یعنی من به هیچ وجه نمیتونم با گرافیک fx5500 این گیمو بازی کنم؟؟؟
گرافیکم pixel shader 2.0
نمیشه یه جوری با یه فایلی چیزی ارور شیدرو حذف کرد؟
Printable View
یعنی من به هیچ وجه نمیتونم با گرافیک fx5500 این گیمو بازی کنم؟؟؟
گرافیکم pixel shader 2.0
نمیشه یه جوری با یه فایلی چیزی ارور شیدرو حذف کرد؟
سلام عزيزنقل قول:
نه نميشه كاريش كرد (به جز ارتقا البته)
با سلام به همه دوستان.نقل قول:
شما 3D Analyzer رو امتحان کردید؟ یادمه که میتونست ورژن پیکسل شیدر بازیها رو تغییر بده یا حذف کنه. البته من تستش نکردم و برنامه قدیمیه. نمیدونم ورژن جدیدش اومده یا نه.
(در جواب جناب samsung_d600 باید بگم که کارت گرافیک 7300GS رم آنبردش 256 مگه و 256 تا هم میتونه از رو رم برداره. قیمتش هم فکر کنم الان دور و ور 70 تومن باشه. اما اگه قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم 7300GT که مدل حرفه ای تریه و 90 تومنه رو بگیرید.)
موفق باشید:)
سلام به همه.
اقا من این بازیو نصب کردم و خیلی خوب و روان اجرا میشه اما هیچ صدایی نداره .
بازیو در قالب دوتا دی وی دی و از شرکت پردیس خریدم.
cpu:3gh intel
ram:1gig
vga:6600td 256 mb dirtx9.c
sound:c-media azalia dirtx9.b
شما باید بگی خوش بحالش ؟؟ سیستم که ماله من نیست !!! :tongue: :tongue:نقل قول:
درضمن توربوکش برای بازی کردن اصلا خوب نیست چون 512 اگه روش بنویسه حداکثر تا 128 یا 64 مگابایت خودش داه بقیه رو از رم برمیداره :sad: :sad:
گرافیک فقط : Geforce 7300 GT 512 MB قیمتش هم حدود 120 تومنه
سام علیک
بابا این چه بازی ایه من که اصلا نفهمیدم کی به کیه
trianingesham که فاجعس اصلا این وصایلشو معرفی نمی کنه . همه جا سیفیده . اه
اگه لینکی چیزی از این برنامه داری بذار و اگه تونستی بگو چی جوری باهاش کار کنم ممنون:)نقل قول:
سلام .بچها من بازی رو رفتم جایی که بمب رو دیفیوز کردم.بازی اونجا تموم شد.
نقل قول:
این بدترین پایانش هستش
برگرد به سیو های قبلیت و اونجایی که منفجر شدن کشتی را انتخاب کردی
به جاش کلید frame enrica را انتخاب کن تا پایان بازی عوض بشه
من هم اولش خیلی زده شدمنقل قول:
ولی هر چی جلوتر بری و بیشتر بازی کنی عاشقش میشی
مخصوصا اگه قلق بازی دستت بیاد مثل من معتادش بازی میشی
ترینینگ رو بی خیال شو که افتضه برو تو بازی دستت میاد چی به چیهنقل قول:
نقل قول:
اقای فلانی :laughing: شما مطمئنی که 90 تومنه میشه یه قیمت دقیق از این کارت مه من بدهید لطفا 512 باشه
منsplintercell1بازی کردم . خیلی سخته.
سلام..این قضیه اینکه بازی سه تا پایان متفاوت داره چیه...مثلا من بدون اینکه باعث کشتن اون دختره در مرحله بعد از کشتی بشم باعث انفجار کشتی شدم..ولی در مرحله آخر یه بار با کشتن رئیس NSA بازی بعد از خنثی کردن بمب تمام شد و یه بار هم واشینگتون رو کشتم ولی بازی بعد از خنثی کردن بمب یه مرحله دیگه هم در یک قایق اضافه شد ولی بعد از اون نوشت To be Countue و دیگه تموم شد ...حالا اگه برگردم و باعث مرگ دختره بشم آخر بازی باز هم تغییری میکنه؟
بله شماره 1 و 2 اون یه مقدار سخت بود .اما شماره های 3 و 4 اون بسیار دلچسبه .نقل قول:
ممنون اما مراحلش خیلی کم بود.اما واقعا بازی بود
سلام.من تازه عضو شدم وچند تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
کارت گرافیک من ati 9600 با رم 256 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
سوال اول اینکه هیچ راهی نیست این بازی رو اجرا کنم ظاهرا" بعضی از شرکت ها با کم کردن بعضی از قسمتها رو shader model پایین هم اجراش کردن در ضمن بازی که من گرفتم از شرکت تکین گرفتم.
به نظرم کارت گرافیکم خوبه حالا به نظر شما بهتر نست کارت گرافیکی بگیرم که در آینده مثل این مشکل نداشته باشم؟
اگر بخوام عوض کنم با 150 هزار تومان بهترین کارت گرافیک AGP که میتونم بگیرم چیه خواهشا" فقط یک کارتی بگین که تا چند وقت نخوام عوض کنم چون همین کارت گرافیک فکر کنم تو خرداد بود گرفتم؟
مشخصات سیستم من هم اینه:
main:giga k8ns pro
ram:512 DDR
cpu:AMD 28000+ 64 bit Athlon
مرسی.
دوست عزیز من هم کارت گرافیک 9600 داشتم که مجبور شدم که برای این بازی اون رو تغییر بدم . برای پیدا کردن کارت گرافیک AGP خیلی دردسر کشیدم . اما بالاخره پیدا کردم .اگه شما هم می خوای پیغام خصوصی بده تا بهت بگم از کجا گرفتم . البته مطمئن نیستم که باز هم داشته باشه .نقل قول:
اما در مورد اینکه بعضی از شرکتها کاری کردن که بازی با شیدر 2 هم اجرا بشه من چیزی نمی دونم اما فکر نکم این طور باشه .
شما اين برنامه رو امتحان كردي؟نقل قول:
اگر برنامه رو نداري ميتوني با يه سرچ تو گوگل پيدا كني.اگر جواب داد به ما هم خبر بده.نقل قول:
در مورد agp هم آخرين مدل Lead tek Win Fast A 7800 GS است كه توليد شده ولي شما ميتوني 6600 يا 6800 در حدود 150 تا 200 هزار تومان بگيري.اما اگر agp نگيري بهتره چون كارتهاي جديد كه اومدن مثل 8800 از pixel shader 4.0 استفاده ميكنن.بنابر اين تا چند وقت ديگه shader 3.0 هم از رده خارج ميشه.
موفق باشي.
آقا یکی به من بگه 7600 جی اس بهتره یا 7300 جی تی ؟؟؟؟؟
GeForce 7300 GTنقل قول:
Graphics Bus Technology: PCI Express®
Memory Interface: 128-bit
Memory Bandwidth: 10.7GB/s
Fill Rate: 2.8 Billion pixels/sec
Vertices/Second (Millions): 350
RAMDACs: 400MHz
GeForce 7600 GS
Graphics Bus Technology PCI Express®
Memory Interface: 128-bit
Memory Bandwidth: 12.8GB/s
Fill Rate: 4.8 Billion pixels/sec
Vertices/Second (Millions): 400
Pixels per clock (peak): 12
RAMDACs (MHz): 400
اميدوارم مفيد بوده باشه.البته اين تاپيك جاي اين بحث نبود .از اهالي تاپيك عذر خواهي ميكنم.
سلام
دوباره می پرسم!!!!؟
این قضیه اینکه بازی سه تا پایان متفاوت داره چیه...مثلا من بدون اینکه باعث کشتن اون دختره در مرحله بعد از کشتی بشم باعث انفجار کشتی شدم..ولی در مرحله آخر یه بار با کشتن رئیس NSA بازی بعد از خنثی کردن بمب تمام شد و یه بار هم واشینگتون رو کشتم ولی بازی بعد از خنثی کردن بمب یه مرحله دیگه هم در یک قایق اضافه شد ولی بعد از اون نوشت To be Countue و دیگه تموم شد ...حالا اگه برگردم و باعث مرگ دختره بشم آخر بازی باز هم تغییری میکنه؟
مرسی از اون اطلاعات آخه منم میخوام کارتی بگیرم که این بازی به روانترین حالتش اجرا بشه . با اون توضیحات فکر کنم جی اس بهتر باشه . نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
به اين تاپيك هم يه سري بزن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مي خوام کارت گرافيک بخرم
منه بدبخت هم بايد رم بخرم و هم سيپي يو
نظرم روي 7300gt و 6600 هست نظر شما چيه؟
راستي کسي اين بازي را چند جور تمام کرده؟
اگه میتونی 7600 جی اس بخر اگه هم نه همون 7300 جی تی خوبه . ولی قیمتهاشون یکی هستند
هم بايد بمب رو سرهم كنيم - هم بايد مكعب رو رمز بندي كنيم - هم مرحله آزمايشي رو رد كنيم - هم بايد نشانه روي كنيم و .... غيره ولي وقت خيلي كمه..
شما چكار كرديد...
لطفا توضيح بديد
سلام به همه دوستان.
اینم لینک 3d Analyzer :
اگه تو صفحه رو نگاه کنید سه ورژن از برنامه رو گذاشته (آخر صفحه) لینکشم درسته.
فکر کنم باید اول فایل بازی رو باهاش باز کرد و بعد تنظیمات رو انجام داد و بازی رو از طریق برنامه ران کرد.
-------------------------------------------------------
اینجا هم یه لینک و توضیحاتی درباره برنامه هست :
ببخشید که دیر شد. فرصت نمیشه زودتر سر بزنم. موفق باشید. :)
سلام
این بازی با این گرافیک اجرا میشه ???
Gforce fx 5200
فكر نكنمنقل قول:
حداقل دستكاري زيادي در بازي مي خواهد
من وقتي ميخوام بازي رو نصب كنم اين ارور رو ميده البته رو يه سيستم ديگه نصب كامل نصب شد مشكل چيه ممنون
اول درايو رو به NTFS تبديل كننقل قول:
بعد هم درايوت شايد پر باشه
چه سیستمی میخواد؟
نقل قول:Minimum System Requirements (حداقل سیستم)
System: 3 GHz Pentium IV, AMD Athlon or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 8000 MB
Recommended System Requirements (سیستم توصیه شده)
System: 3.5 GHz Pentium IV, AMD Athlon or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 256 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
Other: Dolby Digital 5.1 and EAX 4.0 compliant sound card
سلام بازی با این سیستم اجرا میشه
ram 512
گرافیک 128 (Gforce fx 5200 )
شما برای اجرای بازی حداقل به 1گیگ رم احتیاج دارید, کارت گرافیک های سری FX هم هچیکدوم نمیتونند این بازی رو اجرا کنند.;)نقل قول:
اگر خودتون با این نرم افزار کار کردید میشه یک توضیحاتی روش بدین؟نقل قول:
دوستان من بازی رو روی ویستا نصب کردم اجرا نشد .
انگار با دایرکت ایکس 10 مشکل داره .
نه خیر اتفاقا چند تا گزینه گرافیکی جدید هم اظافه میشه.احتمالا ویندوزت اشکال داره یا اشکال از جای دیگه ایست ،به هر حال اگه ماییم که میگیم مشکلی با ویستا نداره. یه بار دیگه امتحان کن ...نقل قول:
بچه ها من doble agent بازی می کنم اگه میشه منو کمک کنید من قسمتی هستم که باید یه نام ه رو رمز گشایی کنم تو یه مکعب تمام کارها هم کردتم حتی تمام اعداد را سرجاش گذاستم ولی نمیتونم آخرین عدد بزارم کسی میدونه چکار کنم یا رمز یا ترینری وجود دار؟