن صدا که لمسی هست و کنار آیکن وایرلس هست . بعد نصب ویندوز سون 7 آلتیمت وقتی صدا رو قطع میکنم نارنجی نمیشه و سفید میمونه. علتش چیه ؟
ببين هر محصولي بعد از يه مدت كه از رده خارج ميشه يا بهتر بگم شركت مدل جديدي رو به بازار ميفرسته، 100% اشكالات سيستم قبليش رو رفع ميكنه.پس اطمينان داشته باش كه dv6-2170ee از مدل قبلي بهتره.
امیدواریم که اینجوری باشه:31:نقل قول:
این درسته ولی هنوز 2 ماه نشده که بعد از 2020 این مدل اومده.2020 هنوز جواب پس نداده که بخوان یه مدل دیگه بزنن برای برطرف کردن ایرادهای لپ تاپ قبلی.بعد این شرکت اچ پی هم که دیوونه نیست که فرتی بدون بررسی بیاد یه مدل جدید بزنه.تازه اگه 2020 بد بود رکورد فروشو نمیزد مردم که گاگول نیستن برن آشغال بخرن.تحقیق میکنن.نقل قول:
منظور از ایجاد این مدل تغییر کانفیگ بوده برای استفاده بعضی از کاربران.
نه عزيز شما يه نرم افزار ماشين مجازي رو ويندوزت نصب كن بعدش راحت هر ويندوزي كه دوس داري توش نصب كن و با هرويندوز يعني ويندوزي كه از اول بود و ويندوز جديد كه در اينجا سرور 2008 هست كار كن و هردو رو براحتي همزمان داشته باش.:11:نقل قول:
خوب حالا چرا داغ كردي؟اين هم هست كه شركت ها براي هر سال يه مدل جديد ميدن.فكر كنم مي خواسته از شركت هاي رقيب عقب نيفته.اين هم مدل 2010 هست.آخه با هم هيچ فرقي نمي كنن.
با سلام
منم ديشب يه 2170 گرفتم با گارانتي ارتاك به قيمت 1450 هنوز فرصت نكردم درست و حسابي تستش كنم .
هر سوالي بود در خدمتم
در مورد گارانتي پارسه چيزي شنيديد؟چه جورياست؟راستي من 2020 با بولوري پيدا كردم.تو يكي از سايت ها زده بود.
گارانتی موبایلش رو شنیده بودم اما لپتاپ رو نمیدونم! بلوری یه چیز آپشنال و میتونین سفارش بدین واسوتن نصب کنن. بعضی از شرکتها هم مدل سفارشی بلوری دار رو آماده دارن.نقل قول:
در مورد گارانتي پارسه چيزي شنيديد؟چه جورياست؟راستي من 2020 با بولوري پيدا كردم.تو يكي از سايت ها زده بود.
خودتون هم بعدا میتونید بلوری بهش اضافه کنید.
جای لنزش بقل لنز dvd رایتر خالیه.
گارانتی سبز سایت داره؟نقل قول:
اگه آره میشه بگید؟
اين كه ميگين جاي لنزش بقل لنز DVD رايتر خاليه يعني چي؟يعني فقط يه لنز به DVD رايتر اضافه ميشه يا كل دستگاه عوض ميشه؟نقل قول:
خیلی ممنون حامد جون جون :31: اگه لینک دانلودشم بدی که دیگه دمت گرم:40:نقل قول:
حالا در حالت کلی دیسک ریکاوریایی که تهیه کردیم رو اگه مشکلی پیش اومد میشه باهاش ویندوز خودشو برگردوند؟ یعنی از اول نصبش کرد؟
سلام بچه ها اين refer كه مي گن ! چي ؟ مي شه توضيح بدين؟ راستي از كجا ميشه تشخيصش داد؟
نقل قول:
هر چند میشه بلوری اضافه کرد و از طرفی برخی ها سفارشی همراه با بلوری عرضه میکنند.
اما اگر در سایت های خرید ایرانی دیدین ! بدونید اشتباه تایپی بوده ، نه چیز دیگری:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاید شما نیز نام نرم افزارهای ایجاد کننده یک سیستم مجازی در سیستم را شنیده باشید. این نرم افزارها که در اصطلاح به Virtual Machine معروف می باشند ، توانایی ساخت یک کامپیوتر مجازی در سیستم عامل ویندوز را به شما می دهند و شما قادر خواهید بود تا به کمک این برنامه ها یک سیستم عامل دیگر را بر روی دستگاه های مجازی نصب نمایید و در واقع از 2 یا چند سیستم عامل به صورت همزمان استفاده نمایید. از معروفترین این برنامه می توان به Microsoft Virtual PC اشاره نمود. این نرم افزار به شما توانایی نصب سیستم عامل های مختلف را به شما می دهد. البته این نرم افزار در هنگام نسب سیستم عامل ویندوز بسیار قدرتمند می باشد و در هنگم نصب سیستم عامل های دیگر مانند Linux بسیاری از ضعف ها را در خود اشکار می نماید.
در ادامه مطلب با نرم افزاری قدرتمند در این زمینه اشنا می شوید که در دسته بهترین ها می باشد.
VMware Workstation نام نرم افزاری مشهور در زمینه ساخت هارد دیسک های مجازی و سیستم عامل های مجازی می باشد. به کمک این برنامه و محیط موجود در آن کاربر قادر به نصل هر نوع سیستم عاملی در آن می باشد. همچنین شما قادر خواهید بود تا با این نرم افزار علاوه بر استفاده همزمان از چند سیستم عامل از ویژگی مدیریت وظایف موجود در برنامه نیز برای سوئیچ نمودن مابین سیستم عامل های موجود در محیط مجازی استفاده نمود. استفاده از چنین محیط های مجازی دارای استفاده های مفید و فراوانی می باشد ، به عنوان مثال کاربری قصد دارد تا نرم افزاری را که به آن از نظر آلوده بودن به ویروس مشکوک است را استفاده نماید. چنین محیط مجازی برای این کار بسیار مناسب اند زیرا هیچ ارتبطی میان هارد اصلی سیستم و محیط مجازی نیست.
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت اجرای سیستم عامل های 64-bit
- قابلیت کنترل کلیه های پروسه های در حال اجرا
- قابلیت باز کردن وتبدیل فایل های برنامه های مشابه و اجرا نمودن آن ها . به عنوان مثال شما می تواید فایل اصلی نرم افزار virtual PC را که ویندوز را در آن نصب کرده اید در این برنامه وارد نموده و از آن استفاده کنید.
- قابلیت نمایش سیستم عامل قبل از اجرای آن
- پشتیبانی از سیستم عامل های Microsoft, Red Hat, SUSE, Ubuntu, Sun Solaris x86, FreeBSD و ....
و بسیاری دیگر از امکانات
================================================== ============
بيا عزيزم اينم نرم افزارش فقط بگرد آخرين نسخه موجود رو پيدا كن واسه دانلود يا خريدن.
در ضمن خيلي هاي وقتي ميخوان مباحث شبكه ياد بگيرن دغدغه دارن كه چون الان چند تا سيستم ندارم نميتونم عملي كار كنم ولي با اين نرم افزار با يك سيستم و حتي بدون كارت شبكه :27: ميتونيد چندين سيستم عامل رو همزمان داشته باشين و باهاش كار كنيد.
من چند تا لينك دانلود ميزارم ولي پيشنهاد ميكنم بگردي آخرين ورژن رو بگيري( در ضمن لينكها رو ببين توشون آموزش هم هست، شرمنده زياد وقت نداشتم ولي اگه سرچ بزني كلي آموزش + آخرين ورژن رو گير مياري :11: )
کد:http://ittop.ir/thread1384.html
کد:http://www.farinsoft.com/shop/details/187/16/
اينم لينك مستقيم فايلي كه تو لينك آخري گذاشته:کد:http://www.indexiran.ir/directory/linkpreview.aspx?linkid=3368
84 mbکد:http://download3.vmware.com/software/wkst/VMware-workstation-5.5.0-18463.exe
( ولي حتما بگرد آخرين ورژن رو دانلود كن...!!!)
فدات،باي :10::40:
گارانتی رایانه همراه خوبه بچه ها؟؟؟:5:
این لب تاب تا چند سال میتونه کارا و تقریبا به روز باشه.و بلا استفاده نمونه.
دانشجوی برق هستم و در حد معمولی با فتو شاب کار می کنم فعلا.
شمنا برای این کارها که گفتم زیادی نیست؟البته جمله اول برام مهمه
برای برق زیاد هم هست!
فوقش یه متلب و pspice دیگه!
در مورد به روز بودن که چیزی نمیشه گفت چون دنیای سخت افزار و نرم افزار به سرعت در حال پیشرفته و قابل پیش بینی نیست
اما الآن که لپ تاپ شاخیه و فکر می کنم تا چند سالی جوابگوی نیازهای شما باشه
در ضمن می تونی کارای سنگین هم بکنب تو فتوشاپ،از لحاظ2020 مشکلی ندارهJ
سلام من كاملا گيج شدم لطفا يكي كمكم كنه اين refer چيه و از كجا بايد فهميد refer هست يا نه؟
سلام .نظرتون درباره گارانتي hpcenter چيه؟يه سري به سايتش بزنيد.
Refurbished به مخصولاتی گفته میشه که مثلا یه مدتی تو ویترین فروشنده بوده و گرد و خاک خورده، خراشی برداشته،... و بعد از مدتی به شرکت hp بازگرداننده شده و شرکت هم رو کارتونش یه مارک Refurbished میزنه و اونو با قیمت شاید تا 200-300 تومن پایین تر به نمایندگی های خودش برای فروش میده،پس مارک Refurbished روی کارتون لپ تاپ مورد نظر مشخصه
و یا لپ تاپهایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شدهاند . سپس پس از تعمیر، مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند.
راه چاره چیست؟ از کجا بفهمیم؟
یکی از راه های شناسایی لپ تاپ های Refurbished برچسب زرد یا قرمز رنگی است که در پشت لپ تاپ و همچنین روی جعبۀ آن زده شده است که روی آن نوشته است : Refurbished . البته در بیشتر موارد فروشنده ها این برچسب ها را از بین میبرند تا به آسانی قابل شناسایی نباشد .
راه بعدی برای تشخیص مرجوعی بودن لپ تاپ یادداشت کردن شماره سریال و وارد کردن آن در سایت سازنده است. بیشتر برندها به این وسیله Refurbished بودن یا نبودن لپ تاپ را به شما گزارش میدهند.
حالا ممکنه یه فروشنده بیاد و لپ تاپ ویترینی خودشو به شما بفروشه(که یه جور رفربش محسوب میشه اما مارک نداره)
برای جلوگیری از این کار شما باید خودتون ببینید که یارو لپ تاپ رو از داخل کارتون کاملا آکبند ر میاره و موقعی که اونو روشن می کنید از شما می خواد تا براش یوزر و پسورد تعیین کنید.
ملی با همه این احوال اگه تجربه نداشته باشید بازهم احتمال یپیچونده شدن وجود داره!!
پس به نظر من بهتره از یه جایی که معتبره خرید کنید...
حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟
مدل (2170)
دوستان اقساطی جایی سراغ دارن؟
دمای سی پی بو اگر به 95 تا 100 درجه برسه خطری میشه.نقل قول:
حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟
چرا زیاده، دمای عادی حداقل 30 و حداکثر 65 درجه است.نقل قول:
مدل (2170)
95 درجه که تخم مرغ هم می تونین باهاش آب پز کنین:31::31::27:نقل قول:
شما خودت سيستمت چيه؟نقل قول:
لب تاب سوني مگه تا چقدر داغ مي كنه؟
من با lenovo كار كردم در حالتي كه سيستم تحت بار هم نبود در قسمت بالاي فن (روي سطح بقل كيبرد) دست رو تقريبا مي سوزوند.
من دمای عادی لپتاپای hp رو گفتم، چیزی که توی کاتالوگش نوشته شده.نقل قول:
شما خودت سيستمت چيه؟
لب تاب سوني مگه تا چقدر داغ مي كنه؟
من با lenovo كار كردم در حالتي كه سيستم تحت بار هم نبود در قسمت بالاي فن (روي سطح بقل كيبرد) دست رو تقريبا مي سوزوند.
ولی کلاً دمای 95 درجه مادربورد رو آب میکنه! یعنی توی PC اینطوره، و دستتون هم نمیسوزه، تاول میزنه!! :دی
قيمت جديد 2020 و 2170 رو نداريد؟
سلام آقا حامد 2020 که دیگه تو بازار نیست تو از 2170 راضی هستی؟نقل قول:
داغ نمی کنه؟
نقل قول:
فرقی ندارند که اینها.
سری DV6 2000 ها همه یکیست.
مثل این سری FW
همشون دارای مشخصات و کیفیت یکسان هساتند و فقط کانفیگشون فرق داره.
ممنون بخاطر جوابتون من الان 1 ماهه که می خوام یه لپ تاپ بخرم hp 2020 رو در نظر داشتم ولی مثل اینکه مشکل بزرگش داغ شدنش هست که تقریبا منو منصرف کرد من تقریبا یک میلیون و نیم پول دارم و چیزی می خوام که زیاد داغ نکنه توی استفاده بلند مدت و الان سونی مد نظرمه .میشه خواهش کنم شما یه چیز خوب بهم پیشنهاد بدید!مدل پیشنهادیتون چیه؟ممنون میشمنقل قول:
منم مدل 2020 رو در نظر داشتم و دنبال ميكردم ولي اصلا منصرف نشدم و هفته ديگه دارم ميرم مشهد بگيرم، راستي واقعا اين مدل گير نمياد ديگه؟
يعني اگه فروشنده ها نداشتن چه مدلي به جاش بگيرم كه همون كانفيگ و كيفيت رو داشته باشه؟:10:
يعني همه لب تاب هاي HP غ مي كنن يا فقط سري dv6 يا فقط سري dv6-2000?
دیگه اینقدر هم داغ نمی کنه که:31:
نصف بحث های این تاپیک رفته به موضوع داغ کردن:46:
Biostar عزيز و دوستان ديگه اگه ممكنه سوال بالايي من رو جواب بدين.ممنون