قراره یه سری مسابقات برگذار بشه . ( البته واسه حرفه ایی ها )
32 نفر هستیم و دور اول دو به دو و بعدش یک به یک.
( تمامی بازیکنان خارجی هستند . از ایران فقط بنده هستم )
البته هنوز تاریخ دقیقی واسه شروع دور اول اعلام نکردند. یار کشی هم رندوم است.
Printable View
قراره یه سری مسابقات برگذار بشه . ( البته واسه حرفه ایی ها )
32 نفر هستیم و دور اول دو به دو و بعدش یک به یک.
( تمامی بازیکنان خارجی هستند . از ایران فقط بنده هستم )
البته هنوز تاریخ دقیقی واسه شروع دور اول اعلام نکردند. یار کشی هم رندوم است.
سلام آقا امید.نقل قول:
من این بازی BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2 رو رو وین سون نصب کردم کرکشم کردم اما موقعی که میخواد بره داخل بازی ارور STOP WORKING میده. میشه راهنماییم کنی؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
تقریبا برای بار دهم دارم توضیح میدم:n02:
اما اشکال نداره.
ببین شما این کار ها رو بکن.
1- بازی رو نصب کن. ( The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II )
2- واسه سریال از این کیجن استفاده کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3-بعد که نصب شد. به هیچ عنوان لازم نیست بازی رو کرک کنی. ( اگر کرک ریختی که بازی رو پاک کن و از اول نصب کن )
4-خوب حالا کاری که باید بکنی اینه با استفاده از فایل ایمیج اصلی بازی اونو اجرا کنی.
برای اینکار شما این فایل رو دانلود کن. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا یه جا اونو اکسترکت کن.محنویاتش که یه فایل ایمیج LOTRBFME2.mds است رو با DAEMON Tools , تبدیل به درایو مجازی کنش.Mount کن.
حالا با خیال راحت بازی رو اجرا کن.
البته اگر خواستی بازی رو آپدیت کنی میتونی از پچ 1.06 استفاده کنی که آخرین پچ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا
کلیه پج آپدیت های این ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت شد
95/05/03
ممنون درست شدنقل قول:
شما با این کار حتی میتونی آنلاین هم بازی کنی.نقل قول:
نرم افزار Game Renger رو نصب کن و از لیست بازی هاش برو تو روم بازی و راحت با بقیه بازی کن.
ببخشید یه خواهش.
کسی اینجا game . dat 1.6 این بازی رو نداره
چون من game . dat ام خرب شد (نمی دونم چه جوری) و بازی بالا نمی اومد بعد رفتم یه سایتی کرک (game . dat) نسخه ی 1.6 رو گرفتم تا بتونم آنلاین بازی کنم.
ولی بعد از اجرای بازی دیدم تواین کرکش اسم نسخه هه هی اعداد اعشاریش رو عوض می کنه :n02: مثلا دیروز که بازی می کردم 0.21993 بود ولی امروز به 0.20884 تغییر کرد.
حالا از دوستان کسی نسخه ی 1.6 game . dat اش رو داره ممنون می شم بذاره تا ما هم بتونم آنلاین بازی کنیم
دوست عزیز برای بار هزارم میگم.نقل قول:
لازم نیست بازی رو کرک کنید. چه برای تکی بازی کردن و چه برای آنلاین بازی کردن.
این فایل ها رو دانلود کنید.
[PHP]
http://www.rodfile.com/ioy9w2zrx96w
http://www.rodfile.com/pxivilxwb31x
http://www.rodfile.com/cbkgxbbpk0s6
[/PHP]
برای راهنمایی بیشتر صفحات قبلی رو مرور بکنید تا بفهمید چه کار باید بکنید.
سلام ، با cd بازی دارینوس میشه آنلاین بازی کرد ، پچ جدید رو هم بریزیم البته !
اصلا بازی رو ویندوز 8 نصب میشه ؟
CD دارینوس دیگه چیه !نقل قول:
از اونش خبر ندارم که میشه یا نمیشه. ولی چرا نشه !
اگه شما طبق راهنمای بنده بری جلو راحت میتونی آنلاین بازی کنی.
بله میشه. خودم 8 نسخه 64 بیتی رو دارم.نقل قول:
دارینوس بازی رو دوبله کرده ، یعنی فقط حرفاشون فارسی میگن ! بعدم اصلا تو نصب cd kay نخواست ، اصلا کرک هم نخواست و بدون هیچ ریختن کرکی اجرا میشه ، فقط تو خود cd راهنمای نصب نوشته اگر تو بازی به مشکل خوردید وارد پوشه ای که بازی رو نصب کردید بشید مثلا واسه من اینجا :
D:\game\The Lord of the Rings Darinoos\The Battle for Middle-earth (tm) II\Support
یه فایل هست به اسم : The Battle for Middle-earth II_code وقتی اجراش میکنی سریال نامبر میخواد ، بعد خودش یه سریال داده که اونجا بزنیم که من مال فایل کیجن شما رو زدم !
خوب این فایده نداره.نقل قول:
هم بازی دست کاری شده است و هم نباید اون کارها رو میکردی.
شما بازی رو دوباره دانلود کن.حجمش تقریبا 4.5 گیگ هست.( توی تورنت ها هست )
نسخه Reloaded گیر بیاری بهتره.
بعد که گرفتی اعلام کن تا بگم چه کار کنی.
همین الان نیمه نهایی رو بازی کردیم .نقل قول:
حریفم خیلی حرفه ایی بود.ولی نتونست دووم بیاره طفک.:n09:
فردا شب احتمالا فیناله. 2vs2 و بعد 1vs1
دوست من ممنون ، منم بالاخره تونستم بازی کنم ، حالا میتونیم با هم بازی کنیم ، با همون نسخه بازی کردم ، اصلا فکر نمی کردم پیش بره و فک میکردم حالا حالال درگیر باشم
فقط من همون II رو فعلا پچشئ ریختم ، ویچ کینگ ر نمیدونم چکار کنم ، اثلا الان چجوری بفهمم ورژن بازیم چیه ؟ اکانت گیم رنجرم چجور بفهمم چیه ؟
اسمم تو گیم رنجر : Mohamad هستش ... یعنی این آیدیمه ، البته اینم بگم سالها پیش این آیدی رو ساخته بودم
عجله نکن. کم کم یاد میگیری. :n02:نقل قول:
واسه اینکه بفهمی ورژن بازیت چنده برو تو آپشن و اون پایین سمت راستش نوشته ورژن ات چنده. دقت کن با طرفی که میخوای بازی کنی ورژن تون یکی باشه والا نمیتونی با اون بازی کنی.
خوب بقیه سالارم جواب میدادی عزیزم که بتونیم با هم بزنیم ، آیدیتم بگو که اد کنم :n02:نقل قول:
خوب مثل اینکه منم دچار مشکل معروف از بین رفتن تمام نیروها و دیفت شدن بعد از چند دقیقه بازی هستش ! :|
راه حلش چیه ؟
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن.
بنده فقط Witch King بازی میکنم.نقل قول:
پچ 2.01 و 2.02
خوب اونم میریزم ، فقط یه چیزی این به سریال نامبر گیر میده ، مثلا من رفتم تو رجیستری یکی از سریالا کیجن شما رو ریختم مشکل برطرف شد ، بعد دوباره یه بای دیگه همونجور شد ، رو سریال حساسه . جایی رو سراغ نداری لینکی چیزی سرسال جدید بده ؟
رجیستری چرا.حساسیت چرا !نقل قول:
چرا متوجه نمیشی.
میگم اون نسخه ایی که شما داری دستکاری شده است و خراب.
برو یه نسخه دیگه اش رو دانلود کن. Reloaded بهترین نسخه اش است.
دانلود کردی بعد بیا بگو تا راهنمایی کنم.
باشه مرسی ... امروز دانلودش میکنم ، اون قبلی رو پاک میکنم اینو میریزم ، فقط بگو بعدشم چکار کنم دقیقا ... مرسی :n16:
آموزش کامل نصب و اجرای بازی +آنلاین بازی کردن.
1. برای بازی کردن ابتدا شما بایستی نسخه دو بازی رو نصب کنید.
نسخه دو به نام ارباب حلقه ها 2 ( نبرد برای میانه زمین )_The Battle for Middle-earth (tm) II رو نصب کنید.
سعی کنید یه سربال نامبری انتخاب کنید که کسی انتخاب نکرده باشه.این مشکل در آنلاین بازی کردن گاهی مشکل ایجاد میکنه.
از کیجن استفاده کنید.
کیجن بازی :
[PHP]http://www.rodfile.com/cbkgxbbpk0s6[/PHP]
بعد از نصب , بازی رو نیازی نیست کرک کنید.
برید به این آدرس و پچ نسخه 1.06 رو با حجم 25 مگابایت دانلود کنید.
پچ ورژن 1.06 :
[PHP]http://www.rodfile.com/pxivilxwb31x[/PHP]
بعد از پچ کردن بازی حالا فایل زیر رو با حجم 2 مگابایت بگیرید.
فایل ایمیج بازی :
[PHP]http://www.rodfile.com/ioy9w2zrx96w[/PHP]
یک فایل Rar است که باید اون یه جای هارد اکسترکت کنید ( بهتره خود پوشه نصب بازی باشه ).
بعد از این کار یه فایل ایمیج ساخته میشه که باید اون رو یا باDAEMON Tools یا با Alcohol مونت کنید.(Mount).خوب همین.حالا اگه تو بازی رفت که تمومه.برید داخل بازی و از قسمت Options مطمئن شوید که نسخه 1.06 رو دارید.( پایین صفحه سمت راست )
2. نصب و آموزش بازی The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king
خوب در واقع این یه نوع بسته توسعه است که روی بازی اصلی اجرا میشه.بدین معنی که شما حتما باید نسخه 2 رو نصب کرده باشید تا بتونید این بازی رو اجرا کنید.
نصب این بازی نیز مثل قبلی است.
کیجین بازی :
[PHP]http://www.rodfile.com/djxtfg6ns891[/PHP]
برای پچ هم جدیدترین پچ ورژن 2.01 است.
[PHP]http://www.rodfile.com/79i1nkerg3ds[/PHP]
سپس مثل بازی قبلی برای فایل ایمیج فایل زیر رو دانلود کنید.
[PHP]http://www.rodfile.com/ybciuh8swu9o[/PHP]
همین.لذت ببرید.
مرسی داداش خیلی لطف کردی ، من بازی رو دانلود کردم امشب نصب و مراحل رو طی میکنم ، فقط سوال آخر ، از کجا بفهمم کدوم سریال رو کسی استفاده نکرده یا نکرده ، یا چجوری تستش کنم ؟ اگر یه سریال زدم که بعد فهمیدم استفاده شده چجوری عوضش کنم ؟
سریال رو اگر باز عوض بکنی مثل دفع قبلی که هی بعد از چند دقیقه دیفیت میشدی میشه.نقل قول:
با همون کیجن که بهت دادم سعی کن یه سریال نامبری بسازی که آخرهاش باشه. یعنی یه سی چهل باری بزن و بعد از اون استفاده کن. زیاد هم سخت نگیر مشکل خاصی پیش نمیاد.
میگم امیدجان ما یه عمره این بازی رو با کرک بازی میکنیم . البته تا همین یکی دو سال پیش . میشه بگی فرق کرکی با این روشی که گفتی چیه ؟ فقط تو انلاین تاثیر میزاره ؟
آره عزیز.نقل قول:
کاربرد اصلیش واسه آنلاینه.
ولی یه خاصیت دیگه هم که داره اینه که با این روش اطلاعات هیرو های ساخته ( مثلا تعداد جوایز و موفقیت و خلاصه هر رکوردی ) رو ذخیره میکنه و از بین نمیره.
ولی با روش کرک هر بار از بازی بیای بیرون و دوباره بری تو بازی میبنی بیشتر اطلاعات صفر میشه.
اینبار هم جواب نداد
یه 5-6 بار با سریال های مختلف بازی رو نصب کردم ولی درست نشد، بعد از 3.30 دیفیت میشه !
نه اون که با کرک هم من کلی اچیومنت رو گرفته بودم بادمه و از بازی که میومدی بیرون ریست نمیشد .نقل قول:
نمیدونم والا این کار چه قدر سخته دوست عزیز.
ببین.شما بازی رو دانلود کردی.
بعد روی گزینه Setup کلیک میکنی و بعد اجرا میشه. سپس سریال نامبر رو وارد میکنی.
بعد هم آدرس محل نصب.
بعد هم صبر میکنی تا بازی نصب بشه.
ار این ساده تر !
خوب بعد هم اون فایل ایمیج بازی رو که بهت دادم رو بریز تو پوشه بازی و اکسترک کن. یه فایل با حجم تقریبا 5 گیگ فکر کنم ساخته میشه. اون رو با دایمون تولس میاری تو درایو مجازی.
سپس بازی رو اجرا میکنی اگر رفت تو بازی خوب دیگه تمومه.
اگر هم خواستی بازی رو آپدیت کنی که همون پچ 1.06 رو نصب میکنی .
مسئله بعدی هم اینکه از نرم افزارهایی که مال بهینه سازی ویندوز است و رجیستری رو میاد دستکاری میکنه و فایل های junk درایو C رو میاد پاک میکنه از اونا استفاده نکن.
دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد.
مرسی داداش اوکی شد ، ولی خوب با را حل دیگه !
به هر حال دست شما هم درد نکنه
فقط دارم میگردم پک ایچ کینگ رو هم بریزم که اونو بازی کنم ، اگه لینکی چیزی داری بهم بده مرسی
دادم کهنقل قول:
صفحه قبلی رو بخون.
کلا دقت نداری.
اون لینک دانلود مال The Battle for Middle-earth (tm) II بود دیگه ؟؟؟ اونو دانلود کردم ، ولی مگه خود لیچ کینگ یه نسخه نیست ؟؟ یعنی فقط اون آپدیت 2 مگی رو بریزم رو فایل اصلی درست میشه ؟؟؟ خوب یه پکی چیزی باید داشته باشه که بریزم بعد آپدیتش کنم ؟!؟!؟!
من این بازی رو فقط رو ایکس پی میتونستم بازی کنم. خیلی دوسش دارم ولی چون الان رو 8ـم دیگه نمیتونم بازی کنم آپدیتی چیزی واسش نیومده که بشه بازی کرد؟
یادمه وقتی با بچه ها rise of the witch king رو بازی میکردیم همش بعد 2 3 دیقه دیفیت میشدیم بخاطر همین میدل ارث رو بازی میکردم که این مشکل رو نداشت.
تویه ژنرالز هم همین مشکل رو داشتیم تایبریوم رو میشد بازی کرد ولی کین ورث رو نمیشد البته کین ورث با آپدیت کردن مشکلش تا حدود زیادی برطرف شد که از هر 5 بازی یه بار این مشکل پیش میومد.
بفرمایید.نقل قول:
The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.Th e.Witch.King
[PHP]http://isohunt.com/torrent_details/115511653/the+rise+of+the+witch+king?tab=summary[/PHP]
بازی رو میشه روی همه ویندوز ها از اکس پی بگیر تا 8 و چه 32 بیتی و چه 64 بیتی نصب کرد.نقل قول:
مشکل دیفیت شدن شماهم توی پست 272 توضیح دادم که از چی میتونه باشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در حال حاضر با این همه بازی گرافیک بالا که تعدادشون هم کم نیست من همیشه این بازی رو ترجیح میدم به باقیه.( البته اگر آنلاین بازی کنم )
درحالی که خیلی از بازیهای جدید دارم ولی اصلا رقبتی به بازی کردن ندارم و همین ویچ کینگ رو از صبح تا شب هم بشینم بازی کنم خسته نمیشم. ( 6 ساله دارم بازی میکنم هنوز ازش سیر نشدم )
بنابراین این بازی نسبت به اون چیزی که میبیند خیلی بیشتر گسترده است و قشنگ.
من تو این بازی حریف نداشتم دارم یه بار دیگه نصب میکنم ببینم چی میشه البته 3 سالی هست بازی نکردم...