ولی من چون پای اینترنتم نمیبینم بجاش فردا تکرارشو میبینمم
Printable View
ولی من چون پای اینترنتم نمیبینم بجاش فردا تکرارشو میبینمم
آقا اونا که میخوان برم صفا سیتی آمار بدن...
امشب که خیلی قشنگ بود حالا نظر شما رو نمیدونم مخصوصا اونجا که زن و بچه ی این یارو رفته بودند خونه ی بهرام اینا!!!
جدیدا چه جلوه های ویزهای خرج می کنند دقت کردید؟
این قسمت خیلی باحال بود مخصوصا اونجا که یه دفعه زن بهرام داد کشید : ساکــــت !!
داره خیلی جالب میشه ... اصول جامعه رو به سیخ کشیده !!!
ببخشید ، جلوه ی ویژه چیه ؟نقل قول:
این یارو منوچهر با ماشین جلو بازو میزد
بالاخره فهمیدیم رئیس بررگ چه شکلیه .
تازه شاخم داره .:31::18:
یه خورده هر قسمت کوتاه نیس به نظرتون؟ تا میایم نگاه کنیم تموم میشه!
خب ببین باید یه جوری تایم بندی کنن که هم اونی که این فیلمو میبینه بره تو کف و هم اینکه اگر وقتشو زیاد کنن سریال یه چند شبی زود تر تموم میشه بلاخره من فکر میکنم که وقتش خیلی مناسبه .نقل قول:
در ضمن این قسمتش خیلی باحال بود من که تو شبهای دیگه میدیدم نمیخندیدم امشب خندیدم و دلیش هم این بود که رادش نسبت به شبها ی قبل کمتر ادا بازی دراورد
من که فکر میکنم این سریال دیگه کاملا جا افتاده! و علاقمندان خودشو پیدا کرده!
من هم با نظر تو کاملا موافقم .:10:نقل قول:
رئیس بزرگ منو یاد ساکنین آوت لند تو وارکرفت می ندازه!:31: مگه قرار نبود 8 تا پای بادکش دار با 6 تا چشم داشته باشن؟ تماس فرت ر وهم دارن خز می کنن! (ولی خیلی باحاله تماس فرت اش! داشتم با یه نفری(!) با موبایل حرف می زدم آخرش که می خواست قطع کنه گفت تماس فرت! غش کردم از خنده:27:)نقل قول:
اینجا جای این نیست که پست ها رو بالا ببرید تعدادشو به ما ربطی نداره کی نگاه میکنه کی نگاه نمیکنه باید راحب سریال و موضوعش و کیفیتش بحث کرد
یه نمونه افت کرده... دلیلشم اینه که سریع وارد اصل ماجرا تمیشه و به حاشیه زیاد وارد میشه. این اتفاق از زمانی رخ داد که فرید جریان فضایی بودنو فهمید. شخصیت فرخ هم هنوز درست تعریف نشده. نقش ستاره هم همینطور. ضمنا شقایق دهقان هم زیاد به این نقش نمیاد. دو تا از کاراشون رو اعصابه منه! یکی زمان ارتباطشون با کنفدراسیون که با دستاشون به نوعی یه ادای احترام عجیب می کنن که واقعا مسخرس! یکی هم حرکت انگشتای بهرام (که همش در حال تکرار است) در پایان هر قسمت در هنگام ارسال پیام به کنفدراسیون هم زیاد جالب نیست. ولی با این حال هنوز ارزش نگاه کردنو داره.
یاعلی
هرچه این سریال جلوتر میره قشنگتر و قشنگتر میشه البته اینم بگم که اوایل داستان من زیاد نگاه نمیکردم :41:اما این فرخ بعضی جاها یه اداهایی در میاره که واقعا از خنده میترکم :39:
اون اول فیلم که فرید غشی بازی در میاورد خیلی باحال بود :دی
نقل قول:
اون اول فیلم که فرید غشی بازی در میاورد خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من انقد خندیدم پای اون قسمتش مردم:27:
خیلی باحال بازی کرد اون قسمتشو..
ولی حس میکنم یکم بی محتوا شده...یعنی خیلی زود تموم میشه بدون اینکه به نتیجه ی خاصی برسیم:13:
ولی بازم فکر کنم ارزش دیدن رو داره:31:
:27:چه باحال بود این قسمتش:31:
چه باحال پول در میارن:31:
فکر کنم دیگه نمیتونن پول دربیارن...مجبورن برن کار کنن...چه باحال میشه:27:
بعضی قسمتاش واقعا باحاله:31:
آره
هر روز که پخش میشه اینا یه رفتارشون شبیه آدم ها میشه
من نمیدونم بدن سیمی چجوری غذا میخوره میره دستشویی
خیلی سریال باحالی شده ،این راه پول در اوردنشون که بی نهایت جالب و خنده داره و به نظر من حالا که سیستم شهاب قاطی کرده و دیگه نمیتونند پول در بیارن باید دنبال کار بگردند که اونم کلی ماجراها خواهد داشت....... .
آره خوب شد گفتی حتما دیگه همسایه ها باهاشون بد میشن اون دیگه پسرشو به اون دختره نمیده.
ولی این غلامه خیلی باحاله ها ... بزور بری خونه ی مردم بگی من غلام می خوام:دی
ولی کلا قشنگ کار شده ... بیچاره 61 ... راستی این 61 ها چنده ما هم یدونه بخریم :دی
بچه ها من بازم ندیدم ممممممممممممممممم
تکرار ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سه و نیم میده مهسا جان
الآن داره پخش میکنه!!!!
دیشبش خیلی با حال بود آخرشم هم زیر آّب زنی ایرانیها رو نشون داد هم پول پرستیشون رو...
درسته همه ی اینارو نشون میده ولی باید حاواسات خودشو جمع کنه (رامبد جوان ) میدونید چرا؟اخه مهران مدیری هم تو طنز پاورچین یه همچین واقعیتهایی رو نشون داد که به مدت 1 هفته فیلم پخش نشد البته اگه یادتون باشهنقل قول:
آره یه قسمت راجب بنزین بود البته تو نقطه چین بود که آقای خاتمی انتقاد کرد یه چند شبی پخش نشد
اون شصت و یکهها !:31:نقل قول:
اگه دنبال کار بگردن باید یه آفرین به رامبد جوان و نویسندهها گفت چون خیلی عالی تمام مسائل رو مثل زنجیر به هم وصل میکنن و مشکلات جامعه رو یکی یکی طوری که تو ذوق نزنه نشون میدان.
این تیکش که مال دست شویی بود و میخواستن توضیح بدن به رییسشون خیلی باحال بود:27:
اون تیکشم که بهرام از خونه ی خودشون اومد خونه فرید واسه دست شویی خیلیییییییییی خنده دار بود....من خواهرم انقد خندید که قند پرید گلوش یه زرش مونده بود در راه این فیلم شهید بشه:27::27:
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود:31:
آره مخصوصا موقع شام خوردن و همینطور خوردن کله پاچه ... خیلی باحال بود ...نقل قول:
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود
گرچه من زیاد شبکه های ایران رو زیاد نمیبینم این سریال کلا نسبت به قسمت های اولیه پیشرفت داشته و تازه داره جا میوفته اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ...
اون قسمتش که 61 داشت جومونگ هم میدید باحال بود گفت تی وی رو روشن کن میخوایم جومونگ ببینیم :دی
بچه ها امروز ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا که بازی پرسپولیس رو داره پخش میکنه ... به احتمال زیاد بعد اون میده...نقل قول:
به خاطر فوتبال به نظرم 23:45 میدهنقل قول:
بچه ها امروز ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظهر که زیرنویس کرد 23.30
دقیقا ، ظهری زیر نویس کرده بود 23:45 ..... اینا تکرارش رو کی میخوان بدن ؟ حتما بعد از پخش دوباره پخش میکنن :27:نقل قول:
اره الآن داره زیر نویس کرد که 23.45
تکرارش ساعت 4 فرداس!
چه ببینده ای داشته باشه این :دینقل قول:
راستی امشب چقدر باحال بود ... شکار پیتزا :دی
بهرام خیلی باحال شده بود ...
اون تیکه که داشتن نیمرو می خوردن ییهو فرخ اومد هم باحال بود ...
من که متاسفانه تا حالا این سریال رو ندیدم اما با تعریفهایی که میکنین مشتاق شدم حتماً لااقل ادامه شو ببینم :d یکی از دوستان لطف میکنه خلاصشو تا اینجا بگه ؟
شکار...خیلی باحال بود...