سلام . لطفا شرایط و نحوه ی خرید و نوع گارانتی و تماس رو پخ کنین .نقل قول:
Printable View
سلام . لطفا شرایط و نحوه ی خرید و نوع گارانتی و تماس رو پخ کنین .نقل قول:
نقل قول:
MSI GX660
CORE I7 740
RAM 12GIG
HDD 1TB
ATI 5870
FULL HD 1920 1080
SOUND BY DYNAUDIO
BLUERAY
و....
قیمت 2975
برای مشاوره پ.خ. دهید.
اگر تهران هستی، پ.خ. بدی میتونم برای بازدید و تست از نزدیک راهنماییت کنم.نقل قول:
نقل قول:
جواب پ خ شد.
نقل قول:
عذر می خوام اشتباه تایپی کردم ، قیمتش 2.190.000 تومان هست.
مدل 3بعدی اسوس با 2تا هارد هیبریدی که 32 مگابایت کش داره و 2تا 4 گیگ اس اس دی و بلوری رایتر و مانیتور 120 هرتز و 3 بعدی و عینک 3 بعدی انویدیا و کارت گرافیک 460 با 1.5 گیگ رم و کیف و موس گیمینگ.
اینم موجوده. بالاترین کانفیگ گیمینگ بین اسوس و ام اس ای.
اینم مشخصاتش:
ASUS G73JW-3DE Intel Quad Core i7-740QM (1.73GHz) Processor, 17.3" Full HD (1920 x 1080) LED (3D 120Hz) Display, 8GB DDR3 1333MHz Memory
, 1TB
(500GB 7200RPM & 4GB SSD x 2) Hard Drive, Blu-Ray Burner, NVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit, USB 3.0 & Illuminated Keyboard included
3D Vision Glasses
Gaming Mouse
Gaming Backpack
2 - Standard 2 Year Global Warranty
0 - 30 days Zero Bright Dot Guaranty LCD replacement (ZBD)
2 - Free 2-way Overnight Shipping for warranty related services
24 - Technical Support: 24/7 (except holidays)
One Year Accidental Damage Warranty (ADW):
آقاامروز رفتم یه جا طرف میگفت z115رو 1.8میده؟!اونم با گارانتی رهجو! ولی ext.dvdوکیف نداره.
قیمتش مشکوک نیست؟
سلام به دوستان عزیز من g73jh با کانفیگه b1 رو دارم cpu:cor i7 740 که از مدله a1 بالاتره
ram:8GB 1333 * vga:1GB ati 5870 GDDR5
Display:17.3 * HDD:1TB
+پک حرفه ایش شامله(موس+هدفون و کوله ی نازش)و مهمتر از همه که کارته گارانتی داره که 2 سال خوده لپ تاپه و 1سال شارژرو باتریشه و برا دبی که ایران داده روش(الماس دبی)18 روز کارکرد پول لازم فوری پول لازم پول لازم اینم Email:xboy_majid@yahoo.com
خواهشا قیمت پرت ندید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از یکماه پیش کل بازار ایران رو جستجو کردمو پدرم درومد ت G73JW رو پیدا کردم، تک و توک که میگفتن میتونیم جور کنیم قیمت میدادن 2170 و 2200 و 2100 و این قیمت ها اما وقتی پای معامله میرسید میگفتن 2500 و 2700 و ازین چرت و پرتا....
خلاصه هفته پیش خریدمش ;-)
2,410,000 تومان
فوق العادس این لپ تاپ
وحشتناکه
جدا از تمام مشخصاتی که همه میدونید سیستم صوتی ای که داره رو هیچ جا ندیدم. مستند حیات وحش planet earth بی بی سی رو گذاشتم دیدم داشتم بال درمیاوردم از کیفیت صدا. صداهایی میشنیدم که حتی روی sony f11 و msi 790 و ... نمیشنیدم...
بخرید حتما اگر مشکل مالی ندارید
عزیز مبارکت باشه اگه ممکنه بگو از کجا گرفتی من دنبال G73 asus ویا envy 17 hp هستم
تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل پایه asus g73jw رو با گارانتی الماس داره به قیمت 2500000 تومان.نقل قول:
طبقه همکف سمت چپ که وارد میشید فروشگاه پیشرو لپ تاپ مدل asus g73jw-3de ورژن امریکا و فول کانفیگ رو داره با عینک 3 بعدی انویدیا اما قیمتش رو نمیدونم.
سلام دوستان من ميخوام يك لپ تاب تو رنج 2500000 بگيرم شما چي پيشنهاد ميديد
مورد استفادشم عمومي براي همه كار ميخوام
خواهش ميكنم به همون اندازه حساسيت خرج بديد مثل اينكه براي خودتون ميخوايد بخريد
با نهايت تشكر
دوستان عزيز چي شد راهنمائي نكرديد؟نقل قول:
سلام دوستان سلامی 2 باره
امروز رفتم که S136 را از ایران رهجو بگیرم که z133 رو تو امرتات دیدم خوشم اومد . نظرتون راجع به این مدل چیه ?
لطفا راهنمایی کنید ؟
کلا دوستان Z زیر 2.5 ملیون با گارانتی امرتات یا رهجو چی پیشنهاد میکنید ؟
دوستان عزیز سوالی دیگر .
چه سایتی هست که مشخصات لپ تاپ هایی که گارانتی هایی به غیر ایران رهجو داره رو میگذاره ؟
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپ هایی رو داره که ایران رهجو داره ولی سایتی که لپ تاپ های امرتات رو داشته باشه پیدا نکردم.
Z133 از همه بهتر هست... ایران رهجو Z115 رو داره که متاسفانه SSD نیستنقل قول:
می تونی روی مک بوک پرو های 15 اینچی هم حساب کنی !
ممنون biostar جاننقل قول:
هنوز روشون تحقیقی نکردم میگن بر نامه هاش با ویندوز هم خونی نداره و این حرفا ؟
این Z133 هم فروشنده گفت 2.260 میده تازه تخفیف هم میده واس همین راغب شدم کلی افت قیمت داشته.
منم راستش بیشتر از این دیگه نمیدم . حالا شما نگفتید این مدل ها رو سایتی مقایسه کرده ؟ مثل SONY-ASIA میخواستم مقایسه ای داشته باشم .
ولی همیشه پیشنهادهای شما کار سازه اگر پیشنهادی هم دارین لطف کنین بگین ؟
دوستان فرق بین Z122 , Z133 فقط در CPU هست ؟
کدام بهتره ؟
نقل قول:
همین مدلی که انتخاب کردی عالی هست....
کد:http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioportable/?navId=4294963400+4294963180&refine=4294967294
کلا سری Z حرف نداره :46:
نقل قول:
مشخصات کامل Z122 از سوی سونی
کد:http://www.docs.sony.com/release/specs/VPCZ122GXB_mksp.pdf
مقیسه ی بین سی پی یو ها :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
biostar ممنون از لینک مقایسه CPU ولی من که نتونستم سر در بیارم فرق CPU 520 M با 460M چیه ؟نقل قول:
ولی شما میگین 460M بهتره هتمن بهتره :)
سلام biostarنقل قول:
امروز پایتخت بودم بازم نگرفتم همه z133 داشتند به جز یکی که z124 داشت که همانطور که میدونید این 2 در cpu و هارد با یکدیگر تفاوت دارند اولی (cpu 460m و ssd128 ) دومی (cpu 520m , ssd 256) اولی با حداقل قیمت 2.260, دومی با حداقل قیمت 2.450 .
هم اکنون 128 برام کافیه ولی با توجه به این که روز به روز حجم برنامه ها زیاد میشه نگران چند وقت بعد هستم ...
حالا به نظر شما 128 تا ssd ارزش این تفاوت رو داره ؟ ایا این هارد در بازار هست که بعدا در صورت نیاز ارتقاعش بدم و اگر هست چنده ؟راستش الان 200 تومن برام سخته :D
بعدش یک چیز دیگه هم برام جالب بود امرتات چه طور گارانتی ! چون من همه نمایندگی های پایتختشو رفتم همه فقط z133 داشتند به جز فروشگاه صبا که z124 داشت !
سلام تا 2200 بهترین لپ تاپ برای گیم چیه؟از g73jw بهتر تو این رینج چی ?
نقل قول:
امرتات گارانتی خوبی هست ، حداقلش این هست که خوب تعمیر میکنه!!!
SSD ها خیلی گرون هستند و تفاوت 128 و 256 خیلی هست ، و چون نوع 256 RAID هم هست دیگه خیلی فجیع تر میشه!
هارد های SSD در بازار هست ولی فکر ارتا رو از سرت بیرون کن چون بیش از 200 تومان باید هزینه کنی..........
فیلم ها و موسیقی ها و... رو بر روی هارد اکسترنال میریزند و برنامه ها و سیستم عامل و بازی ها هم روی SSD...
تفاوتی بین 520 , 460 نیست اما 460 به روز تر هست ! به همین دلیل میگم بهتره(البته در نتایج تست هم این رو نشون میده)
نقل قول:
نیست ، هم از نظر زیبایی و هم از نظر کیفیت این مدل در این محدوده بی رقیب هست
میشه آخرین قیمت و مشخصات کامل z133 و z124 و z122رو به من بدید لطفا
قیمت این g73jw-a1 , g73jw-3d , g73jw-rog هر کدوم چنده تقریبا؟پس یعنی تو این رنج قیمت بهترینند؟کدوم می ارزه؟
جز اینکه تصویر 3d بهتر باشه چیزی تا الان ندیدم تو یوتیو*ب .کسی چیز دیگه ای می دونه؟
بچه ها من یه لپ تاپه asus g73jh-b1 دارم با گارانتی 2 میدم عازم مسافرته خارجه هستم کسی خواست پیغام شخصی بده
سلام biostarنقل قول:
امروز بالاخره خریدم.
راستش ترسیدم این زلزله ژاپن با سونامی روی قیمت سونی تاثیر بگذاره چون نیروگاه اتمی شون مرخصه ... و شرکت سونی اونجا تعطیل شده ... به دوستانی هم که می خواهند سونی بگیرند توصیه میکنم زود تر بگیرند .
درضمن خودم اخر z127 گرفتم. به قیمت 2.470.000 با کلی تخفیف :20:
راستش نتونستم خودمو با هارد 128 ... z133 راضی کنم
در ضمن z127 هارد 384ssd داره با cpu520m و رم 6 گیگ
و در انتها ممنون از شما و دیگر راهنمایی کنندگان اینجا.
سوال آخر:
انتی ویروس خوب چیه ؟ node , kaspersky , eset
سلامنقل قول:
z133
cpu : corei5 460M ( 2.5 up to 2.8
ram : 4 gig
hard : 128 ssd
graphic : gforce (1gig didicate)
price : 2.200.000
z 125
cpu : core i5 520M ( 2.4 up to 2.93
ram: 4 gig
hard : 256 ssd
price : 2.370.000
z127
cpu : core i5 520M ( 2.4 up to 2.93)
ram : 6 gig
hard : 384 ssd
price : 2.470.000
z137
cpu : corei5 460M ( 2.5 up to 2.8
ram : 4 gig
hard : 256ssd
price : 2.520.000
z12 که مشخصاتشو دقیق نمیدونم 2.090.000
تمامی لپ تاپ های فوق با گارانتی امرتات بوده
و قیمت ها مربوط به امروز 25.12.89 هست.
تمامی لپ تاپ های فوق فاقد usb3 و bluray هستند اگر این 2 برات مهمه باید بدونی.
تمامی لپ تاپ های فوق made in japan هستند
تمامی لپ تاپ های فوق 2 کرت گرافیک دارند که دیگری از نوع intel میباشد و لپ تاپ حا لتی دارد که خود به صورت هوشمند حالت بهینه را انتخاب میکند ( البته کلید دستی هم دارد) که این باعث میشود که شارژ را تا 8 ساعت نگه دارد.
وزن تمامی لپ تاپ های فوق فقط 1.5 کیلوگرم میباشد.
سلام دوستان
بنده قصد خرید لپتاپی با گرافیک بالا و کیفیت تصویر عالی جهت انجام بازی و تماشای فیلم دارم
ممنون میشم پیشنهاد بدین
هیجکدوم از دوستان از سریهای g73 ایسوز استفاده کرده؟
کدومو پیشنهاد میدین؟
و یه سوال دیگه اینکه خرید از کشوری مثل آلمان چقدر می تونه کم هزینه تر از اینجا باشه؟
با تشکر
میشه منم راهنمایی کنید تا سقف 2500
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
همه به من اپل رو پیشنهاد کردن اگه میشه دوستان اینجا کمی راهنمایی کنن
سلام.مدل ها و قيمتها:نقل قول:
mc724=2250000
mc721=2560000
mc723=2950000
البته اينا قيمتهاي نقش هستند.خيلي خيلي گرونه.با سه سال گارانتبي هم هست.كه روم به ديوار گارانتيشون...
خلاصه اگه بتوني از دبي بگيري كه عاليه.البته هنوز سنتر دبي افتتاح نشده.ولي يكم صبر كن فكر كنم قيمتا بياد پايين.
سلام.شما اول بگيد كه چه انتظاراتي از لپ تاپ داريد تا كمكتون كنم.نقل قول:
چون لپ تاپاي اپل به خاطر سيستم عاملشون هست كه خيليا دوستش دارن.اگه كار نرم افزاري خاصي ندارين و جهت استفاده اجمالي ميخواين لپ تاپ بگيرين يا نظرتون استفاده زياد از اينترنت و تماشاي فيلم و (كمي هم با كلاس بودن:31:)هست بگيد تا چند مدل اپل رو بهتون پيشنهاد كنم.البته روي اپل ميشه ويندوز نصب كرد ولي اپل صفاش به همون مكينتاش هست.لايد عاشق اپل باشيد تا در ايران بتونيد ازش استفاده كنيد چون يكم دردسر داره.ولي به نظر شخصيه خودم مي ارزه
ممنون از راهنماییت دوست عزیز من تصمیم گرفتم مک بوک پرو mc723 بخرم لطفا راهنماییم کنید که باید به چه مواردی در موقع خرید و بعد از خرید توجه کنم که سرم کلاه نره. با تشکرنقل قول:
انتخاب بسيار عالي هست(پولداريا:31:).قيمت اين محصول در شركت نقش با گارانتي سه ساله 2950000تومنه.البته هر چي كانفيگ بالاتري بگيريد سودش هم براي فروشنده بيشتره پس توصيه ميشه كه حتما يكم صبر كنيد تاسنتر دبي راه بيوفته.اونوقت قيمتاي ايران هم مياد پايين(نظر شخصي منه.در كل هيچي معلوم نيست.)به نظر من اگه از ايران بگيريد خيلي بهتره چون يكي طرف حسابتون هست.اما اگه از خارج بياريد و خداي نكرده طي چند روز اول استفادتون يه مشكلي پيداكنه(البته اين لپ تاپ ها خيلي باكيفيت هستند و كم پيش مياد كه خرابي داشته باشن ولي به هر حال كار آدمي زاده و اگه خراب ازآب در بياد اين شماييد گه ضرر كرديد اونم بالاي دو ميليون و نيم.)ديگه نميشه كاريش كرد يا اگرم بشه خيلي سخته.ولي با خودتون يه حساب كتاب كنيد اگر اينجا از سنتر دبي خيلي گرونتر بود خوب ميتونيد از اونجا بگيريد.نقل قول:
مورد ديگه اينه كه هنگام خريد توصيه ميشه كه خودتون بالاي سر دستگاه باشيد تا پلمپ دستگاه رو جلوي خودتون باز كنن.اين جوري خيلي مطمئن تره.من توصيه ميكنم كه اگه بهتون گفتن كه ميتونن رم دستگاه رو همونجا براتون عوض كنن و بالاتر بزارن قبول نكنين.چون قطعات اپل با هم همخواني دارن و اين دليل بالا بودن سرعتشون هست و اينكه فقط نمايندگي هاي اپل هستن كه ميتونن يه قطعه بزارن كه با ساير قطعات دستگاه همخواني داشته باشه.توصيه ميكنم كه به قطعاتش دست نزنيد.
سلام دوست عزیز پشنهاد می کنم g73 jh رو بگیری به خاطر گرافیکش من دارم می خوام یفروشمش sager بگیرم اگه کسی خواست من 2 می دم با گارانتی مدل b1 یعنی best ,بهترینشنقل قول:
:20:
سلام
من میخوام یه لپتاپ بخرم با cpu 2720 یا 2820
چی پیشنهاد میکنید؟
بیشتر همین cpu برام مهمه
فقط تو بازار باشه
مرسی
سلام.مك بوك ها داراي سي پي يو سندي بريدج هستن.ميتوني راجع بهش تو فروم اپل صحبت كني
یک لپ تاپ برای گیم تا 2.5
چندتا مدل معرفی کنید