تقريبا همه كسايي كه لپ تاپ دارن از كولپد استفاده كردن.كول پد خاكو وارد لپ تاپ مي كنه.اما سوال من اينه:تا حالا مشكلي واسه لپ تاپ به وجود اورده؟و اصولا اين يه مشكله؟
تقريبا همه كسايي كه لپ تاپ دارن از كولپد استفاده كردن.كول پد خاكو وارد لپ تاپ مي كنه.اما سوال من اينه:تا حالا مشكلي واسه لپ تاپ به وجود اورده؟و اصولا اين يه مشكله؟
می خواستم بپرسم که این پروژکتور لپ تاپ چیه؟ برخی جاها برای فروش لپ تاپ امتیازاتی گذاشتن و می گن با یک لپ تاپ یک پروژکتور لپ تاپ هم میدن...
البته من از کولپد استفاده نکردم ولی با این حال فکر کنم کولپد هوا رو از زیر لبتاب میکشه بیرون و باعث ایجاد جریان هوا میشه.:46:نقل قول:
هوا رو مي كشن بيرون يا مي فرستن داخل؟
اگه مكنده باشن به خارج باعث گرم شدن مي شن تو لپ تاپ (فن از يك طرف خنك مي كنه و طرف پشتش گرم ) واسه اينكه خنك كنن هوارو هم جهت با فن لپتاپ به داخل مي فرستن.
در صورتي كه جايي ازش استفاده شه كه گرد و خاك هست باعث مشكل مي شن در غيراين صورت فقط خنك مي كنن و مفيد هستن
این پروژکتورها چنده؟
سلام، می خواستم اگه ممکنه در مورد هارد اکسترنال هم توضیح بدید یکم، فکر میکنم به درد این تاپیک بخوره(نظر شخصی)
منظور انواع کانکتور ها و سرعت هد هستش
من خودم 500 WD مدل my passpot essential رو دارم،می خواستم بدونم که کانکتوری پر سرعت تر از USB 2 هم واسه این هارد ها هست؟(در حال حاضر)
یک سوال دارم الان باتری 9 سلولی برای سری CW یا F هست تو بازار؟ قیمتش چنده؟
کسی نیست که جواب بده؟نقل قول:
کسی نیست جواب رو بدونه؟:19:نقل قول:
فکر کنم در درجه ی بعدی از usb 2.0 پورت cross fire 8000 هست و بعدش پورت esata هست.نقل قول:
قیمت یک تراش که هر سه پورتو داشته باشه فکر کنم حول وحوش 120 تومن باشه.
نقل قول:
من که ندیدم . ولی فکر کنم باشه
با سلام
كدام مارك هارد براي لبتابها مناسبتر مي باشد
من يك لبتاب سوني Fz-490 fبا هارد 250 توشيبا داشتم كه هاردش خراب شده
هارد توشيبا ي 500 را 98 هزار قيمت كردم به نظر شما مناسب هست يا نه ؟
جان؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
Tb1 چند؟ 120؟!!!!!!!!!!!:33:
چه مارکی؟
با چه وزنی؟
با چه گارانتی؟
با چه جنسی؟
با چه پورتی؟
نه عزیزم ایشون اشتباه کردند...نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hoha881 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم در درجه ی بعدی از usb 2.0 پورت cross fire 8000 هست و بعدش پورت esata هست.
قیمت یک تراش که هر سه پورتو داشته باشه فکر کنم حول وحوش 120 تومن باشه.
جان؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tb1 چند؟ 120؟!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه مارکی؟
با چه وزنی؟
با چه گارانتی؟
با چه جنسی؟
با چه پورتی؟
اگه سه پورت را داشته باشه کمتر از 250 تومن نیست ...
خیالت راحت...
نقل قول:
cross fire دیگه چیه؟؟؟ مگه کارت گرافیکه ؟>:31:
منظور fire ware بود؟؟؟ خوب 8000 نداره ! یه استاندارد 400 داره و یک 800 ، که نوت بوک های سونی ilink رو دارند که 400 هست.
esata هم روی هارد های اکسترنال خیلی کم استفاده میشه ، مگر این که هارد دسکتاپ باشه و نه پرتابل ......
قیمت هارد دسکتاپ 1 ترابایت ، همون حدودیست که گفتی ... که اصلا قابل حمل نیست و حدود 1.2 کیلو هم وزن داره.
اما اگر پرتابل باشه ، حداقل 250 تومان قیمت خواهد داشت.تازه بدون esata و fireware
:20:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
نقل قول:
VGP-BPL13
که همون 9 سل برای سری CW و FW محسوب میشه !
با گارنتی معتبر حدود 295 هزار تومان ناقابل :31:
چرا اينقدر گرون ؟
بچه ها یه cool pad میخوام تا 20 تومن. ممنون . فقط فن بزرگ نباشه که خاک رو بده تو!!!
VGP-BPL13
که همون 9 سل برای سری CW و FW محسوب میشه !
با گارنتی معتبر حدود 295 هزار تومان ناقابل :31:[/QUOTE]
از خوده لپ تاپ گرونتره:18:
دوستان لوازم جانبیه اپل و کسی میدونه از کجا باید خرید؟
این مودماش قیمتش چنده؟
مودمه دیگه ای بهش نمیخوره حتما باید اپل باشه؟
لوازم جانبی رو میتونی از شرکت نقش یا الماس پایتخت تهیه کنیدنقل قول:
مودم اپل برای نصب با لپ تاپ های اپل مشکلی نداره به نصب درایور هم احتیاجی نداره وسریع شناسایی میشه بدون مشکل اما مودم های دیگه با اپل کم و بیش مشکل دارن یا درایور مکینتاش ندارند یا اپل از اونها پشتیبانی نمیکنه بهترین گزینه همون مودم اپل هست
کلا بهتره برای لپ تاپ های اپل از لوازم جانبی خود اپل استفاده کنید
سلام دوستان .
نظرتون درباره این چیه ؟
میگن داخلش ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک هست و وقتی که گرما بهشون میرسه به صورت مایع در میان و دماشون به 50 درجه زیر دمای اتاق میرسه و وقتی لپ تاپ رو از روش ورداری دوباره به جامد تبدیل میشن .کد:http://www.targus.com/us/product_details.aspx?sku=AWE45US
قیمتشون هم من توی یه سایت ایرانی دیدم حدود 50 تا 60 بود .
کسی از اینا استفاده کرده ؟
به نظرتون موثر تر از کول پد های معمولی هستند ؟
من یه وستور 1510 دارم و می خوام بفروشم بدم سری F سونی که میگن زیاد داغ میکنه .
گفتم اگر که خوبه یکیش رو بخرم .
موفق باشید .
این مدل رو من در چند پست قبل معرفی کردم این مدل در ایران 54 تومان قیمت داره و برای لپ تاپ هایی که دارای خروجی هوا در قسمت زیرین هستند مناسب نیست و باید از خنک کننده های فن دار استفاده کرد اما اگر لپ تاپ شما مثل لپ تاپ اپل دارای خروجی هوا در قسمت زیرین نیست این بهترین گزینه هستنقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
ترجمه توضیحات سایت تولید کننده
یکی از مشکلات استفاده از فن های خنک کننده لپ تاپ استفاده از شارژ باطری است که موجب کاهش زمان استفاده از لپ تاپ در مواقع ضروری خواهد شد. از این رو شرکت تارگوس برای کمک به این دسته از کاربران اقدام به معرفی یک کالای استثنایی کرده است. این پانل خنک کننده از تکنولوژیی با نام HeatShift بهره می برد و مناسب برای لپ تاپ های حداکثر 15 اینچ است. در داخل این پانل ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک قرار دارد که از موادی است که خصوصیت تغییر حالت دارد. دمای این ترکیب تقریبا 50 درجه سانتیگراد پایین تر از دمای محیط اطراف است. این ترکیب جامد با بالا رفتن دمای لپ تاپ قرار داده شده بر آن شروع به ذوب شدن کرده و گرمای لپ تاپ را جذب می کند. پس از برداشتن لپ تاپ این ترکیب دوباره از حالت مایع به حالت جامد تغییر حالت می دهد. از دیگر ویژگی های آن امکان خم شدن و حمل و نقل ساده آن است. شاید یکی از بهترین کاربردهای آن امکان قرار گرفتن بر روی پا باشد که از انتقال حرارت لپ تاپ به ماهیچه های پا و آسیب های ناشی از آن جلوگیری می کند
شرمنده .نقل قول:
متوجه نشدم که شما هم مطرح کردین .
ولی فکر کنم اسمش Heat Deafens باشه نه Heat Shift .
حالا اگر که دوستان راهنمایی کنند که جریان مکش هوای این سونی F از چه طرفی هست ممنون میشم تا تصمیم بگیرم .
ممنون .
موفق باشید .
خواهش می کنم اسمش Heat Deafens است اما تکنولوزی بکار رفته در این محصول Heat Shift استنقل قول:
کلا فرق نداره که مکش هوا به بیرون هست یا به داخل کلا این خنک کننده برای محصولاتی که دارای روزنه هوا در قسمت تحتانی هستند توصیه نمیشه چون مانع ورود یا خروج هوا میشه
این محصول برای لپ تاپ های فاقد روزنه مثل اپل که دارای بدنه آلومینیومی هست و دما رو ازداخل به بدنه منتقل میکنه و بدنه به این خنک کننده کاربر دارد
خیلی ممنون از راهنمایی .نقل قول:
پس ما باید یکم به سر و صدای فن ها عادت کنیم . :31: .
موفق باشید .
سلام
اگر ممکنه اکسپرس کارتهای سونی رو به من معرفی کنید و بگید کارشون چیه وقیمتش چنده؟
من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم . مشخصات داشتم دادم حدود قیمت هم می دونستم . ولی فروشنده می گه ،مشخصات همون فقط 1 گیگ رم از اونی که من گفتم کم تر داره .
می خواستم بدونم هزینه 1 گیگ رم لپ تاپ چه قدر هستش .
سلام
من يه inspiron 1564 گرفتم.
سوال من درباره مودم هستش
به نظر شما مودم دل بگيرم(بدون گارانتي) يا مودم كاسپر (1 سال گارانتي) ؟
ممنون
مودم دل با گارانتی:31:نقل قول:
به هیچ وجه بدون گارانتی توصیه نمیشه
مودم دل رو بعضی از 1564 ها کار نمیکنه انگار
نقل قول:
خواهشا کمک کنید دوستان.
نقل قول:
آیا bluetooth GPS را به گوشی هم می شود وصل کرد؟
تفاوت این قیمت ها در چیست؟
برای مثال این مدل-Garmin Mobile 10x Receiver- خوب است ؟
برای کاربرد ِ عادی شما چه مدلی را پیشنهاد میکنید ؟
نوت بوکی را می شناسید که این قابلیت را داشته باشد؟نقل قول:
کیتی را می شناسید که بجای کارت lan بگذاریم.
با سپاس.
بچه ها كول پد هاي فن دار چه شكلي كار مي كنن با باطري؟ يا بابرق؟
با کابل usb از باتری لپ تاپ استفاده میکنهنقل قول:
قابل توجه دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیپستی می باشد که طبق پروتکل IEEE 802.16e
با wimax ارتباط برقرار می کند و همچنان می توانید به wifi هم وصل شوید.
ایرانسل وایمکس (irancell wimax) با پروتکل IEEE 802.16d
که قدیم تر است. و در واق برای مودم ثابت است نه لپ تاپ متحرک
ایرانسل در قسمت ِ وایمکس خود گفته است که قابلیت ارائه هر دوی آنها را دارد ولی فعلا نوع ثابت را ارائه می دهد.
برای کسانی که مدام در حرکت نیستند
خیلی ارزان تر می باشدDSL
HDMIبچه ها کابل
چه نوعی خوب هست؟
سلام....من دنبال یه کول پد واسه مک بوک پرو ۱۵اینچی هستم،هم قشنگ باشه و هم خوب کار کنه((رو پا هم بشه گذاشت))...یه قاب هم براش می خام،اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
این از کول پد که بهترین گزینه برای بدنه آلومینیومی اپل هستنقل قول:
توضیحاتشم در اون سایت موجود هست بخوانی میفهمی چرا این رو بهت پیشنهاد کردمکد:http://kpslaptop.com/default.aspx?itemcode=2-24-2-2-3
اینم قاب های اسپک هست که تو بازار 65 تومان هست اما از این دو جا میتونی ارزانتر تهیه کنی
اینم تلفن فروشگاه انجمن آیفون . آی آر که وارد کننده اسپک هستکد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1691&smid=540
22925833
دوستان کسی به سوال من جواب نداد.
کیف واسه لپ تاپ 13 اپل می خواستم
کیف خیلی جمع جور و کوچیک می خوام
خیلی ساده باشه
بچه ها مي خواستم بدونم شارژر هايي مثل سلول خورشيدي يا بادي براي لپتاپ ها گير مياد