سلام
آقا این فیلمه بیشتر از 200 مگابایته.
هیچ جا نمیتونم آپلود کنم چون باید حد اکثر 200 مگابایت باشه
چه کنم؟
Printable View
سلام
آقا این فیلمه بیشتر از 200 مگابایته.
هیچ جا نمیتونم آپلود کنم چون باید حد اکثر 200 مگابایت باشه
چه کنم؟
آموزش کامل روش فردریک با عکس و توضیحات فارسی
لینک ها اصلاح شد
92/03/07
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
بهتره با استفاده از نرم افزار های Convertor، به MKV تبدیلش کنی که هم حجم کم و هم کیفیت بالایی داره.نقل قول:
بعدش هم با استفاده از WinRAR می تونی به هر تعداد فایل خواستی تقسیمش کنی که هم آپلودش و هم دانلودش راحت باشه.
IceLord فشردن یک دکمه تشکر برای تشکر از شما کافی نبود تصمیم گرفتم تو این متن دوباره ازت صمیمانه تشکر کنم. چون هم اموزش روون و خوبی در مورد روش جسیکا بود هم روش F2L که من مدتها دنبالش بودم رو داشت.
فقط من یه مشکل دارم چطوری باید سریع الگوریتم ها رو تشخیص داد . (تو این کلیپ هایی که با روش جسیکا حل می کنن طرف با یه نگاه به مکعب شروع می کنه به زدن الگوریتم ولی من با چند دقیقه وقت هم از روی این اشکال به سختی می تونم الگوریتم رو پیدا کنم. خصوصاً 14 الگوریتم اخر . می شه بگین شما چطور سریع متوجه حالت می شین و الگوریتمشو می زنین .
:31: :31: :31:
منظورت رو واضح تر بگو یعنی چی که رنگ دوتاش درست نیست .نقل قول:
این که اصلاً مهم نیست وقتی لایه اول و دوم رو درست کردی برو سراغ لایه اخر . بعد با اون الگوریتم ها تو لایه اخر یه صلیب ایجاد کن(FRURiUiFi) . حالا شاید شانسکی کل سطح بالا سفید شه شاید همه سفید شه الا یکی اصلا به این چیزا فکر نکن . تو صلیبتو درست کن . مرحله بعد ایجاد صلیب اینه که کل سطح بالا سفید شه که چند حالت داره:
بعد از ایجاد صلیب یکی از این هفت حالت پیش می اد (نترس فقط یه الگوریتمه):
تو عکس واست گذاشتم. حالت مورد نظر رو پیدا کن و جهت روبیک رو مثل اون بگیر بعد این الگوریتم رو بزن :[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/manager/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/manager/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
RURiURUURiکد:http://rapidshare.com/files/373455025/1.jpg.html
حالا باید به یکی از سه حالت زیر رسیده باشی .جهت روبیک رو درست مثل عکسا بگیر بعد همون الگوریت رو بزن:
تا این جارو بزن اگه تونستی، مرحله بعد رو هم واسط توضیح میدم اگه باز مشکل داشتی بپرس راهنماییت کنمکد:http://rapidshare.com/files/373455688/2.jpg.html
ِ
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
چاره این مشکل شما فقط تمرینه.نقل قول:
باید انقدر بزنی تا همه الگوریتم ها رو حفظ شی و بعد بتونی راحت بزنی .
ICELORD جان زحمت کشیدی.ممنون از آموزشت .نقل قول:
اما ای کاش تو قسمت F2L رنگ سفید یعنی همونی که باهاش صلیب تشکلی دادی رو زیر نگه می داشتی .
شما زیر رو رنگ زرد در نظر گرفتی .
اینجوری یه کم سخت تره.
ولی بازم مرسی
میگم این روش جسیکا چه حالی میده هافکر کنم اگه همه شو حفظ یشم راحت زیر 25 میشه زد الان دارم f2l رو یاد میگیرم :دی
سلام.
گفتم یه آموزشی برای روغن کاری روبیک بزارم.البته یکی از دوستان زحمت کشیدن یه آموزش مختصری گذاشتن ولی من گفتم با آوردن عکس کاملش کنم.
برای روغن کاری روبیکتون شما باید از یه چیز به عنوان روون کننده استفاده کنید.من خودم از وازلین استفاده می کردم ولی با همین وبگردی های که میکردم خیلی پیشنهاد می کردن که از اسپری سیلیکون استفاده کنیم.قیمت اسپری سیلیکون هم بیشتر از 2000 تومن نیس و میگن تا نزدیک یه ماه روبیک رو روون نگه میداره.
ولی به هر حال من خودم تستش نکردم.
1- برای روغن کاری اول روبیک خودتون رو حل کنین تا قاتی نکنین.
2- بعد شما باید زیر 6 وجه روبیکتون ماده روون کنندتون رو بزنین و بعد بچرخونین تا ماده به همه جای اون وجه پخش شه.
3- برای این کار شما یه وجه در نظر بگیرین و به اندازه 45 درجه بچرخونین و یه لبه رو در بیارین مثل عکس زیر :
4- وقتی که لبه رو در آوردین تو قسمت سیاه ماده روون کننده رو بزنین و برای احتیاط میتونین دو تا گوشه هم در بیارین.حالا که زدین دوباره دو گوشه با یه لبه رو بزارین سر جاش .
5 - این کار رو برای 5 رنگ مونده هم بکنین . و بعد یه دور مکعب رو تو همه جهت بچرخونین.
امیدوارم که براتون مفید باشه.
در ضمن دوستان من هیچ تعهدی رو در قبال شکست روبیکتون به عهده نمیگیرماااا :31:(کاره دیگه)
من یه بار از روغن موتور استفاده کردم مثل هلو رون بود ولی مثکه زیاد زده بودم و کل روبیک چرب شد!!
آقا مجیدنقل قول:
کدوم فیلم منظورته ؟
همون که توی اون سایت چینی آنلاین پخش میشد ؟
اون 200 مگابایته !!! ؟
:20:
ئه من یکی دو هفته پیش یه سلیکن خردیم 3500 :18:نقل قول:
نکنه کلاه سرم گذاشت :19::19::19:
:31:
1 بار بیشتر ازش استفاده نکردم
اونم برای 4در4
خیلی عالی بود
هنوز که اون مشکل سفت شدن رو پیدا نکرده
اخه اونائی که روغن می زنن
روبیکشون بعد چند روز سفت تر میشه
:20:نقل قول:
منم این مشکل و همش داشتم
من خودم اینجا سفید و می برم پائین و اون جوری عادت کردم
ولی بدشانسی فیلم های آموزشی که توی این مدت توی اینترنت دیدم
اکثرا روبیک و بر نمی گردونن
اون جوری مد شده :31::31::31:
آی زده حاله !!!
آدم قاط می زنه
خواهش می کنم دوست عزیز. قابل شما رو نداره.:11:نقل قول:
من خودم این روش رو بلد نیستم. بعنی هنوز الگوریتم هاش رو حفظ نکردم. تنها راهش هم فقط و فقط تمرین هست.
توی سایت خود فردریک هم به همین صورت نشون داده. یعنی سطح زرد و سبز و قرمز رو نشون داده. به همین خاطر منم همین جوری گذاشتم.نقل قول:
دوستان اگه جایی مشکلی چیزی پیدا کردن بگن تا درستش کنم.
اگه منظور دوستان همون فیلم توی سایت چینیه هست که از این آدرس میشه مستقیم و با رزیوم و سرعت بالا دانلود کرد:
البته موقع دانلود با فرمت JPG دانلود میشه که بعد از دانلود با Reanme کردن دستی مشکلش حل میشه.کد:http://www.yongjuntoys.com/cn/flv/video.flv
میگن خارجی و ایرانی داره . شما حتما خارجی گرفتی . یکی بم گفته بود که ایرانی 1500 هم هست.نقل قول:
ئه من یکی دو هفته پیش یه سلیکن خردیم 3500 :18:
نکنه کلاه سرم گذاشت :19::19::19:
تو یه سایت rubiker یه جا توقسمت سیدی اموزشی حل روبیک می گه تو این سیدی سی یه قسمت سی و دو تا الگوریتم هست واسه سریع حل کردن روبیک کسی می دونه این سی و دو الگوریتم چیه .
آرهنقل قول:
آقا مجید
کدوم فیلم منظورته ؟
همون که توی اون سایت چینی آنلاین پخش میشد ؟
اون 200 مگابایته !!! ؟
آخه آموزش 2*2 و 3*3 و 4*4 رو یه جا جمع کرده همراه با تبلیغات...
من اخر این روش لارس پتروس رو کامل یاد نگرفتم .لطفاً یه نفر راهنمایی کنه. می تونم یه 2*2 بسازم بعد توسعه اش بدم به 2*2*3 بعدشم لبه های بد و تبدیل به خوب کنم. بعد این مرحله نوبت جاگذاری گوشه های سطح پاینه یعنی تبدیل 2*2*3 به 3*3*2 . اینارو میدونم ولی شرایطی پیش میاد که نمیتونم حل کنم. مثلاً تو عکس اموزش گفتی باید سبز با سبز همرنگ بشه (هر دو رو با علامت Aنشون دادی) ولی مال من سبز سرش رو به بالاست و نارنجی میاد کنار مرکز سبز . چطوری میتونم این گوشرو بچرخونم و درستش کنم . چون اگه بهش دست بزنم شاید همه ی لبه های خوب تبدیل به بد بشه .(اینم عکس این حالت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/373938621/1.jpg.html
مشکل دوم اینه که ما قراره دوتاگوشه رو درست کنیم و تو عکس اول از سبز نارنجی زرد شروع می کنه . برای من گاهی شرایطی پیش می اد که گوشه زرد سبز قرمز رو میشه دقیقا اورد جایی که تو شکل نشون داده شده (همون جایه سبزر نارنجی زرد) حالا اگه بخوام اول این گوشرو درست کنم بعدش زرد نارنجی سبز باید چی کار کنم . عکس این حالت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/373938621/1.jpg.html
من گفتم بايد بتونين در هر دو صفحه سبز و سفيد صليب بسازين, ولي نيازي نيست كه اين صليب رو حفظ كنيد. شما مي تونين با چرخوندن دو لايه سبز و سفيد محل اون گوشه رو درست كنين.نقل قول:
شما در مرحله بعدي (تا زماني كه دو لايه اول رو تموم نكردين) فقط مي تونين صفحه سبز و سفيد رو بچرخونين و نبايد مكعب3*2*2 رو بشكنيد. وقتي هم كه فقط دو صفحه رو مي چرخونين لبه ها تغيير جهت نميدن. مثلا لبه "سبز-نارنجي" كه ميبينيد سرجاشه ولي جهتش درست نيست با هيچ نوع چرخشي از دوصفحه به جهت صحيح نمي چرخه
سلام دوستان من تازه با تایپیک شما اشنا شدم و بسیار مشتاقم که با چندتا از رفقا که حرفه ای هستن مفصل صحبت کنم و از راهنمایی عزیزان استفاده کنم لطفا کمکم کنید من هم میخوام حرفه ای بشم واقعا دم همتون گرم
cancan عزیز تونستم دو لایه اول رو با این روش کامل کنم . حالا باید گوشه ها رو سر جاشون بذارم . ولی باز چند تا مشکل دارم. منظورت از درست کردن گوشه ها بدون در نظر گرفتن جهت گیری چیه یعنی مثلاً گوشه ی سبز سفید نارنجی فقط سر جاش باشه یعنی مهم نیست که نارنجی کنار لبه سبز و سبز کنار لبه نارنجی باشه یعنی طبق گفته های تو این گوشه الان جاش درسته در صورتی که جهتش درست نیست ؟)منظورم این عکسه :
کد:http://rapidshare.com/files/374185116/1.jpg.html
بعد گفتی اگه دوتا جاشون درست بود می زاریمشون سمت چپ بعد الگوریتم رو میزنیم . نگفتی تو حالتی که ضربدری درست باشن یا اگه هر چارتا جاشون اشتباه باشه جهت مکعب رو چطوری بگیریم و الگوریتم رو بزنیم .
نقل قول:
عزیز من اگه با فونت مشکی و کوچیکتر می نوشتی ما میدیدیم ! :31::5:
هر مشکلی داری یا سوالی یا هرچی میتونی رو ما حساب کنی .اصلا ما برا همین اینجاییم.
شما روبیک رو تا حالا حل کردی ؟ اگه آرهاز آموزش من یا کس دیگه ؟
شما يه مرحله رو رد كردي. تو اين عكس هر 4تا گوشه سرجاشه (بگذريم كه عملا اين حالت توي عكس غير ممكنه). منظورم از درست نبودن جهت گيري بالا بودن سفيده در حالي كه موقعيت گوشه درسته
نقل قول:
در حالت سوم و چهارم الگوريتم را دوبار متوالي ميزنيم (دقت كنيد كه بين دو الگوريتم نبايد مكعب را چرخاند) LUiRiULiUiRLUiRiULiUiR
باز هم سلام ببخشید که با فونت بزرگ و قرمز نوشتم mr6768 از پاسختون ممنون من روبیک را بلدم حل کنم ولی 3تا مشکل دارو اول اینکه مکعبم اصلا استاندارد و حرفه ای نیست دوم اینکه روشی که بلدم خیلی طول میکشه و رکوردمو حدود 2 تا 3 دقیقه میکنه سوم اینکه توی مرحله اخر خیلی گیر میکنم در ضمن میخواستم بدونم که مکعب با برند rubiks گیرم میاد بخرم باز هم ممنون
حالا نوبت جهت گیریه . تو اموزش نوشته در حالت سوم ( یعنی حالتی که دوتا گوشه جهت گیریشون درسته) یک گوشه با جهت گیری نادرست رو در گوشه سمت چپ پایین لایه قرار بدیم و اون الگوریتم رو بزنیم . سوال اولم اینه که توحالت سوم حالتی که دوتاگوشه جهت گیریشون درسته پس دوتا نادرسته . منظورت از یه گوشه نادرست اینه که یک کدوم از اون دوتا گوشه نادرست رو انتخاب کنیم بعد منظورت از بزاریمش گوشه سمت چپ پایین لایه یعنی کجا می شه باعکس نشون بدی. همینطور باز نوشته در حالت دوم گوشه با جهت گیری درست رو سمت چپ پایین لایه قرار می دیم اینم نمیدونم سمت چپ پایین لایه کجاست (البته در هر دو مورد میدونم سمت چپ یعنی سمت L روبیک ولی نمی دونم منظورت از پایین لایه چیه
بعد تو حالت یک فرقی نمی کنه جهت دست گرفتن روبیک یعنی تو هر جهت الگوریتم رو بزنیم به حالت دوم تبدیل می شه
هر كدوم كه دوست داريدنقل قول:
منظورت از یه گوشه نادرست اینه که یک کدوم از اون دوتا گوشه نادرست رو انتخاب کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گوشه سمت چپ پایین لایه یعنی کجا
با سلام خدمت تمامی دوستان
من خودم را کشتم کمتر از دو دقیقه نمی تونم بزنم (3*3 ) آیا برای زدن زیر یک دقیقه اصولی را باید رعایت کنیم اگر هستم کسی لطف کند به صورت مرتب بگذارد تا من و دیگر دوستان بدانند سوال دوم این هست که این روش هایی که می فرمایید چطوری هست من دو روش بلد هستم و لی اسم هایش را نمی دانم یکی از بالا و از سفید شروع می شود و لایه لایه می آید پایین و در لایه سوم اول گوشه ها را مرتب می کند و بعد لبه های میانی را و یکی دیگر نیز از لایه زرد است (یعنی برعکس می گیرم ) بعد می چینم و اون هم لایه لایه است با این تفاوت که سفید که در زیر می باشد را اول تکمیل می کند متأسفانه من شماره اون آقا را که در شبکه سوم آمده اند را می خواهم یکی از دوستان بدهد چون من نمی تون پیام خصوصی فعلاً بدهم
بازم از این تایپیک و دوستان متشکرم به امید موفقیت روز افزون
(شما سعی کن از همون تنظیمات استاندارد فونت استفاده کنی ، همونطوری که همه ما می کنیم.)نقل قول:
در پاسخ به مشکل اول شما باید بگم که حتما روبیکتون رو عوض کنید. تا اونجایی که من میدونم تو ایران دو نوع روبیک خوب میشه گیر آورد.
یکی مارک DIAN SHENG و دیگری REVENGE'S Cube .یکی از این دو تا رو بگیر و روغن کاریش کن که آموزشش تو تاپیک هست.
من تو فکر ارائه یه آموزش برای سریع تر شدن تو روبیک با روش مبتدی هستم و به زودی اون رو وارد تاپیک می کنم و شما میتونی استفاده کنی ، فعلا برای یاد گرفتن روش های پیشرفته تر برای شما زوده.
فعلا فقط رو سرعت دستتون کار کنید.
در ضمن مارک Rubik's رو اینجا خوابش رو ببینی ، مگر اینکه اونور آشنا داشته باشی برات بفرستن.
cancan عزیز بالاخره بعد از مدت ها تلاش تونستم روش لارس رو یاد بگیرم از همه ی کمک هات ممنونم . من با روش لایه ای یه دقیقه و ده ثانیه رکورد دارم ولی با این روش حدود 5 دقیقه طول می کشه . شاید به این خاطره که تازه دارم با این روش کار میکنم شما که این روشو بلدین و باهاش کار کردین میشه با کار کردن روی این روش به زیر یه دقیقه رسید.
اينو بهتره از mr6768 بپرسي ركورد ايشون كمتر از منه (30ثانيه)
باباجون . .
چرا تلویزیون شما رو نشون نمیده . . :46:
دمتون گرم . . . :31:
کارتون درسته . .
آیا میدانید تعداد کل رمز هایی که برای مکعب 3x3x3 کشف شده است چه تعداد میباشد؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تعداد برابر با چیزی حدود 2000 رمز است...
این تعداد رمز :
برای مکعب 4x4x4 حدوداً برابر با 3200...
برای مکعب 5x5x5 حدوداً برابر با 4200...
برای مکعب 6x6x6 حدوداً برابر با 5400...
و در آخر برای 7x7x7 عددی معادل 7000 رمز کاملا متفاوت میباشد...!!!
البته مکعب های زوج دارای چند حالت اضافه نیز نسبت به مکعب های فرد میباشند که این حالت ها در شمارش کلی در نظر گرفته نشده اند و به Pretty Patterns معروف هستند..
خودتون بهتر میدونید دیگه..[آیا میدانید (قسمت اول)]
اینجانب هم تا به حال 90% این رمزها را در یک آرشیو جمع آوری کرده ام...و خواستم تا شما هم بی نصیب از این رمز های زیبا نباشید...
رمزهایی که این بار برای شما آماده کرده ام برای مکعب های 4x4x4 و 5x5x5 میباشد و اجرا کردن این رمزها نیازمند صبر و حوصله است چون این رمزها از آرشیو حرفه ای ها انتخاب شده است و دارای تعداد حرکات زیادی میباشد...
به همین دلیل 2 کلیپ تصویری از نحوه ی اجرا کردن این رمزها به صورت کاملا انیمیشنی آماده کرده ام که امیدوارم از این دو کلیپ لذت ببرید...
اگر از این رمزها لذت بردید لطفا من رو در قسمت نظر خواهی مطلع کنید تا باز هم برای شما رمز بزارم
نمونه کد اجرا شده بر روی مکعب 5x5x5 در اولین تصویر برای رمز I LOVE YOU:
SF- (WD2 NF2 WD2 WR2 VF2 WR- MF2 WR-) SF R2 MF- NL2 MF R2 MF- NL2 MF NF- NL NU NL- U- NL NU- NL- U NF
لینک اول(4*4*4) :کد:http://www.4shared.com/file/iUwX5ILQ/Pretty_Patterns_4x4x4.html
لینک دوم(5*5*5) :کد:http://www.4shared.com/file/3QqOyHrs/Pretty_Patterns_5x5x5.html
لینک آموزش حرکات :کد:http://www.4shared.com/file/xY18tciH/Amoozesh.html
منتظر نظرات شما عزیزان هستم...
نویسنده: حسین هفشجانی
منبع:&کد:www.rubiker.ir
این هم بگم که هر دو سایت یکی استکد:www.rubiker.blogfa.com
الان سریعترین رکورد تو دنیا دست کیه؟
Mr6768 من هم روش لایه ای رو بلدم هم روش لارس . با لایه ای 1.10 رکورد دارم . ولی با لارس 4 دقیقه به نظرت کدوم روش سریعتره چون من تازه لارس رو یاد گرفتم . می خوام بونم اگه روش وقت بذارم می تونه سریعتر از لایه های عمل کنه؟
(در ضمن تو چند صفحه قبل یه چیزی نوشتی که میخوای یه مطلب بنویسی در مورد سریعتر شدن خواهشا زود تر بذارش که ما منتظریم )
rubicker یه توضیحی میدادی که این رمز ها چین . واسه حل روبیکن ؟ به چه دردی می خورن در ضمن رمز های 3*3 رو هم بزاری ممنون می شیم
عزیز من روش لارس پتروس نیاز به تمرین زیادی داره تا شما بلوک سازی در این روش رو فول بشی . من پیشنهاد می کنم از این به بعد فقط با این روش روبیکت رو حل کنی چون این بلوک سازی هایی که می کنی بهت تجربه خوبی میده و کارتو تو روش فردریچ (قسمت F2L ) رحت تره می کنه که ایشالا بعدا بخوای بری سراغ این روش کارت راحت تره.نقل قول:
ببینید بعد از کامل کردن F2L توسط روش لارس 7 حالت برای OLL کردن وجود داره . این 7 تا رو یاد بگیری کارت راحته.
بعد این که شما برای سریع تر شدن حتما باید مرحله ساختن بلوک 2*2*2 و 2*2*3 رو بسیار سریع انجام بدی .
(من اون روزی که رکورد زدم ، قبل شروع کردن کامل مرحله 2*2*2 حفظ کرده بودم و فکر نمی کنم زدنش بیشتر از 3 ثانیه شده بود).
آخر از همه هم فقط تمرین کن.
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
فکر می کنم منظور Rubiker از رمز همون الگوریتم خودمونه .
سریعترین رکورد رسمی (که توی مسابقات جهانی زده شده ) روبیک (3*3*3) دست Erik Akersdijk هلندی هست که توی 7.08 ثانیه زده.نقل قول:
اما به طور غیر رسمی از این سریعتر هم زدن ، مثلا یه کلیپ دیدم یارو تو 6.62 ثانیه هم زده.
جالبه بدونی که همون هلندیه رکورد روبیک (2*2*2) رو تو 0.90 ثانیه داره !
اینم برای کسانی که 2*2 3*3 4*4 و 5*5 دارند اینم بگم من مدیر rubiker.ir نیستم
http://dc184.4shared.com/download/259250199/b9f8480
آیا میدانید حل مکعب های روبیک زوج سخت تر از روبیکهای فرد است..!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سختی بدلیل نبود مرکز در مکعبهای زوج مثل 4x4x4 یا 6x6x6 به وجود آمده...احتمالا میپرسین چطوری؟؟
قبل از هر چیز باید بدانید که استاندارد ترین مکعب روبیک ...مکعب 3x3x3 هست و ما برای حل مکعب های بزرگتر از این سایز مجبور هستیم که ابتدا از روش تبدیل استفاده کنیم.در این روش مکعب های با سایز بزرگ ابتدا به مکعب 3x3x3 تبدیل میشوند سپس بعد از تبدیل به روش 3x3x3 حل میشوند ..خوب تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست ولی مشکل از اونجایی شروع میشه که شما بخواهید یک مکعب زوج رو تبدیل کنید و این یعنی به وجود آمدن Error parity ...!!!
برای درک بهتر قضیه با یک مثال ساده شروع میکنیم:
فرض کنید میخواهید عدد 4 را به 3 تبدیل کنید طوری که این عدد دیده شود..؟؟؟
جواب: (4) = 4 و 4= (3) + 1 بعد از این مرحله 1 - 4 = (3) و در آخر (3) = 3
خوب دیدید که بعد از تبدیل 4 به 3 به میزان 1 واحد اضافه آوردیم و با تکنیکهای ساده ریاضی آن یک واحد رو در معادله حل کردیم...در مورد تبدیل مکعبهای زوج نیز چنین اتفاقی رخ میدهد و شما یک parity اضافه می آورید که باید این error را برطرف کنید در غیر این صورت مکعب زوج هرگز با روش مکعب فرد حل نخواهد شد...
در حین درست کردن مکعب های زوج ممکن است به چندین Error parity برسید مخصوصا در سایزهای 6x6x6 و 8x8x8 چون:
8 = (3) + 5 و 6 = (3) + 3
همون طوری که مشاهده میکنید در مکعب 6x6x6 به میزان 3 واحد اضافه آوردیم و این یعنی در هنگام حل ممکن است که به 3 Error برخورد کنید که حل هر کدام از این خطاها وقت گیر است...
نمونه ایی از فرمول حل Error parity در مکعب 4x4x4:
2U*,2L*,2U,2l,2U,2L*,2U*,F',U',F,U,F,R',2F,U,F,U,F ',U',F,R
این هم لینک آموزش تمامی حرکات مکعبهای 2x2x2 تا 5x5x5 که خودم برای شما عزیزان آماده کردم
(قابل توجه دوستان محترمی که از ما در خواست کردن)
آدرس لینک 1:کد:http://dc184.4shared.com/download/259250199/b9f8480
نویسنده: حسین هفشجانی
این قسمت اول بود
دوستان نرم افزار شبیه ساز برای 4*4*4 یا 5*5*5 هست ؟
اگه هست کسی داره لینکشو بزاره .
آخ :19::19::19:نقل قول:
من دیروز دانلودش کردم ببینم چیه
261.59 مگابایت !!!!
نمی دونستم می خوای زحمت تبدیلش و بکشی مجید جون :20:
وگرنه صبر می کردم ...