سلام به همه دلم براتون تنگ شده بود بعد از 6 ساعت....
منم 660 شدم تو منطقه 2
Printable View
سلام به همه دلم براتون تنگ شده بود بعد از 6 ساعت....
منم 660 شدم تو منطقه 2
اینم یکی دیگه از دوستام
51
74
63
69
51
63
64
رتبه 1200 منطقه 2
سلامنقل قول:
دفترچه دوم اگه منظورتونو درست گرفته باشم از شنبه توزیع میشه ولی توی سایت هم هست
انتخاب رشته از 14 تا 17 مرداد
موفق باشید
نرم افزار کامپیوترنقل قول:
میشه ؟
آقا این انتخاب رشته ی مجازی از کی میاد رو سایت سنجش؟
به نظرم اسم تایپکو عوض کنین
بزارین تضعیف روحیه ی کنکوری های 88
چون اونایی که رتبشون خوب نشده با دیدن این تایپک افسردگی میگیرن----------
درصدای من اینا هستن:
65/4
96
73/4
86/7
90/4
94/1
84/8
رتبه منطقه2: 22
رتبه زیرگروه1: 20
سلام خدمت تمام دوستان من موفق شدم يه افتخار بسيار بزرگ براي ايران توي كنكور به دست بيارم نتيجم رو ببينيد خودتون ميفهميد!
ادبيات:40
عربي:0
معارف:39
زبان:75
رياضي:28
فيزيك:30
شيمي:12
همونطور كه احتمالا فهميد افتخار من اينه كه عربي هيچي نزدم!:27:
و الان دارم از شدت افتخار ميتركم!:2:
لعنت خدا به هرچي عربه با اين زبونشون!
رتبه در منطقه سه زير گروه يك:2137
رشتمم كه رياضيه
Jeff hardy m
به نرم افزارهاي انتخاب رشته زياد نميشه اعتماد كرد
توی دفترچه توضیح داده؟نقل قول:
مگه اصفهان نیستی ؟ پس منطقه یکی ؟!نقل قول:
در حد 2-3 درصد بعضی درسها ممکنه اتفاق بیفته اما اگه بالاتر از این باشه مشکل از جای دیگست !نقل قول:
Bleu2u4u
يحتمل
من از جاي ديكه شنيده بودم
اره الان رفتم دفترچه رو دانلود کردن توش کامل توضیح داده بودنقل قول:
من خودم دقیقا درصدام با محاسباتم یکی بود.به جز عربی که اومده بودم بالاتر!!!!نقل قول:
ولی خیلی از دوستام اینجوری بودن.یکی ادبیاتشو 70 حساب کرده بود شده بود 37
من سال قبل این دیو مخوف رو شکست دادم! و الانم دانشجوی مکانیک سیالات روزانه ی ارومیه هستم.
به همتون اطمینان می دم با رتبه های تا 7000 منتطقه 2 (خودتون به منطقه یک تعمیم بدید) مهندسی های
درجه یک شبانه و درجه دوی روزانه قبول می شید حتماً.
من 89 ای هستم !
چرا کسی این جا از منطقه 3 حرفی نمیزنه ؟ میشه یکم راجع به منطقه 3 هم توضیح بدید ؟ ( مثلا کسی که رتبه ی فلان میاره تو منطقه 3 رتبه ی کشوریش چند میشه ، چه مزیت یا معایبی داره منطقه 3 ، و...
کسی چیزی در مورد دانشگاه مجازی چیزی میدونه ؟ کسی این جا مجازی میخونه ؟
76/4 زبان و ادبيات فارسي 1
79/0 زبان عربي 2
84/0 فرهنگ و معارف اسلامي 3
70/7 زبان خارجي 4
74/6 رياضيات 5
77/5 فيزيك مكانيك 6
67/5 شيمي 7
رتبه منطقه 1 :241
کشور:383
برق و مکانیک شریف قبول میشم؟
سوالاتت رو باید تک تک بپرسینقل قول:
من 89 ای هستم !
چرا کسی این جا از منطقه 3 حرفی نمیزنه ؟ میشه یکم راجع به منطقه 3 هم توضیح بدید ؟ ( مثلا کسی که رتبه ی فلان میاره تو منطقه 3 رتبه ی کشوریش چند میشه ، چه مزیت یا معایبی داره منطقه 3 ، و...
مثلا حدودا رتبه ی 600 منطقه 3 میشه 6500 کشوری
از نظر قبولی هم منطقه 3 معمولا مظلوم تر از جاهای دیگست
چون امکانات اونچنانی نداره اما به لحاظ ظرفیت پذیرش بسیار کمتری داره(اگه نسبی هم حساب کنی باز هم از منطقه 1 و2 کمتره)
البته رتبه آوردن توش راحت تره اما رتبه ت زیاد فایده ای نداره
مثلا توی منطقه 3 اگه میخوای تهران قبول بشی حتما باید زیر 200 باشی(البته رشته های با ارزش)
بازم اگه سوال داشتی بپرس
البته من اینجور فکر نمیکنمنقل قول:
سوالاتت رو باید تک تک بپرسی
مثلا حدودا رتبه ی 600 منطقه 3 میشه 6500 کشوری
از نظر قبولی هم منطقه 3 معمولا مظلوم تر از جاهای دیگست
چون امکانات اونچنانی نداره اما به لحاظ ظرفیت پذیرش بسیار کمتری داره(اگه نسبی هم حساب کنی باز هم از منطقه 1 و2 کمتره)
البته رتبه آوردن توش راحت تره اما رتبه ت زیاد فایده ای نداره
مثلا توی منطقه 3 اگه میخوای تهران قبول بشی حتما باید زیر 200 باشی(البته رشته های با ارزش)
بازم اگه سوال داشتی بپرس
چون اگه کسی در استان تهران جزو منتطقه ی 3 باشه خیلی راحتتر میتونه دانشگاههای تهران رو قبول بشه تا یه نفر که جزو منطقه ی 1 استانه تهرانه
اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید
خب دوست مننقل قول:
البته من اینجور فکر نمیکنم
چون اگه کسی در استان تهران جزو منتطقه ی 3 باشه خیلی راحتتر میتونه دانشگاههای تهران رو قبول بشه تا یه نفر که جزو منطقه ی 1 استانه تهرانه
یه سری استثنا هست
چند نفر که تو استان تهران هستن میتونن از امکانات شهر تهران که منطقه 1 هست استفاده کنن؟
مسلما تعدادشون خیلی کمتر از کسایی هست که تو همون استان تهران منطقه 3 هستن و نمیتونن تهران درس بخونن
چقدر ظلمه واسه منطقه سه ای ها ! :دی
حرفم رو اینجوری بگم بهتره اگه دو نفر بادرصدهای کاملا شبیه به هم در استان اصفهان یکی در منطقه ی 3 و دیگری در منطقه ی 1 باشن
اونی که منطقه ی 3 هست شانسه بیشتر ی داره (شانسه خیلی بیشتری داره)
نظز من کاملا برعکسهنقل قول:
چقدر ظلمه واسه منطقه سه ای ها !
چرا ؟ دلیل میشه بگید ؟نقل قول:
اونی که منطقه ی 3 هست شانسه بیشتر ی داره (شانسه خیلی بیشتری داره)
به همون دلیل که یه نفر اگر سهمیه ی ایثارگران داشته باشه شانس اش نسبت به کسی که سهمیه ی منطقه ی یکه بیشتره (خیلی خیلی بیشتره)
سلام
ببخشید ایا امکان اشتباه تو کنکور وجود داره؟
من فکر میکردم ادبیات 50-55 میزنم شدم 5.2 چی کار کنم؟
ایا با رتبه 4000 منطقه 3 امیدی هست؟
بله که وجود داره. شما میتونی یکشنبه پاسخنامه کنکورتو که روی سایت میذارن نگاه کنی و اگه اشتباهی داره اعتراض کنی.نقل قول:
من جلویه این رتبه ها سوکت اختیار کنم راحت تر هستم :18:
دانشگاه ازاد منتظر ما باش :40:
اینم درصدای من:
ادبیات:49
عربی:62
دینی:56
زبان:40
ریاضیات:46
فیزیک:58
شیمی:58
رتبه در سهمیه: منطقه (2)2558
رتبه در کشور:6590
برق چمران روزانه قبولم؟؟؟؟؟
تهران چیزی قبول میشم؟؟؟؟
اصفهان چی؟؟؟؟
راهنمای انتخاب رشته دانشگاه سراسری که توی سایت قلمچی هست
یه 4 ساعتیه که برای من نمیاد برای شما چطور؟
برای منم نمیاد. راستی از کجا باید بفهمیم که معدلو چجوری توی رتبه تاثیر دادن؟نقل قول:
برای اینکه دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه متن دقیق دفترچه رو بدون دخل و تصرف اینجا مینویسم و بعدش توضیح میدم که چرا این کار رو میکنننقل قول:
چرا ؟ دلیل میشه بگید ؟
دلیل :از چند سال پیش (خیلی ساله ولی دقیق نمیدونم از کی) وقتی مسئولین اموزش و پرورش ما دیدن که توانای توزیع عادلانه ی امکانات در تمام نقاط کشور رو ندارن اومدن بجاش مناطق کشور رو از لحاظ محرومیت (شایدم از لحاظ دارا بودن) به سه منطقه ی 1و 2 و 3 تقسیم کردننقل قول:
استفاده کنندگان از سهمیه ی مناطق 2 و3 (بر اساس ضوابط مربوط به تقسیم بندی سهمیه ها) علاوه بر تعهدات شرعی و اخلاقی که به عهده دارند به دلیل امتیازاتی که در پذیرش سهمیه ای از ان برخوردار شده اند , باید متعهد شوند که ...
منطقه ی 1: مراکز استان و شهرهای بزرگ
منطقه ی 2 : شهرهای کوچک و شهرک های بزرگ
منطقه ی 3 :شهرهای خیلی کوچک و روستاها (بعلاوه ی کسانی که در خارج از کشور زندگی میکردن!!!!)
بعد از اون هرکسی در هر منطقه ای که بود دارای یه سری امتیازات میشد
فرض کنید کارنامه ی یه نفر رو با سه معیار مختلف تصحیح کنن
اگر با معیار اول نمرش 5000 بشه با معیار دوم 5700 و با معیار سوم 6600 میشه
بازم میگی چقدر ظلمه برای منطقه سه ای ها ؟نقل قول:
چقدر ظلمه واسه منطقه سه ای ها !
کافی برید دانشگاه شریف و امیرکبیر ببینید هر سال چند نفر از این منطقه 3 ای ها بخاطر اینکه تواناییش رو ندارن بعد از چند ترم مشروط شدن اخراج میشن
ميتونم كارشناسي برق قبول بشم.؟.شبانه..روزانه..هر جا كه باشه.
ادب33
عربي62
ديني40
زبان32
رياضي28
فيزيك58
شيمي 39
رتبه6900
اين حرفا ديگه سودي نداره..چه حق باشه چه نباشه..منم چند مورد داشتم..كه شوكه شدم...اما احتمالا رو جلسه اشتباه زدم...يا اصلا يادم رفته وارد كنم....نقل قول:
مثلا كف شيميم 54 بوده كه شده 39
كف زبانم75 بوده شده 32....الان من دقيقا نميدونم زبان چيزي سرم ميشه يا نه!!!!
الان دچار يه ورشكستگيه خودشناسي شدم..
تائید میشه :41::19::13:نقل قول:
من 324 منطقه 2
ميخوام اعتراض بزنم ولي قسمت پاسخگويي سنجش كه فرمي نيستتتت
ميشه داروي تهران يابهشتي بقبولم؟!
نقل قول:این دو تانظر رو بذاری کنار هم اصلا با هم نمیخونه ! اما یکی دو از بچه های این جا رو که دیدم مال منطقه 3 هستن رتبه های منطقه 3 با رتبه های کشوری خیلی تفاوت داشت ( خیلی زیاد !!! :18: ) در ضمن من تو ابادان زندگی می کنم و سهمیه ی ایثارگری و ... هم ندارم :46:نقل قول:
حالا مثلا من رتبه ام باید چند بشه که نفت این جا قبول بشم ؟
اره مال من چن تا درس تا10 درصد فرق داشت صبر كن پاسخنامه ها كه اومد اعتراض بزنينقل قول:
كسايي كه توي شهرستان هستن هم حق درس خوندن توي دانشگاهاي خوبو دارن!:19: پارسال يكي از بچه هاي ما با رتبه 32 منطقه 2 پزشكي تهران نياورد بخاطر همين بومي سازي!:41:نقل قول:
مال منم ميشه بگين 324 منطقه 2 450 زيرگروه 2 530 زيرگروه 1 دانشگاهاي تهران چي ميشم بوم تهرانم نيستمنقل قول: