متاسفانه من دیگه دارم روانی میشم:19:از بس مراحل اسپیشیال رو سه ستاره رفتم خسته شدم:24:
این هکر های محترم روسیه اگه یکم دست بجنبونند بد نمیشه
شیطونه میگه خودم برم هکشون کنم:21:
Printable View
متاسفانه من دیگه دارم روانی میشم:19:از بس مراحل اسپیشیال رو سه ستاره رفتم خسته شدم:24:
این هکر های محترم روسیه اگه یکم دست بجنبونند بد نمیشه
شیطونه میگه خودم برم هکشون کنم:21:
مثل اينكه بايد فعلا صبر كني تا شبه سازش بياد :31:نقل قول:
ميتوني به جاي اين با ناخدر اون توتن (يعني شب مرده هاي متحرك!) كه ماله 5 هست خودت رو گرم كني تا نوبت اين بشه!
بازم باید به اینترنت وصل شیم تا بتونین co-op بازی کنیم یا با این هکه مشگل حل میشه؟نقل قول:
سلام
من به یک مشکل بر خوردهام
من کامپیوترم رو با دوستم شبکه کردم و بازی coll of 4 و coll of 5 رو راحت شبکه بازی می کنم ولی در coll of 6 وقتی میرم تو قسمت multiplayer این ارور رو میده.
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
panzer جان اینم شنبه . را حل بدههههههه . :19::19::19:
عجب سوتی ! امروز 28 هست ؟؟؟
شما رو سر کار گذاشتم 30 ام میاد ببخشید تقویمم تنظیم نبوده دو شنبه میاد :27:
گروه Teknogods داره یه کارایی میکنه !
Monday, 2009-11-30 میآد !
اینم عکس از مراحل انجام کار این گروه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه پیش من چی گفتم ؟ :18::13:نقل قول:
من هنوز هم نمیتونم بازی کنم .
وقتی میزنم Find Game و یه نوع رو انتخاب میکنم فقط مینویسه سرچینگ و هر چی صبر کنم کسی نمیاد .
میشه کمک کنید ؟
سلام به همگی بنظرم باید این هک دیگه فردا بیاد مردیم از بی که این صفحه رو رفرش کردن
سلام دوستان من وقتی میزنم تو پلیر این ارور میده تا جایی که من میدونم باید بری تا اونجایی که زمینو اینپیزا انتخاب کنی(steam هم فعاله یعنی داخلش هستم یا کار دیگه ای باید تو استیم انجام بدی)کد:http://up.--------.com/4/1259517760.jpg
من هنوز هم نتونستم بازی کنم چون کسی join نمیشه .
کسی نیست بهم بگه چیکار کنم ؟
مشکل از کرک شماست پست اول رو بخوان
ببخشید ندیدم ! :45::45::43:نقل قول:
اینم دوشنبه:31: کرک بده بیاد:19::39:
آقا پس چي شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
مرديم بابا
قکر کنم یه پاک سازی نیاز داشته باشه این تایپیک این قدر به من فشار نیارید که چی شده چرا امروز نمی دین نه من دارم هک رو درست می کنم نه بابام !!
از دادن پست های بیهوده مثل کی میاد زود اومد دیر اومد پرهیز کنید لطفا
راست میگه ، این بنده خدا چه گناهی کرده :دی
سلام به همگی.ای خداااااااااااا مگه من چه گناهی کردم:19: میگن شنبه میاد حالا ما 1000بار باید این صفحه رو رفرش کنیم تا یه چیزی بخونیم حالا هم بهزاد گفته 200درصد میاد(امروز)ولی امروزم نیومده:41:
بهداد !!!نقل قول:
این جا ریفرش کن که یه کار مفید کرده باشی :دی
اگه این جا نوشت اومده یعنی اومده منم ترجمه می کنم میذارم !
کد:http://teknogods.com/
حالا 3روز اینور اونور چه فرقی میکنه ،یه بار بازی رو Veternبازی کن کرکشم می یاد:31:در ضمن دوشنبه ی اونا نه دوشنبه ی ایران :46:
میبیند تا پست میاد ملت میاد نگاه کنه ببینن اومده یا نه مردمو الاف کردن نامردا
نه خیر ! 30 نوامبر یعنی امروز (دو شنبه) ! :46:نقل قول:
بچه ها عجله نکنین.حتما دارن روش کار میکنن تو فروماشونم مثلما همین بحث ها رو میکنن با هم یکی میگه میاد یکی شون میگه نمیاد:31:اگه آمادش کنن حتما امروزوفردا میدن بیرون پس لطفا عجله نکنین:5:
اماده شده غزیز تست میکنن اگر مشکلی پیش نیاد میزارن حالا امروز نه فردا :31:
:13:تا اینا بیان کرک رو بدن بیرون استیم یه اپدیت جدید میده بیرون و دوباره روز از نو و روزی از نو:13:
teknogods.com پکیده بالا نمیاد
موزدههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههنقل قول:
اقا یکی بره ترجمه کنه انگار انتظار به پا یان رسید:10::10::11:
برا تو صفحش میاد مگه ؟نقل قول:
ارهنقل قول:
ولی فک کنم میگه صبر کنین:41:
TEKNO GODS.COM
حذف شد!
Hello,
First of all, there won’t be any release today, but an update on the progress. The Q&A will be udpated tomorrow morning.
Things done:
- Console for any version of the game (mp/sp/updates)
- Research related to Steam-less mode
- Dedicated server mode for iw4mp.exe (kind of), with kick/ban/map rotation
Please stop coming to irc to hang around waiting for the release, it’s NOT coming anytime soon, there’s still a lot of work to do.
PS. Some screen shots will be posted tomorrow morning. Cya!
فردا صبح میگه آمادست ! من اون موقع مدرسم ساعت 3 میام خونه براتون می ذارم
در ضمن اگه مایل باشید می خوایم یه سرور راه اندازی کنیم هزینش ماهیانه 150 تومن تقریبا میشه اگه تعداد زیاد (مثلا 20-30) نفر باشیم که بعد 2 ماه هم زیرش نزنیم می تونیم یه سرور برا خودمون بزنیم با سرعت و پینگ عالی
حذف ! پست شبیه به هم !
فکر خوبیه.درضمن تو این نوشته ها یه چیز گفتن میگه که دیگه نیازی به استیم نیست پس میشه اینو لن بازی کرد؟نقل قول:
بله 100%نقل قول:
پدر مادر این تیم هکر رو دعا کنید وگرنه تو کفش مونده بودیم هنوز :8::40::11:
نقل قول:
نه خیر ! 30 نوامبر یعنی امروز (دو شنبه) ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه رو نگرفتی:31: چند ساعتی از ما عقب تشریف دارند پس موقعه ای که صبح سه شنبه ی ما میشه تازه شب دوشنبه ی اوناست...
آقا Rank Hacking اين بازي رو هم ميذارن يعني آزاد كردن LvL 70 كه بشه با همه اسلحه ها بازي كرد تو Multi :20:
بابا دلتون رو خوش نکنید کرکی که دارن میدن مال CO OP هست برای مولتی نیست متاسفانه !!! از یکی از خودشون پرسیدم گفت که اینی که میدیم مال CO OP هست برای MULTIPLAYER چون به IWNET وصل میشه احتمال اینکه کرکش رو بزنن خیلی ضعیف هست !!! ولی بازم مطئن نیستم کرک CO OP باشه چون با اونی که صحبت کردم بازم کاربر فرومش هست و از دوستای یکی از هکر های تیم و خودش هم اطلاعات دقیق نداشت ولی اونطوری که من فهمیدم این طور میگفت که کرک CO OP آماده هست و این کرک هم گفتن که برای هر دو هست اگه وقت باشه روش کار کنیم ! حالا دیگه خودم هم نفهمیدم منظورش چیه :دی
نخیر عزیز.اینا کاری کردن که بدون نیاز به استیم و IWNETبتونی mp بازی کنی پس شایعه درس نکن.نقل قول: