یعنی چی همون اول؟ بعد از حمله یا قبل از حمله؟ بعدش تانکر ها نابود نشدن بدون دفاع؟نقل قول:
Printable View
یعنی چی همون اول؟ بعد از حمله یا قبل از حمله؟ بعدش تانکر ها نابود نشدن بدون دفاع؟نقل قول:
بعد از حمله دیگه !نقل قول:
یعنی چی همون اول؟ بعد از حمله یا قبل از حمله؟ بعدش تانکر ها نابود نشدن بدون دفاع؟
باید تانکر ها رو انتخاب کنی بعد ماموریت رو "بازیافت" انتخاب کنی . میره دور و بر سیاره هر چی آشغال ریخته جمع میکنه میاره :دی
هر تانکر هم فکر کنم 60000 تا ضایعات میتونه جمع کنه .
در ساختمان بازیافت هم اینطوری عمل میکنی ~~>
1-مقدار ضایعات رو مشخص میکنی
2-تبدیل به منابع (هر کدوم به درصد)
3- دکمه شروع
4- بعد از پایان کار باید برگردی همینجا و دکمه "برداشتن منابع" رو بزنی تا منابع تبدیل شده رو بده .
(با هر مرحله ارتقاء ساختمان میتونی یه یه کار جدید به صف بازیافت اضافه کنی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي تو هم كلفت شديا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم اكانت منو فارم كنين فكر كنم الان بالاي 100 هزار تا از هر ريسورس توش باشه !
lol ما اینیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زدن نامردا کلیرم کردن ولی از رو نرفتم . اتفاقا تجربه خوبی شد برام
اینجا نمیشه یه نفر رو زیاد فارم کرد چون امتیاز تو میره بالا و از اون طرف اون امتیاز از دست میده و دیگه نمیشه کاریش کرد .نقل قول:
ميگم اكانت منو فارم كنين فكر كنم الان بالاي 100 هزار تا از هر ريسورس توش باشه !
مثلا همین یارو که آسفالت شد حدود 380K گاز داشت ولی فقط یه بار تونستم بهش حمله کنم :41:
===
میدونستید خورشید عمر داره و هر چی عمرش کمتر شه انرژی کمتری میده ؟
اگر هم عمرش تموم شه که بدبخت شدیم :دی
همچنین میشه به خورشید حمله کرد و یا از طریق ماموریت "پشتیبان خورشید" از خورشید منظومه خودتون پشتیبانی کرد .
حال میکنید اطلاعات در سطح لیگ دسته 4 مالدیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این گزارش رو ببینید . طرف به من حمله کرده بود :دی
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=80b062568d
هادی در خواست عضویت به اتحاد دادم بگو قبول کنن :دی
lol طرف احساس میکرد خیلی شاخ بود دوباره حمله کرد :دی
مهاجم 2,029 امتیاز منابع از دست داد و 797 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 1,035 امتیاز منابع از دست داد و 2,634 امتیاز جنگ کسب کرد.
اوه اوه طرف عجب نیرویی داره.49 تا گارد!!!!نقل قول:
تو هم خیلی خفنیا.الان نفر دوم اتحادی.بابا سپهبد :31:
چاکرم سرتیپ . بدخواه داشتی عسکشو برفست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنک 3 بازی جاسوس فرستاده برام . میتونم شناساییش کنم ولی نمیتونم از بین ببرمش . فقط خدا کنه قصد جون ما رو نکنه که بدبخت میشم :41:
پس ما چیکاره ایم تو اتحاد که تو رو نابود کنه؟ طرف تو کدوم اتحاده؟
کل اتحاد هم جمع شن نمیتونیم کاری بکنیم :دی
اینه
فعلا که کاری نکرده امیدوارم تا 3-4 روز دیگه دست نگه داره تا من بتونم یه سری سفینه بسازم :20:کد:http://game.nemexia.ir/playerInfo.php?player_id=1325
این هم اولین حمله من تو این بازی.تازه فهمیدم جنگ حال میده.
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=97ded62d4e
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن.طرف ورداشته کلی فحش داده که بهش حمله کردم.منم بهش گفتم یه بازی ارزش این کارا رو نداره من میخواستم بیخیالت شم ولی چون فحش دادی دیگه فارمت میکنم.
دمت گرم هادی . میبینم که عملیات آسفالت سازی انجام دادی :27:
عجب !! بازیکن ایرانی همینه دیگه ! گزارش بدی فکر کنم چند روزی بن کنن .نقل قول:
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن.طرف ورداشته کلی فحش داده که بهش حمله کردم.منم بهش گفتم یه بازی ارزش این کارا رو نداره من میخواستم بیخیالت شم ولی چون فحش دادی دیگه فارمت میکنم.
هر چند وقت یه بار درست حسابی فارمش کن حالش جا بیاد :8:
به قول چاقال بازيكن ايراني جنبه نداره ، اينو راست ميگهنقل قول:
بايد انقدر ببازن و فارم بشن كه جنبشون بره بالا !! آدمايي مثل تو و چاقال هم بايد جنبشونو ببرن بالا :27:
درضمن ، بجاي اين كار ها ريپورت بده ، اگه نامه دكمه ريپورت نداره به ادمين بازي ميل بده و لينك نامه رو بده بهشون !
آخه من به این چی بگم ...
علي يه چشمه بيا خودشو خيس كنه ! :دي
به بزرگی خودم بخشیدمش :دینقل قول:
علي يه چشمه بيا خودشو خيس كنه ! :دي
ببین طرف چقدر بدبخته که میگه "رزم ناو" هام . الان رزم ناو برای من مثل ربات بارکش میمونه :27:
نظرتون درباره این چیه ؟ :دی
جالوت
با کلاس ترین سفینه جنگی . جالوت برای چیره شدن بر هر سفینه دیگری در میدان جنگ ساخته شده است . مجهز به به آخرین تکنولوژی های جنگ - یک انبار بزرگ از اژدر های پروتون ، تعداد بسیار زیادی اسلحه های لیزر و یون، اما قلب قدرت آتش آن یک اسلحه پلاسمای دوئل می باشد. آنها تضمین انهدام هر سفینه ای از کلاس پایین تر می باشند. پدافند آنها از زره چند لایه تیتانیوم و دو سطح روکش پلاسما تشکیل شده است . در اینجا یک مشکل آشنایی - وزن مافوق آنها . فقط در تست ها موتورهای مافوق سرعت نتایج مورد نیاز را نشان دادند. شش موتور برای حرکت سفینه ضروری است اما حتی با شش موتور باز هم کند است و قادر به مانور های سریع نیست .
حدود 1.5 میلیون ریسورس (فلز+کریستال+گاز) آب خورد :8:
اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي
دستت درد نکنه !! گفتم الان میای اینطوری میشی ~~> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي
گیری دادی به اسمش حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========ممد بیا وسط==========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================
نه اين باحال تره :
ایول این فکر کنم تو مایه های ستاره مرگ من باشه.البته من هنوز نتونستم بسازمش خیلی ریسورس میخواد.
راستی به من 5 روز دیگه پریمیوم دادن. به همه دادن؟
آره به منم داد . نهایت سوء استفاده رو بکنین :دی
"به پاس قدردانی از زحمات شما در سال گذشته و فرماندهی بی نقص شما در جنگ ها و تسخیر فضا تصمیم گرفتیم به شما 5 روز حساب پرمیوم برای تعطیلات سال نو میلادی هدیه دهیم"
هادی تا یه ساعت دیگه بهت یه فارم توپ نشون میدم حالشو ببری :دی
اصلا پریمیومش به درد نمیخوره.فقط افزایش صف ساختش به درد میخوره.البته این خوبه چون بدون پریمیوم راحت میشه بازی کرد.
من شکل سیاره هامو عوض کردم . خوشکل شده ؟ 10 اعتبار میخواست :دی
کد:http://game.nemexia.ir/galaxy.php?galaxy=5&solar=37
آره خیلی ردیفه.منم باید عوض کنم.
راستی چطور میشه اعتبار به دست آورد؟
ای بابا این چرا همش این پیغام رو میده؟ من بعد از حمله ماشین بازیافت فرستادم ولی این پیغام رو داد.
من ماموریت بهره کشی رو انتخاب میکنم و بعد ماشین بازیافت فرستادم دیشب هم همین کار رو کردم و ایم پیغام رو داد
" ماشین های بازیافت ما هیچ ستاره ای در مختصات داده شده پیدا نکردند."
بیا هادی اینم مال تو من دیگه فارمش نمیکنم :دی
همون 100 تا که اول بازی داد :دیکد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=049013541c
اگه کارت عضو شتاب هم داری میتونی بخری من یه سری خریدم . همون موقع که هر چی میخردی نصفشو جایزه میداد .
200 اعتبار خریدم 100 تا هم جایزه داد با 3 هزارتومن .
"بهره کشی" برای جمع آوری ضایعات روی ستاره (خورشید) ه . باید از عملیات ها "بازیافت" رو انتخاب کنی .نقل قول:
ای بابا این چرا همش این پیغام رو میده؟ من بعد از حمله ماشین بازیافت فرستادم ولی این پیغام رو داد.
من ماموریت بهره کشی رو انتخاب میکنم و بعد ماشین بازیافت فرستادم دیشب هم همین کار رو کردم و ایم پیغام رو داد
" ماشین های بازیافت ما هیچ ستاره ای در مختصات داده شده پیدا نکردند."
الان به همون مختصات جنگ بالایی بفرست ضایعات رو جمع کنه . سریع تا کسی نرفته :دی
اه لعنتی کلی ضایعات از دست دادم.لعنت....نقل قول:
"بهره کشی" برای جمع آوری ضایعات روی ستاره (خورشید) ه . باید از عملیات ها "بازیافت" رو انتخاب کنی .
راستی چه حالی میده یکی رو فارم کنی بهت التماس کنه ولی تو همچنان حمله کنی:31::27:
خیلی بی رحم هستم نه ؟ :27::21:
lol هنوز داری همونو فارم میکنی !! حقشه :دی
بهش بگو فارم نکنی فارم میشی :27:
آخه پرروئه عوض معذرت خواهی میگه من فحش ندادم :18:نقل قول:
بابا این دیگه خیلی فانه !!
رنک یک بازی با امتیازات 52000 به من که 12000 امتیاز دارم حمله کرده !! :18:
آخرش نفهمیدیم سیستم جنگ این بازی چطوریه .
تو این بازی هم که نمیشه ساپورت گرفت ! فقط هم جنگ تن به تن مجازه . آخر نا برابریه دیگه :13:
حالا هنوز نرسیده . وقتی رسید خودم خبر مرگمو میدم شما هم لذتی ببرید :دی
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=5ffc47437b
علي من نميتونم ريپورت رو ببينم ، بگو شيري يا روباه !
مهاجم 1,501 امتیاز منابع از دست داد و 5,692 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 4,874 امتیاز منابع از دست داد و 1,285 امتیاز جنگ کسب کرد.
- ضایعات: 1593785
به خودم امیدوار شدم . با 40000 امتیاز اختلاف نتونست من رو کلیر کنه . کلی از نیروهاش رو هم زدم :5::8:
ايول
حالا تو بهش حمله كن !
توهم زدیا ممد مگه از جونم سیر شدم :دی