پچ 300 مگابایتی رو هم دانلود کردم ولی بازم مشکل داره.به نظرم لینک اصلی مشکل داشت.امشب از خود سرور سایت دان می کنم.
Printable View
پچ 300 مگابایتی رو هم دانلود کردم ولی بازم مشکل داره.به نظرم لینک اصلی مشکل داشت.امشب از خود سرور سایت دان می کنم.
هادی بیخودی بقیش رو دان نکن ما دو تا بس بودیم! :31:نقل قول:
من که گفتم فایل ها بزرگ دان نکنید نشد یه بار درست در بیاد !!!
هادی الان من cher تو رو یه روز ه میرسونم لول 40
اگه اعتماد داری بده ؟!
علي بابا يه عكس از محيط بازي بزار ! عجبا ! به جايي بر نمي خوره ها !!! ما هم يه خورده كيف مي كنيم !!! D:
نمیشه میدونی چرا ؟نقل قول:
عکس رو جایی save نمیکنه و وقتی هم که میخوام بیام تحت ویندوز دیگه به بازی بر نمیگرده اینطوری باید 5 دقیقه واسه یه عکس طول میشکه ولی همون یه عکس میندازم میارم
مپش که خیلی بزرگه خیلیییییییی
سرم گیج رفت
و سخت میشه اینور اون ور رفت
دوبرابر سختر از shaiya لول اپ میشه + دیگه لول 100 ادم باید چیکار کنه :18:
تنهایی اصلا بهم نمچسبه منتظرم شما بیاین همه با هم بریم :31:
بای mob های هوایی هم داره یعنی باید امکانات پرواز داشته باشی بعد بری تو اسمون بجنگی !
کسی میدونه Age of Conan چند روز اکانت free میدن ؟
ههه !!! كفتم كه ! اين حال و هواي جين رو داره ! دعوا هاي روي هوا و اين صوبتا ! ... ولي من كه نفهميدم جي مي كي ؟؟؟ خب يه عكس از بازي بنداز بيا بيرون دوباره برو تو بازي ! يكي ديكه بنداز ! كار سختي نيستا ! من يادمه قبلا يه كاري مي كرديم ! خودش سيو مي كرد ! ولي يادم نيست ! برو توي ريجستري و اين صوبتا ببين جيزي بيدا مي كني يا نه !نقل قول:
راستي با اين Gimli اوارتور من حال مي كني ؟؟؟!!! خيلي باحاله !
اره خیلی باحاله فقط یه یه فکری به اواتار من بکن دیگه حالم به هم میخوره نگاش میکنم !نقل قول:
اینم عکس : در حال کشتن mob در اسمان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دارم واسه خودم پرواز میکنم یه درخت بزرگ :
اینجا هم دیدم ماه زیباست عکس انداختم :
عجبا !!! بانو به اين خوشكلي !!! تو هم كلادريل رو بزار !!! D: !!! ست ارباب حلقه هامون داره كامل ميشه !
D: !!! عجب عكس هايي !!!
مي كم بابا تو كه مي خواي بانو برداري ! خب venomancer بردار !!! كه بتوني Pet برا ما جور كني !
تازه تنظیماتی داره که نگو میشه سینشو بزرگ کوچیک کرد باسن و ...
خلاصه یه چیز خشگل میشه ساخت
بابا حالا صبر کن تو من برداشتم که عکس های بهتری بندازم از بالا
اهان اهان !!! مي كم نميشه توي همين لول 1 زن كرفت !!! ببينم نمي توني يكم بيشتر روي كاراكتر زوم كني ؟؟؟ احساس مي كنم دوربين خيلي دوره !
زن که نمیشه گرفت ولی تو همین لول 4 رفتم مخ یکی رو زدم plvl کرد :31:نقل قول:
با یه پسره هم دوست شدم ازم پرسید u boy or girl ?
گفتم : girl
بعدش گفت : cool
دوربین هم اره خیلی دوره واسه طبیعت بیرون که عکس بگیرم
حالا صبر کن برم از paganعکس بگیرم
:)) !!! مي خواين دسته جمعي female بر داريم ؟؟؟ عجب !!!
دیشب سرعت چقدر اومده بوده پایین!:13:
فقط 1 فایل از4 تا رو دان کرده تازه 400 مگم پچه!
بااین حساب فردا شب هم اضافه شد...
ای خدا عجب طلسم شده این بازی.:41:نقل قول:
اره !!! ديشب سرعت من هم بايين بود ! البته من تا الان سه تا فايل رو دانلود كردم و مونده فايل اخري و اين Patch ها ... بي زحمت يكي دقيق دقيق بكه كدوم فايل ها رو با ادرسش بايد دانلود كنم ؟ منظورمPatch ها هست !
تو باید پچ ها از شماره 1 تاآخر رو دانلود کنی.یعنی 2 تا از اون 4 تا.
یکیش 1 تا 52 و اونیکی 52 تا 161.
باز از علی هم بپرس که تونسته اجرا کنه.
بيا بالا تابيك جان !!! امشب دانلود اين بازي تموم ميشه ايشالله !!! البته فكر كنم فردا شب هم ميشه براي بج ها !!! جون مثل اين كه با اين بج جديد كه اومده حجمش ميشه 400 مك !!! اكه فقط يه 100 مك بيشتر ازش باقي نموند قيد حجم رو مي زنم و همين جوري دانلودش ميكنم !
برسام تو قرار بود تو دو شب دانلود کنی الان یه هفته مردم رو الاف کردی
عجبا ! اولين دو شب نه سه شب !! : دي !! دوما دو شب بينش اينترنتم قطع شد ... يه شب هم كه شما ها در حال دانلود بودين من داشتم Rohan رو دانلود مي كردم !
ولي مي كم ! امشب ديكه تمومه ! فقط اون فايل اخريه 534 مك و اون بج هاي كوفتي مونده !
خب خب خب !!! قيد 200 مك از حجمم رو زدم !!! عجب !!!
خب تا الان كه خوشبختانه هيج مشكلي نبوده ... خودش فايل ها رو جك كرد فايل ها سالم بودن ! Patch اول رو نصب كردم ... Patch دوم هم 82 درصد رفته تا الان !
تا ببينيم جي ميشه !
هههههههههههههههههههه !!! چه باحاله !!! این موزیکش باحاله ! شنگول میشی ! حداقل می تونم بگم همین یکیش از ورلد اف وارکرافت بهتره ! : دی
خب بگم که با هیچ مشکلی پچ ها نصب شد و سرور ها هم اومد ... من فعلا یه کاراکتر برای تست توی این Harshlands ساختم چون پینگش از همش کمتر بود !!!
کاظم و علیرضا و هادی ! شما ها هم از سرور اصلی دانلود کنین ! گارانتیش با من !!! : دی !!!
: دی علی تو الان توی کدو سروری ؟
ولی در کل دیدم خیلی خوشحال شدم نصب شده ! گفتم این سری رو با فارسی نویس مریم کپی پیست کنم ! صفا !
با علي تا حدودي موافقم ! بازي خيلي يه حاله ... تقريبا جه طوري بكم ! حس مي كنم اين panel ها خيلي شلوغ بلوغ هست ! بايد نيم ساعت بكردي تا بتوني خارج بشي !!! حالا يه كاراكتر ديكه مي سازم ! نفهميدم جه طوري از شهر سر در اوردم !
خب مثل اين كه خيلي عالي شد !!! تنظيمات صفحه رو عوض كردم كذاشتم روي 1024*768 !!! خيلي خوب شد !
در ضمن علي ! توي اين فولدر اسكرين شات ها رو ذخيره مي كنه ! خود بازي اين كار رو ميكنه !
\Program Files\Perfect World Entertainment\Perfect World International\element\screenshots\:~
اينم جند تا اسكرين شات ! جند تا بانو هم اون جا ها بودن ! party بودن و بهشون مي خورد كه بسر باشن ولي كاراكتر فيمل بردارن !
عجب !!! حجم هر كدومش بالاي 2 مك بود !!! فقط دو تا كذاشتم ! كلي روش طرفند اجرا كردم تا حجمش كم شد !(هيج كاريش نكردم !!! فقط رفتم توي paint و فرمتش رو از bmp به jpg تغيير دادم !!! D: !!!)
اين ارجر واقعا به درد نخوره ها ! تازه به اين نكته بي بردم ! نمي دونم جرا اين طوريه ! 500 تا تير براش خريدم هر جي مي زنم قبول نمي كنه ! بعد فهميدم كه تيركمونه لول 1 هم نيست ! لول 0 هست و تير ها براي لول 1 به بعده !!! خب يكي بكه بولدينك رو جه جوري اب كنم ؟ احتمالا فعلا يه دونه از همونا كه قابليت اسلحه و لباس اين صوبتا رو اضافه مي كنه رو بردارم ! يه تير كمونه 6 تا از همون dxr يه همجين جيزي بود ميخواست !
ایول برسام.تبریک میگم...
بابا چرا همتون گیر دادین به آرچر.آرچر دیگه خز شد.من برنمیدارم...:41:
من میگم بریم سرور آخر.نظرتون چیه؟
من فقط براي تست برداشتم ! هيروي بدي نيست ! ولي ميكم ! واقعا اين تير هاش اعصاب خورد كن هست ! به جند دليل !!!نقل قول:
1.توي WoW وقتي هانتر برميداشتي مي تونستي كنار BoW يه اسلحه ي ديكه هم داشته باشي ! مثلا يه Axe كه اكه تير تموم كردي اسلحه ها رو عوض كني ! ولي فكر نكنم با اين بشه همجين كاري كرد ! يعني فكر مي كنم كه ارجر اين جا فقط تير كمون مي تونه برداره ! خب من برم بربرين رو هم تست كنم !!! : دي !
تپریک میکم
يعني اين ارجر مال خودت !!!
يكي بكه من اين cleric رو جه جوري اب كنم ؟؟؟ البته مي كم ارجر هم اكه يه خورده اين هاش رو اب مي كردم شايد قابل قبول ميشد !!! ولي اين cleric اصلا جيز ديكه اييه !!! ادم كيف مي كنه !!! ارجر هر يه تير هاش 5-6 تا مي زنه ! اين يه جادو داره مثل تير كمونه ! يهويي ديدم 45 تا زد ! با ارجر تير تموم كردم و فقط تونستم برم لول 2 ! ولي با اين الان لول 3 هستم ! و اين رو هم بكم اين كلاس هم ميتونه برواز كنه و فكر كنم همشون مي تونن برواز كنن !!!
اين هم عكس هاش ! انكار داره ملت رو فلك مي كنه ! خيلي باحال ضربه مي زنه ! يه سري اين تنظيمات رو زياد كردم ! كيفيت بازي خيلي باحال شد ! ولي حيف ! كارت كرافيك ما نمي كشه و يكم افت فريم بيدا كرد ...
ببين ! بايد خودت يه سرور رو ببيني ... مثلا سرور اخر ممكنه بينكش خيلي بالا باشه ! من فعلا dreamwewar رو انتخاب كردم ! خيلي شلوغ بلوغه ! :21:نقل قول:
+ Barebones build. Minimum necessary stats for robes/weapon (not a build per se but you can do this to conserve your stats if you haven't made up your mind yet).
- 6 MAG
- 1 STR
- 3 free points
+ Highly offensive build. Very low survivability. High damage and healing power.
- 9 MAG
- 1 STR
+ Offensive build. Low survivability. High damage and healing power.
- 7-8 MAG
- 1 STR
- 1-2 VIT
+ Balanced build. Decent survivability. Mid-high damage and healing power.
- 6 MAG
- 1 STR
- 3 VIT
خب مثل اين كه اين جوري هست ! و جون كلاس من رسما يه هيلر هست و توي بارتي ها هم انتظار هيل ازش دارن من اين جوري اب مي كنم ...
+ Offensive build. Low survivability. High damage and healing power.
- 7-8 MAG
- 1 STR
- 1-2 VIT
آخه آی کیو cleric رو فقط برای هیل کردن تو پارتی استفاده میکنن اونوقت تو میگی دمیج میزنه؟
برسام حداقل یه خورده رو تیریپش کار میکردی.فکر کنم یه دقیقه هم رو ساختش کار نکردی...:31:
نه فقط آرچر و کلریک میتونن پرواز کنن چون نژادشون winged elf هست.نقل قول:
اين رو هم بكم اين كلاس هم ميتونه برواز كنه و فكر كنم همشون مي تونن برواز كنن !!!
خب تا حدودي اره ! كفتم حالا اينا ميرن يه سرور ديكه ! جه كاريه ! جفتش رو همين طوري ساختم ! احتمالا همين دليتشون مي كنم ... دارم كلاس ها رو امتحان مي كنم ! ولي باور كن ! يك ديميجي مي زنه ! لامصب انقدر سريع اين اسلحه ش رو حركت مي ده !
سلام.
بدون شرح :
- سلام , ****** هستم بفرمایید. شناسه کاربریتون رو بگید تا کمکتون کنم.
- سلام , ****** هستم ش.ک ****** , میخواستم بپرسم چرا سرعت من تو شبا میاد رو 12-20 کیلو بایت برای دانلود؟
- یه لحظه صبر کنید....
- خواهش میکنم
- متاسفانه مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.تامل کنید حل میشه.
- میشه بپرسم حدودا چقدر طول میکشه؟
- بله , تا 3-4 روز آینده درست میشه.
- ممنون , خداحافظ.
- خدانگهدار
فکر کنم من زودتر از تو بتونم بازی کنم.:31:نقل قول:
تا الان 1600 مگش رو گرفتم.البته ماله onrpg .:31: