دوست عزیز اسم شخصیت بازی war هست! :31:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اسم شخصیت بازی war هست! :31:نقل قول:
شما طبق این پست عمل کن ببین درست میشه:نقل قول:
اگر هم نشد احتمالا به خاطر دستکاری بازی بوسیله_ی ایرانیاست چون دیالوگها و ویدئوهای بازی در دونقطه متفاوت ذخیره میشن,اونوقت با دستکاری ایرانیها مخصوصا در فیلمهای بازی ممکنه دیگه فایلهای دیالوگ با فیلمها یا مچ نمیشه و یااینکه اونها هم در سانسور ناشیانه پاک شدن!! و در نتیجه توی بازی (مخصوصاcutesense _ها) صدا نداشته باشی:13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
مهدی جان همه راهنمایی ها رو کرد و منم میگم حتمآ یک دلیلی داشته که بازیه 4dvd رو به شما 3dvd دادن...نقل قول:
داداش بازیه من 3dvd اما نمیدونم مشکل از کجاس صدا شخصیتا نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
war!؟والا من خیلی کم شنیدم تو بازی به این اسم صدا بزننش و بیشتر به horsman صداش می کنن..حالا زیاد مهم نیست ولی ممنون از توجهتون:31:نقل قول:
دوست عزیز اسم شخصیت بازی war هست! :دی
ببخشید الان نسخه 4DVD کامله یا 3DVD ؟
به نظر من هر چی بازی حجمش بیشتر باشه بهتره! اگه 5 dvdشم گیر اوردی بگیرنقل قول:
دوست من مگه شکلات هست که هر چی بیشتر باشه بهتره ! بازی هایی بودند که نسخه 4 دی وی دی خراب بوده و نسخه 3 دی وی دی سالم بوده.اگر تعداد دی وی دی زیاد باشه دلیلی برای کامل بودن بازی نیست.نقل قول:
البته نسخه 2 دی وی دی این بازی سانسور و خراب هست و سعی رو بر این قرار بدید تا از نسخه 4 دی وی دی و البته مطمئن تر هم هست بگیرید.
محض اطلاع دوستان بگم که حجم واقعی بازی 9.76GIG هست و پوشه ویدئوی بازی دقیقا باید 3.27GIG باشه...
در جریان هستم که بعضیا برای سود بیشتر 2-3 تا dvd به بازیا اضافه میکنند ولی تو این مورد 4 dvd یعنی بازی کاملتر!نقل قول:
ولی جناب vahidgame گفت حجمش 15.4 گیگه! کدوم درسته پس؟نقل قول:
برای من که دقیقا حجمش این بودنقل قول:
ولی جناب vahidgame گفت حجمش 15.4 گیگه! کدوم درسته پس؟
نمی دونم قضیه اون چیه!
درسته این وسط تفاوت سر داستان کهنه اضافه DVD و اضافه درآمد برای شرکتهای ایرانیه!!نقل قول:
بازی ذاتا حدود 10GIG برای نصب و حدود 2GIG برای فایلهای موقتی که باید از روی رم بر روی هارد کپی بشن نیاز داره...یعنی دقیقا 12GIG!!!
اینم سیستم مورد نیازی که سرکت سازنده خودش برای اجرا تائید کرده:
این بدبختا دیگه حساب این رو نکرده بودند که ایرانی جماعت هم در راستای تکمیل نواقص بازی میخوان چند تا فایل بهش اضافه کنند:27:نقل قول:
Darksiders Minimum PC System Requirements:
Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better
Memory: 1GB XP, 2GB Vista / Windows 7
Hard Disk Space: 12GB
Video Card: NVIDIA (GeForce 8800/GeForce GT220) 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better ( must support pixel shader 3
Darksiders Recommended PC System Requirements:
Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
Memory: 2GB XP, 3GB Vista / Windows 7
Hard Disk Space: 12GB
Video Card: NVIDIA (GeForce GTS 240) 256MB graphics card or better, ATI Radeon HD3870 256MB graphics card or better( must support pixel shader 3
ولی در نسخه های ایرانی مهمترین قسمت پوشه ویدئوی بازی با حجم 3.27GIG هست که کم بودن اون نشون میده بازی سانسور شده!!!
با عرض سلام و خسته نباشید
من بازی رو نصب کردم با حجم 9.76 روی هارد و پوشه ویدیو هم 3.27 همه چیز به نظر درست میاد بازی هم اجرا میشه ولی بعد از آرم شرکت THQ و VIGIL صفحه سیاه میشه و هر چی صبر میکنی یا کلیدی میزنی نمیره.ضمنا درایور و کلیه ی برنامه های جانبی برای اجرای بازی با اخرین ورژن نصب کردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.:41:
سلام
من نسخه 4 دي وي دي رو نصب كردم
اما همون لحظه كه بازي شروع ميشه
ارور ميده
نقل قول:خوب دوستانیکه مشکل احرای بازی رو دارن اول کارهای زیر رو انجام بدن!!نقل قول:
1-DX داخل DVD باز رو نصب کنند و اگه بازی دانلودیه از اینجا دانلود ونصب کنند:
2-حتما برنامه nvidai phsux و vcredist رو نصب کنند...کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=3b170b25-abab-4bc3-ae91-50ceb6d8fa8d
3-برای اطمینان برای جلوگیری از خطای احتمالی گزینه unimodem رو طبق پست زیر disable کنند:
سر جمع اگه با این کارها مشکلشون راه نیفتاد حتما مشخصات کامل سیستمشون رو بگذارند(حتی المقدور توی تاپیک حل مشکلات بازیها)تا بهتر بشه نظر داد.چون اجرای این بازی خیلی نکته_ی خاصی وجود نداره و کمتر کسی با اجراش مشکل داشته!!کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
با سلام خدمت دوستان عزیز:
یک سری مشکلاتی که در این بازی هست رو که دوستان مشکل دارن رو میگم امیدوارم که مشکلاتون حل بشه.البته مهدی جان زحمت این کار رو کشیده ولی من یک خورده کاملتر میکنم.
1: نسخه بازی 3 دی وی دی باشد و حجم ذخیره بازی 9.76 GB باشد و همچنین حجم ویدئو ها 3.27 GB باید باشد.
توجه: به هیچ عنوان از نسخه های 2 دی وی دی استفاده نکنید چون مشکل دارند.
2 : بعد از نصب بازی دایرکت را نصب کنید که هم در داخل دی وی دی و هم در جایی که بازی نصب هست وجود دارد و همراه اون نرم افزار های موجود در دی وی دی در صورت نیاز نصب بکنید.
3 : بعد از ورود به بازی اگر همون اول تا بعد از تبلیغات انداخت بیرون دایرکت 9 را نصب کنید.
4 : اگر داخل بازی رفت و بعد از دمو اول بازی بیرون اومد از قسمت تنظیمات بازی Advanced Option کلیک کنید و رزولوشن رو متناسب با ال سی دی یا مانیتور خود تغییر بدید.
امیدوارم مشکلات مربوط به این بازی برای دوستان حل بشه.
سلام
دوستان من نسخه 3 dvd رو نصبیدم ولی بازی رو که اجرا میکنم بعد از دو سه ثانیه که THQ و اینا مییره صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید با alt +f4 بیای بیرون!
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟:11:
من بازی رو بدون نصب دایرکت اجرا کردم..جالبه !:31:
دوستان کسی این بازی رو تا آخرش رفته؟من تو مرحله the Ashlands گیر کردم(همونجایی که یکی از مانسترهای بازی رو باید نابود کرد و بچه هاش از زیر زمین در میان)!مرحله اولش همین مانستر بازی رو با استفاده از اسبش نابود کردم ولی این یکی عجیب هیچ کاریش نمیشه!!!
کنار صورتش با اسب بدو و با شمشیر بزن به نقاب دهنش. اون که باز شد مثل قبلی بکششنقل قول:
ممنون من بعد از شکستن نقابش رو میگم.ولی باور کن بدون نقابش هم کاریش نمیشه این....مگر نباید وقتی دهنش رو باز کرده و از رو به رو میاد اسبت رو رها کنی تا برخورد کنه بهش؟!والا من به همین طریق تا 2 ساعت رفتم ولی هیچ تغییری نمی کنه!کار دیگه ای هست که باید انجام داد من خبر ندارم؟نقل قول:
وحید جان ببین این کمکت میکنه...............نقل قول:
راهنمای قدم به قدم بازیه:
دقیقا نمیدونم کدوم غولو میگی ولی اگه راهنمارو عقب جلو کنی صفحاتشو میبینیش
مرحله ی ashland هم هست.
کد:http://guides.ign.com/guides/818226/page_45.html
نگو!!!!!!!!! شما قبلیو که اینطوری نکشتی؟!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
دوست منمسیر حرکتشو تشخیص بده و بعد با اسب در مسیر حرکت اون حرکت کن یعنی جوری که تو جلو باشی و اون دنبالت بیاد.بعد دکمه q رو بزن و با تفنگ به اون زبون زردش شلیک کن. چند بار این کارو کنی میمیره!
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
من بازی رو نصب کردم با حجم 9.76 روی هارد و پوشه ویدیو هم 3.27 همه چیز به نظر درست میاد بازی هم اجرا میشه ولی بعد از آرم شرکت THQ و VIGIL صفحه سیاه میشه و هر چی صبر میکنی یا کلیدی میزنی نمیره.ضمنا درایور و کلیه ی برنامه های جانبی برای اجرای بازی با اخرین ورژن نصب کردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام خدمت تمامی دوستان گلم مخصوصا داش مهدی عزیز و امید جان که این سوال برامن پرسیدننقل قول:
خوب من یک راهی میگم اونایی که این مشکل دارن بتونن حلش کنن:31:
پوشه video که وجود داره رو تغییر نام بدین به هرچی دوست دارین و بازیتونو بکنین...ههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برامن و دوستم نسخه 3 دی وی دی هستش و با حجم 9.76 اینکار کردیم مشکلمون حل شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رضا
دوستانی که مشکل سیاه شدن صفحه رو تو آغاز بازی دارن فقط کافیه فایل ویدیویی AMD_Logo_movie.wmv رو از تو پوشه ویدیو پاک کنن.
سلام دوستان
من بازی رو با نسخه 2 dvd عصر بازی تموم کردم تنها مشکلش نبود دموهای مهم و اصلی بود و بازی اشکالی در اجرا نداشت
دوستان تنها نسخه 2DVD ، بازی که 100% کامل هست اینه نسخه است: Darksiders Wrath of War (THQ) (ENG) [Lossless Repack] by R.G. Catalyst
که به دلیل فشردگی بسیار بالا به حجم 6.5 گیگ رسیده ولی بعد از نصب دقیقا همه فایلهای بازی رو داره و حجمش هم درسته و هیچی ازش کم نشده!
توی توضیحات خود نسخه هم بیان شده، من خودم دان کردم و بدون مشکل دارم بازی میکنم.
فقط نصبش روسیه و زبان بازی انگلیسی!
حجم پوشه بازی : 9.61 و حجم دموها : 3.27
وا pc نیستش؟؟؟
چرا داداش تازه اومده:20:بگیر حالشو ببرنقل قول:
هاااا...به خدا هویجوری کشتمش!:20:نقل قول:
نگو!!!!!!!!! شما قبلیو که اینطوری نکشتی؟!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زودی هم مرد طفلی...دومی رو هم همین کاری که شما گفتی رو انجام دادم حل شد...ممنون
من تو بازی به یه جایی رسیدم که به یه کرم یا همون اژدها زنجیر بسته شده و بعد زنجیرش پاره میشه
حالا مشکل اینجاس من اون رو چجوری بکشم
هی left alt رو می گیرم ولی نمی میره خواهشن کمک کنید البته بجز اون 3 تا کرم دیگه هم میان
دوستان لطف کردند روش کامل کرم کشی رو چند پست قبل گفتندنقل قول:
سلام
من اين باس بازي رو چجوري بگشم يه اتك ميده نصف hp ميره
محتوای مخفی: عكس باس
اقایون اونجا که سوار پرنده میشه و او اژدها درگیر میشه بعد می افته پایین یه مقدار جلوتر از اون قسمت میرسه به یه جا که بهش او اسلحه رو میده که وقتی میندازیش برمیگرده پشت اما
من رسیدم به یه قسمتی از بازی که جلوم مواد مذاب هست و 2 تا چراغ ماننند رو دو طرف دیوار هست نمی دونم چیکار کنم کمک کنید
اولش که میرسم میگه باید با اون اسحه ناستفاده کنی ولی میدونم چیکار کنم میگه نشونه بگیر بعد با قلتک موس یکاری کن ولی هرچی میزنم به اون 2 تا چچراغ هیچی نمیشه
از شانست من دقیقا اونجا هستم:31:نقل قول:
هیچی شما باید ضمن فشار دادن Q کلید shift رو بزنی تا مسیر حرکت بومرنگ(اسمش رو نمیدونم)از روی مشعل مشخص کنی بعدش اون بمبها( لز قضا اسم اونها رو هم نمیدونم:31:)رو نشونه بگیر و X رو بزن:46:
دوستان اینجارو باید چیکار کنم:
هرچی فسفر سوزوندم نشد که نشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما باید ببینی کدام یک از سکوها با استفاده از وزنه بالاتر میره...بعدش که متوجه شدی دوباره وزنه را جاشو عوض کن تا سکویی که از همه بالاتر رفته کمی بیاد پایینتر.طوری که وقتی دوباره وزنه رو گذاشتی رو سکو 2باره و وقتی داشت میرفت بالا بپری لبه بالایی سکو رو بگیری که بتونی بری رو سقفش....همین_________________الان گرفتی چی شد؟!اگر گرفتی واسه خودم یه بار دیگه توضیح بده چون خودم نفهمیدم چی گفتم!:31:نقل قول:
دوستان اینجارو باید چیکار کنم:
هرچی فسفر سوزوندم نشد که نشد!
خب هیولا شو بزن بترکونش دیگه:20:نقل قول:
خداییش نفهمیدم چی گفتی!نقل قول:
خیلی قاطی پاتی توضیح دادی! :31:
داداش برو تو این سایت همه چیزو گفته....قدم به قدم:نقل قول:
http://guides.ign.com/guides/818226/page_45.html
سلام همگی دوستان...نقل قول:
منم یکم جلوتر هستم جایی که باید 3تا شمشیر پیداکنی و بزاری داخل دست مجسمه فرشته هااا یکیشونو که گرفتم اون قدرت پرتاب تیغ بهم داده و حالا میام یکجای که یک پل هستش و جلوش هم یک راهی هست که مواد مذاب جلوشو گرفته ما باید راهو بازکنیم و سمت راست ازین سنگ هایی هست که باید بمب روش بکاری و نشونه بگیری و بزنی بترکه حالا من هرچندتا بمب هرجاش میزارم نمیترکه...:41:
هرکس از دوستان میدونه ممنون میشم کمک کنه
دوستان تصدیق بفرمایید که معما های بازی کاملا منطقی و حساب شده اند حداقل منکه وقتی بازی رو تموم کردم اگه جایی گیر میافتادم یه ذره جستجو و دقت در محیط بازی کافی بود که بشه راه حلو فهمیدنقل قول:
شما باید چند تا بمب خاموش(حداقل 2-3 تا) ردیفی از بمب فعال به سمت سنگ قرمز رو دیوار بچسبونی و بعدش با crossblade اول مشعل و بعد بمب رو هدف بگیری تا به ترتیب بترکند و راه باز شه
دقیقا خیلی قشنگ ساختن این قسمتو البته قبلا یاد داده بود یکم عقبتر بااستفاده از همینکار اون یکی سنگو منفجر کرده بودم ولی بی دقتی من بود ممنون عزیزم :11:نقل قول:
این از عوارض بازی نکردن به مدت طولانی هستش...:31: