جانی هوای ما رو هم داشته باش....نقل قول:
Printable View
جانی هوای ما رو هم داشته باش....نقل قول:
fire جان میگم اصلا بیا بریم باهم از یه جا دو تا بگیریم تا یه تخفیف تپل بگیریم از یارو..!! :31:
سلامنقل قول:
امروز علائدین از 2 جا قیمت کردم ، جفتشون هم 675 میدادن.
والا من همون 665 سراغ دارم البته با روت کردن وفارسینقل قول:
آقا اگر نتونستین روت کنین بگین . تا بازم بهتون لینک بدم.نقل قول:
بچه ها quake 2 ,3 هم اومد واسه آندروید اینم ویدئوش :
و البته یه خبر مهم دیگه google earth هست که واسش اومده.کد:http://v24.lscache6.c.youtube.com/videoplayback?ip=0.0.0.0&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor&fexp=904708%2C901902&algorithm=throttle-factor&itag=34&ipbits=0&burst=40&sver=3&expire=1267131600&key=yt1&signature=612F8BC52EDD326B7A88726AD2A42B4865D4AE16.1F8DA6204F1CBF9B25F0563E7C125DE7F773F178&factor=1.25&id=abd5dacfb1022383&
Google Earth on Android - Nexus Vs Droid
کد:http://www.youtube.com/watch?v=zrftT_fTfzo&feature=player_embedded
بچه ها به این دقایقی که میگم دقت کنین و مقایسه کنین واقعا روی کدوم گوشی بهتر جواب داده :
3:10-4:20-5:23
اینم فلش پلیر :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=p8wuJ129d0w&feature=player_embedded
@johnypersian1656
من دارم امشب میرم teh برای خرید گوشی,ممکنه بگی از کجا میتونم 665t با root و فارسی بخرم؟
دستت واقعا ایول...! البته نباید نادیده گرفت که CPU nexus 1 G و خوب خیلی تو اجرا برنامه و پردازش اطلاعات تاثیر داره و ااحق که که میله جولوش کم نمیاره...!نقل قول:
حاجی فقط 2 تا نکته....!
اول اینکه رنگ LCD رو میشه تغییر داد...! چون تو این کلیپ که گذاشتی تصویر droid سبزش زیاد بود و nexus خوب بود...! البته تو بقیه کلیپ ها این مشکل رو داشت LCD شفافی نداشت منظورم میله ..!
ولی تو کلیپ دوم تصویر طبیعی داشت...!
و دوم اینکه اونایی که میله دارن...! وقتی کیبورد گوشی بسته است آیا قسمت بالایی گوشی بازی بازی میکنه ( لق میزنه )؟؟؟؟؟؟ وقتی کیبوردش بازه چی؟
من فکر کردم شما این گوشی رو دارین الان. آدرس رو واستون پیغام خصوصی کردمنقل قول:
برای منم بفرست بی زحمتنقل قول:
سلام
دوستان الانزنگ زدم گوشی شاپ گفت مایلستون ریجیستر نیست!!!
امکان داره که اصلا ریجیستر نشه؟؟؟ یا میشه از طریق سایت همراه اول ریجیسترش کرد؟؟
ممنون
فرستادم عزیز. راستی بچه ها از این رام جدید که کوک شده ورژن 2.1 هست استفاده نکنین چون هم gps ش کار نمیده دیگه و هم camera خیلی Bug داره. من یه دونه دستی کوک شده دارم 2.1 گالری عالی شده. دسکتاپ 3 بعدی و همینطور widget های 2.1 رو داره . خوبه. راستی من یه مدت نیستم. اگه مطلبی مرتبط بود که من جواب ندادم ببخشید دیگه.نقل قول:
سلام جاني آدرس رو برا منم بفرست :31:
اگر هم مياي اصفهان ميتوني با خودت برام بياري پولشم نقد بگيري
داستانه اين ريجيستري چيه ديگه؟
سلام جانی عزیز
با شماره ای که واسم گذاشتی تماس گرفتم گفت dext تموم شده و تو این هفته دوباره میاره
یک دنیا تشکر:20:
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
QUAKE 3 FOR MOTOROLA MILESTONE
instructions for installation...
. 1Download and install this file:*note* - the file is large, like 416mb large
2. Download this file to your PC:کد:http://kwaak3.googlecode.com/files/kwaak3.apk
3. Mount your phone to your PC.کد:http://www.megaupload.com/?d=NAFOUFG5
4. Extract contents to the root directory of your phone.
5. You should have a folder in your root called "quake3" with a folder inside called "baseq3" which has 9 ".pk3" files.
6. Go back to your app drawer and open kwaak3. (You may have 2, use either one.)
7. Enjoy
controls for the game...
-Movement: a/s/w/d, up/down arrows
-Look: touch screen, trackball and left/right arrows
-Shooting: Alt / D-pad center / tap on screen / trackball
-Tilde (quake3 console): search button
-Escape: back button
firefox running on motorola droid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
htc sense ui ported to motorola droid
htc ime keyboard ported to motorola droid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جاني
اين اينترفيس HTC UI چه موقع واسه ميلستون راه ميفته ؟
فعلا" در حاله تسته آره ؟
سلااااااام
دوستان من هم به مبارکی و میمنت جمع مایلستون داران پیوستم :31:
فایر جان لینک های دانلودش بود اما الان که دیدم برداشتن و گفته تا چند روز آینده میذارن اما 100 درصد جواب میده چون کلی ویدئو و عکس هست که نشون میده میشه بین sense و flash انتخاب کرد.نقل قول:
مبارکه دوست خوبم. انشاالله به شادی و دل خوش:31: به زودی فایر هم به جمع مایلستونیها اضافه میشه. (حالا یکی dext بخره بیاد بگه چطوریه :31:)نقل قول:
چند؟ از کجا؟ رجیستره؟نقل قول:
ok very wellنقل قول:
پس ديگه تنها مشكل ميلستون كه اينترفيس ساده و خالي بود حل ميشه /
آره ديگه ما هم يه جورايي فردا پس فردا ميله دار ميشيم :20: چه حالي ميده بگيريش دستت
اما من از اين QUENCH هم خوشم اومده و البته از اين backflip و xt800 و xt720 .............. :31:
تبريك به acmilan308 عزيز ان شا اله به پاي هم پير بشين
مشكل ريجيستري احتمالا " مثل آيفون تو برخي مناطقه . اما با ايرانسل و تاليا راحت كار ميده
البته اين كه acmilan308 خريده فكر كنم رجيستر هم شده . آره
several interesting applications for android /milestone
چندين برنامه كاربردي جالب و مفيد براي آندرويد
1-iHome is yet another personalized interface for Android
چندين اينترفيس و منوي جالب با قابليت شخصي سازي و تنظيمات دلخواه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iHome is an enjoyable interface personalization
Talk To Me will certainly appeal to people, who have tried chatting up the cool Spanish-2
girl living next door (and does not know even a word in English).
اين هم يه مترجم عالي كه كلام شما رو ميشنوه و ترجمه ميكنه .و از چندين زبان ساپورت ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Talk to Me translates speech into several languages
Why not have some fun and relax after a busy day at work... shooting ducks in Shoot the Duck-3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Relax playing Shoot the Duck
Three Kingdoms Land Masters offers an interesting way of solving problems coming with the territory-4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Three Kingdoms Lands Masters is pretty hard to master
آدرسو از جانی بپرس.. نه فعلا با ایرانسل و تالیا کار میکنه..نقل قول:
سلام
آقا تو بار این هفته دکست نبود فقط مایلستون اونم 660 تومن:3:
جانی دوستت گفت اگه دکست بخوای باید یکی واست سفارشی بیارم:25:
من اگه بشه تا آخر هفته دیگه 100% میخرمش البته اگه بیاد تو بازار
'اگه رجیستر نباشه که فایده نداره . برای رجیستر چه باید کرد. منو به شک انداختی. یه گوشی خوبم که خواستم بگیرم رجیستر نیست.:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان امروز سیمکارت همراه اول انداختم توش راحت آنتن داد هم توی شهر هم خارج شهر پس حل دیگههههههه...:31:
fire جان ممنون عزیز.. توی خرید مایلستون شک نکن واقعا عالی(فقط موتو)
هرکسی در مورد میله سوالی داشت در خدمتم
ok مرسيdear acmilanنقل قول:
بهت كه گفتم مشكل رجيستريش فقط تو بعضي مناطقه / خيلي گوشي هاي جديد اين مشكل رو دارن
از من هم تو راهه احتمالا " فردا برسه
خودت يه بررسي از كل بخشهاي گوشي بزار تو سايت تا بعد نوبت من بشه :10:
به به ...! به سلامتی....!نقل قول:
من قبلا هم این سوال هارو پرسیدم..! میشه شما یه چک بکنی ...!
اول اینکه رنگ LCD رو میشه تغییر داد...؟چون تو کلیپ که دیدم تصویر droid سبزش زیاد بود ..! البته تو بقیه کلیپ ها این مشکل رو داشت LCD شفافی نداشت منظورم میله ..!
و دوم اینکه وقتی کیبورد گوشی بسته است آیا قسمت بالایی گوشی بازی بازی میکنه ( لق میزنه )؟؟؟؟؟؟ وقتی کیبوردش بازه چی؟
من اینا رو تو کلیپ ها دیدیم ...! میشه یه تست کنید ببنید اینا صحت داره..!
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من چیز پیدا نکردم که بشه رنگ ال سی دی رو عوض کرد..
درمورد لقی باید بگم تا الان گوشی اسلاید به این محکمی ندیدم!!! وقتی که بستس که مثل گوشی های سادس.
وقتی هم که کیبورد بازه هیچ لقی نداره خیالتون راحت... کلا کیفیت ساختش عالیه:46:
سلام خدمت همه ی دوستان
کسی میدونه چجوری میشه روی مموری کارت برنامه یا بازی نصب کرد؟؟؟
من هرچی نصب میکنم میره روی حافظه خود گوشی..!!
ممنون
سلام عزیز.شما فعلا 2 تا راه دارین (که به نظر من فعلا از هیچکدوم از این راهها استفاده نکنین(توضیح: مشکل هستن و دردسر دارن واسه آیفون هم یادمه کلی طول کشید تا محدودیت هایی که واسه نصب بود برطرف بشه))نقل قول:
راه اول اینه که از برنامه ی app2sd استفاده کنین که لازمه ی این کار اینه که پارتیشن رو به 3 قسمت تقسیم کنین و بعد این برنامه رو با کانفیگ های خاصی اجرا کنین.
راه دوم اینه که با استفاده از روش خاصی cache رو خالی کنین که این کار باعث میشه فضای زیادی (ماکسیمم 198مگا بایت) اضافه بشه.
راه سوم اینه که صبر کنین یه روش stable و بدون مشکل بیاد که اکیدا این روش پیشنهاد میشه.
پی نوشت :ممنون از مجید عزیز بابت تغییر نام تاپیک
سلام
این گوشی از لحاظ پخش موزیک چه طوره؟
چند تا اسپیکر داره؟
نرم افزاری داره که دایویکس پلی بکنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
در کل خوبه و راضیتون میکنه.
فکر کنم دو تا اسپیکر باشه که دوتاش کنار هم در پشت گوشی هستش..
دایویکس رو امتحان نکرد امتحان میکنم خبر میدم ولی mp4 و wmv رو راحت پخش میکنه بدون تبدیل...
گوشی خیلی خوبیه . منم میخوام برم بگیرمش
نقل قول:
لطف کن کیفیت و بلندی اسپیکرشو با هر گوشی که میتونی مقایسه بکن
مباركه / مال منم 4روزه تو راهه !نقل قول:
چرا از اين گوشي انتظار دوربين و پلير عالي داريم ! در حاليكه اين يه اسمارت فونهنقل قول:
خوب با سه گوشی آخری که داشتم مقایسه میکنم یعنی : iphone ...n82 ....5800نقل قول:
در مقابل آیفون که هیچی همه چیز معلومه
در مقابل 82 که به نظر من خیلی صداهاشون شبیه همه با این تفافت که مایلستون مقداری صداش تیز تر و بلندتره
اما در مقابل 5800از نظر کیفیت کم میاره ولی توی بلندی تفات خیلی زیادی ندارند
((((ولی همون طور که فایر عزیز گفت وقتی این گوشی دستتونه به تنها چیزهایی که فکر نمیکنید دوربین و صداست....!!))))
یعنی چی در مقابله iphone همه چی معلومه؟نقل قول:
سلام دوستان من همچنان منتظر اومدن dext هستم ! کسی جدیدا جایی این گوشی رو ندیده؟
اگه تا آخر این هفته پیدا نکنم احتمالا htc hero بخرم:4:
هر کی دیده بگه من این گوشی رو میخوام:40:
another victory for milestone/droid
باز هم نبرد اسمارت فونها و باز هم برتري ميلستون
در آزمايشي كه روي قابليت مالتي تاج گوشي ميلستون و نكسوس انجام شد مشخص شد كه گوشي موتورولا عملكرد بهتري نصبت به رقيب خود از گوگل نشان داده و خيلي دقيق تر نرمتر و روان تر ايفاي نقش كرد /
نكسون هفته پيش هم از نظر كيفيت وضوح تصوير مغلوب آيفون شده /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
multitouch on the Motorola Droid was "better" than on the Nexus One, or that the Nexus One's multitouch is "broken
While it actually runs a little more smoothly on the Droid, it doesn't have nearly the same problem tracking multiple points on the Nexus One that Multitouch Visible Test had
you can see the Droid works as we would expect it, but the Nexus One has bugs throughout the testing. Does the Droid actually feature a better touchscreen or does the Nexus One (which features the newer Android 2.1) have a software bug?
surce
کد:http://www.engadget.com/2010/03/03/nexus-ones-multitouch-confused-more-easily-than-droids/
کد:http://androidandme.com/2010/03/news/is-multitouch-broken-on-the-nexus-one/