سامان میخوای بخری دیگه :دی ؟؟
مثه 3جی اس بترکونی تاپیکو :دی
Printable View
سامان میخوای بخری دیگه :دی ؟؟
مثه 3جی اس بترکونی تاپیکو :دی
من میخواستم یه HD2 بگیرم که x6 رو دیدم گفتم یخده واسم مشورت کنم بعد بگیرم حالا این x10 که دیگه ترکوند منو بنظرتون ارزش وا سادن داره که وایسم امد بعد بین HD 2 و x10 انتخاب کنم؟
زمان عرضه این جیگر طلا کی هست دقیق؟
برات مهم نيست كه سيستم عاملش چيه؟
فقط ظاهر برات مهمه؟
از نظر گرافيكي كه ايكس 10 خيلي برتر از اچ دي 2 هست
معلومه که ارزش واستادن داره بین اینو HD2 هم که معلومه که X10 این که پرسیدن نداره تو داری فناوریه سونی رو با HTC مقایسه می کنی شاهدشم نکسسه که ساخت HTC هست و با اینکه از اندوی 2 استفاده می کنه و اسنپ دراگون ولی تو همه چی نصبت به X10 کند تره
پس با این تفاسیر وا میسیم تا غول سونی از راه برسه :21:
تاریخ عرضه دقیق کی شد؟
HD2 که واقعا زیباست بیشتر زیبایی ش منو جلب کرد تا امکانات اما الان x10 هم زیباییش هم امکاناتش منو جلب کرده:8:
دوستان ایا با اپدیت اندروید ایکس 10 به ورژن 2 قابلیت مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ هم اضافه میشه؟اگر با منبع معتبر پاسخ بدید ممنون میشم!در ضمن فیلم خاصی از مقایسه ی نکسس وان گوگل و ایکس 10 وجود داره که اثبات کنه سرعت ایکس 10 بیشتره؟مرسی.یه سوال دیگه!به طور کلی اندروید همیشه قابل اپدیت هست؟مثلا 2.1 رو میشه به 2.2 (وقتی که 2.2 هم بیاد)اپدیت کرد؟یا محدودیت داره؟؟
توی نمایشگاه همه چیز قطعی میشه.ولی سونی اریکسون چاره ای جز این نداره.
اندو اوپن سرسه پس هیچ محدودیتی وجود نداره
معلوم نيست كه 16 مگ كالر بشه . مولتي تاچ رو من اطلاع ندارمنقل قول:
دوستان ایا با اپدیت اندروید ایکس 10 به ورژن 2 قابلیت مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ هم اضافه میشه؟اگر با منبع معتبر پاسخ بدید ممنون میشم!در ضمن فیلم خاصی از مقایسه ی نکسس وان گوگل و ایکس 10 وجود داره که اثبات کنه سرعت ایکس 10 بیشتره؟مرسی.یه سوال دیگه!به طور کلی اندروید همیشه قابل اپدیت هست؟مثلا 2.1 رو میشه به 2.2 (وقتی که 2.2 هم بیاد)اپدیت کرد؟یا محدودیت داره؟؟
ولي هر كي الان هر چي بگه خيلي روش حساب نكن.. مگه اين كه خود اس اي بگه كه سخت افزاريش آمادس
در مورد آپديت هم نه
نميشه مثلا وقتي آندو 2.0 هست وقتي 2.2 اومد به قول شما آپديت كرد! يعني بايد خود شركت براش آماده كنه! رام رو كوك كنه
خلاصه اينطوريا
درسته ولي اگه خودت ميتوني پورتش كنينقل قول:
اندو اوپن سرسه پس هیچ محدودیتی وجود نداره
بسم الله...
مثلا براي گوشي هيرو 2.1 به طور رسمي نيومده ولي به صورت دامپ (dump) موجود هست
كه اصطلاحا پايدار(stable) نيست اين طور رام ها!
همه اینایی که وگفتی یعنیییی چههه ؟؟ :دی
یعنی نمیتونن مثه امنیا اچ دی کوک کنن که رو گوشی بشه فلش کرد و بمونه و حالم بده به صاحابش :دی ؟؟
از وقتی که من یادمه یه عده میخواستن آندورید 1.6 رو پورت کنن روی امنیا اچ دینقل قول:
هنوز هم مشغولن
نمیدونم مشکل از کجاست که نتونستن اون طوری که قابل استفاده باشه
براش پورتش کنن
آندو هم مثل سیمبین این بدی رو داره که نمیشه به همین سهل آسونی مثل وین موبایل
ورژن
سیستم عاملش رو تغییر داد !
خوب معلومه که نمی تونن چون پروتکل IBM سخت افزاریه گوشی هایه سیمبین با گوشی هایه وین موبو و اندو و لینوکس به کلی فرق می کنه
ولی گوشی هایه اندو و وین موبو و لینوکس از پروتکل مشابهی استفاده می کنن وبه خواطره همینه که هر از چند گاهی اخباری مبنی بر بوت شدن سایر سیستم عامل ها رو گوشی هایی با سیستم عامل متفاوت رو میشنویم
آخریش بوت شدن اندو رو N900 نوکیا یا اندو 2 رو X1 حالا این که خودش اندروییده پس بوت نسخه ی 2 تو این یکی خیلی راحت تره
البته معلومه که این نسخه های بوت شه به هیچ عنوان به خوبیه نسخه هایی که خود شرکت ها ارائه می دن نمی تونه باشه و دارای باگ هایه زیادی خواهد بود که البته به مرور برطرف می شه
توی گرافیک و دوربین و میزان rom و مدیا و باتری نسبت به موتورولا دروید و نکسس وان گوگل و ایسر liquid کاملا برتر بود!فقط وای فای 802.11n ساپورت نیست که نمیدونم ساپورتش چه مزیتی داره؟دوستان سیگنال دوست جواب بدن!
نقل قول:
دوست عزیز لطف کن منبع این مقایسه رو معرفی کن
خوب استاندارد جديد تر هست و فركانس بالاتري رو ساپورت ميكن ! طبيعتا برد بيشتري دارهنقل قول:
فقط وای فای 802.11n ساپورت نیست که نمیدونم ساپورتش چه مزیتی داره؟دوستان سیگنال دوست جواب بدن!
ولي خوبيش اينه كه به درد ما ايراني ها نمي خوره
يعني جايي نيست كه ازش استفاده بشه..... همون b , g كافيه بابا!
ولي اگه بود هم بد نبود :31:
Unlocked Sony Ericsson Xperia X10 coming March 29 with a hefty price tag
£499 (roughly $682.54 USD)
کمتر از 2 ماه دیگه...
680 واسه شروع کجاش زیاده؟:20:
سامان اینو از کجا گیر آوردی؟ میگفتن 850 دلار که!
phonearena....
یکی از اساتید ما رو روشن کنه که تو نصب نرم افزار و غیره , آندو بیشتر شبیه وین مو هست یا مثل سیمبین کلی قر و فر داره؟
شبيه هيچ كدوم نيست
خب پس یعنی چجوریه؟ :31: ضمنا بلوتوثش هم مثل مک هست؟
ببين ... خوب بايد ببيني ديگه :31:
بلوتوثش هم تو ورژن 2 مثل موبايل هاي ديگه هست
ولي تو نسخه 1.6 هم با هك ميشه درستش كرد
یه ویدئو و چند تا عکس از گوشی:
"]کد:http://www.slashgear.com/sony-ericsson-xperia-x10-hands-on-1674328/
هر چی بیشتر می بینمش بیشتر شیفتش میشم. لامصب عجب چیزیه:دی
سه تا سوال:
کسی نمیدونه به تاخیر افتادن عرضه ی گوشی تا کی قراره ادامه پیدا کنه؟
یه جایی خوندم که نوشته شده بود موکول شده به April میدونید صحت داره یا نه؟
یه چیز دیگه کسی عکسی از جعبه ی گوشی نداره؟
گوشي طبق چيزي كه تو كنفرانس بارسلون گفته شد قرار تو ماه مارس به دنيا بيادنقل قول:
حالا شما رو اوايل آوريل حساب كن
سلام .
بچه ها خبری از 12 مگا بعدی سونی اریکسون نیست ؟
میخوام X10 بگیرم ! به خدا :دی موندم ببینم 12 میاد یا نه .
مخلصیم .
12 آندرویید بعید هست که بیاد کلا رو دست x10 حالا حالا ها نمیاد چیزی طبق منابع موثق :دی
همین x10 رو بگیر چیزه حقی است خیرشو ببینی . آپدیت هم قرار است بشود ولی نه به زودی !
من که ویدئوهای جدید که میاد رو نمیبینم ولی تو فروم ها هر کی دیده تعریف میکنه از سرعت و ...
هر چی جلوتر میره و کاملتر میشه ، تعریف و تمجید ازش بیشتر میشه ... فقط کمبودش همون آندو 2 و مولتی تاچ و 16m رنگ بود که سونی خودش گفت آپدیت میشه
سونی اریکسون هم حسابی داره روش مانور میده :دی
آخریش هم تو بلاگ سونی اریکسونه که یه سری از مشخصات طرفدارای X10 رو میگیره مثل اسم و سن و محل زندگی و ...
Xperia X10 Research Candidates
کد:http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/02/20/xperia-x10-research-candidates/
خدا بزنه تو کمر آدم دروغ گو:دی قبوله؟نقل قول:
میخوام X10 بگیرم ! به خدا
12 میخوای چیکار؟ بزار خوب فروش کنه بعد 13 هم میاد. با هم دیگه میخریم امیر!!
عجب جیگریه که فن بوی های 2
اتیشه سامی هم طلبش شدن.
یا ارحم الراحمین
:دی
سلام .
بابا اوش بیاد که به اندازه خونه های بچه هاش :دی پولشه . اگه تا اول خرداد گوشی با آندروئید معرفی نشد میخرمش .
ولی مالی نیستا :دی
مخلصیم .
نقل قول:
میگم اسمت چی بود یادم رفت:31:
اینایی که تو فروم ها دارن تعریف میکنن یا سایت هایی مثل gsmarena دارن از کجا گیر میارن؟نمیشه منم یکی از اونا گیر بیارم؟:31:یعنی بخرم:31:
من فرشادم ولی دوستام که باهام شوخی دارن آقا فرشاد صدام میکنن :دینقل قول:
اونایی که تعریف و تمجید میکنن از رو ویدئوهای یوتیوب تعریف میکنن که هم واسه ما فیلش تره و هم سرعت درست حسابی نداریم :دی
سایت ها هم پروتوتایپ گوشی رو میگیرن که خود سونی اریکسون یا نمایندهاشون بهشون میده ...
Hands-on With the Sony Ericsson XPERIA X10
کد:http://www.4shared.com/file/229036055/4278effe/YouTube_-_Hands-on_With_the_So.html
کد:http://www.youtube.com/watch?v=qBRefyMS7is&feature=player_embedded#
خوبه اخر اين گوشيو بگيريم يا نه؟؟ مشكلي چيزي نداره!!!
گرفتی ریویوو بذار :دی
سونی اریکسون گوشی خنگیه!!!:43:
رو چشم:31:نقل قول:
باورت نمیشه صبح تا صبح تو گوگل سرچ میکنم که ببینم چه خبرهای جدیدی از تاریخ ریلیز شدنش اومده:31:
امروز قسمت شد با HTCHD2 کار کنم.گوشی خوبی بود.
از لحاظ سایز گوشی خیالم راحت شد که ریچل اندازه بسیار خوبی داره.
خدایا همه فنهای SE را به ریچل برسان.به حق همین روز و ساعت و دقیقه و ثانیه.
شما که چیزهای خوب خوب نسیبت میشه برای تست:31:نقل قول:
خدایا مارو هم به راچل عزیز برسون