سلام ارش جاننقل قول:
متعلق به i900 هستش .. فکر کردم باید روی b7300 هم جواب بده که قاعدتا هم همینطور باید باشه .. احتمال اینکه این فایل خراب باشه هست یا اینکه گوشی اجرا نمیکنه پیغامی که میده بر چه مبناست :11:
Printable View
سلام ارش جاننقل قول:
متعلق به i900 هستش .. فکر کردم باید روی b7300 هم جواب بده که قاعدتا هم همینطور باید باشه .. احتمال اینکه این فایل خراب باشه هست یا اینکه گوشی اجرا نمیکنه پیغامی که میده بر چه مبناست :11:
آقا من فکر کنم این دو برنامه رو تست کردم توی بازی آسفالت و با قرار دادن کنترل بروی حالت شتاب سنج ماشین فقط دور خودش می چرخد اصلا به جلو حرکت نمی کند در حالیکه قبلا این موضوع را چک کرده بودم و ماشین نه به صورت عالی و بی نقص ولی تا حدودی درست هدایت می شد. در کل از کار شما متشکرم :11:نقل قول:
اگه فولدر رو در ppc بریزید اون فایل exe داخل ppc اجرا میشه.اما خرابه و معلوم نیست چی به چیه.احتمالا باید فایل نصب درستش موجود باشه.نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
احتمالا فایل خراب است چون فایل نصب از نوع exe است و باید از طریق PC نصب شود اما ویندوز ارور خراب بودن فایل می دهد. :11:
من اسفالت رو تست نکردم,اما تو resco bubles و shoot me کاملا جواب داد که قبل از نصب اصلا کار نمیکردن این دو بازی.نقل قول:
اگه داخل بازی گزینه ی calibrate داره از اونجا سنسورتون رو کالیبره کنید.
دوستان یک سوال داشتم خواستم ببینم چگونه می شودجلوی شارژ گوشی در هنگام اتصال USB را گرفت این موضوع جلوی خالی شدن باتری را می گیرد و دوباره باتری نیمه را شارژ کامل می کند که با توجه به وصل بودن دائمی گوشی برای من به کامپیوتر معضلی شده است بطوریکه در این حدودا 2 هفته ای که گوشی را خریدم تنها 2 بار آن را شارژ کردم و الان هم میزان شارژ 100 درصد است. در انجمن i8000 برای این مشکل آدرس رجیستری زیر ارائه شده که البته در B7300 چیزی به اسم usbfndrv پس از built in وجود ندارد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\Enable UsbCharging = 0
با تشکر
یک برنامه جالب برای پنج ستونی کردن منوی استارت. البته آیکونها به میزان زیادی کوچک می شوند اما به نظر راه حل مناسبی برای مشکل کلیک ناخواسته آیکون ها در حین اسکرول است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک :
کد:http://up.--------.com/2161/1269293748.rar
آخرین ورژن برنامه Clean RAM با امکان پاکسازی و آزاد سازی رم برای اجرای سریعتر برنامه ها:
کد:http://up.--------.com/2161/1269312582.rar
راستی چرا این tcpmp این شکلیه که سی پی یو رو باسه من نوشت 817 مگاهرتز!نقل قول:
خیلی عجیبه
یعنی چی ؟ بلاخره چند شد؟
همون 800 درسته. رو دستش جز HD2 هفتصد هزار تومانی نیست. :8: :10:نقل قول:
با سلام من این گوشی رو یه هفته ست خریدم
دوستان کسی تا حالا تونسته ویدیو های فلش رو در این گوشی اجرا کنه؟
بیشترین استفاده ی من اینترنت (wi fi ) هستش و متاسفانه این گوشی ویدیو های
فلش رو تو اینترنت اجرا نمیکنه . البته من flash player از اینترنت دانلود کردم ولی هنوز
جرات نکردم نصبش کنم
سلام ، من دو سه تا سوال دارم شاید خیلی مبتدیانه باشد . . .
1. نرم افزارها و بازیهای WVGA تو این گوشی اجرا می شوند یا نه ؟
2. برای پخش MKV نرم افزار خاصی نیاز است ؟
3. چطور این مدت رفتن به stand bye رو افزایش بدهیم ؟ یه بار پیدا کردم ولی دیگه پیدا نکردم !
4. آنتی ویروس واسه این گوشی ها واجبه؟ خودتون نصب کردید ؟
5. Opera Mobile 10 رو نصب کردید ؟ ارزش داره نصب کنیم ؟
ممنون /
با سلام آقا من شنبه میرم واسه خرید این گوشی گفتم بیامو قبل از خرید یه چند تا سوال حرفه ای و فوق تخصصی بپرسم که بعد یهو پشیمون نشم
1-آیا بازی ها و نرم افزار هایی که تو این سایت و دیگر سایت ها هستند مخصوص رزولشن خاصی هستند یا یه نرم افزار هم رو 240 در 400 و هم در 480 در 800 اجرا میشه و کاری به رزولشن نداره ؟
2-آیا کسی هندفری کرتیو ep630 رو تست کرده روی گوشی ؟واقعا توپ شده یا نه فقط قابل تحمل شده ؟
3-آیا فیش تبدیل به 3.5 میلیمتری این گوشی هست؟اگه بله چنده قیمتش ؟اگه نیست آیا هندفری 2 تیکه به راحتی گیر میاد یا ما تهران نیستیم باید تو کفش بمونیم؟
4-آیا صدای میکروفون خیلیی کمه ؟اعصاب خورد کنه ؟با روش کد که چند صفحه پیش دادند آیا حل شد ؟نرمال شد ؟تا چه حد ؟
5-کلا با توجه به سامسونگ بودنش و این رزولشن چند درصد برنامه ها روی این گوشی نصب میشند ؟چند درصد فول اسکرین اجرا میشند ؟(حدودا بگید میدونم دقیقا نمیشه گفت)
6-در سیمبین هیچ برنامه ای وجود نداره که باعث بشه گوشی دیگه بالا نیاد ؟آیا برنامه های ویندوز این جوریند و هی باید هارد ریست کرد و دنگو فنگ نصب کلی برنامه از اول ؟
7- آیا این گوشی برنامه پی سی سوییت داره واسه بکاپ از شمارا و مسیج ها ؟؟به همون راحتیه نوکیا ؟
8-کیفیت lcd آیا در حد 5800 یا i900 یا کوکی یا استار یا n97 یا f480 ؟من lcd این گوشی ها رو دیدم میشه بگید از کدوم اینا بهتر با بدتر؟از لحاظ رنگ آمیزی و خوش آبو رنگیش میگم یا همون کیفیت lcd
9- از کجا بفهمم گوشی که دارم میگیرم ویندوزش 6.1 هست یا 6.5؟آیا کدی داره یا از منویی جایی ؟اگه کده کدش رو بدید اگه منو هست از منوش بگید آدرسش رو --آیا 6.1 اصلا روش هست یا همش 6.5 ؟
10- و در پایان آیا کلا از گوشی راضی هستید ؟اگه الانم میخواستید بگیرید با این تجربه ای که با این گوشی داشتید آیا بازم همینو میگیرید؟
خیلیییی خیلییی ممنون میشم اگه تمام این جوابا رو بدید که بعد پشیمون نشمو یه عمر دعاتون کنم پیشاپیش معذرت اگه سوالات زیاد شد
یه دنیا ممنون
با سلام به دوستان
تا آنجا که من می دانم نه مرورگرهای اپرا (چه مینی و چه معمولی) و چه اینترنت اکسپلورر گوشی قادر به اجرای فرمت های فلش نیستند اما نصب فلش پلیر نیز نکته خاصی نباید داشته باشد که نگران نصب آن باشید.نقل قول:
1- خیرنقل قول:
2- اینو نمیدونم ولی شاید کور پلیر
3- این باید تو تنظیمات پاور باشه
4- نیازی به نصب آنتی ویروس نیست
5- 1.5 را نمیدونم ولی اپرا ارزششو همیشه داره
من چند تایی را جواب میدم :نقل قول:
1- رولیشن باید یکی باشه اگه نباشه بیخیال
3- احتمالا پیدا بشه باید بچه ها جوابتو بدند
5- کمترین برنامه ها و بازیها برای این رزولیشن هست
برنامه شاید در حد قابل قبول باشه چون اکثرا رزولیشن مولتی دارند ولی بازیها نه
6- ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپوتر هست هر لحظه ممکنه خراب بشه ولی اگه بتونی مدیریت کنی برنامه ها را احتمال بوجود امدن مشکل کمتر میشه
7- بله برنامه ای مشابه پی سی سویت داره و میشه همه کار کرد بعدا اگه خریدی متوجه میشی
9- میتونی بری به تنظیمات گوشی مسیرش یادم نیست از اونجا ببینی
در پاسخ به شوال های شما به ترتیب باید بگویمنقل قول:
- معمولا خیر
- نرم افزار Core Player به راحتی MKV را پخش می کند ولی پخش این فایل ها بستگی کاملی به وضوح فایل نیز دارد اطلاعات بیشتر از اینجا:
- Setting>General Setting> Power> External Power البته اگر درست متوجه شده باشمکد:http://www.downloadatoz.com/5-mkv-players/mkv-player-for-pocketpc.php
- چندان لزومی نیست و من هم نصب نکردم چون عملا فضای زیادی از رم را معمولا اشغال می کند و ویروس چندانی هم برای این سیستم عامل نوشته نشده
- این یکی را کاملا توصیه می کنم چون بلاخره اپرا هم توانست به خوبی از پس نمایش فارسی بر آید و بر خلاف نسخه های بتا نمایش فارسی در نسخه نهائی کامل شده است البته هنوز نسخه مینی مشکل در نمایش فارسی دارد اما همانطور که خودتان می دانید نسخه مینی هیلتر شکن دارد و نسخه معمولی ندارد
در پاسخ به شما نیز می توانم اینگونه اظهار نظر کنمنقل قول:
- این کاملا به نوع بازی و ساپورت وضوح خاص باز می گردد و نمی توان حکم کلی داد
- هندز فری را من تست نکردم ولی دیگرانی که تست کردند نتیجه خوبی گرفتند
- این تبدیل موجوده و هندز فری جت بعنوان مثال میتواند مورد استفاده قرار بگیرد قیمت هم زیر 20 یا 15 تومان است
- صدای میکروفون قبل از دادن آن کد هم خوب بود اما با آن کد کاملا فوق العاده شده است
- منظورتان را از "سامسونگ بودنش" را نمی فهمم و این سوال مشابه سوال اول است
- در ویندوز هم اگر برنامه های درست را نصب کنید این اتفاق هیچگاه نمی افتد که البته در صورت وقوع این اتفاق نیز با یک هارد ریست اوضاع به حالت بعدی باز می گردد
- برنامه اختصاصی سامسونگ برای این گوشی Samsung New PC Studio نام دارد اما استفاده اصلی از نرم افزار ویندوز یعنی ActiveSync برای ویندوز XP و Windows Mobile Device Center برای ویستا و سون می باشد.
- کیفیت صفحه نمایش را به نظر من می توان با i900 و تا حدودی بالاتر ارزیابی کرد
- در یک نگاه برای ورژن ویندوز به آیکون Start نگاه کنید اگر سفید بود نسخه 6.5 و اگر چهار رنگ بود 6.1 است. فشردن منوی استارت نیز به راحتی این موضوع را مشخص می کند جائیکه منوی اصلی در 6.5 به فرم لانه زنبوری و در 6.1 مثل منوی استارت ویندوز است. اما ویندوز روی این گوشی 6.5 است و نیازی به این تست ها نیست.
- من بسیار از این گوشی راضی هستم و فکر نمی کنم در این حدود رقیبی داشته باشد.
با تشکر
دوستانی که قصد خرید دارند نظر بنده در یک جمله اینه که یا این گوشی رو بخرید و یا اگه قیمت و اندازه ی بزرگ براتون مسئله ای نیست باید از 500 به بالا هزینه کنید تا از این گوشی بهتر پیدا کنید
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
راستی هندسفری دو تیکشو من قبلا هم گفتم خریدم 12 هزار تومان
خیلی ممنون از جواب هاتون . . .
من سه چهار تا گیم پیدا کردم که نوشته بودند WQVGA رو ساپورت می کنند گذاشتم شب دانلود بشوند !
بازی آواتور :
Gameloft.Avatar.v2.5.0- CAB FORMAT
کد:http://hotfile.com/dl/19597682/f1f4512/avatar-wqvga.cab.html
Play Geography!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.4shared.com/file/154833803/516dc975/SpbGeoGamecrk.html
دوستان لطفا بگید که آیا خروجی تلویزین داره یا نه ؟؟؟؟
ممنمون
پلتفرمی که در ساختار پردازشی و بورد این گوشی بکار گرفته شده است یعنی ARM1176 S3C6410 دارای خروجی TV ست و این موضوع در یکی از منوهای داخلی و مخفی گوشی هم وجود دارد اما تا بحال بصورت رسمی به این موضوع اشاره ای نشده است و چون هنوز تست نشده نمی توان با قطعیت در مورد وجود یا عدم وجود آن صحبت کرد.نقل قول:
سلام ،
الفـــــــ
1. این گوشی که تقویم شمسی که نداره ؟ شما ها نصب کردید ؟
2. وقتی sms می فرستیم یدونه تو sent می رود یدونه هم تو inbox ! چیکار کنیم که فقط تو sent برود و در inbox ذخیره نشود اس ام اس های ارسالی ؟
3. من دیکشنری فارسی به انگلیسی هم نتوسنتم پیدا کنم ! اصلا" چنین دیکشنری موجود هست ؟ اگه نه دیکشنری انگیسی به انگلیسی چی ؟
4. می شه قاب این گوشی رو عوض کرد؟ تو بازار هست ؟
بـــــــــ
دو تا گیم هم ریختم تو گوشی ، گفتم اینجا هم بذارم !
1. Crazy Penguin Party - JAVA format
کد:http://www.4shared.com/file/205816866/ed59003b/Crazy_Penguin_Party-touch_scre.html
باسلامنقل قول:
1- مطمئنا تقویم شمسی بصورت یش فرض روی هیچ گوشی نیست اما به راحتی می توان آن را نصب کرد بهتر است یک جستجو در بخش نرم افزار انجام دهید مطمئنا آن را پیدا می کنید
2- Inbox گوشی در حقیقت محلی ست برای دنبال کردن یک رابطه و پیام با شخصی خاص به بیان دیگر در این قسمت با باز کردن هر پیام، تمامی ارتباط رد و بدل شده با شخص مورد نظر به فرم گرافیکی زیبا به نمایش در می آید و به همین علت یعنی دنبال کردن پیغام های رد و بدل شده گزینه Sent نیز در این قسمت غیر قابل حذف است.
3- انواع و اقسام دیکشنری ها برای ویندوز موبایل وجود دارند و احتمال اینکه فارسی به انگلیسی نیز پیدا کنید اصلا غیر ممکن نیست از آدرس زیر می توانید چندین و چند نمونه مختلف را پیدا کنید: (بجای خط چین ها ir-tci نقطه org قرار دهید)
اما در مورد دیکشتری انگلیسی به انگلیسی یکی از بهترین گزینه ها به نظر من Lexisgoo است که علاوه بر بانک اطلاعاتی بسیار غنی امکان تلفظ و گرامر را نیز در اختیار شما قرار می دهد. اطلاعات بیشتر در مورد این دیکشنری در آدرس زیر:(بجای خط چین ها ir-tci نقطه org قرار دهید)کد:http://www.-----------/forum/forumdisplay.php?f=244
4- در مورد قاب نظری ندارم اما فکر نمی کنم این کار به راحتی صورت بگیرد و همینطور به نظر من این کار اصلا معقول نیست. در حال حاضر خود گوشی هم به زحمت گیر می آید چه برسد به قاب آن. اما اگر دوست دارید بدون آنکه گوشی خود را در کیف قرار دهید یک پوشش استثنائی برای آن تهیه کنید می توانید از سایت زیر یک پوشش فوق العاده با قیمتی معادل 30 هزار تومان (با هزینه پست و همه موارد) تهیه کنید:کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=39949
با تشکرکد:http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-omnia-lite-b7300-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
سلام بچه ها
میگم بحث دیکشنری شد، کسی دیکشنری babylon نسخه وینفون پیدا کرده؟
در مورد دیکشنری بیبیلون همین الان هم میتونید از سایتش برید و رایگان دانلود کنید اما دیکشنری دیتا بیس نداره و باید به صورت آنلاین باهاش کار بشه
سلامنقل قول:
اینجا رو ببین: (بجای خط چین ها ir-tci نقطه org قرار دهید)
کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=30552
2-کورپلیرنقل قول:
3-تو قسمت بک لایت اگه اشتباه نکنم
4-نه بابا نمیخواد
5-قسمت ادونسش خیلی ناقصه و تو ورژن های قبلی بهتر بود... فقط خوشگل شده .. در کل تجربه ی خوبیه
1. من یدونه نرم افزار پخش فایلهای تصویری بنام TCPMP نصب کردم تو گوشی ، که می تونه زیرنویس فارسی رو هم پخش کنه !
2 3 تا فایل کم کیفیت و کم حجم رو امتحان کردن دیدم خیلی خوب اجرا شد ولی وقتی یک فیلم بلند و با کیفیت رو با فرمت mkv باز کردم روان اجرا نشد !
cpu رو هم تو high گذاشتم و همه برنامه های دیگر رو هم بستم ولی فرقی نکرد !
مشکل از کجاست ؟
البته تو coreplayer خیلی روانتر اجرا می شود و خیلی خیلی کم گیر می کنه !
2. من می خوام یدونه مموری 8 گیگ بخرم ، اولا" قیمتهاش چنده حدودا؟ ثانیا" کلاس 4 و کلاس 6 خیلی با هم فرق دارند؟ یا تفت سرعتشون محسوسه ؟
خیلی ممنون/
سلام همین حالت رو هم من تجربه کردم البته تو امنیا هم همچین حالتی رو دیدم مشکل از گوشی نیست درواقع مثل کامپیوتر که ممکنه یه برنامه یه فیلم رو خوب نشون بده و دیگری خوب نشون نده هست که مثلا من با کور پلیر مشکلم رو حل کردمنقل قول:
من یه 8 گیگsilicon power micro sd HC class 4 گرفتم 27 تومن سرعت هم تو گوشی خیلی خوبه بدونه مشکل من که خیلی راضیم
یا رم گرون شده یا شما گرون خریدی.. از کجا خریدید؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
کلاس 4 و 6 توی گوشی خودشو نشون نمیده .. قیمت هم از 16 تومن تا حدود 32 تومن باید باشه بسته به مارکش و کلاسش... من که نظرم اینه توشیبا بگیر .. تجربه میگه کلاس 4 توشیبا بهتر از کلاس 6 ترنسد هست.. البته تجربه ی منه :46:نقل قول:
سلام رفقا. چند تا سوال داشتم:
1. آیا WM 6.5.3 یا 6.5.5 برای این گوشی اومده؟
2.این همه رام برای گوشیهای دیگه(امنیا و انواع و اقسام htc و اکسپریا و....) هست ولی فقط 1 رام کوک شده پیدا کردم.دلیلش چیه؟
3.دوربین جلویی این گوشی چطوری فعال میشه؟ یه key از تو رجیستری بود که رو امنیا 2 جواب میداد اما رو این جواب نداد.(منظورم همون supportfront camera =1 هست) اگر کسی راه حل دیگه ای داره لطف کنه بگه.
4. کسی تا حالا روی این گوشی Manila نصب کرده؟
با تشکر
كسي از دوستان تونست اطلاعات دقيقي مبني بر وجود يا عدم وجود امكان اتصال به TV رو به دست بياره در بسياري از سايت هاي خارجي جزو قابليت هاي اين گوشي ذكر شده حتي در ebay براي اين دستگاه كابل هم ميفروشند:
من فكر ميكنم اگر خروجي TV هم نداشته باشه عاقلانه نيست كه يك گوشي اين چنيني خريده بشه تنها به جهت داشتن ويندوز موبايلکد:
http://cgi.ebay.co.uk/h156-TV-Out-AV-Cable-For-SAMSUNG-B7300-OmniaLITE-NEW_W0QQitemZ400104001246QQcmdZViewItemQQimsxq20100219?IMSfp=TL1002191110002r5571
چون در مقايسه با 5800 فقط همين حسن رو داره در عوض فلاش نداره كه باعث افت شديد كيفيت دوربين ميشه (احتمالا خروجي TV نداره) كيفيت و رزلوشن صفحه نمايش پائين هست جك 3.5 ميليمتري نداره محل دائمي براي قلم وجود ندارد كارت حافظه در داخل جعبه نيست و حدود 30 هزار تومان هم گرونتره ....
البته اين نظر شخصي منه دوستان يه وقت ناراحت نشند فقط چون در يكي از پست ها يكي از دوستان با سابقه اين گوشي رو رقيبي براي 5800 مطرح كردنداين مطلب رو عرض ميكنم
سلامنقل قول:
من فقط به سوال 3 پاسخ میدم چون برای اونا پاسخ قاطعی ندارم
منم اون روش رو امتحان کردم کار نکرد ولی میتونی با این کد که برای تست سخت افزار گوشی هست دوربین جلویی رو فعال کنی ستاره مربع صفر ستاره مربع
با سلامنقل قول:
کابل h156 که در لینک شما بعنوان کابل TV برای این گوشی معرفی شده است یک ایراد عمده برای بکار گیری در B7300 دارد که باعث می شود این لینک و تبلیغ قرار گرفته در eBay را کار یک سودجو بنامیم مشکل اینجاست که این کابل دارای فیش 3.5 میلیمتری ست که در B7300 اصولا وجود خارجی ندارد و اگر عبارت h156 TV Out AV Cable را در گوگل جستجو کنیم تنها گوشی های به نمایش در می آیند که به خروجی 3.5 میلیمتری مجهزند (مثل سری N نوکیا، XPERIA X1، HD2 و ...) پس مطمئنا این کابل فارغ از وجود یا عدم وجود این قابلیت در این گوشی برای B7300 طراحی نشده است. در این مورد که فکر نمی کنم دیگر بحثی باقی مانده باشد.
در مورد مقایسه ای که بین این گوشی با 5800 کردید همانطور که قبلا هم بارها گفته ام این مقایسه اصولا از بن اشتباه است و تنها به این علت صورت گرفته است که کاربری که تا بحال از یک PPC استفاده نکرده است تنها به صرف اینکه این هر دو گوشی دارای صفحه نمایش لمسی هستند و یا اینکه هر دو دارای دوربین 3.15 مگاپیکسلی هستند پیش خود چنین محاسبه می کند که خب 5800 تا حدودی ارزان تر است، فیلمبرداری آن بهتر است، صفحه نمایش آن بزرگتر و با کیفیت تر است و مطمئنا از همه مهمتر اینکه 5800 یک نوکیاست پس به همین ترتیب پیش خود نتیجه می گیرد که بدون هیچ شک و شبهه ای 5800 از یک PDA آنهم از نوع سامسونگی بهتر است. در اینجاست که یک نکته مهم فراموش می شود و آنهم همانا سیستم عامل این گوشی ست که شما با گفتن یک جمله آن را به دست فراموشی سپرده اید. دوست عزیز قطعات سخت افزاری یک اسمارت فون مثل 5800 تا هر اندازه که بهتر باشند در دایره محدودیت های سیستم عامل گوشی (در اینجا Symbian سری 5) کاملا اسیرند به بیان دیگر یک اسمارت فون در لحظه خرید و دو سال بعد هیچ تغییری عمده ای را تجربه نمی کند در حالیکه یک PPC امکان آپدیت سیستم عامل (که البته با آپدیت های سیمبینی قابل مقایسه نیست و درست مثل نصب کردن یک ویندوز جدید است) و یا حتی نصب یک سیستم عامل دیگر (مثل آندروید یا حتی Mac آیفون) را در اختیار شما قرار می دهد که نگفته پیداست که چه برتری فوق العاده ای به حساب می آید. لطفا این سنخ مقایسه ها را بدلیل آماتوری بودن آن کنار بگذارید و یک PPC را تنها با یک PPC دیگر مقایسه کنید.
در ضمن چون دوربین در یک پاکت پی سی اهمیت آنچنانی ندارد ایراد نداشتن فلش چندان وارد نیست. با ایراد پورت 3.5 میلیمتری هدست موافقم و نبود محلی برای اتصال قلم را چندان نکته مهمی نمی دانم چون اصولا تا این لحظه که در خدمت شما هستم هیچ گاه به قلم احتیاج پبدا نکردم و نیازی به همراه داشتن این وسیله (که به راحتی امکان گم شدن آن و ناقص شدن ظاهر گوشی وجود دارد) نمی بینم. نبود کارت حافظه هم ایراد چندان بزرگی نیست جائیکه می شود یک نمونه 8 گیگ را زیر 30 هزار تومان و یک نمونه 4 گیگ را زیر 17 هزار تومان پیدا کرد.
موفق باشید:11:
در مورد سوالات دوستان:
در مورد نصب Manilla من نصب کردم کامل و جواب داد.باید مانیلا برای خود Omnia رو سرچ کنید. :5:
در مورد مقایسه ی با 5800 هم آقا آرش قشنگ توضیح دادن.نکنید این مقایسه رو. :20:
در مورد کمبود رام کوک شده به خاطر 2 مورد هست:1-جدید بودن گوشی و این که هنوز زیاد نشده تو دست حرفه ایها. 2-این گوشی خودش جدیدترین WM 6.5 رو داره.چی براش کوک کنن؟ (البته خودم چند تا مورد رو مد نظر دارم که میشه تو رام های کوک شده واسه این گوشی انجام داد) :13:
برای دوربین جلویی این گوشی تو این رامی که MODACO کوک کرده اون فعال شده.
در مورد کابل TV از آقا آرش سوال دلرم که الان که من تبدیل 3.5 دارم میتونم از این کابلی که گفتید استفاده کنم یا خیر؟(البته بازم میگم زمان خرید طرف اصرار داشت یه کابل TV بهم بفروشه من عجله داشتم سریع پیچیدم رفتم نگاه نکردم چیه کابله) :31:
در مورد لينك ebay و كابلي كه شما ميگيد اگر به توضيحات پائين صفحه دقت كرده باشيد ميگه عكس item با خود پكيج متفاوت هست علاوه بر اون اين يكي از بهترين فروشندگان ebay هست و تقريبا با 50 هزار فروش فيدبك نزديك به 100 داره و بعيد ميدونم به خاطر 4 پوند اعتبار بالاي خودش رو خراب كنه به هر حال من اميدوارم خروجي TV در اين گوشي وجود داشته باشهنقل قول:
در مورد بقيه توضيحات شما ضمن تشكر به خاطر وقتي كه گذاشتين ميخواستم عرض كنم كه در مورد تفاوت هاي اسمارت فون ها با پاكت پي سي ها جاي هيچ بحثي وجود نداره اما به هر حال قابليت هاي پاكت پي سي با داشتن اينترفيس هاي مناسب تكميل ميشه كه البته اين گوشي توي اين زمينه نسبتا ضعيفه ولي به هر حال هر كسي تعريف متفاوتي از نيازهاش داره
سلام دوستان.من میخوام رامم رو آپدیت کنم فقط یه مشکلی هست که میترسم دردسر ساز بشه.ویندوزم Seven هست و چند جا خوندم گفته شده بود بهتره از این ویندوز استفاده نشه.آیا این حرف صحت داره؟ به نظرتون دست نگه داره؟
سلام
بچه ها چند صفحه قبل فرزین یه مطلبی درمورد مشکل جی سنسور تو امنیا لایت و روش حل این مشکل نوشته بود می خواستم بدونم که شما ها امتحان کردین؟ مشکلی نداشته؟
اقا با 7 اپدیت نکن که اگه مثه من دل شیر نداشته باشی سکته رو شاخته.من اول با سون این کار رو کردم بوت لودرم به فنا رفت. یعنی به قول بچه های خفن گوشیم DEAD شد. :27:نقل قول:
بعد با اکس پی زندش کردم زبون بسته رو. :8:
روش کار همونی هست که قبلا گفته شده.
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
والا بیشتر بازیها که با جی سنسور کار میکنن بر اساس سنسورهای HTC نوشته میشن.نقل قول:
من به شخصه دو تا بازی SHOT ME و RESCO BUBBLES رو تست کردم و جواب داد.قبل نصب اون فایلها جی سنسور توشون کار نمی کرد.
مرسی راستی شما هم مشکل روتیت تو بازی رو دارین؟نقل قول: