از بچه ها که کسی به دو تا پست اخر ما اصلا نگاهم نکرد چه برسه به نظر دادن لا اقل یه نظری راجب به این مدل بدید به نظرتون خوبه
dell vostro a840
کلا محصولات دل خوب هستن؟ارزش خرید دارن مخصوصا این مدل؟
Printable View
از بچه ها که کسی به دو تا پست اخر ما اصلا نگاهم نکرد چه برسه به نظر دادن لا اقل یه نظری راجب به این مدل بدید به نظرتون خوبه
dell vostro a840
کلا محصولات دل خوب هستن؟ارزش خرید دارن مخصوصا این مدل؟
نقل قول:
مدل بدی نیست اما مدل هایی مثل vostro 1015 جایگکزین شده که به مراتب بهتر هستند.
Dell Vostro 1015
2.2 1MB 800
1GB
160GB
Intel 4500MHD
15.4
DVD-RW
2.6kg
China
550Toman
Webcam
ممنون دوست عزیز اما این مدل رو الان میشه 450000 گیر اورد من با توجه به این موضوع گفتم و اینکه کلا محصولات دل میگن بهتره چون قصد داشتم eeepc 1005 بخرم دیدم این 30 تومن اختلاف داره گفتم زور بزنم اگه خوب بود این رو بگیرم که به نظم شما هم تایید میکنید!؟
نقل قول:
eeepc 1005 که نت بوک هست و کاربردش بسیار با سری وسترو فرق میکنه.
مسلما اگر می خواهید از لپتاپ به مانند یک سیستم دسکتاپ کار بکشید ، مدل وسترو را خریداری کنید.
من فكر كنم الان بهترين مدل زير 600 هزار همين باشه دوستان نظر ندارن؟كسي نگرفتهنقل قول:
این لیست قطعات دسته دو چنده؟
میشه یه لپ تاپ بین 400 تا 500 معرفی کنین. اینا برام مهمن:
dvd پخش کنه.
ظاهرش خوب باشه.(ظریف باشه و بادوام!)
lcdش بزرگ وبا کیفیت باشه
ظرفیت هاردش خوب باشه.
کلا برای موسیقی و فیلم نگاه کردن باشه!
سلام
من دنبال یک لپ تاپ برای برنامه نویسی هستم و میخوام سرعت پردازش داده هاش بالا باشه. قیمتش هم زیر 600 تومن باشه. قیافه قشنگ هم مهمه.
ممنون میشم جواب منو سریع بدید.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ارسال لینک فروشنده در این انجمن کلا ممنوع است ، لطفا رعایت فرمایید .
درود بر همگی
آخرش ما نفهمیدیم توی لپتاپ های چینی کدومشون بهترن از لحاظ کیفیت قطعات؟
اگر کسی از دوستان زیاد با لپتاپ ها کار کرده و تست زده ، به ما هم یه آمار بده !
IBM
TOSHIBA
DELL
SONY
APPLE
HP
اینا رو میخوام بر اساس کیفیت مرتب بشن !
راستی Latitude E6500 چینی ، جنس بدنه ش از چیه؟ کلا کارش چطوره؟
خودم ساخت لهستان رو دوس دارم ولی خیلی گرونه !
قیمت دانشجویی میخوام :20:
سلام
لپتاب برای استفاده بیرون و بیشتر خونه که قیمتش حدود 500 الی 600 باشه
1-برای کدنویسی پی اچ پی و صفحات html
2- خوندن ایبوک و اینکه که زیاد داغ نکنه و عمر باتری به نسبت قیمت مناسب باشه
و وبگردی
چی پیشنهاد میکنید؟
متشکر
ایسر 5738 زد با 550 تومننقل قول:
یا ایسر 4736 با 570 تومنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322488
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335520
سلام دوستان
ميشه بگيد نظرتون درباره کامپک مدل 610 با مشخصات پايين چی هست؟
برای کار با office xp و ديدن فيلم و گشتن توی اينترنت اين مدل رو انتخاب کردم.
البته نميدونم قيمتش چنده.
Compaq 610
CPU : Intel core 2 due : T5870 , 2.0 GHZ 2 Mb Cach
RAM :1 Gig up to 4 Gig
HARD : 160 Gig 7200 Rpm
Graphic : Intel Accelerator X3100
ODD : Dvd Rw
Display : 15.6
راستی اگه ميشه گارانتی معتبر هم معرفی کنيد واسه اين مدل
شاد باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدل 1520دل هس که گرافیکش اینتل4500هس و بدرد گیم نمیخوره در ضمن وبکم بلوتوث و مودمو ...نداره ولی بقیه مشخصاتش خوبه و کیفیت خوبی هم داره.یه جورایی میشه فت حمال و محکمه
cpu:2.2core 2 duo
ram2
hard250
قیمت خریدش تو بازار الان شیراز حدود 620هسن
البته من از جای خوبی قیمت گرفتم
سلام
آخرش لپتاب لنوو یا اسپایر( از نظر دوام و کیفیت و چیزهای دیگه) کدومشون بهتره ؟ اونایی که استفاده کردن نظرشون چیه ؟
بچه ها درباره سؤال قبليم که جواب ندادين،لااقل اين يه کيو جواب بديد
نظرتون درباره Dell Inspiron 1564-b چيه؟
مشخصاتش اينه:
CPU : 2.13 Core i3 ----- 3 Mb cache ----- Bus 1066
Ram : 2 gig DDR3
hard : 250 gig 7200 Rpm
graphic : 4500 MHD 128 Mb Dedicated
Optical Drive : Dvd Rw
قيمتشم 680.000 تو يکی از سايت های فروش online
تو بازار نمیدونم چنده
لطفا جواب اینو بدین . سوال منم هست.نقل قول:
کلا یه لپ تاپ خوب تا 600 تومن چی بخریم بهتره ؟ ترجیحا مارک DELL
این مدل چطوریه؟؟
dell computer corp.:Inspiron 1545 ( Cpu : Cel.Core 2.2 GHz / Cash Size : 1 MB / Ram : 3 GB / H.D.D : 160 GB / Geraphics : Intel X4500 - 1024 MB / Display Size : 15.6" LED )
مودم داره؟؟ قیمتش تا چه حدیه؟
دوستان خواهشا زودتر پاسخ بدید چون می خوام خیل یزود برم بخرم...
نقل قول:
سلام دوست عزیز
در محدوده قیمت نوت بوک های زیر 600 تومان
دل ، compaq , acer نوت بوک های خوبی رو عرضه میکنند.
acer 5738z
در کل انتخاب های خوبی پیش رو شماست.
معمولا این نوت بوک ها از لحاظ مشخصات سخت افزاری در یک سطح هستند.
به نظرم مدل compaq بالا ترین مشخصات رو داره.
ممنون. این مدل دوربین یا همون وب کم نداره؟نقل قول:
مدل هایی از دل و کامپک لطف میکنین معرفی کنین؟
ایسر:نقل قول:
AcerAspire5732 2.2-1MB-FSB8002GB 250 DVD RW 15.6 WXGA 4500 Intel 7-H2.8CHINA\WebCam\Almas 6300000
دل :
DellVostro1520 2.2-2MB3GB 250 DVD RW 15.4 WXGA4500 IntelVISTA-H2.8CHINA\ 6500000
HP :
HP CompaqCOMPAQ510 2.0-2MB 2GB 250DVD RW 14.1 WXGAX3100 Intel DOS 2.4CHINABT\WebCam\6600000
همونطور که میبینی همشون وبکم دارن!!
اگه اینطور باشه 1520 رو بیخیال شو. ( هرگز نمیتونی قیافه رو تحمل کنی)
میمونه بین HP و ایسر که همونطور میبینی تقریبا مشابها...
فک کنم به انتخابت رسیدی.!! ( HP) البته مدل 610 HP هم خوبه.
ولی 100 تومن بیشتر داشتی ایسر خیلی بهتر میشد ( زیر و رو میشد)
ممنون hp فکر کنم بهتر باشه . اما 14.1" هست. دلم میخواد 15 به بالا باشه...نقل قول:
یه لطفی کنین معایب هرکدوم رو هم بگین ممنون میشم
در ضمن مودم هم داشته باشن
من یه لپ تاپ مبخوام تو ابن رنج برای کارهای معمولی فقط طرحش یکم دختروته باشه (زیاد مهم نیست) ولی به چیز مهم روش یشه براحتی بدون نرم افزارهای جانبی xp نصب کرد حلا قیمتش از 600 یکم بیشتر شد مهم نیست حدود50 تومن ضمنا از مدل باشه که بشه تو بازار پبداش کرد مثل دل ایسر لنوو
نقل قول:
IBMLenovo G-550
2.0 1MB 800 4GB DDR3 320GB Intel 4500MHD 15.6 DVD-RW VHP 2.4 China Sazgar 650T
Acer Aspire 5738Z
2.0 1MB 800 2GB 250GB Intel4500MHD 15.6 DVD-RW Linux 2.8 China Sazgar 595T
Asus X5 DIJ
2.1 1MB 800 3GB 320GB Intel4500MHD 15.6 DVD-RW Dos 2.6 Ch/Taiwan Sazgar 645T
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
نقل قول:
نه این که برند بدی باشه ، اما به هر حال در رنج قیمت خودش ، از لنوو و دل و ایسر ، نوت بوک های به مراتب بهتری پیدا میشه.
سلام
توی اینجانقل قول:
IBMLenovo G-550
زده رمش 2 هست ...نقل قول:
کد:http://www.locopoc.com/IBM-Laptop-Price/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%84%D9%BE%20%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%86%D9%88%D8%AA%20%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D8%A2%DB%8C%20%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%D9%85-IBM.loco
من خودم یک لپ تاپ تا 600 می خوام و بسیار علاقه به IBM دارم. و از Dell متنفر هستم.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید. آیا با این مبلغ می شه Core2 خرید ؟
با تشکر
با تشکر از شما دوست عزیز
فقط توابن دوتا مدل IBMLenovo G-550
Acer Aspire 5738Z
کدومش بهتره از نظر مالتی مدیا چون برا یه نفر میخوام که تازه میخواد بره کلاس کامپیوتر
و بیشتر کارش گوش دادن به آهنگ دیدن فیلم و رفتن به اینترنت و کار با نرم افزارهی آفیس
فقط چون میخوام بصورت وایرلس بهش اینترنت بدم داریو تو XP بازی درنیاره و دوخترونه تر باشه. کلا با ایکس پی مچ باشه شاید بعدا به ویندوز 7 هم روش نصب بشه فقط لطفا دراین مورد منو کمک کنین تا فردا بلایجان من نشه چون برای بکی از نزدیکان میخوام بخرمش اگه فردا ایرادی داد دیگه من بیچاره میشم از نظر قیافه لپ تاپ کدوم خوش قیافه تر تا پیش دوستاش کم نیاره
فقط عجله دارم تا یکی را بگیرم لطفا منو کمک کنید تا آخر عمر دعاتون میکنم
شما یه لطفی کن یه دور خواسته هاتو خوبه خوب بگو تا به نزدیکترین انتخاب برسی.!:10:نقل قول:
فوجیتسو لپ تاپ های خوبی می سازه اما بین عامه به دلیل عدم تبلیغ زیاد معروف نیست برای اطلاعات بیشتر راجع به فوجیتسو آلمان (فوجیتسو زیمنس سابق) یه سری به وبلاگ amircomputer2009.blogfa.com بزننقل قول:
باشه.نقل قول:
LCD بالای "15 باشه.
RAM فرقی نمیکنه 1 به بالا
CPU هم Core duo باشه ... کش هم فرقی نمیکنه .
هاردش هم 160 به بالا
VGA هم در حد معمولی باشه نه خیلی ضعیف نه خیلی پیشرفته
مودم برام مهمه که داشته باشه
وب کم
وایرلس
بلوتوث
و ...
با تشکر از شما دوست عزیز
فقط توابن دوتا مدل IBMLenovo G-550
Acer Aspire 5738Z
کدومش بهتره از نظر مالتی مدیا چون برا یه نفر میخوام که تازه میخواد بره کلاس کامپیوتر
و بیشتر کارش گوش دادن به آهنگ دیدن فیلم و رفتن به اینترنت و کار با نرم افزارهی آفیس
فقط چون میخوام بصورت وایرلس بهش اینترنت بدم داریو تو XP بازی درنیاره و دوخترونه تر باشه. کلا با ایکس پی مچ باشه شاید بعدا به ویندوز 7 هم روش نصب بشه فقط لطفا دراین مورد منو کمک کنین تا فردا بلایجان من نشه چون برای بکی از نزدیکان میخوام بخرمش اگه فردا ایرادی داد دیگه من بیچاره میشم از نظر قیافه لپ تاپ کدوم خوش قیافه تر تا پیش دوستاش کم نیاره
م
خوب خواسته های شما خیلی پایین و در حد مینی لپتاپ هاست.نقل قول:
با این وجود چون شما خواهان مودم داخلی هستین من Acer 5738zg رو به شما پیشنهاد میکنم که از مهمترین مشخصه هاش رم 3 و DDR3 هستش و مودم داخلی داره قیمتشم حدود 620000.
بقیه چیزاشم از خواسته هاتون یه نمه بالاتره!! در ضمن 15.6 هم هست ( CrystalCine HD )
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،
ببینید ، من به شما IBM رو پیشنهاد میدم!
کانفیگ این دو مدل ، تقریبا مشابه ست ، پس لنوا برند معتبر تری ست! :11:
و از طرفی دیزاین IBM Lenovo G550 خیلی بهتر از Acer Aspire 5738Z ه!
البته این نظر من ه!!!
با توجه به این 2تا ویژگی خرید فوجیتسو را برای استفاده طولانی مدت(منظورم چند سال)پیشنهاد میکنین؟
البته قیافه کاملا سلیقه ای از اونجایی که من 5738z رو ترجیح میدم ( البته دیزاین جدید)
( چپ و راستش هم قشنگتره)
ممنونم. من حداقل خواسته ها رو گفتم.نقل قول:
به نظر منم Acer 5738z خوبه. ممنون از راهنماییتون
ببین دوست عزیز شما به انتخابت تقریبا نزدیک شدی ولی هرچی به روز خرید نزدیک بشی تعداد علامات سوال بیشتر میشه واست.نقل قول:
ممنونم. من حداقل خواسته ها رو گفتم.
به نظر منم Acer 5738z خوبه. ممنون از راهنماییتون
من پیشنهاد میکنم بری اینجور مدلهایی که از لحاظ کانفیگ تقریبا مشابهن رو از نزدیک ببینی تا سلیقه خودت حاکم بر خرید باشه..
کیفیت فوجیتسو در مقابل دل و سونی چینی بهتره ، توصیه من همون فوجیتسو هست . از نظر قیمت هم اگر زیر 800 هزار بخواهید فقط سری esprimo از فوجیتسو رو می تونید بخرید . سری های بهتر فوجیتسو amilo si و LifeBook هستند که کیفیتی بسیار عالی دارند اما گرون هستند . در کل سری های lifeBook و amilo si برای استفاده چندین سال هیچ مشکلی ندارند و سری esprimo هم تو استفاده طولانی هیچ مشکلی نداره فقط ممکنه که رنگ حروف صفحه کلیدش بعد 2 سال کمی عوض بشه (فقط تو esprimo اینجوریه ). نکته مهم درباره فوجیتسو ها اینه که تمام سری هاش از cpu های Socket استفاده می کنه (حتی سری های ارزان قیمت esprimo) و این به کاربر اجازه می ده که مثلا بعد از 2 سال cpu دستگاه رو با مدل قوی تری عوض کنه (حداکثر cpu قابل پشتیبانی برای هر مدل در datasheet مربوطه گفته می شه) در صورتی که سایر برند ها معمولا این امکان رو ندارن.نقل قول:
سلام!
1- به نظر شما اگه بخوام تا 600 تومن هزینه کنم، و کاربری در حد بازیهای فلش و اینترنت و فتوشاپ و ورد داشته باشم، و اولویتم سایز کوچک باشه (12 اینچ به پایین) چی بخرم؟
2- زیر 12 اینچی ها درایو نوری ندارند؟
3- بعضی لپ تاپها توی مشخصاتشون نوشته مودم ندارند. یعنی نمیشه باهاشون اینترنت بریم؟
4- اگه گزینه خیلی خوبی بالای 12 اینچ در نظر دارید هم بگید لطفا.
پیشاپیش ممنون!
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مدل های مختلفی می توان پیشنهاد داد.
البته باید بیان کنید که نوت بوک می خواهید یا نت بوک؟زیر 12 اینچ می شود نت بوک و کاربرد خاص خودش رو دارد.
compaq 610
INTEL CORE 2 DUO T5870
2.1 GHz, Level 2 cache 2MB CACHE 800
1024 MB DDR2
160 GB
INTEL X3100
15.6"WXBRIGHT
2.8
590000
dell vostro 1015
2.2 1 M
1GB
160+
15.6 WXGA
224 Intel GM45
Dos TL / Web Cam / 6Cell Battery /
555.000
با تشکر از biostar عزیز برای راهنمایی خوبش.
البته من با مطالعه تاپیک متوجه شدم که نوت بوکها نسبت به قیمتشون توانایی خیلی پائینی دارند.
به همین الان دلیل نظرم روی خرید لپ تاپ هست.
این قضیه ی مودم رو هنوز متوجه نشدم. یعنی با مدلهایی که مودم ندارند نمیشه به اینترنت وصل بشیم؟
این دو مدلی که پیشنهاد شده از لحاظ مشخصالت خیلی به هم شبیه هستند. با در نظر گرفتن کیفیت مونتاژ و نحوه ی سرویس خدمات پس از فروش، کدام را انتخاب کنم؟ (از این دو مدل عکس یا لینک به سایت مادر دارید؟)
خرید لپتاب زیر 530000 تومان کاربرد هم کارهای معمولی و باز کردن صفحات وب