اسم اون مرحله production facility هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من چه طوری باید برم رو دیوار????
Printable View
اسم اون مرحله production facility هستشنقل قول:
و من چه طوری باید برم رو دیوار????
توی محوطه برو سمت راست ((وقتی رو به طوری وای میسی )) همونجایی که یه ساختمون کوچیک هست بغل ساختمون یه نردبان هست برو بالا و بعد از طوری که رد شدی بپر روی کانتینر ((شاید هم پله داشته باشه یادم نیست)) وبعد .....نقل قول:
و من چه طوری باید برم رو دیوار
با سلام -من تو بازی Igi2 اوایل بازی جایی که می خوایم سوار ترن شیم و باید سیستم امنیتی غیر فعال شه رو نمی دونم چه جوری بازی کنم اگه لطف کنین جاب بدین ممنون می شم.
بعد از اینکه همه رو قتل عام کردی :27: :27: میری اون ساختمون پشتی که پله داره وارد ساختمون میشی و میبینی که دست راست کنار پنجره یه کامپیوتر هست .
از کامپیوتر استفاده میکنی تا سیستم امنیتی غیر فعال بشه و بعد میای درب تونل روبروی قطار رو باز میکنی و سپس سوار قطار میشی .
همین:20:
خیلی ممنون از جوابتون.:10:
فدای تو :11:نقل قول:
ولی این بازی برای خودش تاپیک مجزا داره ها !!!!
حالا ما ایندفعه جواب دادیم ولی از دفعات بعد سعی کنین سوالات مربوط به هر بازی رو تو تاپیک مخصوص به خودش مطرح کنین.
مرسی.
وقتي دارم بازي ميکنم موقع چرخيدن زمين بازي رنگ عوض ميکنه و تصوير حالت پرش داره
مثل عکس زير
بايد چيکار کنم؟
سلام
عزیز 100% مال کارت گرافیکته یه کمک گرافیکی هست ((من هم با یه بازی مشکل داشتم اونو دانلود کردم مشکلم حل شد)) فقط حجمش زیاده پدرم در اومد تا دانلود کردم ((24 مگ)) وقتی لینکشو پیدا کردم برات میزارم :5:
موفق باشی
شرمنده پیداش نکردم:41::41::41:
یه دو روز صبر کن اگه کسی جواب نداد اینجا مطرح کن
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=369[/HTML]
کارت گرافیکت چنده ؟
من این بازی را با کارت گرافیک انبردم که 32 بو د اجرا کرده ام اون هم بدون مشکل .
کارت گرافيکم 512 Ati هست
با کارتی که شما داری این اتفاق واقعا عجیبه :18::18:نقل قول:
رزولوشن و detail بازی رو بذارین رو کمترین حالت ممکن و بازی رو دوباره اجرا کنین ببینین فرقی میکنه یا نه ؟؟؟
اگر هم تونستی یه بار آپدیت درایور رو امتحان کن ضرری نداره !!!
برو توي سيد ي بازي يا محل نصب شاخه اي به نام Video هست فايلي به نام Outro اونو ببين همون فيلم اخر بازي هستنقل قول:
اگه كسي تاپيك بازي Igi 1 آدرسش رو بلده اينجا بگذاره ممنون ميشم آخه نه اينكه اسم بازي سه حرفي هست توي جستجو كار نميكنه. ممنون
ایناهاش اینجاس::20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=61456
دوست من شاید اشکال از کرک هست . شما یه کرک دیگه امتحان بکن . نتیجشو به ما بگو .نقل قول:
کارت گرافيکم 512 Ati هست
دوستان من در مرحله 15.air strike گیر کرده ام شما اگر میدانید چگونه رد میشود ممنون میشوم ذکر کنید
در این مرحله چند مکان پرتاب موشک وجود داره که شما باید به وسیله یک چیزی که شبیه دوربینه به این محلهای پرتاب موشک نگاه کنید تا تایمر دوربین تموم بشه . بعد از اینکه تایمر تموم شداز اون منطقه فاصله بگیرید چون محلهای پرتاب موشک منفجر میشوند.نقل قول:
اگر منظورت همون مرحله هست که باید از یه تپه بلند بیای پایین و تمامی دشمنان رو بکشی و یه هواپیمای جنگی خودی هم از بالای سرت پرواز میکنه باید خدمتت بگم که بعد از کشتن همه افراد دشمن از طریق دکمه 7 کیبورد یه دوربین مخصوص رو برمیداری و میری کنار اون سیستم پرتاب موشک زمین به هوا که شبیه یه اتاقک فلزی هست و دوربین رو روی آن نگه میداری .نقل قول:
خود دوربین یه تایمر هفده ثانیه ای داره که بعد از تموم شدن زمان آن هواپیمای خودی روی هدف (( همین اتاقک فلزی )) قفل میکنه و به سمتش شلیک میکنه !!!
امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم :31:
اقا واقعا لطف کردیدنقل قول:
از راهنمایی شما هم واقعا ممنون هستم:10:نقل قول:
قابلی نداشت.
به قسمت optionsدر منوی اصلی رفته وgrafic را پیدا کرده ودر آنجا گرافیک را از به تغییر میدی کارت راه میافتهنقل قول:
موفق باشی
مرحله border crossing رو چطور بايد رد كرد . من همش اون هلي كوپتره حالم رو ميگيره و منو ميكشه .
ميشه راهنمايي كنيد .
در ضمن چطور بايد همه اسلحه ها رو برداشت .
مرسي
بهروز
اگر منظور شما همون مرحله هست که ابتدای بازی خودتون رو از هلیکوپتر پرت میکنید پایین و هیچی بجز کارد دستتون نیست باید عرض کنم که اولا از سخت ترین مراحل بازی نسبتا قدیمی و جذاب igi2 همین مرحله هست که چند بار هم بچه های دیگه سوال کردند و دیگران (( از جمله بنده !!!!)) پاسخ داده اند .نقل قول:
ثانیا بعد از کشتن اون سه نفر که کنار آنتن بی سیم ایستاده اند و برداشتن تفنگ دوربین دار draganov و فعال کردن بی سیم باید تمام اون مرحله رو بصورت چمباتمه !!!!:31: یا نیم خیز طی کنید که هدف اصابت تیر بار هلیکوپتر یا تانک های اطراف نشوید و همچنین دقت تیراندازیتون با دوربین دار افزایش پیدا میکنه و سربازان روسی هم به راحتی شما رو نمیبینند (( مخصوصا زمانیکه لای علفها قایم شده اید ))
با حفظ نحوه حرکت و دقت به اطراف برای دیده نشدن به سمت جلو بروید تا به هلیکوپتر خودی که اونطرف دشت منتظر شماست برسید . مواظب هم باشید که روی مین نروید !!!!:27:
از كدوم مسير بايد رفت جلو؟
البته ميتوني سريع بري لاي يه بوته بزرگ و الكي تيراندازي كني تا ملت بريزن اونجا
بعد هر وقت يكي نزديك بوته شد با چاقو كارش رو بساز
در ضمن پيشنهاد ميكنم از پشت تانك ها بري كه نبيننت ...
البته هوش مصنوعی کاراکتر های بازی IGI2 اونقدر بالاست که از فاصله 100 متری راحت میفهمند از کجا شلیک میکنی و یا همگی حمله میکنند و سوراخ سوراخ میکننت یا با یه دونه از اون نارنجکها که اندازه طالبی هست :31:!!! کارتو میسازند !!!!:21:نقل قول:
علاوه بر این تا بخوای به تانک برسی با تیر بار میکشنت و از طرفی در کنار تانک نمیتونی ایستاده حرکت کنی و این یعنی کند شدن سرعت حرکت شما که احتمال داره تانک با یک تغییر جهت ناگهانی از رو کمرت رد بشه و دیگه هیچی ... (( چون راننده تانک قطعا میفهمه شما کنارش هستی ))
در ضمن برای کسایی که میخوان دقت تیراندازیشون تو بازی بالا بره این روش اصلا خوب نیست که (( منظورم همون accuracy هست که آخر مرحله براتون مینوسه !!!)) چون تو این بازی حساب میکنند که شما با چند تا شلیک چند نفر دشمن رو کشتی و بر مبنای اون بهتون درصد دقت میدهند.
بنابر این بهترین راه هدف گرفتن دشمنان با استفاده از تفنگ دوربین دار هست که باید از فاصله دور انجام بشه :5:
اما اینکه پرسیدید از کدوم طرف :
روی pda یا همن نقشه میتونید ماموریت سوم و محل آنرو پیدا کنید (( به عدد سه روی نقشه توجه کنید !!))
مشخصات objective سوم رو هم که تو پستهای قبلی خدمتتون گفتم !:20:
اگه منظورت اون مرحله است که اول فقط یه چاقو داری باید بگم که :نقل قول:
اول باید بزاری که اون تانک رد بشه بعد بری به صورت چمباتمه یا سینه خیز اون سرباز ی که کنار کامیونه رو بکشی بعد با تنفنگ اون سرباز ازراه دور هر سربازی که میادرو بکشی بعد تفنگهای اونها رو برداری و سریع بری داخل یه بوته بزرگ بعد از اونجا باید سریع بری داخل بوتهای دیگه تابتونی چندتا سرباز که تفنگ دوربین دار دارن رو بکشه بعدبا تفنگ اونه هر چی سرباز میاد طرف بوته محل کمین تو بکشی بعد کشتن اونها باید بری کنار سیم خاردار واز اونجا بصورت سینه خیر درامتداد سیم خاردار بری جلو تا برسی به یه جایی که میرسی به نرده بعد باکمک دکمه shift از نرده رد بشی و بری سوار هلی کوپتر بشی و بع تمام
:10::12:
با سلام آقا کسی این کد تقلب و ترینر برای این بازی داره؟
البته جای این سوال اینجا نیست و باید تو تاپیک (( درخواست رمز و ترینر و سیو بازیها)) پرسیده میشد و لی حالا ما جواب میدیم (( چیکار کنیم دیگه !!! عشق پی سی ما رو کشته !!!:31:))نقل قول:
این بازی یه دونه کد تقلب بیشتر نداره که اونهم تمامی مراحل بازی رو باز میکنه و ارزش دیگه ای نداره !!! (( نمیدونم ولی فکر کنم ترکیب کلید های alt- shift-f9 بود البته مطمئن نیستم !!!))
اما برای ترینر یه سری به این چند تا سایت بزن ببین به کارت میخوره و اگه بدرد نخور بودند بگو تا یه چند تا دیگه برات بذارم :
کد:http://www.gamershell.com/download_1379.shtml
کد:http://cheaty.idnes.cz/i/igi2trainer.html
این بازی رو من چندین بار بازی کردم.
این بازی یه کد تقلب داره که اگه درست اجراش کنی حالت God هم بهت میده!!! اگه خواستین بگید تا بزارم!!
باز شدن تمام مراحل
alt+shift+ctrl+f9
اين كد را در صفحه اصلي بزنيد
يادش بخير .دوراني داشتم با اين بازي.يعني امكانش هست پارت 3 هم بياد؟
فکر نمیکنم !!!:13::41:نقل قول:
تو gamespot که سرچ کردم چیزی درباره شماره سه این بازی پیدا نکردم !!
نمیدونم این بازی IGI2 چی داره که اینهمه آدم (( از جمله خودم !!!:31:)) عاشق این بازی هستند !!!!:20:
عالی بود مرسینقل قول:
قابلي نداشت ...
سلام این فایل رو دانلود و بعد اجرا کنید و بعد درحال اجرا بازی رو هم اجرا کنید و وقتی بازی شروع شد کلید های
F1,F2"F3'F4 رو برنید تا بازی تقلب شروع بشه
کد:http://mehrdad55.persiangig.com/crack/IGI2.zip
اخرش ما نفهميديم در اين بازي چطور بايد همه اسلحه ها رو برداشت .
فکر نمیکنم این بازی یه همچین قابلیتی داشته باشه !!نقل قول:
بذار ببینم :
یه دونه چاقو- یه اسلحه کمری - یه اسلحه دم دست !!!:31:- نارنجک- مین دیواری- آمپول برای افزایش قدرت - دوربین - !!!!
نه هر چی فکر میکنم تو این چندین بار که این بازی رو تموم کردم همچین قابلیتی یادم نمیاد !!!
شاید یکی از نقاط قوت بازی هم همین باشه !!!