کی گفته قلم نداره ! قلمش کنارشه پایین و پشت موبایل !
Printable View
کی گفته قلم نداره ! قلمش کنارشه پایین و پشت موبایل !
مال من که قلم نداره
تو gsmarena هم نوشته که قلم نداره
شاید گوشی من و اونی که gsmarena تست کرده قلم نداشتن :دی
بالاخره قلم داره یا نداره؟ من ندیدم جایی قلم داشته باشه.
5230 شما جدی جدی قلم داره احسان جان؟ :10:
یه سوال دیگه. الان گوشی رو update کنی چه فرقی میکنه؟ به دردسرش می ارزه؟
هم داره هم نداره!!:31:
من امروز یکی دیدم بدون قلم،دو تا مغازه اونورتر یکی دیگه بود قلم داشت!!
متاسفتنه نشد بپرسم ساخت کجان چون به احتمال زیاد این تفاوتها علتش متفاوت بودن کشور سازندس!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من تولید مجارستانشو دارم، قلم نداره؛ پسر عموم تولید چین داره، قلم داره.نقل قول:
در ضمن قلم روی در باتری تعبیه شده، یعنی با تعویض در باتری میتونه قلم دار بشه.
مال من تولید مجاره و قلم داره .
سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن لطف کنن جواب بدن
برای استفاده از GPS و نقشهای OVI مثلا تهران مشکلی نیست ؟
به اینترنت که کاری نداره ؟
ممنون
سلام:20:نقل قول:
هیچ مشکلی وجود نداره... تهران و اصفهان رو خودم تست کردم خیلی خوب عمل میکنه
نه ، به اینترنت هم هیچ نیازی نداره فقط اگه دوست داشته باشی میتونی از اینترنت کمک بگیری برای سرعت بیشتر در مکان یابی
تا جایی که من میدونم از یه تاریخ به بعد این مدل با قلم تولید میشه.نقل قول:
نقل قول:کامل ترین نقشه ش برای تهران هست. فوق العاده دقیق کالیبره شده و حتی اسم بن بست ها رو هم داره. با قابلیت (A-GPS (Assisted GPS از اینترنت استفاده می کنه برای اتصال سریع تر. اگر اینترنت هم نباشه وصل میشه ولی خوب طول میکشه.نقل قول:
سلام
یه سوال کوچیک داشتم. گشتی هم زدم تو انجمن ولی پیدا نکردم. کدی که نسخه سیستم عامل گوشی رو نشون میده چیه؟
مرسی
پ.ن: اصولا هرچیزی که دنبالش می گردی عمرا اگه پیداش کنی !
اگه منظورتون نسخه نرم افزار گوشی هست کد #0000#* همون کد هست. سیستم عامل هم که معلومه، Symbian S60 Version 5 هست.نقل قول:
سلام
من می خواهم گوشی 5230 نوکیا بخرم. می خواستم بدونم فارسی داره یا باید روش نصب بشه ؟ اگر باید نصب کرد آیا بی درد سر می شه باهاش اس ام اس فارسی زد؟در ضمن مثل اینکه گارانتی اصلی اون در ایران موجود نیست، چون می گفتند ساخت مجارستانه و برای اروپا تولید شده. آیا این مطلب درسته؟ اگر قیمت هم دارید ، لطفا بگید یا فروشگاهی که بدون این که به زور بخواهد نرم افزار بفروشه، قیمت مناسب بده.
یه سوال دیگه محتویات جعبه ای که خریدید چیه و ساخت کدوم کشوره؟
بی نهایت ممنون
سلام:20:نقل قول:
والا گوشی من که از روز اول فارسی داشت
هم منوی فارسی هم امکان تایپ فارسی با کیبورد کامل
تا اونجایی که من اطلاع دارم بدون گارانتی هست
2 مدل داره ساخت مجارستان و ساخت چین
از من ساخت مجارستان بود
محتویات جعبه: نوکیا 5230 :دی شارژر ، هولدر ، مموری 2 گیگ ، هندزفیری
قیمت هم باید حدود 170 باشه :46:
دوستانی که 5230 دارند، روی هولگرام باطری گوشی کد 20 رقمی هست یا نه؟
خیر، یه کد 7 کاراکتری Alphanumberic داره.نقل قول:
آخه من شنیدم یکی از راه های تشخیص اصل بودن باطری داشتن همین کد بیست رقمی است. آیا این مطلب درسته؟نقل قول:
آیا این کد هم نشان دهنده اصل بودن باطری است؟نقل قول:
بله درسته.نقل قول:
نمی دونم.نقل قول:
سلام. من تازه یه گوشی 5233 خریدم. چون بخش مهمیش شبیه به 5230 هست یه سوال اینجا مطرح میکنم. قبلا تو گوشی قبلیم مخاطبین رو در مموری کارت(رم) سیو کرده بودم. حالا همون رم رو گذاشتم رو این گوشی جدید. اما تو گزینه های مخاطبینش گزینه ای نیست که بتونم مخاطبین ذخیره شده در مموری رو به گوشی انتقال بدم. تو گوشی قبلیم می تونستم این کار رو بکنم. چطور میتونم مخاطبین رم رو به حافظه ی تلفن یا سیم کارت انتقال بدم؟
سلام به همه دوستان:11:
کل این 26 صفحه رو خوندم خسته شدم:هوووف
منم میخوام این گوشی رو بخرم ولی 3 چیز میترسونتم
1- میگن تو گالری که میری خیلی طول میکشه و مخصوصا اگه عکس زیاد داشته باشی پیرت در میاد ، درسته؟
2- راجع به صداش هم که میگن بلند نیست زیاد! من الان 5320 دارم و از صداش راضیم کسی از دوستان صداشو با این گوشی تست کرده؟
3-عکس هاش رو هم میگن بد کیفیت میگیره! من شاید بیشترین استفاده ای که از گوشیم میکنم عکاسی باشه!
بازم میگم از دوربین الان گوشیم که 5320 هست خیلی راضیم 1200*1600 با 300 DPI میگیره ، این هم همینطوره؟؟
موفق باشید:11:
کیفیت عکساش پایینه تقریبا. حتی نسبت به n73 پایین تره. اما فیلم برداریش نسبتا خوبهنقل قول:
صداش هم نسبتا کمه. البته صدای بلندگوش. صدای هدفونش خوبه
سلام به همه
آقا من یه ۵۲۳۳ دارم که مشکلم هم در مورد همینه
یه مدتی که برنامه روش نصب کردم و پاک کردم کم کم حافظه داخلی پر شده الانم که حدود پنجاه مگابایتش خالی نمیشه با این که تمام برنامه ها رو روی رم نصب کرده بودم. حالا اگه میتونید بهم کمک کنید که حافظه داخلی رو پاک کنم
بعضی برنامه ها وقتی شما پاکشون می کنید واقعن پاک نمیشن بعضی ها اصلا پاک نمیشن
شاید به صورت هیدن هست
5230 دوربینش2هست اما ان73 3بود
فرق 5233 با 5230 چی هست
5230، GPS داره ولی 5233 نداره.نقل قول:
5230 از 3G پشتیبانی می کنه ولی 5233 خیر.
طریقه آبدیت نرم افزار چطوره ؟ ویدیو های یو تیوب را پخش نمیکنه مگر اینکه نرم افزار را آبدیت کرده باشید فکر کنم ورژن 40 اومده ولی مال من 20 است و
قیمت امروز175
با سلام خدمت اساتيد لطفا كمكم كنيد كه بدجوري كم آوردم اول آمدم آبديت كردم زبان فارسيم از بين رفته و دوم با ميني ابرا نميتونم ويديو هاي يوتيوب را ببينم ازم فلش ميخواد و از ميني ابرا مياد بيرون كه با اكسبرورر خودش باز كنه ولي جون فيلتره باز نميكنه هزار راه نرفته رفتم ولي نشد اصلا فلش بلير براي ميني ابرا و اين كوشي نيست خواهشا كمك كنيد با تشكر
بهتره ببیری فارسیش کنی بیرون4تومن میگیرن
برای دیدن ویدیو های یو تیوب چکار کنم ؟نقل قول:
سلام دوستان :11::11::11::11::11::11:
من شنیدم گوشیهای آندروید کدهای دستوری مربوط به اپراتورها رو اجرا نمیکنند (مثل انواع کدهای دستوری ایرانسل)
سیستم عامل سیمبین چطور؟ کسی امتحان نکرده ؟
با تشکر :40::40::40::40::40::40::40::40:
كسي از دوستان تونسته ويديو هاي يوتيوب را باز كنه و اصلا فلش بليري براي اين كوشي هست ؟
برای من دیگه با مینی اپرا صفحه نمیاره برای شما چطوره ؟
سلام
آیا این گوشی مشکل هنگ کردن داره؟
کمی تا قسمتی هنگ داره ولی خیلی بندرت
5230 با گارانتی اصلی پیدا میشه؟
سلام دوستان.من یه 5230 دارم.یکی از دوستام برنامه hello رو داده و گوشیمو -- کردم.الان نمیدونم اگه یه بار گوشیمو فلش یا ریست کنم بازم فقط با نصب برنامه گوشیم -- میشه؟
نه تو سیمبین از این خبرا نیستنقل قول:
انورود هم ورزن های قدیمیش اینجوری بود :20:
من یکی از دوستانم این گوشی را داره .
چند روزه پیش چند تا تم ریخت تو گوشی و نمیدونم چی کار کرد که تم اصلی گوشی از بین رفت .
چه جوری میشه اون تم اوریجینال را برگردوند ؟
در حال حاضر تنها گوشی ای که این مشکل رو داره Nokia N900 هست که البته اون هم با یه ترفند ساده مشکلش حل میشه.نقل قول: