بابا ارزش خرید رو داره به نظر من اگه دوست دارید که ببینید پس بخرید اگر که دوست ندارید کلا نخرید
Printable View
بابا ارزش خرید رو داره به نظر من اگه دوست دارید که ببینید پس بخرید اگر که دوست ندارید کلا نخرید
.com شاید -- شده باشه ولیمیتونید بریدکد:http://www.ghahvetalkh.net/
این آدرس هم می برتتون به سایت سریال :
کد:http://pakhshealvand.com/
:10:
اي بابا بسه ديگه اين ربكا بيچاره چندبار بگه درمورد سريال
حرف بزنين؟؟؟؟
داره با احترام ميگه به هممون خوبه پاك كنه پستهارو؟؟؟؟
دوست عزيز ... اينجا تاپيك در مورد اين سريال و حواشي اون هست .... دوستان نه بحث خارج از تاپيك كردن و نه دارن بانقل قول:
هم دعوا ميكنن ... لطفا بزاريد هر كسي در چهارچوب سريال قهوه ي تلخ صحبت خودشو ارايه بده ... حتي اگه بحث
بيروني سريال باشه .... چون بالاخره بحث بحث سريال هست و بس !
بله خیلی ارزونه . برای خریدن کل قسمتهاش صد هزار تومن باید پیاده بشی :10::11:نقل قول:
خوب من سریال رو گرفتم و قسمت اول رو هم دیدم
به نظر من با یک کار بسیار عالی از مهران مدیری طرف هستیم
خیلی توی پستهای گذشته نوشته بودند که قسمت اول خیلی بیمزه هست
ولی به نظرم حتی قسمت اول خیلی خوب کار شده بود و خود سیامک انصاری به تنهایی این قسمت رو خیلی خوب بازی کرد
توی این قسمت هم طنز خوبی بود و هم نکته های آموزشی زیادی
نمیدونم دوستان درکشون از طنز چیه که گفته بودند قسمت اول خوب نبود
طنز که همش نباید تو سر هم زدن و عربده کشیدن باشه با دیالوگ های جالب و تیکه های بسیار زیبایی که سیامک مینداخات به نظر من خیلی زیبا و Fun بود
من بعد از سریال Friends که بزرگترین سریال کمدی آمریکاست از هیچ سریال کمدی دیگه خوشم نیومد
ولی با این حال کردم
قسمت اول این سریال من رو بیشتر خندوند و باهاش بیشتر رابطه برقرار کردم تا سریال How I Met your Mother
امیدوارم این سریال همینطور پیشرفت کنه و جالبتر باشه
برم قسمت دوم رو ببینم
موفق باشید
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
دوست عزیز شما پول سیدی رو حساب کن نه کل سریال رونقل قول:
3 تا سیدی اورجینال 2500 تومان گرونه؟
پس شما نباید سریال ببینی فقط فیلم ببین تا 1500 پات در بیاد
شما همیشه باید خلاف جهت حرکت کنید ؟! از وقتی شما شروع کردید به پست دادن توی بخش تی وی معمولا نتیجه ایی به جز راه انداختن بحثهایی که در نهایت نه تنها باعث پاک شدن پستهای خودتون که پستهای بقیه کاربرها هم شد. بله بحث در مورد سریال و حواشی هست اما حاشیه ( که توی این تاپیک مربوط به بحث خرید و فروش هست ) حدی داره . من بیشتر پستهایی که پاک میکنم گزارش تخلف توسط سایر کاربرها هست . از نظر منطق هم حرف کسانی که اعتقاد دارند تاپیک باید در مورد داستان سریال باشه کاملاً درسته .نقل قول:
من یه سوال برام پیش اومده البته اینو بگم که من خودم همه ی محصولات فرهنگی رو به صورت اوریجینال گرفتم و میگیرم.
چرا اینقدر مردم علاقه به خرید اوریجینال این مجموعه کردن؟؟؟من خودم کسایی رو میشناسم که تابه حال یه سی دی آهنگ رو اریجینال نخریدن ولی میخوان کل این مجموعه رو بخرن...دلیل اصلی چیه؟؟
شاید چون مهران مدیری یه طرف قضیس و مردم مدیری رو بیشتر از بقیه طنزسازان قبول دارند و میخوان با خرید سیدی ارجینال سریال این مقبولیت مدیری رو ثابت کنند.البته این نظر منه.
علاقه مردم به مهران مدیرینقل قول:
مهران مدیری تنها کسی هست که 98% مردم از کاراش لذت میبرند و همیشه پیگیر کاراش بودند
و تنها کسی هست که مردم از ته دل کاراش رو دنبال میکنند
به همین خاطر مردم کمی معرفت دارند و میخواند با این کار از مهران حمایت کنند
من شاید یک سالی میشه که هیچ کار ایرانی رو نگاه نکردم ولی این سیدی رو به ذوق و شوق رفتم و اورجینالش رو تهیه کردم
خوب من اول دانلود کردم بعدشم رفتم خریدم
اما تا حالا زیاد راضی نبودم
---
تو این دو قسمتی که دیدم به نظرم بازی سیامک انصاری زیادی کلیشه ای شده
کاملا میشه حدس زد که عکس العمل بعدیش چیه
موسیقی هم تا حدودی نا هماهنگ بود
---
قسمت بعدی رو که ببینم شاید نظرم عوض شه
معمولا قسمت های اول سریال های طنز چنگی به دل نمیزنه ... مثلا همون شب های برره اولاش اصلا خوب نبود ولی بعدش خیلی قشنگ شدنقل قول:
سیامک انصاری چه بازی ای میکنه!
اینکه چه قدر مردم به تاریخ اهمیت میدن رو خیلی خوب نشون داد! : دی
و برنامه های تی وی رو که 1سال این ور اون ور فرقی نمیکنه براشون
یه همچین تیمی با این همه محدودیت های فرهنگی و ...توی این چند سال چنین طنز هایی ساختن ،به نظر من توی قهوه ی تلخ اگه این محدویت هارو نداشتن خیلی جای کار داشت چون اصولا وقایع تاریخی خیلی جالبه توی ایران
سوال پرسیدن داره:31:نقل قول:
حالا بحث علاقه به کنار
خیلی ها درست یا غلط یه فکرایی میکنند مثل اینکه چرا صدا و سیما پخش نمیکنه
چرا مدیری فلان جا نرفت نفس بکشه و از این حرف ها
گرچه به نظر خودم مردم اشتباه فکر کردند و مدیری اصلا تو فاز این کارها نیستش:5:
من خودم فقط به خاطر علاقه به کارهاش خریدم و اینکه بعد مدت ها یه طنز ایرانی ببینم که کارگردان و بازیگرانش شعور داشته باشند
الان تنها برنامه طنزی که میبینم پارازیت جمعه شب هاست :27:
خودمم که غروبی بالاخره خریدم دیدم ملت همین طوری دارند از اون کلوپه میخرند
دختره چشم ابی هم انچنان ذوق میکرد که نگو
تا حالا این قدر مشتری ندیده بود حالا نمیدونم چشماشم واس همون ابی شده بود یه دفعه یا نه:21:
منم خریدمو دیدم خیلی باحال بود قسمت 3 آخرش بود بعضی جاهاش.... عاشق لک پوریانم آخرش بوووووووووووووود چی میخووووند؟: دی
نه دوست عزیز ...نقل قول:
علاقه مردم به مهران مدیری
مهران مدیری تنها کسی هست که 98% مردم از کاراش لذت میبرند و همیشه پیگیر کاراش بودند
و تنها کسی هست که مردم از ته دل کاراش رو دنبال میکنند
به همین خاطر مردم کمی معرفت دارند و میخواند با این کار از مهران حمایت کنند
من شاید یک سالی میشه که هیچ کار ایرانی رو نگاه نکردم ولی این سیدی رو به ذوق و شوق رفتم و اورجینالش رو تهیه کردم
البته ممکنه این هم یک دلیل باشه ...
اما دلیل اصلی به نظر من ! همون نافرجامی مدنی و دهن کجی به ضرغامی و صدا و سیمای میلی هست ...
من که واسه همین میرم میخرم ...
چون گذشته از کارهای خوب مدیری اصلا از سریال های ایرانی لذت نمیبرم ...
یک روز خوب میاد ...
من تازه سـری اول رو گرفتـم حسش نیست ببینم :19:
پ.ن : دوستان در چارچوب سریال بحث کنیم ؛ هر کی هر کاری میخواد میکنـه میخواد دانلود میکنـه ، میخواد میخـره ! با حرف زدن با هم نظـر هیچکــی تغییر نمیکنـه
موفق باشید
آقا یه سوال قسمت های بعدی در چه تاریخی منتشر میشن!!!!!!!!!!!!!!
این ضعف یه سریال رو میرسونه:13:نقل قول:
از چه نظر اونوقت ؟!نقل قول:
شبهای برره بعد چندسال و چندبار دیدن هنوز مردم از دیدنش شاد میشن و به صدتا مثلا طنز که امسال جواد رضویان و این دلقک ها میسازن می ارزه...
کار خوب کاریه که ماندگار بمونه و اکثر کارهای مدیری اینطورین...
البته من فکر میکنم انقدر نباید شلوغش کرد درمورد این سریال چون باعث میشه انتظارات از حد عادی بالاتر بره و مردم نتونن ازش لذت ببرن
نقل قول:
به نظر من هم دلیل اصلی همین میتونه باشه..
معمولا طنز سریال های مهران به واسطه قوی شدن و البته جلو رفتن داستان قوی میشه...!نقل قول:
منم فکر نمی کنم این ضعف باشه...:20:
دوستان فقط هر کی میخواد ببینه سریالو خریداری کنه تا مهران مدیری که از طنازهای خوبه ما هستش روی این پروژش که نتونست ت. تلویزیون پخشش کنه ضرر نکنه و نتیجه زحمتشو ببینه .
بزارید یه بارم که شده کپی رایت به دست مردم ما انجام بگیره حق مالف پایمال نشه .
یک روز خوب میاد ...:31:
تایمر داره...نقل قول:
منم دیشب ساعت 1 به دستم رسید :دیکد:http://pakhshealvand.com
همون 10 دقیقه اولش که مدیری صحبت میکنه کلی خنده دار بود... :دی
لاست هم اولاش اصلا هیجان نداشت ... فرار از زندان هم همینطور. کم کم عالی شدن پس باید بگیم اینم ضعف لاست و فرار از زندانه ؟!نقل قول:
خوب یه سریال مقدمه چینی میخواد برای روایت داستان
من سریاله فرار از زندانو5 یا 6 قسمت اولشو که دیدم اصلا میلی به پیگیری سریال نداشتم ولی بعد از اون تازه قشنگ شد . یعنی سریال prison break ضعف داره!؟!!!!نقل قول:
چه حرفا میزنیدا.....!:41:
قسمتی که توی کافه فرانسوی بودن و سیامک داشت توضیح میداد 35 سالگی وقت ازدواج هست و اینا هم باحال بود!
+
اینجا الان باید با اسپویلر حرف زد یا نه؟
فکر نمیکنم چیزی داشته باشه که اصطلاحا بخواد لو برهنقل قول:
---
الان این تاریخی که اینا رفتن واقعا وجود داشته؟
همچین شاهی با این خصوصیات؟
اون سال قمری ای که گفت میشه چند سال پیش؟
متاسفانه كيفيت تصوير سريال نسبت به تلويزيون پايينتره و ابعاد تصوير هم كوچيكه ! اي كاش توي ضبط تصاوير خرج بيشتري ميكردن !
راستی کسی میدونه مهران مدیری نقشش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه DVD نداره ؟ خیلی بده فقط با کیفیت VCD تو بازار پیدا میشه .
DVD داره ، من خودم DVD ش رو خریدم ، دی وی دیش تو قاب عرضه می شه ولی هر جایی نداره ، خیلی کمه ... اینم عکس پک DVD مال خودم ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال به نظر من قسمت اولش جالب تر از قسمت های دوم و سومش بود قسمت سومش که به نظرم خیلی ضعیف بود ! و از اینکه آقای مدیری هم تو اول ، قسمت اول مردم رو احمق فرض کردن با وعده جوایز و هدیه خواستن ملت رو تشویق به خریدن نسخه اصل بکنن ناراحت شدم ، بشخصه می تونستم سریال رو دانلود کنم ولی با توجه به احترام و جایگاه آقای مدیری ترجیح دادم نسخه اصلی رو تهیه کنم ... این کار آقای مدیری بزرگترین توهین به مردم بود که با وعده دروغین هدیه خونه اونم شیش تا ! ملت رو تشویق به خرید نسخه اصل کردن ، البته شاید ایشونم بی تقصیر باشن و به خواست شرکت پخش کننده همچین دروغ هایی تحویل دادن ...
البته گناه کسی رو نمی شوریم شاید واقعا همچین هدیه ای بدن هر چند خیلی غیر منطقیه ! من فقط نظرم رو گفتم ...
دوست عزیز دی وی دی رو چند گرفتی؟
کجای تهران؟
ممنون
قیمت دی وی دی و وی سی دی یکی هست اونم 2500 بود ، از یکی از مغازه های خیابون ولیعصر تهیه کردم ... اونجا دو سه تا در میون مغازه ها دی وی دیش رو دارن ولی می گم تعداد کم دارن !نقل قول:
بعد Dvd کیفیتش بهتره؟ یا همون سه تا cd رو گذاشتن توی یه dvd ؟نقل قول:
اخه من که اصلا ندیدم ایران فیلم Dvd بزنه کاش یه روزی برسه ما فیلم هامون رو بتونیم با کیفیت HD ببینیم یعنی میشه؟
قیمت سریال ها باید کمتر باشه.نقل قول:
یعنی شما اینو نمیدونین؟
من نسخه وی سی دی رو ندیدم برا همین چند تا سمپل گذاشتم خودتون ببنید ، نظرتون رو بگید !نقل قول:
رزلوشن 720 در 576 و این عکسا هم رو حالت صد در صد مدیا پلیره ...
عکسا رو تو تگ عکس نذاشتم تا دوستانی که اینترنت سرعت پایین دارن با مشکل مواجه نشن ...
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/295cf4825e.jpg
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/ad50e309d4.jpg
البته دی وی دیش منو خیلی ضایعی داره یعنی منو نمی ذاشتن بهتر بود !کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/18ccf4dad2.jpg
دوست عزیز شما VCD داری میبینینقل قول:
چه ربطی داره به ضبط تصاویر
اینا اگه بخواند HD رو هم میتونند بدند بیرون شاید فول اچ دی نتونند ولی اچ دی رو میتونند
البته اگه اچ دی هم بخواند بدند باید به صورت دیتا بدند که فقط روی کامپیوتر میشه دید
بلو ری هم که توی ایران اصلا حرفش رو نزن
دی وی دیش رو هم کسی نیاورده چه برسه به بالاترش (به غیر از یه سری از جاهای تهران)
ولی چون توی ایران هنوز فرهنگ، فرهنگ VCD هست چاره چیست؟
كلا كيفيت تصوير برداري تو ايران پايينه ! ... ضبط تصاوير و فيلمبرداري با كمترين خرج ممكن انجام ميشه !نقل قول:
وقتي دوربين خوبي نداشته باشن ... رزولوشن بالايي هم نبايد انتظار داشته باشيم ! تازه مديري مياد ميگه اين بهترين كيفيته !
اين باعث ميشه زياد فرق خاصي توي اچ دي يا بلو ري و يا دي وي دي شاهد نباشيم ! براي من توي فيلمهاي ايراني اينطوريه !