اتفاقا با بازی های روایت محور مثل Heavy Rain و Alan Wake و Farenheit و ... خیلی خیلی حال می کنم .نقل قول:
ولی کلا با بازیهایی که مخفی کاری هستن حال نمی کنم .
حالا بگذریم ، بلاخره هر کسی واسه خودش سلیقه ای داره .
:10:
اتفاقا با بازی های روایت محور مثل Heavy Rain و Alan Wake و Farenheit و ... خیلی خیلی حال می کنم .نقل قول:
ولی کلا با بازیهایی که مخفی کاری هستن حال نمی کنم .
حالا بگذریم ، بلاخره هر کسی واسه خودش سلیقه ای داره .
PRO STREET
حالمو گرفت ولی این تایپیک به نظرمن جنبه همه جانبه نداره فقط هرکی کی هرپلتفرومی که داره رومیتونه نظربده.
دلت خوشه حامدXBOX360داری....نقل قول:
شهابی مگه Halo 3 رو بازی نکردی...؟؟
کل سری بازی های Halo یعنی همون قسمت سوم Halo 3
حتی این ریچ خیلی چیزهای کمی نسبت به Halo 3 داشت. در گیم پلی ....
قسمت سوم دنیای هیلوچیزی فراتر از شاهکار هستش اما ریچ فقط یک بازی خوب هستش.
پدرمایکروسافت.....:دئ
تاپیکها برای بسته شدن آفریده شدن !!! (استثناء)نقل قول:
احسنت...نقل قول:
ولي RPG تعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
بازی نقش آفرینی واسه یک عده ی خاص جذابه نه همه گیمرها!
مثلآ نظر شخصی من اینه که کلآ سری بازیهای نقش آفرینی ضربه ی مهلکیست بر پیکره ی روح و وجود یک گیمر کلاسیک!: دی
یا خدا . تو از کدوم سیاره اومدی ؟ این چه حرفیه آخه . نظر شخصیتو بخورم : دینقل قول:
مثلآ نظر شخصی من اینه که کلآ سری بازیهای نقش آفرینی ضربه ی مهلکیست بر پیکره ی روح و وجود یک گیمر کلاسیک!: دی
یعنی میخوای بگی Mass Effect بازی نکردی ؟
در ضمن اون بنده ی خدا Fable III سبکش RGP نبود Action/Adventure شده بود : دی
حالا دیگه اتفاق ناگواریه که افتاده...این شهاب سنگه منو اشتباه تو این سیاره پیاده کرده(فکر کنم معترضین به حقوق شهروندی میگن بدترین نقطه کره زمین...آره؟)!!!: دینقل قول:
البته من که هنوز فعلآ فابل 3 رو تجربه نکردم ولی فال اوت3 نابودم کرد!:31:
آخه مشکل این فال اوت این بود که گرافیکم نداشت بچسبم بهش!: دی(احتمالآ روزی زیر نویس فارسی شد تا آخرش میرم)!
اونم فقط به خاطر نوید جان...!
والا مراد گریز رو هر درجه سنی از بچه کوچولو من دیدم بازی کردن ....اصلا خین و خین ریزی تاثیری نداشت...
اصلا هم این طور نیستش...دوستان برای جلوگیری از این موضوع...دیگه بحث تموم بشه لطفا...نقل قول:
تاپیکها برای بسته شدن آفریده شدن !!!
دوستان راحت باشید : دی
چون تاپیک از خوب های فروم هستش...
nدوستان از نقش افرینی گفتن من یاده mass effect 2 افتادم که واقعا حالمو بهم زد :2: هر لحظه ش ارزو میکردم که تموم شه !! لامصب مگه تموم میشد :2:
یه بار خواستیم نقش افرینی بازی کنیما . توبه کردم :42:
اخه یه بازی تا چه حد میتونه اشغال باشه ؟:31:!
فقط از یه قسمتش خوشم اومد . اونم اونجاش که باید سیاره ها رو اسکن میکردم:27:هر وقت مراحلش و دیالوگ هاش یادم میاد اینطوری میشم : :2:
در اخر هم فراموش نکنید که نظر شخصیه :21::31:
درسته . واقعا اون دفعه لیست نظر سنجی های قسمت گیم رو که دیدم . همشون تاپیک های با حال و خوبی بودن و دوست داشتم توشون شرکت کنم باور کنید همه بسته شده بودن :13:2 تا مونده بود که یکیش همین بود بالا اوردمش !! حالا هم با این رویه بسته میشه !! اون یکی هم فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟ بود که بعد از بالا اوردنش به لطف پست های نا مربوط ! دوستان دو روزه بسته شد :41:نقل قول:
مدیریت به جای اینکه با پست های نامربوط برخورد کنه کلا با تاپیک برخورد میکنه :13::41:
اینجارو ببینید چقدر تاپیک با ارزش بسته شده ::41:
[HTML]http://forum.p30world.com/announcement.php?f=55&a=173[/HTML]
ویپر جان عزیز...این لینکی که گذاشتی فقط شما خودت میتونی ببینی فکر کنم...!
اینو گفتی یاد آموزشی افتادم!: دینقل قول:
مدیریت به جای اینکه با پست های نامربوط برخورد کنه کلا با تاپیک برخورد میکنه
همه برای یکی..یکی برای همه!!: دی
اینجا هم قوانینش با پادگان زیاد فرق نمی کنه...
+
البته باهات موافقم..بعضی حرفات درسته واقعآ
بلد نیستی ؟:31: کپی کن لینکو بعد بالای مرورگر paste کن و بعد دکمه ی go رو بزن دی: --- دوباره میزارمش :نقل قول:
قسمت نظر سنجی های عمومی رو ببین »:41:
[HTML]http://forum.p30world.com/announcement.php?f=55&a=173[/HTML]کدوم قسمت های حرفم اونوقت اشتباهه؟:13:نقل قول:
البته باهات موافقم..بعضی حرفات درسته واقعآ
تو اون تاپیک که همه یاده زن افتاده بودن !!!! اینجا هم یکی میگه انچارد اشغال بود یکی میگه هالو اشغال بود !!:13:
سلام.
آقا جسارت نشه سوءتفاهم هم نشه این بازی هایی هستن که اول مینویسن کنسول بعد ازچند ماه میگنpcهم داره دهن مارو:دئ
این نظرشخصی منه که مابرای بازی کردن اینا چه زجرها که نباید بکشیم جلوی pc نشستیم بازی ایکس باسه یاps3خب احساس اونابهمون دست میده حالمون گرفته میشه.....
واقعاًبس نیست اینقدر توسرمون زدین کشتین ماروچقدرتحمل.....
ببخشید این نظرشخصی من بود شاید جای گفتنش تو این تایپیک بود...:دئ
این قسمتش!نقل قول:
کدوم قسمت های حرفم اونوقت اشتباهه؟:13:
اگر بالا نمیاوردیشون الان بسته نمیشدن : ینقل قول:
2 تا مونده بود که یکیش همین بود بالا اوردمش !!
خب ببین اینکه بعضی دوستان میگن فلان بازی از نظرشون بد بوده فقط نظر شخصیه...اصلآ هم دلیلی نداره یکی بیاد بگه چرا شما این حرف رو زدی یا چرا خوشت نمیاد!به هر حال نظر هر کسی قابل احترامه..نقل قول:
تو اون تاپیک که همه یاده زن افتاده بودن !!!! اینجا هم یکی میگه انچارد اشغال بود یکی میگه هالو اشغال بود !!:13:
سلام دوستان.من یک گیم رو یادم رفت بگم.اومدم بگم:31: خیلی طولانی می خوام بگم راجبش.کامل بخونید و زود قضاوت نکنید دوستان.ممنون
PES 2010
بازی هست که من رو اصلا راضی نکرد و چه بسا کاملا نا امید شدم نسبت به این سری از بازی فوتبال که واقعا عاشقش بودم و از سال 2002 روی کامپیوتر و کنسول های مختلف بازی کردم.اما دلیل هام برای ضعیف بودن نسخه ی 2010.
خب دلیل اولم اینه که یک یکسری مسائل خیلی طبیعی نیست.مثل اینکه با یک بازیکن معمولی میتونی 60 متر بدویی و توپ رو بزنی تو گل مخصوصا برا من که دیگه خبره هستم تو این گیم.من یه راحتی با Obbina مهاجم پنجم تیم اینترمیلان این کار رو انجام میدادم.
مورد بعدی داوری خیلی خیلی خیلی ضعیف بازی بود به طوری که به هیچ وجه داور خطای حریف رو نمی گرفت حتی اگه 3 مرتبه تکل خشن میکردن و بازیکن شما مصدوم(به صورت قرمز) میشد.اما با کمترین برخورد شما با حریف داور خطا اعلام میکرد.
مورد دیگه دروازبانی خیلی ضعیف بود به طوری که شما اگه از بسته ترین زاویه هم شوت میزدید توپ میخورد به گلر و میرفت تو گل یا گلر توپ رو مینداخی جلو پای مهاجم شما.شاید بگید خب این مورد طبیعی هست.درسته اما 5% موارد یا 10% موقعیت ها نه اینکه از 10 تا توپ 9 موردش اینجوری گل بشه.
مورد دیگه هم باگ های بازی و گل شدن های توپ به صورت عجیب و غریب مثلا توپ از بدن بازیکن عبور میکرد و وارد دروازه میشد.یا بازیکن از داخل بازیکن دیگه رد میشد...
من به این دلایل از این گیم خوشم نیومد.
این رو هم بگم که من یکی از طرفداران پرو پاقرص سری PES بودم و هستم و فقط امسال دارم فیفا بازی میکنم بعد از 2 نسخه ی فیفا (11 سال پیش)2000 و فیفا 2005( 6 سال پیش).
ممنون
نظر دوستمون تو پست بالایی رو کاملا تایید میکنم.چون ما فقط داریم نظر شخصی رو میگیم(با دلیل) و حتما نظرات همه ی دوستان یکی نیست.اگر دوستی موافق هست تشکر میکنه و اگر هم نیست خب ایشون هم نظرش رو میگه راجب گیمی که دوست نداره.تا اینجا هم که همه ی دوستان بی دردسر نظرشون رو گفتن.از همه ممنون.
وحید جان خودتم میدونی به بهانه ی نظر شخصی نظر متعصبانه خودشونو ارایه میدن ! و مشکل اینجاست یکی که میگه بقیه هم برا اینکه کم نیاورده باشن میان بحثو ادامه میدن تا...............:41:نقل قول:
مطمئن باش کسی که xbox داره نمیاد از گیرز ایراد نمیگیره و اونی هم که ps3 داره انچارد رو نمی کوبه .
این همه بازی اشغال تو دنیاست یکی بیاد به همچین بازی هایی گیر بده بوی چی میده به نظرت ؟!
حالا بیخیال - از دوستان هم عذر میخوام که پست های نامربوط به تاپیک (اما برا محافظت از تاپیک) دی: - - لااقل الان اگه خدایی نکرده در اینجارو تخته کنن ! ایندگان میان این پست ها رو ببینن و عبرت میگیرن !!!:44:
این یکی رو خیلی خیلی خوب اومدی :31:نقل قول:
نوبتی میری مبارزه میکنی :27:
فکر کنم من و شما مثل هم میمونیم :31:نقل قول:
همون طور که قبلاً کفتم ، بازی های آشغال که آشغالن ، پس باید بازی های خوبی که ازشون بدمون اومده رو بیایم اینجا بگیم.نقل قول:
ولی بازم میگم واقعا بسی تعجب می کنم که توی این لیستاتون نام یه بازی هایی رو میارید که جزو بهترین های تاریخن!
دقیقا منظورت از این جمله های فلسفی چی بود؟! : دینقل قول:
یعنی گیمرهای کلاسیک از این سبک کلا خوششون نمیاد؟
اگه منظورت این باشه که خیلی نا امیدم کردی! چون دقیقا برعکس اینه. می تونم اینو ثابت کنم : دی
..........
در ضمن قبول دارم که باید به نظرات بقیه احترام گذاشت
ولی یه چیزی میگم که ناراحت نشید و حقیقته. کسی که مثلا از بازی هایی مثل مس افکت خوششون نمیاد و مثلا میگه اون آشغاله( :blink: ) ، ضعف زبان انگلیسی خودش رو به حساب بازی می ندازه و همین طور شاید اون قدر به بازی های خطی عادت کرده که اینجور بازی ها رو نمی تونه بازی کنه....
کدام بازی یا بازی ها باب میل و سلیقه شما نیست و راضیتان نکرد؟
لطفا با توجه به صحبتهای زیر پست بدین:
- فقط و فقط نام بازی یا بازی ها رو عنوان کنین.
- به نظرات همدیگر احترام بزارین و جواب هیچ پستی رو ندین.
عزیز من منم اومدم واقعیت رو گفتم و به نظرات بقیه هم احترام گذاشتم...نقل قول:
قرار نیست که هر چی قانون توی هر تاپیکی گذاشته میشه بهش عمل بشه :31:
قانون دومی رو تا حدودی قبول دارم ولی اولی رو نه!
مثلا من بیام بگم مس افکت ، گیرز ، هیلو ، آنچارتد و .... خیلی بد بودن و منو راضی نکردن و هر کسی هم بیاد همینارو بگه و بره آخرش که چی؟
تاپیک که نباید خیلی خشک باشه. این بحث ها هم باید توش بشه. هر کی بیاد یه سری لیست بده هیچ فایده ای برای هیچ کی نداره
این قوانین رو هوس 1980:دی
هومان گذاشته:5:
وحید باز بیا زر زر کن تا برم لوت بدم:31:
اول من یه چیزی در مورد اون تاپیک "چند سالگی بازی" و این حرفا بگم بعد برم سر وقت خود مطلب:نقل قول:
این که اون تاپیک اونجوری شد علتش حداقل برای من نامشخص بود بحث ما اتفاقا خیلی هم مربوط به بحث اصلی تاپیک بود ......اونی که شما میگی همه یادش افتاده بودن تو تاپیکش یکی از عوامل ترک گیم برای خیلی هاس (علی saladi کجایی بیا بگو من راست میگم یا نه:31:؟؟) چون واسه آدم وقت نمیذاره...... .
ما هم داشتیم در مورد مسیله بیخود و نامربوط به تاپیک بحث نمی کردیم ......ولی نمیدونم چرا کلا برخورد عجیبی شد با اون تاپیک شد........... .
تازه یکی دو تا پست نامربوط رو هم میشه پاک کرد یا خود مسیول بیاد تذکر بده..........که اینطوری نشد و اتفاقای بعدیش:31:
اینجا هم اینطوریه........تاپیک تستی نیس که هر کسی یه اسم بازی بگه بعد بره پست بعدی بیاد.........:31:همه باید با هم حرف بزنن و نظراتشونو بگن(البته با رعایت قوانین فروم) (نظر دادن یا گفتن چند تا جمله این ور اونور مغایر با قوانین نیس)
+
یه نکته هم بگم مسولای انجمن هم باید رو اینجور تاپیکا نظارت دایم داشته باشن تا اگه احیانا لازم شد تذکری داده بشه نه اینکه اینجا 24 ساعت کلا بدون مسول بمونه بعد یهو مسول بیاد تاپیکو صاف کنه:31:....اگه نمیشه نظارت دایمی داشت بهتره کلا اینجور تاپیکای فرعی زده نشه...........
+
این جریان هیلو و گیرز و انچارتد هم بی معنیه به نظر من......خیلی از ماها هر دو کنسولو تجربه کردیم و بالطبع نظرات مختلفه....... .
.
.
اینها نظرات شخصی بنده بود....... .:31:
لطفا دیگه کسی پست منو تشریح:31: یا نقل قول نکنه تا بحث ادامه پیدا نکنه
.
.
هالو آشغال نبود مشکل هالو فقط پلتفرومش بود من که بازی نکردم نمیتونم دربارش نظربدم ولی شنیدم خیلی خیلی بازی خوبی بوده حالا بحث پلتفروم به ناکجاآباد ختم میشه ولی ماکهpcداریم محرومیم....نقل قول:
یکی میگه هالو اشغال بود !!
دقیقا!نقل قول:
این که اون تاپیک اونجوری شد علتش حداقل برای من نامشخص بود
100%
منم نظرم همینه ببخشیداولی یه دفعه میبینی بعد ازاینکه یه پست رو1هفته پیش گزاشتی جریان تموم شده بعد یه دفعه اخطار میگیری!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یه نکته هم بگم مسولای انجمن هم باید رو اینجور تاپیکا نظارت دایم داشته باشن تا اگه احیانا لازم شد تذکری داده بشه نه اینکه اینجا 24 ساعت کلا بدون مسول بمونه بعد یهو مسول بیاد تاپیکو صاف کنه
بخشید که نقل کردم.:10:
Call of duty Black ops ...
وحید جان البته من اول بگم که می خواستم بگم گیمرهای آماتور اشتباه شدی است اون کلمه! : دینقل قول:
دقیقا منظورت از این جمله های فلسفی چی بود؟! : دی
ولی یک سوال:فکر می کنی چند درصد گیمرها زبان شنیداری و درک مطلب یا همون ترجمه جملات انگلیسیشون 50درصد به بالا هست؟!باور کن خیلی ها بازی رو فقط به چشم سر گرمی و تفریحی دنبال می کنن نه اینکه برن تو داستان و موضوع بازی...
اینو اگر خواستی ثابت می کنم..راهشم فقط یک نظرسنجیه!
اینا هم همه تایید میشه...قرار نیست مثل روبات بیایم یک اسم بگیم و بریم.تا بحث و گفتگو نباشه تاپیک انصافآ ارزش و بار علمی نداره..نقل قول:
خب حالا که اینطور شد یه لیست از همه بازیهایی که حالم ازشون بهم می خوره ولی بقیه عاشقشون هستن رو می گم :
(طرفدارای این بازیها رو به مبارزه و بحثهای چلشی دعوت می کنم) :31:
Oblivion
Dead Space
Assassin's Creed 1
Uncharted 2
Metal Gear Solid 4 & Peace Walker
Darksiders
اینم یه لیست از بازیهایی که خیلی باهاشون حال کردم ولی بقیه خوششون نمیاد :
Resident Evil 5
Dante's Inferno
Devil may cry 4
Prototype
Saint's Row 2
با تموم اونایی که حال کردی حال کردم حتی بیشتر :31:نقل قول:
ولی لیست اولت عجیبه! اصلا توجیه نمیشه : دی
در کل هر2 لیست جز بازیای محبوب منن!
(اینا اسپم نیست به تاپیک مربوطه!)
منم از هر چي Mass Effect ـه حالم به هم ميخوره، اينم دلايلش :
1. بازي اينقدر خود بود كه منو از كار و زندگي انداخته بود .
2. باعث شد 6 هزار تومن پول از جيبم بره . خيليه
3. وقتي اين بازي رو سيستمم نصب بود هاردم سوخت و سيوم از بين رفت و نتونستم وارد 2ش كنم .
4. نميذاشت من راحت بازي رو دزدكي بازي كنم و به خاطر كرك سيو نميشد نسخه 1 .
5. وقتي داشتم اين بازي رو ميكردم آرسنال بازي داشت و نتونستم بازي رو ببينم و تيمم باخت .
6. نسخه 2 بلافاصله بعد از اينكه 1 رو تموم كنم نيومد و تو كف موندم .
7. و ...
غير از حال به هم زدن به سبك بالايي، بازيهاي پايين نتونستن منو ارضا كنن و پايين ترين امتيازها رو تو جدولم دارن:
Devil May Cry 4 كه كاملا مشكل از خودم بود !
Farcry 2
Fuel
Prison Break
یه موقعی بود که مدیریت اون موقع (حسین جان) مجبور شد تمامی تایپک های نظر سنجی رو ببنده چون صفحه اول پر این تاپیکا شده بود. بعد از مدتی هم حدودا نصف اون تاپیک ها باز شد. تازه یک تاپیک هم داریم که توش 20 سوال پرسیده میشه پس خودش جای 20 تا تاپیکه یه جورایی که یه چند تا از اون تاپیک بسته شده رو هم پوشش میده!... پس نگین هر چی تاپیک این مدلی رو بستین. یه نگاه دقیق بندازین.نقل قول:
بسته بودن اون تایپک هایی که در حال حاضر در این زیر انجمن هستن (به غیر از اینمورد آخری که چند روز پیش بسته شد) به خاطر روی کار اومدن پست های نامربوط و برخورد با تاپیک نبوده. فقط پر شدن صفحه اصلی و کمرنگ کردن این مباحث برای یه مقطع خاص بوده.نقل قول:
درسته! این دو تا قانون سخت گیرانه بود اما به خاطر این بود که قبلش عنوان تاپیک هر کسی رو عصبی میکرد و خیلی پست جریان ساز هم اومده بود رو کار که روابط یه عده رو ریخت به هم...نقل قول:
همین الانه حذفش کردم.
والا علیرضا جان با جملات نمیشه مبارزه کنیم...نقل قول:
(طرفدارای این بازیها رو به مبارزه و بحثهای چلشی دعوت می کنم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی طالب مبارزه بیدی حضورا در هر کجای ایران زمین بگی هستم.:31:
چاکریم هر کی نظری داره و احترام واجب.
در مورد بازی هایی که بدت میاد حرفی ندارم این روزا چیزی به نام نظر شخصی مُد شده گرگینه جان : دی
اما
نقل قول:
Resident Evil 5
Dante's Inferno
Devil may cry 4
Prototype
Saint's Row 2
با قرمز شده ها حال کردم اما اون 2 تا نه ! RE5 که فاجعه بود اون یکی هم خیلی رو اعصاب بود
خیلی باحالی جدا :31: کلاسیک با آماتور خیلی فرق داره! :31:نقل قول:
وحید جان البته من اول بگم که می خواستم بگم گیمرهای آماتور اشتباه شدی است اون کلمه! : دی
ولی یک سوال:فکر می کنی چند درصد گیمرها زبان شنیداری و درک مطلب یا همون ترجمه جملات انگلیسیشون 50درصد به بالا هست؟!باور کن خیلی ها بازی رو فقط به چشم سر گرمی و تفریحی دنبال می کنن نه اینکه برن تو داستان و موضوع بازی...
اینو اگر خواستی ثابت می کنم..راهشم فقط یک نظرسنجیه!
مسئله پستت همین بود. اگه منظورت آماتور بود که هیچی درسته
چون گیمر های کلاسیک معمولا این سبکو خیلی دوس دارن و خود این سبک توی پی سی مخصوصا یه سبک خیلی کلاسیک محسوب میشه
در مورد سوالت درسته درصد کمی به این صورت هستن
ولی خیلی ها اصلا نمی دونن rpg چی هست. خیلی از بازی های که فکرشو نمی کنید یکمی از مولفه های rpg رو دارن حتی بازی هایی شوتر!
قبول دارم crpg رو هر کسی دوس نداره چون سبک خاصیه و باید باهاش زندگی کرد ولی گیمرهای حرفه ای معمولا اکشن rpg رو دوس دارن
نمونه اش همین نوید که از مس افکت 2 و فیبل 3 رو بازی کرده و خیلی هم از اونا لذت برده : دی
این دو تا و بازی های شبیه اونا اکشن rpg حساب میشن و crpg نیستن و معمولا هم حتما به زبان خیلی قوی نیاز ندارن....
ولی یه چیزی برای من جالبه که بعضی ها فسلفه بازی رو فقط بکش برو جلو جر بده و از این چیزا می دونن! : دی
بازی خیلی فراتر از این حرفا می تونه باشه. این بستگی به سطح گیمر هم داره...
اتفاقا منم در مورد اون پست یه سوال برام پیش میاد :31:نقل قول:
در مورد بازی هایی که بدت میاد حرفی ندارم این روزا چیزی به نام نظر شخصی مُد شده گرگینه جان : دی
اما
Resident Evil 5
Dante's Inferno
Devil may cry 4
Prototype
Saint's Row 2
با قرمز شده ها حال کردم اما اون 2 تا نه ! RE5 که فاجعه بود اون یکی هم خیلی رو اعصاب بود
علیرضا جان از تو که از طرفداران RE هستی این بعیده
RE5 درسته از نظر گرافیک و جلوه های ویژه و این جور چیزا خیلی عالی بود ولی به نظر خودت برای طرفداران RE این راضی کننده بود؟!
خیلی از مولفه های RE کلاسیک رو این بازی نداشت و برای طرفداران اون کمی نا امید کننده بود
RE4 در حد 9.5 بود ولی RE5 در حد 8.5. خود این یعنی شکست...
فرض بگیرید بازی های بزرگ سال دیگه مثل گیرز 3 یا آنچارتد 3 مثلا میانگین امتیازشون در حد 8.5 بشه اونم یعنی شکست چون از این بازی ها انتظارات خیلی زیاده
وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!نقل قول:
هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي
قسمت دوم حرف هات : :دي
اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي
بعدم وحيد خيلي نرو تو گيم .. چون ممكنه بين واقعيت و گيم ديگه نتوني فرق بزاري ها :دي بعد مجبور ميشي بري دارو بزني كه بتوني گيم بازي كني تا برگردي به واقعيت : )) ( اين قسمتش كپي رايت بود :دي )
نميخواستم پست بدم ولي پيامت تو ياهو تحريكم كرد :دي
موفق باشي ..
نقل قول:الهی من قربون همه تون برم که فرهنگ احترام گذاشتن به همو دارین ...:10:نقل قول:
اما در مورد مبارزه :
من خیلی اهل شاخ و شونه کشیدن نیستم و مثل تیم مورد علاقم ( منچستر یونایتد ) همه چیزو تو زمین ثابت می کنم .:20:
البته طبعا در اون بازیهایی که بدم میاد هیچ استعدادی ندارم .:31:
اما واسه هر کدوم یه دلیل دارم .
Oblivion
علافیش خیلی زیاد بود وقت آدمو خیلی هدر میداد .
Dead Space
ترسش کاذب بود و گیم پلی روی اعصابم بود .
Assassin's Creed 1
کاملا تکراری و یکنواخت ولی نسخه 2 خوب بود .
Uncharted 2
از سبک این دو تا خوشم نمیاد .
Darksiders
بچه بازی بود .:31:
تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟:31: (شوخی)نقل قول:
بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .
خُب این بازی طرفدارا خاص خودش رو داره قبولنقل قول:
Oblivion
علافیش خیلی زیاد بود وقت آدمو خیلی هدر میداد .
ترس کاذب یعنی چی آخه ؟ اون گیم پلی هم شرط میبندم به خاطر همون ترس کاذب میگی ! من اسمشو میزارم استفاده ی خوب و به جا و همینطور هوشمندانه از تاریکی و تنهایی و سکوتنقل قول:
Dead Space
ترسش کاذب بود و گیم پلی روی اعصابم بود .
قبول دارم اینونقل قول:
Assassin's Creed 1
کاملا تکراری و یکنواخت ولی نسخه 2 خوب بود .
از سبکشون خوشت نمیاد دیگه چی کارت کنم : دینقل قول:
Uncharted 2
از سبک این دو تا خوشم نمیاد .
اینو اصلا نمیتونم قبول کنم . کجاش بچه بازی بود ؟ مبارزات یا Boss Fight ها یا معماها ؟نقل قول:
Darksiders
بچه بازی بود .
خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم :31:
چرا . مس افکت 2 برای اینکه بتونی داستانشو خیلی عالی بفهمی به زبان خوب نیاز داره ولی بازیش به یه صورتیه که انتخاب هاش تا حدودی مشخصه و خیلی پیچیده نیست....نقل قول:
وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!
هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي
تو تا اونو کلهم بازی نکردی نمی تونی در موردش قضاوت کنی! : دی
البته نگاه کن عزیز من مگه بازی های سبکای دیگه برای اینکه داستانشون رو قشنگ بفهمی نیاز به زبان قوی ندارن؟! برای اونا هم این قضیه هست. من اشاره کردم که rpg کلا چند دسته داره یه سری ها رو همه می تونن برن ولی یه سری ها پیچیده هستن و هر کسی نمی تونه بره نمونمش بازی خیلی عمیقی مثل دراگون ایج...
پس زبان خوب برای فهمیدن داستان بازی ها فقط مربوط به این سبک نمیشه...
اگه نمی گفتی اصلا نمی دونستم نظر شخصیه : دینقل قول:
قسمت دوم حرف هات : :دي
اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي
می دونم نظر شخصیه منم به بازی های دیگه اون کاری ندارم ولی چون خودش از طرفداران این بازیه برام این عجیب بود
بعدشم عزیز من مگه فقط به امتیاز اشاره کردم؟! من به طور کلی دارم می گم. RE کلاسیک با اینی که ما دیدیم خیلی فرق داشتش. بازی بیشتر اکشن شده بود و آدم حس ترس رو در این باز نمی دید. تازه یه سری جاهاش مثل سوار شدن زامبی ها روی موتور خنده دار هم بود! : دی
نه راضی نکردن بازی دلیل بر این نیست که من دیگه طرفدارش نباشمنقل قول:
تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟ (شوخی)
بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .
ولی بحث من اینه که باید قبول کرد RE5 نسبت به شماره های قبلیش حساب کنید یکمی نا امید کننده بود و اون خصوصیت سری RE رو نداشت....
به عنوان یه بازی اکشن خیلی خوب حساب میشه ولی به عنوان بازی ترسناک در نظر بگیرید به هیچ وجه اون خصوصیاتی که باید داشته باشه رو نداشت
یانتونسته تمومش کنه یانتونسته معماهاشو حل کنه یاخوشش نیومده یاحالش ازآخرش بهم خورده به هرحال هردلیلی که داشته باشه نمشه بازی رو که4گیگ حافظهDDR5روشکست داده دست کم گرفت.نقل قول:
Darksiders
بچه بازی بود .
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
عادتته........نقل قول:
خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم
حریف که نداری هیچی فکر میکنی خیلی هم باحالی.
حتما اینطوره .نقل قول:
ولی به نسخه ی جدیدش امیدوارم .
ترس کاذب یعنی همش اینجوری می خواد بترسونه که یهو یه هیولای عجیب غریب بپره جلوت .نقل قول:
خب اینجوری منم بلدم بترسونم . سری سایلنت هیل و رزیدت ایول واقعا نمادهای ترس و هیجان در بازیهای کامپیوترین .
گیم پلی بازی و سیستم Aiming اصلا جالب نبود . یه مشکل بزرگی که داشت این بود که از لب دیوار نمیشد هدف گیری کرد .
خب خدا رو شکر ...:10:نقل قول:
با سازندشون صحبت کن سبکشونو عوض کنن بدن من بازی کنم .:31:نقل قول:
والا راستشو بخوای خودمم نمیدونم چی بگم ولی تا وسطای بازی که رفتم احساس کردم دیگه طراحی فضا ها و محیط و مراحل زیادی داره یه جوری میشه که انگار مخاطبینشون گروه سنی الف هستن .نقل قول:
در ضمن بازیش خیلی هم راحت بود . رو Normal کلا فکر کنم فقط 5 بار مردم .
یادمه اواخر مهر ماه بود یه جا گفتم بابا این همه بازی هارو پشت سر هم نزنید..ذخیره هم داشته باشید..
الا همه از بیبازی زدیم اینجا ..:31:
من خودم فیبل 3 رو ذخیره کردم واسه این روز ادم عشق می کنه با این بازی...
شدم بدترین انسان روی زمین...
اون جمله اولتو نگرففتم ولی باور کن منظو رخاصی نداشتم ...نقل قول:
الهی من قربون همه تون برم که فرهنگ احترام گذاشتن به همو دارین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد مبارزه :
شوخی می کردم علی جون...:10:
ولی خدایی دارکسایدر خیلی توپ بود چیزی که نداشت خستگی بود.
کلا این تیم ها هم قابل احترام هستند. گفتم حالی کنیم دور هم.نقل قول:
من خیلی اهل شاخ و شونه کشیدن نیستم و مثل تیم مورد علاقم ( منچستر یونایتد ) همه چیزو تو زمین ثابت می کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من منظور بدی نداشتم . از اسمایلی که گذاشتم معلوم بود .نقل قول:
جمله کاملا مسقیم بود و منظورم این بود که کاش همه دنیا مثل شما باشن و یاد بگیرن که به نظر دیگران احترام بذارن .:10:
نقل قول:محتوای مخفی: به بحث ربطی نداشت رفت تو اسپویلر
خب این فلسفه بیخود رو مدیون cod ها هستیم!: دینقل قول:
ولی یه چیزی برای من جالبه که بعضی ها فسلفه بازی رو فقط بکش برو جلو جر بده و از این چیزا می دونن! : دی
فکر کنم این فلسفه تا چند ده سال دیگه هم ادامه داشته باشه..(cod:iran war)!!!: دی
خدایی شماره بده هر کی زنگ نزنه!:31:نقل قول:
با سازندشون صحبت کن سبکشونو عوض کنن بدن من بازی کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
در مورد دارکسایدر هم کم لطفی نکنین دیگه...بازی هم فانتزی بود هم پازل محور بود هم داستان خوبی داشت..