من یه راهنما دارم
ولی تو این مرحله نتونست کمکم کنه تو اون راهنما میگفت باید وقتی به در خروجی رسیدی بری سمت چپ تا آخر و سه کنج دیوار وایسی تا وقت تموم شه که این کار رو کردم نشد
حالا دارم طبق راهنمایی دوستمون عمل میکنم ببینم چی میشه
Printable View
من یه راهنما دارم
ولی تو این مرحله نتونست کمکم کنه تو اون راهنما میگفت باید وقتی به در خروجی رسیدی بری سمت چپ تا آخر و سه کنج دیوار وایسی تا وقت تموم شه که این کار رو کردم نشد
حالا دارم طبق راهنمایی دوستمون عمل میکنم ببینم چی میشه
مرحله بمب گذاری ؟
شما بمب ها رو با Space میذاری ؟
نه .من از بمب اتم استفاده میکنم:27:
این مرحله توش بمبگذاری داره اما برای بمبگذاری نیاز به زدن دکمه نیستنقل قول:
من وقتی تو استوانه صورتی میرم خودش بمب رو کار میذاره
ولی فکر نکنم این دلیل عدم موفقیتم باشه
دقیقا یادم نیست ولی از پشت بوم میتونی فرار کنی(احتمالاهمینجوریه!)نقل قول:
بله من مشکل تو زمان داشتم و با اون دکمه دویدن و رسیدن رو پشت بام مشکل حل شد ممنوننقل قول:
بله باید میرفتم رو پشت بام اما خیلی سریعنقل قول:
دقیقا یادم نیست ولی از پشت بوم میتونی فرار کنی(احتمالاهمینجوریه!)
خوشبختانه این مرحله رو رد کردم دیگه
با تشکر از همه
دوستان من کمک احتیاج دارم
دوستان من الان فهمیدم که gta من مشکل داشته و بازی تا اخر پیش نرفته
ببنید بازی تا اونجا رفت که اون یارو پول که دستش زخمی شد رو رسوندم بیمارستان بعد از دزدی بانک بعد اون یارو وکیله کنز بود نمیدونم اون زنگ زد گفت یه نفر تهدیددش میکنه
من شک کرده بودم بازی تموم نشده ولی الان مطمئنم
ایا پچی چیزی نیست بازی درست بشه
بازی فارسی مال شرکت روگا .
یه کی از بچه ها داد بهم وگر نه عمرا من بازی فارسی بگیرم
نکرتونم درستش کنید
من عاشق این بازیم
فک کنم حق با شما باشه،چون حتی پس از پایان بازی واسه من هم کنز زنگ می زنه یه چیزایی می گه بعد تو نقشه علامت اون هتله تو شهر 1 ظاهر می شه ولی می رم اونجا می بینم هیچی نیست.یه جایی هم یه عکس از مرحله آخر بازی دیدم که یه لیموزین سفید جلوی خونه دیاز بود یه عالمه جنازه هم رو زمین.
سلام
من تشکر می کنم از شما کاربران
شرمنده که تاپیکو بالا آوردم اما چون این موضوع برای من خیلی خیلی مهمه خوهش و تمنا میکنم اگه کسی چیزی فهمید به من بگه.چون بهترین دوران زندگی من تو اون دوران بود که جی تی ای وایس سیتی اومده بود.:11:نقل قول:
سلام من تو vice city گیر کردم همه جاها رو خریدم مرحله هاشو تموم کردم دیگه جایی رو نمیبینم که بخرم میشه لطفا بگی دقیقا چه مکان هایی رو باید بخرم؟؟؟ چطوری باید برسم به آخرش؟؟ مرسی
مشکلمو فهمیدم من تو pole position ماموریتی ندارم ماموریت هاشو انجام ندادم ولی وقتی میرم توش هم جایی برا گرفتن ماموریت ندارم بقیه جاها همه ماموریت ها رو انجام دادم مشکل از چیه؟؟
سلام بچه ها ، من اولین جی تی ای ای که بازی کردم همین بوده . اما همون موقع تو دو تا مرحله گیر کردم و دیگه ادامه ندادم . شما می دونید تو مرحله ی هلیکوپتر کنترلی و مرحله ی هواپیما که باید از یه مناطقی رد بشی چی کار کرد ؟( من کلاً تو هوا گیر کردم:2:)
چند جور مرحله اینجوری داریم.کدومشو میگی؟؟ من اولین بازی که تو عمرم کردم همین بازی بود.اون موقع 8 سالم بود!! 1 سال طول کشید تا تمومش کردم!!البته اون موقع زیاد احل مرحله نبودم اگه می خواستم میتونستم زود تمومش کنم. فقط توی مرحله هایی گیر میکردم که زیر صفحه یه چیز انگلیسی مینوشت،منکه انگلیسی بلد نبودم نمیدونستم چکار باید بکنم.
اولیش همونه که یکی هست که کلاه کابوی رو داره بعد می گه برو سوار ماشین شو ...
بعد یه هلیکوپتر کنترلی بهت می ده که یه ساختمون نیمه کاره رو نابود کنی ، من اونجا گیر کردم .
دومیش هم مال شهرک سینمایی(اگه اشتباه نکنم)است . یه هواپیما بهت می ده ...
اگه سیوم رو بذارم می تونید رد کنید ؟(چه جوری ؟)
این مراحل که گفتی توضیح لازم نداره فقط باید تمرین کنی تا بتونی ردش کنی.نقل قول:
من متاسفانه الان بازی روی کامپیوترم نصب نیست.
یادش بخیر،داداش منم توی همین مرحله گی کرده بود،من اون موقع 9 سالم بود،براش ردش کردم!!!! البته 3 بار تلاش کردم.
راستی دوستان شما توی وایس سیتی اون خونه توی شهر یک که میشه از درش رد شد و رفت تو رو دیدین؟؟؟
اگه ندیدین باید بگم یه خونه تو شهر یک هست که درش بسته است اما میشه از توی در رد شد،توی اون خونه یه اتاق خواب با حمام هست،توی حمام یه اره برقی هست و کلی خون که به در و دیوار پشیده
الان هنوز pizza پیدا می شه ؟
من یادمه اون موقع یکی از دوستام با pizza این مرحله رو رد کرد . گفتم شاید بشه این جوری ردش کرد !
دوستان ، کسی هست بتونه این مرحله رو برام رد کنه ؟؟:31:(راستی سیوم رو چه جوری بزارم ؟)
نقل قول:
ببخشید آدرسش رو می دونید ؟؟؟
اگه می دونید تو رو خدا بگید هیجان زده شدم !!!
جل الخالق!! این دیگه چیه؟؟مگه با پیتزا مرحله رد میکنن؟!!! دی: ولی خداییش این پیزا چیه؟؟نقل قول:
الان هنوز pizza پیدا می شه ؟
من یادمه اون موقع یکی از دوستام با pizza این مرحله رو رد کرد . گفتم شاید بشه این جوری ردش کرد !
آره آدرسش رو میدونم.البته ممکنه نیاز باشه بازی رو تا یه مرحله خاصی رفته باشین تا بشهنقل قول:
ببخشید آدرسش رو می دونید ؟؟؟
اگه می دونید تو رو خدا بگید هیجان زده شدم !!!
یه عکس از نقشه بازی بده تا جاش رو نشونت بدم.
در حقیقت اون خونه در نداره،وقتی به درش نگاه میکنی فقط سیاهی میبینی.ولی از توی اون سیاهی رد میشه.
پتزا یه تراینر هستنقل قول:
آره آدرسش رو میدونم.البته ممکنه نیاز باشه بازی رو تا یه مرحله خاصی رفته باشین تا بشه
یه عکس از نقشه بازی بده تا جاش رو نشونت بدم.
در حقیقت اون خونه در نداره،وقتی به درش نگاه میکنی فقط سیاهی میبینی.ولی از توی اون سیاهی رد میشه.[/quote]
من اینو به یکی از بچه ها گفتم . گفتش که دیده ولی در نیست پنجرست !!
من اگه مرحله ام رو بذارم می تونید رد کنید ؟؟...فقط دو تا مرحلس :20:
اتفاقا پنجره نیست،دره. مطمئنم که دره.اون با یچیز دیگه اشتباه گرفته،میدونم منظورش چی بوده.با یه خونه دیگه که مال یه خلافکار هست اشتباه گرفته.
من که گفتم بازی روی کامپیوترم نصب نیست،بعدشم،اون مرحله ها خیلی آسونه،خودت سعی کن میتونی.
نقل قول:
:37:
خیلی ممنون ....
دوستان اگه کسی بازی رو داشت لطفاً برام رد کنه :11:اینم آدرسشه :
من تو pole position ماموریتی ندارم ماموریت هاشو انجام ندادم ولی وقتی میرم توش هم جایی برا گرفتن ماموریت ندارم بقیه جاها همه ماموریت ها رو انجام دادم مشکل از چیه؟؟کمک لطفا
آدرسش کجاست این خونه؟ تو کدوم شهره؟
خوب پل پوزیشن اصلا مرحله نداره.
اااا نداره نمیدونستم .من یه نقشه گرفتم از اینترنت که مکان هایی که باید خریدشون رو نشون میده جاهایی هم که ماموریت داره یه رنگ جاهایی هم که فقط برا سیو ه یه رنگن پل پزیشن هم رنگ ماموریت دار هاست حالا تو میگی نداره .اکی ولی پس چرا من بی کارم؟؟ ماموریت ندارم همه ماموریت ها رو تموم کردم همه جا رو خریدم ولی الان تو شهر علافم نه تموم میشه نه ماموریت میده مشکل از کجاست ؟؟کمک کنید لطفا
من ده یا پانزده باز این بازی رو تموم کردم،این چیزا رو که میدونم!
قبل از اینکه پل پزیشن رو بخری یه مرحله هست که باید یه دختره(دختر کلنل چی چی از روی کشتی تفریحی)رو بیاری و برسونی اونجا. بعدش با خریدنش دیگه مرحله ای نمیاد.
اون نقشه رو هم اگه تونستی بزار اینجا ببینم چیه.
ببین این نقشه است من دقیقا همین مکان ها همه رو خریدم ماموریت ها هم تموم کردم.نمیدونم باز هم مکانی هست که اینجا نکشیده یا این کامله تو ببین چیزی هست که جا افتاده باشه؟ پل پزیشن هم از این نقشه گفتم که ماموریت داره.ببین مثل همه ماموریت دار ها آبیه ولی اونهایی که فقط برا سیوه سبزه.اگه کمکم کنی یه دنیا ممنون میشم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، ببخشید کسی می تونه این دوتا مرحله رو برام رد کنه؟؟؟؟:19:
به خدا هزار بار رفتم (اغراق)... با سعی نمی شه ...
اینم سیوم :
[HTML]http://www.4shared.com/file/127045558/f32565ce/GTAVCsf5.html[/HTML]
بیا ردش کردم این سیو بعدش
فقط اگه نتونسی دانلود کنی این لینکو تو یه دانلود منیجر کپی کنکد:http://pedram88.persiangig.com/other/GTAVCsf6.b
grand theft auto جان رد کردم میدونی تو پل پزیشن باید اون زنه برات برقصه تا 600 دلار خرج کنی بعدش تمومه :31:
دستت درد نکنه از راهنماییات زحمت دادیم فعلا
من یه پست دادم پرید.
پرسیده بودم بعد از اینکه 600 دلار اونجا خرج کردی چی شد؟؟
ااا پرید؟؟ هیچی دیگه تموم شد :31: complite شد:11:
منظورم اینه که تیتراژی،چیزی گزاشت؟؟؟
الان توی نقشه ات آدرس اون هتله تو شهر یک نیومده؟؟
من الان لانس رو با اون یارو رو کشتم همه مراحل رو هم کامپیلیت کردم ببین من از استودیو 7000 تا خونم 5000 تا مالیبو 10000 پل پزیشن 4000 تا اسکله 2000 تا تاکسی رانی 5000 تا چاپخونه 8000 تا نمایشگاه ماشین 9000 تا کاخونه بستنی 3000 تا در میارم .الان تموم شد بازی؟ یا ادامه داره؟ نه هتلی نیومده همون مکانهای قبلیو دارم .ادامش چطوریه؟
خوب بعد از کشته شدن سانی و لانس, اسم سازندگان بازی میاد. اما بعدش میتونین گردش آزاد تو شهر داشته باشین و کارهای فرعی مثل پرش از سکو ها و جمع کردن سکرت ها و... رو انجام بدین تا نتیجه 100% بشه.نقل قول:
آخی
بالاخره راز تموم شدن وایس سیتی مشخص شد.
باید برامون برقصه.
من تموم اون بستنی فروشی و کلوب و... رو گرفتم ولی هیچ ماموریتی نیومده که بخوام سانی رو بکشم چی کار کنم؟ همه ماموریت ها رو هم رفتم
من هم توی 13 باری که بازی رو تموم کرده بودم هیچ وقت سانی رو نکشتم.چجوری؟