بخش خرید سایت کجاس
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
مدیر عزیز آیا سایت ال سی دی هم به شهرستان میفرسنه یا میفروشه
Printable View
بخش خرید سایت کجاس
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
مدیر عزیز آیا سایت ال سی دی هم به شهرستان میفرسنه یا میفروشه
سلام
برای من یک سوال پیش اومده ولی قبل از ایجاد سوال مختصر توضیحاتی لازمه که بگم
با تو جه به مطالبی که دوستان عزیز قرار دادن این طور متوجه شدم که تکنولوژی LED RGB
کیفیت تصویر به مراتب بالاتری رو نسبت به Edge LED ارائه میده
در حال حاضر کمپانی سونی سری جدید LCD LED TV هاش رو معرفی کرده وتوی اونا
از تکنولوژی Edge LED استفاده کرده و خبری از تکنولوژی RGB Dynamic LED نیست.
با این اوصاف ممکنه که کیفیت تصویر سری قدیمیتر یعنی X450 از سریهای جدید سونی
که از تکنولوژی Edge LED استفاده میکنن بالاتر باشه؟
با تشکر.
دوستان بد نيست در موررد تكنولوژي جديد پنل هاي تلوزيون هم اطلاع پيدا كنيد. اين مدل تا 4 يا 5 ماه ديگه مياد و فكر كنم حسابي سر و صدا كنه:
منبع:
تلوزوين LED جديد شارپ كه در تصاوير زير نمايش داده شدند، از تكنولوژي جديدي استفاده كرده. در اين تكنولوژي به جاي تركيب 3 رنگ RGB از 4 رنگ RGBY استفاده شده است. (قرمز، سبز، آبي و زرد). به اين ترتيب بسياري از رنگ ها كه در HDTV هاي معمولي قابل نمايش نيستند در اين سري قابل نمايش هستند.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=401826
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سري از LED شارپ كه به دليل استفاده از 4 رنگ اصلي به جاي 3 رنگ بهش Quattron ميگن از نظر ظاهري هم بسيار زيباست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1001x620. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بك لايت Edge و حاشيه اي داره و براي همين هم باريك هست.
داراي پايه كريستالي هست
بدون قاب و به اصطلاح فول فلت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 741x697. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ بندي بسيار كامل و نمايش رنگ ها به صورت كاملا واقعي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 695x487. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز ، با تشکر از زحمتی که کشیدید ولی تلویزیونهای شارپ 2010 تاپیک جداگانه ای دارند ، و نیازی نیست که در این تاپیک عنوان شود.
سلام خدمت دوستان عزیزنقل قول:
پاسخ سوالم بی جواب موند
با تشکر.
سلام به اساتید.به نظرشماled32b6000 سامسونگ چطوره؟؟؟چون هم قیمتش خوبه و هم کنتراستش 3 میلیون هست.من خودم فقط از روی عکس دیدمش از نزدیک ندیدمش.اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم...چون بزودی میخوام بخرم.خواهشا سریع جواب بدید...
آقا تو صدر دیدم جدیداً تبلیغ تلویزیونهای LED 3d کرده LG؛ کسی میدونه چه مدلهایی هست؟
مدل LX9500 هستش که البته هنوز وارد ایران نشده و در حال حاضر فقط تبلیغات انجام میشه.نقل قول:
آقا امروز رفتم تلویزیون بگیرم دیدم سامسرویس LED و LCD های سری C رو هم وارد کرده، کسی اطلاعاتی در مورد LED های C6xx و C5000 داره اینا بازم برداشتن اعداد مدلهای اینا رو عوض کردن من نفهمیدم چی به چیه.
قیمت چند بود؟تصویر چطور بود؟نقل قول:
یه مدل C6900 بود که بالاترین مدلی هم بود که آورده بودن به گمونم همون C6500 هست (شایدم C6800!!) من از اون خیلی خوشم اومد، قیافیه خیلی خوبی داره، تصویرشم خوب بود ولی فعلاً فقط "46 داشت و مدل 40 اینچ C6200 بود!!نقل قول:
اما مدلهای بالاش رو نیوردن هنوز! یعنی از C7000 یا بالاتر خبری نبود تو لیستشونم چیزی در موردشون نبود، این در حالیه که تو جمهوری تبلیغ بزرگ تلویزیونهای 3D سامسونگ رو زیر پل زدن!! جالب بود از خوده فروشنده داخل نمایندگی سامسونگ تو جمهوری که در مورد تبلیغ پرسیدم انگار تا الان همچین چیزی ندیده بود و نشنیده بود با اینکه تبلیغه 100 متر اونورتر روی پل عابر بود 5 دقیقه داشت منو فقط نگاه میکرد 3D?!?!!
این C6900 بود:
اینم لیست همراه با قیمتهای مدلهای جدید بود، لیست رو بهم نمیداد فقط گفت میتونم از روش عکس بگیرم با موبایل گرفتم خیلی کیفیتش خوب نیست (سری اول از بالا LEDها هستن بقیه LCD هستن):
کد:http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_17106_01ae14b.jpg
doostane aziz kasi az TVhay 3D khabar dare
قرار وارد کنن همهجا تبلیغش هست ولی هنوز وارد نکردن.نقل قول:
اين تلوزين ها اصولا تلوزيون هايي هستن كه هرتز بالايي دارن. مثلا 240 يا مثل اين ال جي 400 هرتزنقل قول:
علاوه بر اون يه سيستم ساده دارن كه به عينكش به صورت وايرلش ارتباط برقرار ميكنه
كلا سيستم پيچيده اي ندارن. ولي قيمتاشون بالاست.
جالبه بدونيد كه اين تلوزيون ها در حالي وارد شدن كه
1- player 3D هنوز در ايران وجود نداره
2- فيلم مخصوص اين TVو Player ها وجود نداره
3- قيمت هر عينك اين تلوزيون ها حدود 200 دلار هست و براي يك خانواده 5 نفري بايد 1،000،000 تومن پول عينك بدي
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
تازه از همه قشنگ تر تبليغ دروغ سامسونگه (چقدر حرص ميخورم ، سامسونگ از سادگي مردم استفاده ميكنه)
توي تبليغش زده: تصاوير 2 بعدي رو هم 3 بعدي ببينيد. بعد مياد مثلا back تصوير رو با يه نرم افزار با كل تصوير 15 سانتي متر فاصله ميده . بعد 20 نفر ميان ميگن : اااااااااااااا سه بعديه،
در حالي كه براي ديدن تصوير 3 بعدي اصلا بايد دوربين هاي سه بعدي استفاده شده باشه و سورس سه بعدي داشته باشي. نه اين كه با دو تا تصوير مسخره كه 5 سانت از هم فاصله دارن بگي من تلوزيون 3 بعدي ساختم. واقعا خجالت هم نميكشه اين سامسونگ اينقدر دروغ ميگه
البته الان فیلمهای ریپ شده سهبعدی روی نت هست و تصاویر سهبعدی هم نیاز به پخش کننده خاصی ندارن در اصل نوع ضبطشون متفاوته، برای پخش نوع فرمتشون همون استانداردهای معمول هست، هستن اشخاصی که حتی فروشم میکنن.نقل قول:
اون تکنولوژی سامسونگم که به تصاویر عمق میده اصلاً اونطوری که شما میگید نیست، اصلاً این چیزی که شما میگید مگه میشه؟! مگه تصاویر توی فیلمها لایه لایه هستن که بیشه یه لایه رو از لایه دیگه فاصله داد؟!
من نمیدونم شما این مطلب رو از کجا آوردین ولی اگر Review تلویزیونهای 3D سامسونگ رو میخوندین (من Review رو Cnet خوندم) متوجه میشدین این تلکنولوژی برخلاف تصور شما تا حدی کار میکنه، درسته مثل یه فیلم تمام سهبعدی که به صورت سهبعدی تصویر برداری شده نمیشه ولی کار میکنه تقریباً، حالا هر مزخرفی که میخواد باشه یا هرجوری عمل بکنه.
ولی بهطور کلی قبول دارم در حال حاضر هم بخاطر گرون بودن عینکها و هم در دسترس نبودن مدیاهای 3d برای همین بیشتر این یه امکان لوکس تقریباً بیاستفادست ولی معلوم نیست 1-2 سال دیگه هم همینطوری باشه.
ممنون از اطلاعات شما دوست عزیز
یه سئوال
مدل ال جی 47LX9500
خبری ازش نبود
در مورد مدل 46C7000 سامسونگ چی
سونی هم که فکر نمی کنم
ممنون می شم دوستان خبری بدن
نه من با چند تا از مهندس هاي شركت حرف ميزدم در مورد اين تكنولوژي گفتن كه دقيقا از همچين نرم افزاري استفاده ميكنن تو ال سي ديه سامسونگ. و در واقع ميگفتن اين نرم افزار عمق رو ايجاد ميكنه ولي خيلي كمنقل قول:
راستي يه چيز ديگه: اين سه بعدي ال جي remote اش رو ديدين؟ مثل اون ليزر ها كه بچه بوديم مينداختيم توچشم مردم كار ميكنه. خيلي باحاله
من سري c6500 و ال سي دي c630 رو كنار b650 ديدم متاسفانه جز قيافه چيزي براي گفتنن نداره دويت عزيزنقل قول:
در مورد عينكهاي 3d در واقع 2 مدل دارند كه بحث زيادي بر سر استفاده هر كدومشون هست
passive و active اون اتصالي كه شما ميبينيد براي مدلهاي اكتيو هست
مدلهاي پسيو كاملا بدون نياز به منبع انرژي وهر گونه ارتباط با مبدا هستند
در واقع كار اين عينكها در كسري از ثانيه به نوبت هر كدومشون جلوي ورود تصوير به اون چشم رو ميگيرند
سورس 3d هم به صورت كسري از ثانيه تصاوير ور براي هر كدوم از چشمها ميفرسته
دقيقا همينطورهنقل قول:
دوست عزیز C630/650 که هنوز وارد بازار نشده؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز : اصلا" طرف پلاسما نرو واقعا" کیفیت خوبی ندارند توصیه میکنم lcd بگیری اون هم از برند سونی که واقعا عالی هست.
به سلامتي رويت شد اين سريها؟نقل قول:
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
بي انصاف نباشيم اگه از يك سري خصوصياتش خوشمون نمياد دليل نميشه مزايا رو هم ناديده بگيريمنقل قول:
جسارتا من فکر میکنم هنوز پلاسما بهترین تصویر رو داره:11:
سری های c همه وارد بازار شده،چه ال سی دی ها و چه ال ای دی ها.مدل سه بعدی سامسونگ هم اومده ولی فعلا فقط به عنوان نمونه توی نمایندگی ها هست.نقل قول:
ولی انصافا سامسونگ چیکار کرده با طراحیاش،ترکونده.
دوستان يك مسئله اي در مورد پلاسما هست كه من توي هيچكدام از كامنت ها و توي فوروم هاي ديگه راجع به اون مطلبي نديدم. اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم: توي فروشگاه هاي صوتي تصويري وقتي كه روي صفحه يك صحنه بدون حركت سريع مثلا منظره درياچه وكوه وآسمان نمايش داده ميشه قسمتهايي از اون كه يك رنگ خاص رو نشون ميده (مثلا رنگ آبي مربوط به آسمان يا دريا) چشمك ميزنه يا به عبارتي پر پر ميزنه.براي درك بهتر اين مسئله اگر به طور غير مستقيم نگاه كنيد يعني به كنار تلويزيون نگاه كنيد وتصوي رو از گوشه چشمتون تحت نظر قرار بديد خيلي بهتر متوجه اين مشكل ميشيد. اين مسئكه تو تلويزيون هاي crt قديمي كه 60 هرتز بودن خيلي شديد تر وجود داشت كه با آمدن 100 هرتز حل شد .
آيا در پلاسما اين مسئله قابل رفع است؟
آيا برچسب 600 HZ كه روي پلاسما هاي جديد زده شده ربطي به اين موضوع داره؟
آيا اين مربوط به تنظيمات دستگاه است كه مثلا با تغيير سرعت اسكن يا refrehs rate تصحيح شود يا كلا جزو خصوصيات پلاسما است وراجع به آن كاري نميشود كرد؟
در آخر اين نكته را هم بگويم كه براي افرادي كه دچار بيماري صرع هستند اين مسئله حياتي است زيرا پر پر زدن سريع تصوير باعث عود كردن آن ميشود و در افراد عادي نيز با تماشاي طولاني ايجاد سردرد مي كند.
توي پلاسما ها اين مسئله تقريبا تا حدود زيادي حل شده و مشكلي نيست بخاطر همون 600hz بودني كه ميفرماييد تصاوير خيلي روون و طبيعي به چشم مياننقل قول:
راجب این موضوع قبلا تو این انجمن صحبتهای زیادی شده....نقل قول:
Flicker یا همون سو سو زدن تصویر تو پلاسماهایی که رفرش ریت پائین دارن وجود داره اون 600 هرتز هم که شما میبینید روی پلاسماها زده مربوط به Sub field پنل هست که برای ازبین بردن بلور از روشی به غیر از بالا بردن سرعت نوسازی تصویر یا همون رفرش ریت استفاده میکنه (در نتیجه ساید افکتها یا عوارض ناخواسته رفرش ریت بالا رو نداره) چون اساس تکنولوژی پلاسما با LCD متفاوت هست.... کلا چشم بعضی افراد به این مسئله حساس هست و تو رفرش ریتهای پائین ممکنه متوجه لرزش تصویر بشن مثلا بعضی پنلها برای هماهنگ شدن سرعت نوسازی پنل با فیلمهای 1080/24p که به صورت 24 فریم بر ثانیه پخش میشن رفرش ریت رو روی 48 هرتز قرار میدن اگر تو این حالت سیگنالهایی با فریم ریت بالاتر از 24 روی پنل پخش بشه این لرزش تصویر بیشتر به چشم میاد (من خودم با این موضوع مشکل دارم و همشه باید حالت 24p پنل رو خاموش کنم) ولی 90 درصد افراد متوجه این موضوع نمیشن چون سرعت این لرزشها بالاتر از آستانه تحلیل مغز و چشم این افراد هست به طور کلی پلاسما پنلهای ارزون قیمت رفرش ریت پائینتری نسبت به مدلهای گرون قیمت تر دارن ولی اغلب این پنلها به دلیل پائین بودن رسپانس تایم پیکسلها مشکلی از بابت رزولوشن خطوط مورد نمایش در نماهای سریع و اکشن ندارن که تفاوتی از این جهت براشون قائل بشیم و در اغلب این پنلها رزولوشن تصویر متحرک 1080line هست.
برای همین بهتره که زمانی که سیگنالهایی به غیر از 1080/24p روی پنل پخش میشه رفرش ریت پنل رو روی حالت 48 هرتز قرار نگیره و رفرش ریتهای بالاتر رو انتخاب کنن....
در کل به نظر من این اثر در پلاسما پنلها به نوعی individual effect و وابسته به فرد هست برای همین بهتره قبل از اینکه پلاسما پنلی بخرید با یک دمو این مسئله رو تست کنید و بالاترین رفرش ریت رو روی پنل انتخاب کنید اگر بازهم لرزشی حس کردید بهتره تکنولوژی دیگه و یا مدلهای دیگه رو انتخاب کنید مثلا من مثل همین مشکل رو با رسپانس تایم LCD ـها دارم و موقعی که یه بازی کامپیوتری انجام میدم به خصوص بازیهای ورزشی مثل فوتبال بلوری شدن تصویر باعث میشه نتونم تمرکز کنم و سردرد بگیرم در حالیکه بعضی متوجه این موضوع نمیشن.
با تشكر از پاسخ مشروح دوست عزيز alucard با توجه به اين مسئله شما براي سايز 46 اينچ و بالا تر مدل خاصي رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟ نظرتون راجع به پاناسونيك v10 چيه؟ يا اين كه اصلا" بهتره برم سراغ led ؟(ال سي دي رو بهخاطر رنگهاي غير واقعي اش نمي پسندم)
سلام V10 کاندید خوبی هست رنگهای طبیعی و قوی ای داره مدل 50 اینچی این پنل دکور خیلی زیبایی به نظر من داره تصویر این پنل به عنوان یه پلاسما خیلی POP یا به قولی هیجان انگیز هست اشباع رنگ بالایی داره درخشش این پنل هم بیشتر آدم رو یاد درخشش LCD پنلها میندازه البته با توجه به این نکته که این پنل مثل LCD ـها درخشش و کنتراستون با تغییر زاویه دید افت پیدا نمیکنه و لازم نیست شما همیشه در Sweet point یا نقطه ایده آل جلوی اونها بشینید تا تصاویر لذت بخش باشن , وضوح حرکتی و رسپانس تایم عالی که در همه پلاسماها عمومیت داره در این پنل هم وجود داره فقط مشکلی که هست افت بازتولید مشکی این پنل هست که گزارش اون در سایت Cnet موجوده البته بعد از افت بازتولید مشکی بازم این پنل مشکی قوی و خوبی تولید میکنه راجب این مشکل نمیشه در مورد مدلهای آسیایی نظر قطعی داد که از اساس این مشکل در این پنلها هم وجود داره یا نه , پاناسونیک میگه تا به حال 75 مورد گزارش مستند از این مشکل دریافت کردن در حالیکه 6 میلیون واحد از این پنل فروخته شده ولی به هر حال مثلی هست که میگه هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه....نقل قول:
در کل اگر اهل فیلمهای سینمایی و بازیهای کامپیوتری هستید این پنل گزینه خوبی هست توجه داشته باشید که هیچ چیزی کامل نیست و این پنل مشکلاتی هم دربزرگنمایی رزولوشنهای SD به HD داره که باعث میشه برخی رزولوشن های تصاویر SD کمی سافت و کم جزئیات باشن البته از این تصاویر در کل نمیشه انتظار زیادی داشت ولی با توجه به کنتراست و بازتولید رنگ و مشکی عالی این پنل برخی اشکالات در تصاویر SD قابل چشم پوشی هست , در تصاویر HD و Full HD هم این پنل از نظر من چیزی کمتر از خارق العاده نیست به خصوص وقتی یه فیلم Full HD با PS3 و یا 360 روی این پنل ببینید (مثل Cut scene بازیها که اغلب HD و Full HD هستن).
از طرفی LED پنلها هم مصرف برق کمی دارن و مشکی قابل قبولی تولید میکنن ولی مشکلات ذاتی LCD ـها در این پنلها هنوز هم وجود داره یعنی اینکه برای دیدن تصاویر شما باید در نقطه مطلوب جلوی این پنلها قرار بگیرید (از همه جهات به خصوص وقتیکه بخواین جلوی این پنلها دراز کشیده بازی کنید و یا فیلم ببینید) و رسپانس تایم هنوز از نظر من در این پنلها به نقطه ایده آل نرسیده.
در آخر شما خودتون باید تصمیم نهایی بگیرید و بسته به نیازهاتون و توقعاتتون و بودجتون خرید کنید.
...
از توضیحات کاملت واقعا ممنون.اما سوالم اینه که در LED ها کدوم مدل میتونه مورد خوبی باشه در مقایسه با V10 . البته با توجه به اینکه هیچ TV بدون ایراد نیست.
LG LH900
Samsung B8500
Sony X450 سایزهای 46 و 55 اینچی
اینا قیمت هاش خیلی بالاست نسبت به V10.
B8500 که در ایران نیست.
LH900 رو قیمتشو ندارم
X450 هم که واقعا قیمت بالایی داره و اصلا به صرفه نیست.
V10 با قیمتش بهترین گزینس با قیمت ۲،۸۰۰
46b8000 چطوره؟؟؟
توی سایت trustedreviews هم ۹ گرفته از ۱۰ فقط توی صدا کم آورده و ۶ از ۱۰ گرفته.کد:http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/05/04/Samsung-Series-8-UE46B8000---46in-LCD-TV/p1
TrustedReviews یکی از ده ها وبسایتی هست که این پنل رو تست کرده و جزو معدود وبسایتهایی هست که این پنل خیلی مورد توجهشون قرار گرفته متاسفانه این وبسایت تو ریویوهاش هیچ عدد و رقمی اعلام نمیکنه و به اشکالات این پنل مثل عدم یکنواختی شدت نور و تمایل رنگ مشکی در این پنل به سمت رنگ آبی و بقیه موارد که وبسایتهای دیگه مطرح کردن هیچ اشاره ای نکرده ولی به هر حال این پنل هم جزو پنلهای خوب و شیک موجود هست ولی به نظر من تو زمینه کیفیت تصویر به V10 نمیرسه.نقل قول:
متاسفانه HDTV های خوبی که از سایت های معتبر نمره خوبی گرفتوند در ایران نیستند یا قیمت خیلی غیر منطقی دارند.اما بازم فکر می کنم بهترین گزینه با کمترین قیمت V10 باشه.قیمت های پایین تر چیز بهتری نیست فکر می کنم.
وقتی 46b8000 خوب نباشه بقیه هم دیگه...
اما من یه سوال دیگه دارم.واقعا اون قدر که این سایت ها نمره میدن و عدد میدن و بررسی می کنن وقتی میخری و میاری خونه فرقی هست یعنی به چشم میاد یا اونقدری محسوس نیست که آدم براحتی بفهمه؟؟؟
کی گفته B8000 پنل خوبی نیست!؟
این پنل از این همه وبسایت و مجله ای که کارشون تست پنلهاس امتیازات خوب و عالی گرفته پس بدون شک یکی از بهترین پنلهای بازار هست ولی اگر در قیاس با پنلهای دیگه بخواین مقایسه کنید اونوقت ممکنه چیزای بهتری هم گیر بیاد...
بعضی موارد ممکنه در لحظه اول به چشم بیاد ولی بعضی چیزا هست که فقط با گذشت زمان و با تغییر محتویات مورد نمایش ممکنه به چشم شخص بیاد مثلا دقت رنگ اکثر پنلهای امروزی در حد قابل قبولی هست و تفاوت بین پنلها از این نظر خیلی کم هست مگر اینکه پنلی واقعا خیلی مشکل داشته باشه بعضی دیگه از مسائل مثل عدم یکنواختی شدت نور در سطح پنل فقط در محیطهای تاریک و کم نور و زمانی که یه صحنه تاریک مثلا در شب داره اتفاق میوفته ممکنه قابل حس کردن باشه ....
بله اما در کل موقع خرید آدم نمیتونه واقعا اون چیزی که توی نت دیده و پسندیده رو بگیره چون یا نیست (مثل اکثر پاناسونیک ها که من خیلی خوشم میاد) یا اگرم هست قیمتش اونقدر غیر منطقیه که آدم باید ازش صرف نظر کنه.
اما منظور من از سوالی که پرسیدم و گفتم تفاوت داره یا نه این بود که مثلا تفاوت 50S10 با 50V10 واقعا اونقدر هست که آدم 1ملیون اضافه بده.یعنی عملا موقع استفاده به چشم میاد؟؟؟ خیلی مواقع در سایت ها در مورد بعضی چیزها اونقدر مو شکافانه بحث میشه که برای آدم واقعا بزرگ میشه موارد.اما در استفاده های خانگی و مهمتر از اون در ایران خیلی فرق می کنه...
تفاوت بین این پنلها بیشتر روی تصاویر HD هست اسم این پنلها هم HDTV هست دوست عزیز اگر کسی بخواد خودشو محدود به ایران بکنه خریدن تلویزیون CRT زیر 29 اینچ هم به نظر من کافی هست ولی اگر کسی میخواد پنلی بخره که به قولی "Future Proof" باشه و در آینده بشه ازش استفاده کرد و به اندازه پولی که بابتش داده ازش لذت ببره باید بره به سمت محتویات HD اگر فکر میکنید در حال حاضر این محتویات برای شما جذاب نیستن و یا دسترسی بهشون براتون سخت هست بهتره فعلا یه پنل ارزون قیمت بخرید و پولتون رو برای آینده و یه خرید بهتر ذخیره کنید...نقل قول:
سلام. من بیشتر مطالب رو در مورد LCD , PLASMA خوندم. آخر به نتیجه منطقی نرسیدم. این طور که متوجه شدم تا قیمت 1500 دو گزینه LCD B670 SAMSUNG , PLASMA G10 PANASONIC گزینه های خوبی هستند. می خواستم برای رفع ابهام به سوالاتم جواب بدید.ممنون می شم.
1.در یکی از پست ها خوندم که PLASMA از فاصله نزدیک نقطه های ریز دیده می شه که به خاطر خاموش روشن شدن پیکسل هاست. واقعیت داره؟ خیلی تو ذوق می زنه؟
2. با توجه به کاربری بیش از 80 درصد تلویزیون و 15 درصدی ماهواره و 5 درصدی فیلم کدام گزینه را پیشنهاد می کنید؟
3. با توجه به تماشای بیش از حد فوتبال و مشکل جا موندن تصویر در سرعت های بالا در LCD هنوز این مشکل در B670 وجود داره؟
4. از یکی از دوستان شنیدم که در 40 اینچ سامسونگ تصاویر پهن نشون داده می شه. صحت داره؟
5. UP SCALING کدام قویتره؟ با توجه به اینکه اکثر استفاده من از تصاویر SD است.؟
6. USB G10 چه فرمت هایی رو می شناسه؟
7. این طور که فهمیدم G10 تصویر در تصویر نداره
تو رو خدا راهنماییم کنید .چون واقعا گیج شدم.
من دیروز جمهوری بودم نه C630 بود نه C650 نمیدونم دوستان کجا دیدن، البته بانه اومده ولی سام نیورده هنوز.