نقل قول:
به هیچ وجه دانلودش نکن. پست 211 را هم بخون بیشتر توضیح دادم.
تیکش را بردار. روش کلیک راست کن و گزینه ی Hide Update را بزن.
Printable View
نقل قول:
به هیچ وجه دانلودش نکن. پست 211 را هم بخون بیشتر توضیح دادم.
تیکش را بردار. روش کلیک راست کن و گزینه ی Hide Update را بزن.
اگر ویندوز کرک شده استفاده نکردی و ویندوزی که نصب کردی فقط یک نسخه خام ازش بوده در اون صورت پست 211 را بخون و کرک رو دانلود کن و اجراش کن و اون 2 آپدیتی رو که در پست اشاره کردم به هیچ وجه دانلود نکن. یا اگر کلا نمیخوای ویندوزت رو آپدیت کنی میتونی اتوماتیک آپدیت رو کلا غیر فعال کنی.نقل قول:
نقل قول:
من کرک wat 2.2.5 دارم. می خوام خط شکنی کنم :21:
یکم دیگه نصب میکنم می گم چی شد :8:
والا مرسی فعلا که نصب کردیم اون پیغام بده رفته...حالا دیکه بی ترس بریم جلو؟نقل قول:
اپدیت هم کنیم دیگه؟
دوست عزیز تست کردن بیفایده است چونکه...نقل قول:
Microsoft Malicious Software Removal Tool هر ماه دارای یک دیتابیس است. این دیتابیس هم میتونه بعضی از آلودگی های مانند ویروسها و تروجانهایی که زیاد خطرناک هستد رو پاک بکنه و هم دیتابیس کرک های ویندوز 7 رو داره.
پس زمانی که کرک جدیدی ساخته میشه و در دیتابیس MRT وجود نداره حتی با آپدیت کردن Microsoft Malicious Software Removal Tool هم اتفاقی نخواهد افتاد. دقیقا مانند دیتابیس یک آنتی ویروس, یک آنتی ویروس ممکنه ویروس جدید رو در دیتابیسش داشته باشه و به راحتی اون رو پاک کنه اما بعضی وقتها حتی با آپدیت دیتابیسش هم قادر به شناسایی ویروس و یا آلودگی های جدید نیست.
به همین دلیل آپدیت نکردن Microsoft Malicious Software Removal Tool بهترین راه حل چه برای کرک های لو رفته و چه برای کرک های لو نرفته است.
راستش من از اصلا تخصصی ندارم از win :20:
همینطوری هم گفتیم اپدیت کنیم ببینیم چی میشه :20: بیل گیت برامون چی فرستاده :8:
من تا الان هرچی اپدیت بوده important رو اینستال کردم ;)
اینم برا امروز :46:
فعلا که چیزی نشده ویندوز روپاست هنوز :27: موردی پیش اومد بازم میام میگم ;)
همگی موفق باشید :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو توی کنترل پنل و روی System کلیک کن تا باز بشه. صفحه رو تا آخر بکش پایین ببین پیغام اکتیو شدن ویندوز رو با یک سریال با مشخصات OEM میبینی یا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این پیغام مانند عکسی که گذاشتم وجود داشت ویندوز شما کاملا اکتیو شده و میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید. اما حتما به اون 2 آپدیتی که در پست 211 در همین تاپیک اشاره کردم دقت کنید تا این 2 آپدیت به هیچ عنوان قاطی آپدیت هاتون نشند. اگر این 2 آپدیت را بگیرید ویندوز شما از حالت اکتیو در میاد و برای دوباره اکتیو کردنش راهی بجز نصب دوباره ی ویندوز براتون باقی نمیمونه.
بقیه آپدیت ها فعلا تا این لحظه مشکلی ندارند و اگر دلتون خواست میتونید آپدیت ها را بگیرید. اگر در آینده مایکروسافت شیوه غیر فعال کردن کرک های ویندوز رو در یک آپدیت ناشناخته دیگه قاطی کرد خبرش رو در همین تاپیک میدم. شاید هم دوستان زودتر از من با خبر شدند و خبرش رو دادند.
نقل قول:
والا اون موقع کع این پیغام بده میومد این قسمتی که نشون دادی میومد ولی از وفتی این کرک رو اجرا کردم اصلا این قسمت پاک شده و هیجی نیست :27:
بله حق با شماست. یادم نبود شما کرک wat رو اجرا کردی. :43:نقل قول:
دوستان منم آپدیت کردم مشکلی پیش نیومدینقل قول:
کرک منwat قدیمی هستش نمیدونم چه ورژنی
فکر کنم ورژن قبلی ۲.۲.۵
nسلام
دوست عزیز آخرین ورژن همین 2.2.5 هست. بعد از اون هنوز ورژنی نیومده
اونائی که این پچ جدید رو آپدیت کردند حتما تاحالا چپه شدند :31:نقل قول:
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
منتظر باشید تا ورژن جدید RemoveWat بیاد !
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
منتظر باشید تا ورژن جدید RemoveWat بیاد !
wat 2.2.6[PHP]
http://www.mediafire.com/?4zth2rm3zwu
[/PHP]
دوستان من بالاخره ویندوز سایت --------- را موفق شدم دانلود کنم. یکی از خوبیهای این ویندوز این هست که دیگه نیازی به کرک نداره یعنی وقتی نصب میکنید خودش به صورت OEM فعال هست. فقط باید آپدیتهایی که فبلا راجب بهشون بحث شد نگیرید و ریست نمیشه!
موفق باشید
قبلا هم مشکلی به شکلی که شما فکر میکنید با کرک کردن ویندوز وجود نداشتنقل قول:
یعنی کسی که ویندوزش رو کرک کرده اگه بعضی از پچ های آپدیت رو نصب نمی کرد ویندوزش همچنان کرک شده باقی می موند
نه دوست عزیز شما اشتباه می کنید اولا همین الآن هم کسایی ورژنهای قبل از build 7600 رو داشتندن بیشترشون دچار مشکل ریست شدند. و همچنین کسایی که ورژن 7600 هم داشتند به جز چند تا از کرکهای موجود که به سرعت در هفته اخیر داره به تعدادشون اضافه میشه بقیه کرکها همه به مشکل ریست بر خورد می کردند. ! مخصوصا کرکهایی که OEM نبودند!
التبه حرف شما درست هست که تعدادی هم این مشکل رو نداشتند اما به هر حال تو این چند روز که اینجا بحث می کردیم متوجه چنین مشکلی برای خیلیها شدیم.
من خودم از آن دست کسایی هستم که هیچ موقع ویندوزم رو آپدیت نمی کنم و بدون آپدیت کردن به اون مشکل دچار شدم
موفق باشید
اول تشکرنقل قول:
دوم اینکه تو مشخصاتش نوشته که ورژن 2.2.5 است اما حجمش از 2.2.5 قبلی بیشتره پس احتمالا اون نیست
تا اونجائی که من از نوشته های خود Hazar خوندم دوتا نسخه جدید هست یه 2.2.5.0 و یه 2.2.5.2 ،شاید این دومی باشه
سوم هم اینکه متاسفانه برای کسانی که ویندوزشون رو آپدیت کردند کار نمی کنه
قضیه حجم نمی دونم چیه اما یکی هم من چند صفحه قبل گذاشتم که حجمش 6 مگابایت هست و از همه اینها حجمش بیشتر. ولی دلیلش رو نمی دونم. از سایت معتبری هم گرفتم!
نقل قول:
راستش الان که شما گفتی تستسش کردم
اره
حق باشماست
ولی من که همه اپدیتهامو کردم با همون 2.2.5 مشکلی هم ندارم
فکر نکنم نیاز ی به این باشه
نقل قول:
نه دوست عزیز وین من کاملا رو پاست خودتو نراحت نکن ;)
عکس هم گذاشتم. ویندوز ما شاید اصل نباشه ولی کرک ها اورجیناله :27:
من هم چند ماه پیش cd رو از بیرون تهیه کردم همین حالت بود. خودش oem بود و همون کرکی که خیلی وقت پیش اومده بود و موقعه نصب خودش کرک میکرد هست و اپدیت هم تا یکی دو هفته پیش میشد :20:نقل قول:
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نقل قول:
این کرک هم کل سیستم جینیون نابود میکنه یا نه ؟
ممنون :8:
بله کلا همه کرک ها WAT قسمت genuine رو نابود می کنند
پس خیلی عجیبه چون من که دیدم شما خط شکنی کردی جوگیر شدم و این پچ آخری رو آپدیت کردمنقل قول:
اما از همون روز به مشکل برخوردم :41:
شما یه بار NotePad رو اجرا کن ببین اون پیغام مخصوص Genuine داده نمیشه ؟
دوست عزیز الآن چند مدل از هکها جواب مبدند ولی همشون راهش اینه که آپدیت نکنی و همچنین قبل از اونها کرک دیگری نصب نکرده باشی. بعضی کرکها روی بعضی سیستمها جواب نمیده. من دلیلش رو نمیدونم اما تنها کرکی که روی همه سیتمها جواب میده wat هست. کرکی که مهران هم تو چند تا پست قبل گذاشته روی بیشتر سیستمها جواب میده. چندتای دیگرم هست.
شما خودت رو به خاطر اون پیام genuine ناراحت نکن برات مشکلی به وجود نمیاره!
لیست کرکهایی که همه تست شدند و مشکلی ندارند:
RemoveWAT 2.2.5
Windows 7 Loader v1.7.7 by Daz
7Loader 1.6.1d by Hazar
Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.118
این آخری رو تست کردم باز نمیشد اصلاً
ورژن قبلی رو گرفتم
خوب بود
کارمو راه انداخت
سلام...
من ازکرک Wat 2.2 استفاده کردم و اون قسمت مربوط به اکتیو کردن کاملا حذف شد...اما حالا که با برنامه everest نگاه میکنم اون تایمر هنوز فعاله و روزانه بطور پنهانی داره کم میشه ...پس من فکر میکنم بهتره که از یه کرک دیگه استفاده کنید...
دوست عزیز اگر قبل از اینکه از هر کرکی استفاده کنی ازwat استفاده کنی وآپدیت هم خاموش کنی مطمئن باش ویندوزت از کار نمی افته. همینطور چند کرک دیگری هم که چند پست قبل نام بردم. اینها تست شده هستند....
دوست عزیز اگر قبل از اینکه از هر کرکی استفاده کنی ازwat استفاده کنی وآپدیت هم خاموش کنی مطمئن باش ویندوزت از کار نمی افته. همینطور چند کرک دیگری هم که چند پست قبل نام بردم. اینها تست شده هستند....
توی سرچ استارت بزن winver و اینتر بزن ببین اونجام تایم میندازه ؟نقل قول:
ما حالا که با برنامه everest نگاه میکنم اون تایمر هنوز فعاله و روزانه بطور پنهانی داره کم میشه ...پس من فکر میکنم بهتره که از یه کرک دیگه استفاده کنید...
این 3 تا آخری از همون نوع کرکهائی هستند که در قسمت بوت یه گزینه جدید می سازند و باید از اونجا وارد ویندوز شد؟؟نقل قول:
این رو به این دلیل می پرسم چون من به دلایلی نمی خوام از این نوع کرکها استفاده کنم....
دوستان میتونند از این کرک جدید هم استفاده کنند.
خیلی کارش درسته.
این آخرین نسخه هستش.
99.9 % تضمینی.
Windows 7 Loader eXtreme Edition v3.119 MultiLang (SAFE) [x86 & x64] l 10.4 MB
کد:http://hotfile.com/dl/32370163/60b7e36/Win7_Load_eXtr_Edit_v3.119__Acti_x86__x64.rar.html
OR
http://uploading.com/files/a44373m1/Win7_Load_eXtr_Edit_v3.119__Acti_%255Bx86_%2526_x64%255D.rar/
OR
http://freakshare.net/files/ann4iijl/Win7_Load_eXtr_Edit_v3.119__Acti_-x86_-_x64-.rar.html
OR
http://www.megaupload.com/?d=H42YL4L6
OR
http://rapidshare.com/files/362662994/Win7_Load_eXtr_Edit_v3.119__Acti_-x86_-_x64-.rar.html
OR
http://depositfiles.com/files/1zpqppwyz
OR
http://www.megaupload.com/?d=H42YL4L6
نه دوست عزیز اینها هیچکدوم منوی بوت نمی سازند. مخصوصا دومی رو من به شما توصیه می کنم هم genuine رو از بین نمیبره و هم ریست نمیشه. فقط نباید آپدیت کنید. و 100 درصد تست شده...نقل قول:
این 3 تا آخری از همون نوع کرکهائی هستند که در قسمت بوت یه گزینه جدید می سازند و باید از اونجا وارد ویندوز شد؟؟
این رو به این دلیل می پرسم چون من به دلایلی نمی خوام از این نوع کرکها استفاده کنم....
نقل قول:
خیر سالمه سالمه خدارو شکر
این کرک من بود که خیلی وقت پیش اجرا کردم
تا حالا هم هیچ اپدیتی از زیر دستم در نرفته :20:کد:http://www.mediafire.com/?njokmwmmmjy
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
نقل قول:
اگه قرار باشه اپدیت نکنیم که کرک گذشته های دور دست هم که جواب میده ;)
کرک خوبش همینه که بشه فول اپدیت بود :8:
سلام دوستان
امروز ساعت8.30 صبح بدون اینکه به چیزی دست بزنم سیستم مشغول دانلود بود که یهو دیدم صفحه ابی یا همون صفحه مرگ اومد وری استارت شد
دوباره بالا اومد بعد 5 ثانیه دوباره ریاستارت ، اصلا مهلت نمیداد به چیزی دست بزنم :41:
خلاصه منم تسلیم به عوض کردن ویندوز نشدم که بعد از یکی دو ساعت ور رفتم مشکل حل شد
در حالت سیف مود و به قسمت سیستم ریاستور رفتم دیدم هیچ پوینتی وجود نداره به جز الان
روی همون ریاستور کردم گوش شیطون کر تاحالاکه مشکلی نیست ، تا من باشم که هر اپیدتی رو نزنم بره :31:
نمیدونم مربوط به اپیدیت اخر ویندوز هست یانه Update for Windows 7 (KB976264
Installation date: 3/12/2010 5:36 PM
دوستان اگه مشکل منو کسی داشته بگه تا ببینم فقط من بودم یا ؟
بله این آپدیت مال مخصوص تشخیص دادن ویندوز های اورجینال از کرک شده از طرف مایکروسافت ارائه شده و هر کسی این آپدیت رو بگیره احتمال از کار افتادن کرک و در نتیجه ویندوز را خواهد داشت.نقل قول:
Microsoft Genuine validation اسم اصلی آپدیتی هست که شما گرفتید.
ممنون از همه دوستان این تایپیک من همهی صفحات گشتم ولی مطلب تکراری زیاد داشت موندم این همه پست الکی میدن......:41:نقل قول:
بگزریم...........
دوستان تمام این کراکاتونو امتحان کردم ولی همشون گیر دادن باورتون میشه ویندوزم معمولیه از این شرکتیاس ولی سریال نامبر نداره گیر سه پیچ داده که باید الا باید که سریالشو وارد کنید کسی نداره باورتون میشه من تو خونه adsl دارم الان تو کافی نت دارم این چیزارو مینوسم خواهش میکنم عاجزانه کمکم کنید:41::11:
نقل قول:
دوست عزیز من منظور شما رو از اینکه میگید ویندوزتون از این شرکتیاست رو متوجه نشدم. یعنی چی؟ بیشتر توضیح بدید.
اگر ویندوز شما یک ویندوز خام و دستکاری نشده باشه با کرک ها نباید مشکلی داشته باشه. اما اگر ویندوز شما کرک شده باشه و الان کرکش به دلایلی مثل آپدیت کردن ویندوز پریده و دیگه کار نمیکنه اون یک بحث دیگه است و در این صورت امکان دوباره فعال کردنش از طریق یک کرک دیگه شاید 1 درصد باشه. بهترین کاری که شما میتونید انجام بدید گیر آوردن یک نسخه اورجینال و دستکاری نشده است.
در هنگام نصب ویندوز را بدون سریال نصب کنید و بعد یکی از کرک ها رو اجرا کنید.
نوچ بابا ویندوزم از این معمولی هاس که شرکت نیو تچ زده بیرون ولی لامصب خوب کار میکردا سی روز گزشته گیر میده که آکتیویتش کن فقطم سریال نلمبر میخواد چیکار کنم؟نقل قول:
شما اصلا فکر کن من 20000000بارویندوز نصب کردمو یکی یکی کراکارو توش امتحان کردم ولی نشد گیر میده چیکار کنم باید با ویندوزای مسخره سرکنم:13:
يك فكر جالب براي شما علي جان...
برو به اون قسمتي DELETEرو ميزني بعد تاريخ كامپيوتر رو 30 روز بيار عقب اونوقت دوباره ريبوت كن بيا احتمالاً درست شده اين كارو بكن تا برات يك كرك مطمئن پيدا كنم!
ویندوزت رو چه سیستمی نصب کردی. پی سی یا لپ تاپ؟نقل قول:
اگر سیستمت رو خودت کاستومایز کردی و کانفیگش رو درست کردی که هیچی اما اگر مال یک شرکت مانند HP, Sony یا برند های دیگه است این سریال ها رو امتحان کن ببین کارت راه میوفته یا نه. سریال ها رو فرستادم توی پیغام خصوصی. برای اینکه همه جا کپی پیست نشه. :31:
سریال ها رو بر حسب ویندوزی که داری و برندی که ازش استفاده میکنی انتخاب کن. مثلا اگر از لپ تاپ سونی استفاده میکنی و ویندوز Ultimate نصب کردی, سریال مروبط به برند سونی و ویندوز ultimate را باید انتخاب کنی.
اگر سریال ها کار نکردند. هر چند که بعدید میدونم کار کنند چون ویندوز شما به احتمال زیاد آپدیت شده راهتون اینه که یک نسخه ویندوز دستکاری نشده گیر بیارید. یعنی نه کرک شده باشه و نه دستکاری شده باشه. یک نسخه کامل از نسخه اورجینال.
بعد توسط کرک پست 211 میتونید ویندوز را اکتیو کنید و بعد از 30 روز هم اتفاقی براتون نخواهد افتاد.
در ضمن میتونی کرک wat رو روی همین ویندوزت امتحان کنی شاید جواب داد. امتحانش کردی.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4748375&postcount=253