باسلامنقل قول:
به شما کیف و موس دادن؟؟؟اگه دادن کیفیت کیف و موسشو لطفا بگو آخه یکی از دوستای من که مدل game گرفته بود ،کیفوو موسش حداقل 100 تومن پولش بود ،میخوام بدونم ماله fx603 چطوره؟؟
ممنون
Printable View
باسلامنقل قول:
به شما کیف و موس دادن؟؟؟اگه دادن کیفیت کیف و موسشو لطفا بگو آخه یکی از دوستای من که مدل game گرفته بود ،کیفوو موسش حداقل 100 تومن پولش بود ،میخوام بدونم ماله fx603 چطوره؟؟
ممنون
حقیفتش اینه که کیفیت کیف خیلی عالی نیست. حد اقل برای یه لپ تاپ 1.3 میلیونی باید یک کیف محکم تر و جوندار تر می دادند. کیفش برزنتی و ابر داخلش نازک هست و خیلی ضربه گیر نیست. من فکر کنم کیفش خیلی گرون بگم 25 تومن بیشتر نمیشه. ولی یک حسن داره کیفش: خیلی سبک! شاید تعجب کنی که دارم از وزن کیف می گم. ولی برادرم کیف belkini داره اونم 14" ولی هم خود کیفش 600 گرم وزن داره!!! خیلیه!!! کیفش هم 70 تومن خریده. ولی با چکش هم نمی تونی به لپ تاپ توش آسیب برسونی.نقل قول:
در مورد موس: موس اپتیک usb ، ظاهرش که بد نیست ولی من ازش استفاده نکردم. من از تاچ پد استفاده می کنم که جدا" با تاچ پدش خیلی عالیه. ولی علت اینکه از موس استفاده نمی کنم اینه: دو پورت usb بیشتر نداره و هر جفتش سمت چپ هست. اگه بخوام از موسش استفاده کنم باید سیمش از چپ بیارم سمت راست و این سیمش میره رو اعصابم! باید یه usb hub و یک موس بی سیم هم بخرم . فکر کنم هر کی این مدل رو بخره باید به فکر این دو باشه.
ممنون از پاسختون در ضمن باید بگم به احتمال خیلی زیاد پورت esata شما باید combo باشه یعنی usb2 هم هست امتحان بکن به احتمال زیاد مشکل موستم حل میشه راستی یادم افتاد کیفه دوسته من کوله بود که رنگشم قرمز مشکی بود وکیفیتشم عالی بود وموسشم گیم موس بود که من بیرون قیمت کردم 35000 پول موسش بودنقل قول:
در مورد این وب کمشم که میگن hd هست یه توضیحی بدی ممنون میشم
مرسی دوست عزیز. حق با شماست. من قبلا چند بار تست کردم موس تو پورت جا نمی رفت و چون شکاف پورت کشیده تر از پورت usb بود و حتی خود فروشنده هم گفته بود این پورت esataست من هم زیاد مصر نشدم و زیاد باش ور نرفتم. ولی الان با دقت بیشتری نگاه کردم دیدم پورت usb هم هست! ولی نمی دونم چرا دفعات قبل کول دیسکم توش نمی رفت!! با توجه به کاتالوگ ممکنه اصلا پورت esata نداشته باشه و فقط ظاهر شکافش شبیه ش است.نقل قول:
کدوم مدل برای بازی بود
cx 420 چطوره؟ میخوام بخرم نظرتون رو راجع بهش بگید میخوام صفحه مونیتورش خیلی خوب باشه کار نت نویسی میکنم پدر چشما در میاد و صداش هم خوب باشه 24 ساعته هم تو اینترنتم
سلام
من می خوام MSI CX620 بگیرم. خواستم ببینم کسی گرفته یا نظری در موردش داره؟؟
شرمنده دوست عزیز ولی در مورد کیفیت وب کمش نگفتی؟؟نقل قول:
شرمنده.نقل قول:
تصویر در حالت hd خیلی نویز داره و کمی تصویر آبرنگی میشه. که فکر کنم بخاطر افزایش کنتراست نرم افزاری باشه. هر چند من تو جای پر نور تست نکردم. مطمعنا اگر در جای با نور مناسب تر کیفیتش هم بهتر خواهد شد. در ضمن تصویر خیلی روان هست و اصلا افت فریم نداره. در مجموع کیفیتش متوسط رو به خوب هست.
تو این تاپیک در مورد نِت بوک های ام.اس.آی هم میشه گفتگو کرد یا خیر ؟ :11:
( اگه جای این سوال اینجا نبود ، شرمنده از همه )
چرا نمیشه؟نقل قول:
U135DX با دی وی دی رایتر اکسترنال هدیه 490 تومان --> با رم 2 گیگ 520 تومان
U160 با قیمت 550 تومان، قیمت بالا برای طراحی، وزن کمتر، طول عمر باطری خیلی بیشتره وگرنه از U135DX سخت افزارش کند تره
U200 که CPU دو هسته داره و فوق العاده از دو مدل قبلی قوی تره، 12 اینچه مانیتور HD و پورت HDMI هم داره که با رم 2 گیگ 640 تومان و با رم 4 هم 700
سوال دیگه؟
مرسی دوست عزیز:40:
شاید اگه قسمت بشه u135 DX بگیرم
کیفیت مانیوتورش خوبه ؟ کلا" میشه باهاش بازی های قدیمی رو بازی کرد یا خیر ؟
البته من فقط برای اینترنت لازمش دارم !
سلام دوستان
251 پست رو 2 ساعت تمام خوندم ولی یه نفر راجع به مشکل من حرف نزده بود!!!
بچه من میخوام یه cx620-i5 بخرم،تو سایت ماتریکس قبلا دیده بودم که ویندوز سون داره،ولی امروز که رفته بودم از نزدیک ببینم دیدم این لپ تاپ مثل لپ تاپ های دل و سونی و.. تگ(tag) یا همون برچسپ هایی که رو خود لپ تاپ میچسپونن که نشون دهنده ویندوز اورجیناله نداره!!!
فروشنده ولی میگفت که اینا ویندوز اصلی دارن،داستان چیه؟(آخه خودم هم نمونه روشنش رو چک کردم و ویندوز اکتیو بود!!!)
کجا هست این فروشگاه ادرس میدی هنوزم راضی هستی از دستگاهنقل قول:
در ضمن چند خریدی
فکر نمی کنم بشه بازی، غیر فلش اجرا کرد. البته دیدم روش کانتر اجرا کردن (توی یوتیوب)نقل قول:
کیفیت مانیتورش هم خوبه.
ویندوز ارجینال هست اما نه کاربری، بلکه شرکتی.نقل قول:
یعنی مثلا یک ویندوز خریداری میشه و روی 5000 دستگاه نصب میشه. اینطوری قیمت لپ تاب پایین تر میاد و دقیقا مثل یک ویندوز ارجینال تک کاربره هست. با این تفاوت که دیگه سریال فردی و برچسب نداره.
خب یعنی هر دستگاه یه سریال مخصوص به خودش رو نداره؟(مثلا لپ تاپ های دل زیر دستگاه یه سریال دارن!!!)نقل قول:
سریال دستگاه چه ربطی به سریال ویندوز داره؟نقل قول:
اگر دستگاه سریال نداشته باشه چه طوری پس گارانتی میشه؟
اگر تو بستگان ارتشی داشته باشی می تونی از فروشگاه ارتش قسطی برداری. فروشکاه اتکا هم تو حسن آباده.نقل قول:
من فعلا راضی هستم و مورد بدی ازش ندیدم.
سلام به دوستان
دوستایی که fx603 دارن تجربشون راجع به دید نمایشگر تو فضای آزاد و هوای آفتابی چطور بوده ، تصویرش واضح هست؟ کسی تست کرده ببینه با اجرای بازی سنگین باطری چقدر دووم میاره؟ کسی تجربه کار کردن با ایسوز مدل n53jf رو داشته که بتون یه مقایسه داشته باشه؟
ممنون
برادرا کسی نبود جواب ما رو بده ؟من میخوام تا قبل از شروع ترم جدید بخرم لطفا اگه کسی اطلاع داره یه کمکی برسونهنقل قول:
سلام دوستان.من خیلی گشتم و حالا می خوام GX640 بخرم.از نظر گرافیک عالیه اما از لحاظ cpu به نظرم کمه و با این گرافیک هماهنگ نیست.لطفا نظر بدید و اگه مخالف این مدل هستید چه برند و مدل دیگه ای تو مایه این (گرافیکی)پیشنهاد میدین؟
از لحاظ بازی نسبت به قیمتش عالیه و نگران سی پی یو هم نباش تو ریویو سایت نوت بوک چک که از i5 430 استفاده کردن کاملا جواب داده بود ولی باید صفحه کلید ضعیف نمایشگر براق که تو فضای آزاد خوب جواب نمیده و کیفیت صدای نه چندان دلچسب رو در نظر داشته باشی همچنین مثل باقی لپ تاپ های مخصوص بازی گرمای زیادی هم تولید میکنه پس اگه نمی خوای خیلی بیرونش ببری لپ تاپ عالییه.نقل قول:
سلام دوستان نظرتون چیه که من لپ تاپ msi GE600 بخرم؟ با این قیمت انتخاب خوبی هست؟
core i5 420m 2.4
3gb ddr3
5730 1 gig
640g
9cell
؟؟؟؟
1.230 بدون کیف و موس
به نظر شما با این پول خوبه بخرم؟ لپ تاپ خوبیه؟
کجا بدون کیف و موس این قیمت میده؟
چون اون روش هدیه هست و باید 1285 باشه.
لپ تاب بسیار عالی ای هست. مادربورد و سیستم تهویه فوق العاده ای داره.
پیشنهاد میکنم Asus n53sv بگیری قیمت همین حدوده امکاناتش خیلیِیییییییییییییییییییی ییی بهترهنقل قول:
تمام کسانی که مدل پیشنهادی شمارو خریدن خودشون میگن نخرید چون مشکل سخت افزاری داره بعد شما میگی این مدلو بخرید!!!خود asus هم گفته مشکل دارهنقل قول:
در ضمن این لب تاب با این امکانات و این قیمت برای من شک برانگیزه!!
سلام من تازه لب تاپ msi fx603 گرفتم زیاد باهاش کار نکردم ولی فکر میکنم لب تاپ خوبیه فقط یه مشکل پیش اومئه تو این چند روز که گرفتم 3 بار lcd لرزش داشته اگه میتونید کمکم کنید
سلام خدمت همه ی دوستان
گرارنتی ام اس ای فکر کنم ماتریس باشه ؟ گارانتی معتبری هستش ؟
مشکلات سخت افزاری قضیه اش چیه ؟
تا 800+_30 هزار تومان چی پیشنهاد میدید ؟
هارد و گرافیک اصلا مهم نیست فقط رم حداقل 2 و 3گیگ عالیه و cpu کمتر از I3 نباشه
با تشکر
من مدتیه مدل CX420 با سی پی یو i5 گرفتم. انصافا خیلی راضی هستم. کیبورد فوق العاده. پنل ال ای دی، طراحی زیبا، سبکی فوق العاده که برای یه لپ تاپ 14 واقعا خوبه، سرعت عالی. اصلا گرم هم نمیکنه.
واقعا به msi باید تبریک گفت.
درودنقل قول:
cr620
core i3
ram 4
hdd 500
vga intel
قیمت 835
قیمت cr420 هم 810
دوستان من بین چندتا مدل از 3تا برند دودل هستم.
این مدل fx603 خیلی کانفیگ خوب و وسوسه انگیزی داره و قیمت مناسب.
CPU Type : Intel Core i5 460M 2.53GHz 3Mb 1066Mhzباقیمت 1,270,000 که یه جاهم 1,200,000 میده.
LCD : 15.6" 1920x1080 FHD WXGA LED
VGA : nVIDIA Geforce GT425M 1GIG DDR3 Dedicated / Intel HM55 Shared
Memory : DDR3, Max: 4GB 1066mhz
Storage : 640GB
نمیدونم میتونم روی MSI حساب کنم یا باید برم سراغ 2تامدل دیگه ای که از VAIO و LENOVO انتخاب کردم. :wac:
اهل بازی نیستم ولی کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهمه مخصوصآ FULL HD بودنش.
کیفیت LEDهای MSI چطوره ؟ MSI ادعا میکنه با تکنولوژی BACK Light & HDR که انحصار خودشه تصویر واقعی و خوبی داره.
دوستان نظراتشونو بگن لطفآ.
MSI VX600
واقعا خرکار
من ازین لپ تاپ قبلا روزی 10 ساعت حداقل کار میکشیدم اما از وقتی adsl خریدم ساید هر 2 روز 3-4 ساعت خاموشش کنم
با اینکه خیلی ها میگن لپ تاپ خوبی نیست اما من که خیلی ازش راضیم
بازی های گرافیک بالایی مثل batman arkham asylum و dirt 2 و mafia2 رو روش اجرا کردم
اما خب مدل من چون قدیمیه ال سی دیش ضعیفه
به نظر من برند نوپا ایه اما قدرتمند داره جلو میره
در حال حاظر هم میخوام dell l501 بگیرم به خاطر گرافیک بالاش اما چون نمیدونم میتونم مثل این ازش کار بکشم یا نه دودل هستم
دوستان میتونن راهنماییم کنن؟؟
ببخشید شاید جای این سول اینجا نباشه ولی تازگیا نمی دونم اسمش را چی بگم درست مثل یک مدل سیستم با برند MSI دیدم که مثل تبلت هست می خواستم بدونم نام این مدل کامپیوتر چی هست و کانفیگش چی هست قیمت هاش در چه حدی هست و ...
با تشکر
من یه لپ تاپه asus g73jh-b1 دارم با گارانتی 2 میدم عازم مسافرته خارجه هستم کسی خواست پیغام شخصی بدهنقل قول:
دوست عزیز شما به فروشنده ها دقت نکنید.نقل قول:
اگه لینک سایت ایسوس رو دارید بزارید.
من یه زمانی میخواستم xps 16 بخرم ولی تو ایران همه میگفتن کیفیتش بده در حالی که نوتبوک چک و سایت های امثالهم امتیاز حدود 90% بهش داده بودن
بچه ها این مدل msi-ge620 چطوره؟
من cx620 واسه داداشم برداشتم،صفحه نمایشش خیلی بی کیفیت تر نسبت به سایر لپ تاپ های دیگه است.
درودنقل قول:
بهترین لپ تاب از لحاظ کانفیگ و امکانات هست. قیمتشم 1445
cpu هم نسل جدید core i7 هست که کلا برچسبی هم که روی لپ تاب خورده فرق داره.
دوتا سوال داشتم:نقل قول:
1- سی پی یوش از نسل جدید سندی بریج هست (اونایی که مشکلشون رفع شده)؟
2- چه شرکتی (گارانتی) وارد کرده؟
در حال حاضر گارانتی 400 روزه ماتریکس دارتش...نقل قول:
من زنگ زدم پاساز پارسیان پشت تلفن تا 1430000 تومان هم اوردمش پایین اما نمیدونم برم اونجا تا چقد جا واسه تخفیف داره؟؟؟
متاسفانه من ریوویو تخصصی از این مدل ندارم و خواهشمندم اگر کسی داره قرار بده...
به نظر مدل خوبی میاد...اما چون تازه اومده و هنوز هم هیچ تست و بررسی در موردش نشده...قصد دارم تا برج 2 امسال صبر کنم ببینم چه خبری میشه ازش...چون از اونجایی که سندی بریدج هست امکانش هست که مشگل داشته باشه...ولی در کل چشم منو که گرفته!!!
مدل های msi هیچ کدوم مشکل ندارن. دلیل دیر تر اومدنشونم همینه.نقل قول:
هیچ نماینده رسمی ماتریکس هم حق نداره 1000 تومان پایین تر از قیمت بده.