سلام
بازیه خوبیه از انتظارات بالا میزنه.
جوی مثل استالکر داره. می مونه بعد خدمت.
Printable View
سلام
بازیه خوبیه از انتظارات بالا میزنه.
جوی مثل استالکر داره. می مونه بعد خدمت.
بازي خوبيه.ولي به نظر من مثل فال آوت نيست.فال آوت خيلي بازي بزرگي بود.ولي اين بازي مثل فال آوت نيست.ولي در كل خوبه.
آقا تو رو به خدا کمکم کنید.بازی مترو 2033 رو وقتی اجرا میکنم ارور out of frequency میده .
هر کاری که بگید کردم
ویندوز عوض کردم
تنظیمات مانیتور رو هم دستکاری کردم یعنی رفرشو به 60 رسوندم ولی...
حتی باprtscreen هم از محیط بازی عکس گرفتم تا بر اساس اون تنظیمات رو درست کنم ولی 800*600 یا 1024*768 را قبول نمیکرد.
حتی کیسمو پیش دوستم بردم تا از مانیتور اون این مشکل رو درست کنم اما نشد
تو بازی wolfenstein هم این مشکل رو داشتم ولی بردم پیش دوستم و با مانیتور اون درست شد ولی این بازی
اصلا نمیشه
یعنی باید مانیتورم رو عوض کنم؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممک!!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون
مشکل از کارت گرافیکتون نیست؟ درایور کارت گرافیکتون رو اپ دیت کنید.نقل قول:
سلام
بازیش قشنگه ؟بخرم یا نه؟چند دی وی دیه؟ارزش داره؟
برای وقت پر کردن خوبه ولی اگه تو بازی دنبال داستان هستی نخر چون داستان درست حسابی نداره و در ضمن تیر اندازیش هم افتضاحهنقل قول:
آقایون در تهران شما این بازیو از کجا واسه PC خریدین ما هرجا میریم میگن نیست
آره قشنگه گرافیکش خیلی به نظرم خوبه ولی اگه یکم سبکتر بود خیلی بهتر بود...نقل قول:
عزیز این تیر اندازیش که قرار نیست مثل بازی های مدرن جدید ساخته بشه...نقل قول:
تفنگ ها که مد روز نیستن اگر هم دقت کنید تمام تیر هایی که استفاده می کنید پوسیده و خراب هستند...
مردم که دیگه تو کارخونه ها کار نمی کنن تا سلاح های جدید بسازن...
:10:عزیزم هد شات با تفنگ ساچمه ای هم هد شاته مخصوصا اگه از فاصله نزدیک چند قدم مونده به یارو بهش شلیک کنی. تو این بازی ما ت جایی که تونستیم هدشات کردیم ولی یارو نمرد:41:نقل قول:
سلام بچه ها من بالاخره بازیو گیر آوردم عجب بازیه من دارم رو VERY HIGH بازی می کنم بازی بسار روانه اما یه چیزی خیلی عجیبه به محزی که اجراش می کنی یه پیغام میده که درایور VGA آپدیت نیست آخرین درایور بگیر درصوتی که ماله من آخرین ورژن هست بعد یه مشکل دیگه هم که داره وقتی نزدیک دیوار میشم افت فریمپیدا میکنه گاهی یهو SLOW میشه
(موقع تیراندازی)
دوستان میشه بگن مشکل از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟نقل قول:
چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره
در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ... :41:
نقل قول:
انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟
پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟
چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد
من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این
من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه
مثل اینکه باید فردا یه نسخه pc بخرم ببینم جریان چیه چون دوستانی که خریده بودن خیلی لذت می برن و
هیچ مشکلی هم درش ندیده بودن نه اروم میشه نه افت فریم داره.
شاهین جان اخه برادر من از بیرون بخری که راحتتره نه کد می خواد نه چیز دیگه...ارزون تر هم هست .نقل قول:
آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟نقل قول:
انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟
پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟
چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد
من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این
من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه
قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
بعد این که پریدی اون زیر رو میگی یا بعدش...؟؟نقل قول:
در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
چونیه جاش می پری زیر یه دیوار غول ها رد میشن بعد میری پیش دوستات.
داش حامد گل اول سال نوت مبارك ايشاللا سال خوبي داشته باشي.كم پيدايي راستي؟آره به خدا الآن مجبورم يه كرك 2 گيگي دانلود كنم كه steam رو دور بزنه و كد نخواد :41:نقل قول:
[QUOTE=layken;4785903]
High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟
قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
عزیر من آخره رز لپ تاپم 1280 در 800 با همین رز هم بازی بدون افت فریم انجام میدم
2 تاست.باید دلو بزنی به دریا از وسط اون حیونا بری بترکونی. 1- برو جلوتر یک سری پله هست که میره بالا. برو بالا بعد در انتهای مسیرت پله برقی هست. روی دیوار سمت چپ نزدیک به ورودی یک جایی برای گذاشتن بمب هست.نقل قول:
2- یکی هم ریل راه اهن رو دنبال کن میرسی به اخر ریل که خودش خرابه(نمی دونم از راهی که خودش بسته هست چطوری اون حیونا میان؟) یک بمب هم بزار اونجا. محلی که بمب رو میزاری درست رو خوده خرابه هاست.فقط بعدش سریع دور شو که خودت هم منفجر نشی:31:
ببخشید با گرافیک ATI 4650 و CPU 5200 و رم 4 این بازی با چه کیفیتی اجرا میشه ؟
سبک بازی ترسناکه؟
lمثلا. ولی خنده داره:31:نقل قول:
سلام دوستان می خواستم ببینم این بازی با این سیستم اجرا با چه کیفیتی اجرا میشه
AMD phenomII X4 965
ATI 4670 1GB DDR3
RAM 2GB
اگه با کیفیت خوب اجرا میشه برم بگیرم
این بازی توی مغازه موجوده دیگه؟
خود شرکتش گفته بود که بازیه ترسناکی نیستنقل قول:
با کیفیت خوبی اجرا میشه،من با ram 4GB و Ati 4650 1GB تونستم فکر کنم با High بازی کنم.نقل قول:
حالا این و چرا اینقدر سنگین درست کردن ؟
بچه ها یه چیز جالب من این بازی بدجوری سردلم گیر کرده بود که بازی کنم و بالاخره راهشو فهمیدم دوستانی که گرافیک GEforce دارن اگر با ران بازی مشکل دارن توصیه می کتم یه درایور قبل یعنی ورژن قبل آخرین ورژنی که تو سایت NVIDIA هست رو دانلود و نصب کنن بازی به طرز عجیبی روان اجرا میشه
من الا
HIGH
RES : 1280 x 800
DX 10
دارم بازی می کنم و نه دیگه موقع تیر زدن یا نزدیک دیوار شدن افت فریم پیدا می کنم نه هیچ چیز دیگه
واقعا بازی باحالیه !!
وقتي وارد بازي ميشم بعد از لوگوي thq ارور don't send مياد.كسي نميدونه بايد چي كارش كنم؟؟؟اين عيد يه بازي عين آدم نتونستم بكنم.
سلام
من فردا میخوام برم بازیو بخرم.ارزش داره بخرم یا نه؟اگه آره دلیلشو هم بگید و اگه نه هم باز هم با دلیل:20:
ممنون
اگه مثل من الان بی بازی موندی :41: ارزش یک بار بازی کردنو داره:10:نقل قول:
بازي خوب از آب در امده ؟ بخرم ؟
من این بازیرو خریدم رو سون هم نصب کردم ولی این اررور رو میده
the program cant start becuase X3d Audio 1-7.dll is miissing
from your computer
direct x همراه بازی رو بریز:10:نقل قول:
شاید تنها ضعف بازی کم بودن تیره من همش تیر نموم می کنم
آقا تو رو خدا يكي جواب منم بده...خسته شدم انقد كرك دانلود كردم :41:
بعد از لوگوي thq صفحه سياه ميشه ارور don't send ميده
نقل قول:
داداشی من اولش این مشکل رو داشتم
physics تو دی وی دی رو نصب کردم حل شد
اینکارو کردی ؟
آره هيچ فرقي نكرد :41:نقل قول:
نقل قول:
داریور گرافیکت آپدیته ؟
ببین من ویندوز 7 اورجینال دارم
یه بار این شکلی شد که phisyc تو دی وی دی نصب کردم اوکی شد
ورژنش فیزیکست چیه ؟
از چه ویندوزی استفاده می کنی ؟
ويندوزم xp سرويس پك 2
گرافيكم zotac geforce gts 250 امروزم آپديتش كردم
ورژن physx هم 9.10.0222
نقل قول:
این بازی روی سون هیچ مشکلی نداره چون که بیشتر برای
سون طراحی شده من خودم روی سون بدون هیچ مشکلی تمومش کردم با DX10
به مسیر زیر برید
C:\Users\username\AppData\Local\4A Games\Metro 2033
فایل user رو با notepad باز کنین ، r_quality_level رو برابر 0 (صفر ) قرار بدین.
save کنین .
برین تو بازی
به نظرتون رو 8500 میشه بازی کرد یا نه؟
ممنون