بابا این 1.40 شما خیلی خوب کرک شده و hidden هم میکنه اما تنها بدیش اون باگ جالبشه که وقتی می خواهی با # بیایی پایین فایل ها و فولدر ها رو علامت میزنه.نقل قول:
موفق باشید:40:
بابا این 1.40 شما خیلی خوب کرک شده و hidden هم میکنه اما تنها بدیش اون باگ جالبشه که وقتی می خواهی با # بیایی پایین فایل ها و فولدر ها رو علامت میزنه.نقل قول:
دقیقا. گفتم که سالم ترین کرکیه که من تا حالا دیدم.:40:نقل قول:
آره اون باگ هم تو اون کرک اون شکلیه و واقعا بده. ممکنه بعضیا رو اذیت کنه.:13: جالبه که فقط موقع بالا رفتن سالمه ولی موقع پایین اومدن مارک میکنه...!!!!:41:
سلام دوست عزیز من نمی تونم LCG X-plore v1.43 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked Eagle رو دانلود کنم اگه می شه ضمیمه کنید لینک عیب داره معذرت ها توکار شما بزرگا عیب می یاریم
دوست عزیز برادرمن قند عسل جناب amini_bio غرض بنده نه توهین هست نه شکایت خواهش تمنا
/parsaspace.com رو باسه فایل ها نزارید یک ساعت من می خوام دانلود کنم فایل رو 5 % کلفت امو در آورده یک دیگه میره هی میره رو 75% میرسه دو باره IDM اخطار می زنه از اول شروع می کنه بعضی مواقع رو 54% پدرمو در اورده . نمی گم سایت های ایرونی بد اند هرروز خدا بهتر باشند اما ما تازه با /rapidshare.com سنگهامون رو واکندیم عادت هستش ایست نداره اما اطمینان خاطر داریم نصب می شه بی چون وچرا
یا یا مثل آقا یونس خدا سایش رو از رو سرمون کم نکنه که 75% از برنامه ها ی جدید بردوش ایشون افتاده و کارشون هم در هر ضمینه بیست هستش
معذرت باعث آزردگی خاطر شما شدم ا تشکر
نقل قول:بفـــرماييد دوست عزيز ضميمه سايــت شــد :46:موفق باشيد!:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کدام نسخه بهتر روی سری 5 جواب می ده (که بدون مشکل باشه؟ ) (برای ویواز می خوام)
دوســت عزيز همين كرك بالايي من تســت كردم دو آيكونه هستش كه با غير فعال شدن با اون يكي آيكون فعالش ميكنــي :46:نقل قول:
تا الان كه داره عالي برام كار ميكنه چون من زياد با اين برنامه سركار دارم :31:
موفق باشيد!:40:
- LCG X-plore v1.45 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked GAMA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
What is New
1.45 - Correct date on copied files, chessboard under transparent images, allow to delete read-only files, edit attributes on multiple files
شاد باشید:40:
مشکل داره.بعد از چند بار استفاده دیگه نمیاد.از آیکن دوم هم استفاده کنی باز دوباره نرم افزار فعال نمیشه.مجبور شدم پاکش کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
روی گوشی من که فعلا" جواب داده...کرک دیگه موجود نیست...
شاد باشی:40:
یکی از قابلیتهاش نوشته دادن صفت به چند تا فایل.اینجوری که خیلی خوبه چون برای مخفی کردن چند تا فایل به PC نیاز نیست.
سلام
من اين نسخه رو نصب كردم
وقتي مي خوام چند تا فايل از داخل inbox بردارم و همه رو علامت مي زنم فقط يكي رو مي گيره و بقيه رو كپي نمي كنه
مجبور شدم نسخه اصلي بدون كرك نصب كنم
و اون 3 ثانيه لعنتي رو تحمل كنم
آره درسته دوست عزيز بعضي از ورژن ها همچين باگي داره يا از Inbox خارج ميشه يا يكي رو كپـي ميكنــه :20:نقل قول:
ای بابا، من هنوز تازه به 1.43 عادت کردم که 1.45 هم اومد.
خب یکی نیست که به این lcg بگه که برای رفع چندتا باگ کوچیک یا اضافه کردن یکی دوتا زبان تازه که نسخه جدید نمیدن بیرون.
تازه من از همین 1.43 استفاده کنم فکر میکنم بهتر باشه.
سلام
آقا من با اون سه ثانیه مشکل ندارم
آخرین نسخه ای که نیاز به کرک و رجیستر و اینا نداشته باشه نسخه چند هست؟
یه مساله دیگه هم اینکه من هر نسخه ای رو میخوام نصب کنم میگه
file corrupted
هادی جان ، من هر کدوم از ورژن ها رو که تست کردم ، ارور می داد ، ساین هم می کردم ( البته تنبلی کردم از روی پی سی سوت داشتم نصب می کردم ، نه از روی رم ، تاثیری داره مگه ؟)
ورژنی نیست برای 78 ما درست کار کنه ؟
تنکس
سلام معين جان خوب هستيــن ؟نقل قول:
عزيز همه ورژن ها تســت شده و كار ميكنن خودمم N78 دارم :20:
برا منم با PC Suite نصب نميشــه و ارور ميــده !!!
چــرا هــك نميكني گوشــي رو خيالت ديگه از بابت ساين كردن راحتـــه :46:
اوکینقل قول:
مرسی هادی جان
تست می کنم حتما
آخه یه بار که -- کرده بودم ، خریت کردم ، دستم به فایل های سیستمی می رسید ، دنبال یه فایل می گشتم ، زدم گند زدم به او اس ...
دیگه -- نمی کنم ، ساین هم چیز خوبیه :10:
:31:نقل قول:
سلام معين جان
چيزي نميشــه من هر كاري رو با موبايلم انجام دادم هر هــكي رو تست كردم بدبخــت آخ نگفته :31:
فايل هاي سيستمي رو حذف كردي با يه خاموش روشن دوباره ساخــته ميشــه و مشكلي برا گوشي پيش نميـــاد :46:
X-plore هم همه ورژن ها رو تست كردم هيچ ايرادي ندارن حتما تســت كن :10:
سلام دوستان
اينم نسخه فارسي 1.45 فارسي
نديدم كه تو پستها وجود داشته باشه
تقديم به تمامي دوستان
کد:http://dl.---------.com/Files/Mobile/X-plore_1.45_Farsi_---------.com.exe
نقل قول:
سلام رمز فایل دانلود شده برای خارج کردن از حالت فشرده چیه؟
سلام دوســت عزيز رمز فايل => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستاني كه لينك ميزارن پسوردش رو هم بزاريــد تا مشكلي پيش نيــاد :11:
بدون پسورد تو انجمن ضميمه شـد :46:
نقل قول:
سلام گوشی من n79 هستش واین برنامه را ساینشم کردم نصب نشدچرا؟ یه چیز دیگه من برنامه های مخصوص گوشیم که از سایت گالری موبایل 9 دانلود میکنم فایلهای sis روش اصلا نصب نمیشه ولی جاوا نصب میشه چرا؟
دوستان یه سال داشتمنقل قول:
من این برنامه رو همون کرک نشدش رو دارم فقط موقعه بار شدنه برنامه و بسته شدنش چند ثانیه میشمره
حالا این نسخه چیزه خاصی داره نسبت به اونا؟
سلام داریوش جان!نقل قول:
همه این قضیه سر این 3 ثانیه معطلیه!: دی
آره، فرقشوون فقط 3 ثانیه ورود و 3 ثانیه خروجه! من یکی اصلا" طاقتشو ندارم...! )x
اگه میشه نسخه جار یا جاد رو بزارید با تشکر
اگه می شه همون نسخه اصلی کرک نشده فرمت سیز رو هم بزارید بازم ممنون.
حالا اين نسخه
1.45 چه فرقي كرده؟
من نصب كردم.
نسبت به 1.43 یه سری باگ ها برطرف شده ...نقل قول:
Changelog ش هست فکر کنم.
سلام دوستان
آخرین ورژن موجود انگلیسی کرک شده رو میشه یه بار دیگه این آخر ها بذارید . یعنی ر1.45 انگلیسی کرک شده سالم :46:
دوست عزیز اول باید گوشیتو -- کنی بعد همه برنامه ها روش نصب میشه.نقل قول:
فکر نکنم نسخه جار این نرم افزار باشه یا بشه جارش کرد .:20:نقل قول:
این نسخه مشکل داره یعنی کرکش ناقصه بعد چند بار دیگه باز نمیشه حتی با کلیک روی آیکون دوم هم باز نشد .:13:نقل قول:
به هر حال ممنون !:27:
سلام دوستان.
من ورژن 1.35 که یکی از دوستان(فک کنم amini_bio عزیز) گذاشتن استفاده میکردم. اما از اون فایلی که X-Plore رو فارسی میکنه استفاده نکردم.امروز متوجه دلیل مشکلی که چند وقته برام پیش اومده شدم: هر از گاهی که با X-Plore فایلی رو جابجا یا آن زیپ یا... میکنم یه دفعه میبینم تو رم گوشی هیچی نیست.اما حافظه خالیش مثل قبل هست. یعنی رم پر هستا اما نشونشون نمیده. هر کار کردم فایلامو نشون نداد که نداد. حتا به pc هم ریکاور نمیشه کرد. چیکار کنم؟ تا الان 4 بار اینطوری شد. میخوام بدونم ورژن 1.45 هم اینطوریه؟
خیلی ممنون و متشکر.
سلام دوســت عزيز من تا حالا با اين برنامه به همچين مشكلي بر نخوردم :5:نقل قول:
جا بجا و زيــپ و مخفي خيلي انجام ميــدم ولي همشون درســته الان هم آپديت كردم به 45 هيچ مشكلي نـداره :41:
ببين تيك مخفي و سيستمي رو فعال نكرديـــد ؟؟
این مشکل شاید برای ویروسی چیزی باشه یا یه برنامه دیگه .ولی برای ریکاور :
یه سری برنامه برای ریکاور کردن رم و فلش قبل از فرمت وجود داره یه سری به تاپیک های نرم افزاری بزنید شاید پیدا کردید .
ممنون اما یه مشکل، هر X-Plore رو که نصب میکنم بالا نمیاد. همه ورژنارو امتحان کردم. اما نشد...
این مشکل حل شد. 1.35 رو دوباره نصبیدمو اجرا کردمو پاک کردم و 1.45 رو نصبیدم دیدم درست شد.
و اما ویروس: فک نمیکنم ویروس باشه. چون دومین بار که اینطوری شد رمو در اوردم و با رم ریدر فرمت کردم. گوشیم همینطور.(جدا از هم) با آنتی ویروس هم اسک کردم مشکلی نداشت. اگه ویروس می بود باید تو فرمت حذف میشد دیگه. نه؟
این 1.45 هم که مسخرست! بعد مدتی دیگه بالا نمیاد. وقتی هم که X-Plorm رو میزنم میگه:
کد:cannot open Text 1 (0*1)
مجبور میشم 1.35 رو نصب و اجرا کنم بعد اینو نصب کنم. راهی نداره درست شه؟
1.45 واسه منم این ارور داد...ولی با 1.43 مشکلی ندارم! 1.43 رو امتحان کن..نقل قول:
اگه ممکنه لینک 1.43 رو بزاریننقل قول:
و لینک مستقیم ورژن بالای پایتون که مشکلی نداشته باشه.......