کسی نیست به سوال من جواب بده ؟
Printable View
کسی نیست به سوال من جواب بده ؟
سلام
لطفا منابع مورد نیاز برای کارشناسی ارشد رشته مدیریت منابع آب را بگذارید.اینکه از هر درس کدام کتابها را باید بخونم. ممنون
نه عزیزمنقل قول:
ارزششو نداره
سلام
خواهشا زودتر بذارین من نیاز فوری دارم.اگه سرفصلهای دروس رو هم داشتین بذارین ممنون میشم.
متاسفانه ظاهراً اين تاپيك با وجود اين كه بسيار ضروري و راهگشاست مدتي است كه متروكه شده.
دوست عزیز شما میتونیددر دانشگاه قبول شده ثبت نام کنید بعد درخواست انتقال به هر دانشگاهی که دوست داشتید رو بدید:10:
امتحانش هم 27 آذرماه هستشکد:http://www.azmoon.net/sn/snsabtenam.shtml
منابع سوالات كارداني به كارشناسي كامپيوتر نرم افزار دانشگاه سراسري 88 با 87 فرق ميكنه؟ من منابع رو دارم. اگه فرق ميكنه ميشه بگيد كدوم درس چه كتابي تغيير كرده و مولفش كيه و ....
من دارم از روي اين منابع ميخونم. ميشه بگيد درسته يا نه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان شما می دونستید برای آزاد هم سال دیگه تاثیر می دن معدل دیپلم رو
برای رشته های معمولی زیاد مهم نیست اما من که می خوام دندانپزشکی تهران بزنم و معدلم هم مطمئنا از همه پایین تره خیلی تاثیر داره !!! خیلی !!
می شه راهنمایی کنید بگید با این وضع باید درصد هام رو چند بزنم
راستی یه سوالی ؟ رقابت تو دارو سازی تهران شدید تره یا تو دندان ؟
منتظرم ممم مرسی
کاردانیه دانشگاه آزاد خیلی بشه 600 میشه البته اگر زور بزنهنقل قول:
اونم بالای 800 تومن
سلامنقل قول:
اینکه درصدا بالا باشه خوب مهمه ! و اگه شما معدلتون پائین هم هست باید با درصد بالا جبران کنین هر چند 15 درصد ناچیزه ...(چون قبلا کنکور دادم میگم!)
بعدشم نمیشه درصد مشخصی رو تعیین کرد چون بستگی به سطح سوالا و جواب بقیه داوطلبا داره!
به نظرم بهتره به این مسائل حاشیه ای فکر نکنی و درستو بخونی:46:
فکر کنم دندون پزشکی !نقل قول:
راستی یه سوالی ؟ رقابت تو دارو سازی تهران شدید تره یا تو دندان ؟
سلام دوستان سوالات کنکور دانشگاه جامع علمی کاربردی برای مقطع کاردانی به کارشناسی رشته نرم افزار کامپیوتر رو میخواستم کسی از دوستان داره؟
ـــــــلام .
میخواستم بپرسم که برای ثبت نام کنکور دانشگاه آزاد ، چه زمانی و به کجا باید مراجعه کرد ؟
نحوه ثبت نام و هزینش چقدر هست ؟
درضمن من همینجوری میخوام برم کنکور بدم ، خودم قراره خارج از کشور درس بخونم :دی
میخواستم ببینم ایرادی نداره (ازنظر قانونی ) که من ثبت نام کنم برای کنکور آزاد ؟
یکی از بستگان ما هم میخواد شرکت کنه ، البته هنوز کلاس دوم دبیرستان هست و فقط میخواد خودش رو محک بزنه .
ضمنا من برای رشته ریاضی و اون دوستم برای رشته تجربی میخواد شرکت کنه .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
دانشگاه آزاد الان چقدر شهریه میگیره ؟
دوستان
پزشکی چی؟
چقدر در میاد هر ترم؟
ای بابا رشتتون چی هست غار نشین جان
سلامنقل قول:
زمان ثبت نامشو که هنوز اعلام نکردن ولی معمولا بعد از ثبت نام سراسریه...دی ماه...
نه منع قانونی وجود نداره !
ثبت نامش اینترنتیه
هزینه ش هم زیاد نیس
پارسال که هزینه اون کارت اعتباری 12000تومن بود ... امسال هم قیمتا باید همین باشه
اگر منظورتون من هستم ، باید عرض کنم که من دانشگاه آزاد نمیخونم و نخواهم خوند . :40:نقل قول:
آقا من ترم سوم دانشگاه ازاد هستم . خدمت سربازي هم رفتم . ميخوام بدونم ميتونم امسال كنكور آزاد شركت كنم . ؟؟؟؟؟؟ و اگه رشته شهر رو قبول شدم ( به اميد خدا) ميتونم برم ثبت نام كنم؟؟؟؟
يه جواب 100% معتبر ميخوام . خدا خيرتون بده !!
خوب دیگه پس چی رو میخوای
این تاپیک مخصوص دانشگاه آزاد هست
واقعا ؟!نقل قول:
پس فرقی با رشته های مهندسی نداره!
مفتم نمیارزه کاردانی ! اونم آزاد !
یه سوال
هر ترمی چند ساله با این قیمت ها ؟
:دی
3 ماهه ؟
نخیر عزیزم اینطور نیست بستگی به واحده ها داره ما تو کاردانی 87 واحد میخونیمنقل قول:
واقعا ؟!
پس فرقی با رشته های مهندسی نداره!
مفتم نمیارزه کاردانی ! اونم آزاد !
اما در کارشناسی صدو خورده ای میخونند البته یک سری درسا مثل هم هست
اما ریزتر شده
سلام
من به هر کی میگم میگه قبول شدم
یعنی میشه؟
تا حالا شده کسی قبول نشده باشه؟
یعنی طرفیت ها با شرکت کننده ها برابر شده؟
دوست عزیز . دانشگاه آزاد همون طور که از اسمش معلومه آزاده یعنی باید پول بدی که درس بخونی . حالا به نظر شما کی از پول بدش میاد؟؟؟نقل قول:
من یکی از دوستام 1 ساله پیش کنکور دانشگاه آزادو 5 دقیقه ای داد یعنی هیچی بلد نبود هموشو الکی زو و تو اولویت اولش قبول شد.
دانشگاه آزاد راه فرار کردن از خدمت سریازی اجباری!! خیلی هم راضی هستیم از این کار دانشگاه آزاد.
بله میشهنقل قول:
به هر حال دانشگاهی که اینقدر پول میگیره معلومه که همیشه ظرفیت داره واسه دانشجوی جدید...
شما ها روز امتحان دانشگاه آزاد پول به حسابشون واریز می کنید؟نه عزیز من میرید آزمون می دید.یه آزمونی که سوالات سختی داره (مثلا ریاضیش توی گروه ریاضی).پس لطفا از این حرفهای تکراری که دانشگاه آزاد پولیه و ... اجتناب کنید.اتفاقا چون پولیه دانشجوهاش بیشتر قدر میدونن و بیشتر درس میخونن.یعنی شما واقعا عقیده دارید ظرفیت دانشگاه آزاد=تعداد داوطلبان؟ خنده داره.
آره خب اما انتخاب اولش چی بود؟این مهمه.نقل قول:
من یکی از دوستام 1 ساله پیش کنکور دانشگاه آزادو 5 دقیقه ای داد یعنی هیچی بلد نبود هموشو الکی زو و تو اولویت اولش قبول شد.
نه خیر.راه تحصیل کردن کسایی که یه کم از نظر درسی ضعیف تر از بچه های دولتی(روزانه و شبانه و نه غیرانتفاعی و پیام نور) هستن.نقل قول:
دانشگاه آزاد راه فرار کردن از خدمت سریازی اجباری!!
شما الآن 100 میلیون هم بدی توی آزاد قبولت نمی کنن.بلکه باید آزمون بدی.خیلی هم خوب باید بدی تا یه رشته حسابیش رو قبول شی.نقل قول:
به هر حال دانشگاهی که اینقدر پول میگیره معلومه که همیشه ظرفیت داره واسه دانشجوی جدید...
با تشکر
در این که هدف اصلی دانشگاه آزاد کسب درآمد است شک نکنید البته علاوه بر فرار کردن از سربازی، تعدادی استادنما را هم مشغول به کار کرده که اگر در دانشگاه آزاد به عنوان استاد استخدام نمیشدند احتمالاً از بیسوادی و بیعرضگی جای دیگری امکان بدست آوردن کار برایشان نبود !نقل قول:
البته و صد البته که ما هم دانشجویان با عرضه و درسخوانی هستیم !!!!!!!!!!!!!!1
بله کسی هم منکر این قضیه نشد ( منظورم آزمون دادن هست)نقل قول:
شما الآن 100 میلیون هم بدی توی آزاد قبولت نمی کنن.بلکه باید آزمون بدی.خیلی هم خوب باید بدی تا یه رشته حسابیش رو قبول شی.
منظورم اینه اینقدر سطح سوالات پائینه که اکثریت میتونن جواب بدن و اتفاقا هم قبول میشن !
دوستان عزیز در کل من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و به نظر خودم دانشگاه آزاد خیلی دانشگاه خوبیه . اگه این کنکور ورود به دانشگاه آزادو برنمیداشت خیلی بهتر میشد . با این کارش هم کلاس دانشگاه آمده پایین هم دانش آموزان ترسی از قبول نشدن ندارن چون میدونن چه درس بخونن چه نخونن یه جایی هست به نام دانشگاه آزاد که اونجا بتونن درس بخونن مهم اینه که اسمش دانشگاست. اگه همون آزمون و همون قبول شدن همگی در آزمون بود خیلی بهتر می شد. بالاخره دانشگاه آزاد پولی دوستان عزیز باید پول بدی!!!.....
خوش به حال شما میری داشنگاهنقل قول:
من پشت کنکور هستم
این قدر استرس دارم چون یک سال اخر هست و هیچ فرصتی ندارم
که بازده کاری رو ازم گرفته :41:
دوست عزیز اصلاً جای نگرانی نیست همون طوری که گفتم یه جایی هست به نام دانشگاه آزاد !!! که فعلاً تو دانشگاه ما داره بدون کنکور با هر معدلی که باشی دانشجو میگیره !!! حالا نمیدونم دانشگاه آزادی هستی یا نه!! نگران نباش شما هم بالاخره دانشجو میشی ایشاالله کا دانشجو دانشگاه سراسری میشی اگه هم دانشجوی دانشگاه آزاد شدی از بس پول میدی دیگه از دانشجو بودنت بیزار میشی!! البته این موضوع برای بعضی از افراد جامعه ما صدق میکنه مثل خودم !!!!!....نقل قول:
ببینید دوست عزیز،سطح سوالات مهم نیست.چون کنکور یه آزمون رقابتی هست و چه سوالات سخت باشه چه آسون برای همه یکسانه.پس آسون بودن سوالات نمی تونه راهی بری قبول شدن باشه.مگه میخواید امتحان نهایی بدید که آسون بودن سوالات منجر به قبولیتون بشه؟!نقل قول:
منظورم اینه اینقدر سطح سوالات پائینه که اکثریت میتونن جواب بدن و اتفاقا هم قبول میشن !
نکته دوم اینکه توی این تاپیک این قدر غرض ورزی نسبت به دانشگاه آزاد مشهود و تابلو شده که دیگه ارزش شرکت در بحثها رو نداره.ظاهرا دوستان فراموش کردن دارن تو یه محیط علمی و فرهنگی پست میذارن.همه ش توهین و تمسخر...
اینطور که دوستان میگن بنده الان باید دانشجوی حقوق می بودم! همین رو بگم که بنده الان 2 ساله پشت کنکوریم یعنی قبل و بعد خدمت. از خدام بود که یه رشته ای تو دانشگاه آزاد قبول بشم( قبل از خدمت) ولی نشدم! پارسال هم (بعد خدمت) دوباره شرکت کردم و همه رو حقوق زدم(شهر های مختلف) ولی متاسفانه بازم قبول نشدم! و توی تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد که همون انتخاب هفتم بود از تربیت بدنی قبول شدم با رتبه ی 30 هزار!
اعلام زمان ثبت نام آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی
داوطلب گرامی: به اطلاع مي رساند کلیه ثبت نام های آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامي بصورت الكترونيكي بر روي اين سايت انجام میگیرد. لطفا برای آگاهی از زمان آغاز ثبت نام آزمون هاي کارداني پيوسته-نيمسال دوم سال 87، دکتري تخصصي سال 88، کارشناسي ارشد سال 88 و آزمون سراسري سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی، فرم زیر را تکمیل و ارسال نمایید. به محض مشخص شدن زمان آغاز ثبت نام هاي مذکور این زمان از طریق Email و SMS برای شما ارسال خواهد شد. توجه: اين امكانات براي آسايش و رفاه داوطلبان ثبت نام در سيستم پيش بيني شده ولي با توجه به امكان بروز اختلال در شبكه موبايل و اينترنت در زمان ثبت نام، امكان عدم دريافت SMS و Email از سوي كاربران وجود دارد. بنابراين:
مسئوليت اطلاع از زمان آغاز ثبت نام کلیه آزمونها از طريق رسانه هاي گروهي و سایت اینترنتی بر عهده داوطلبان بوده و دانشگاه آزاد اسلامي هيچگونه مسئوليتي در قبال عدم دريافت SMS و Email كاربران ندارد.
__________________________________________________ ________________________________
این هم ابتکار دانشگاه آزاد!
برای ثبت نام به این آدرس بریدکد:http://notification.azmoon.org
غرض ورزی،توهین،تمسخر ؟!!نقل قول:
مگر داریم اصول دین را انکار میکنیم که اینطور ناراحت شدهایی!؟
دانشگاه آزاد یک بنگاه تجاری است که هدف اصلی آن کسب درآمد با ارائه کمترین کیفیت آموزشی و رفاهی برای دانشجویانی است که به دلیل ظرفیت پایین و سهمیهایی دانشگاه دولتی و فرار از سربازی مجبورند از خدمات آن استفاده کنند. (جالب است که در ایران سه نوع دانشگاه داریم : دولتی و غیردولتی و آزاد!)
خیلی جالبه ... تا اونجایی که ما میدونیم استادای دانشگاه های دولتی ، آزاد هم درس میدن . اگه اینجوره که یعنی دولتی ها هم ... . به جز این ، من کسایی رو میشناسم که هم لیسانس و هم فوق آزاد بودند و الان دارن توی دانشگاه چمران اهواز درس میدن ، ببخشید میشه این رو واسه من تحلیل کنین؟نقل قول:
تو دانشگاهی که من دارم درس میخونم اصلاً مشکل استاد و نحوه ی تدریس واقعاً نداریم . خیلی هم راضی هستم هم از استادای با سواد بالا و هم امکاناتو ... .ولی واقعاً دانشگاه آزاد پولیه. یعنی داداش من , دانشگاه آزاد با پول ساخته شده و با پول هم پیش میره ...
نه خیر دارید حقیقت رو انکار می کنید.توی بحث علمی این سه تا چیزی که من ذکر کردم زشت ترین چیزها هستن.نقل قول:
غرض ورزی،توهین،تمسخر ؟!!
مگر داریم اصول دین را انکار میکنیم که اینطور ناراحت شدهایی!؟
بازم همون که گفتم.همه دارن دنبال جملات قشنگ و علمی(!) میگردن تا به نوعی به دانشگاه آزاد توهین کنن.نقل قول:
دانشگاه آزاد یک بنگاه تجاری است که هدف اصلی آن کسب درآمد با ارائه کمترین کیفیت آموزشی و رفاهی برای دانشجویانی است که به دلیل ظرفیت پایین و سهمیهایی دانشگاه دولتی و فرار از سربازی مجبورند از خدمات آن استفاده کنند. (جالب است که در ایران سه نوع دانشگاه داریم : دولتی و غیردولتی و آزاد!)
ارئه کمترین کیفیت آموزش و رفاهی؟بهتره یه نگاهی به آمارهای وزارت علوم بندازید.مثلا دندانپزشکی خوراسگان نسبت به شهید بهشتی در سطح بالاتری قرار داره.(از این نوع،زیاد پیدا میشه)
ظرفیت پایین؟بله،شاگرد خوبا میرن دولتی،یه کم ضعیف ترا آزاد.
سهمیهای؟این که دیگه اصلا ربطی نداره.
فرار از سربازی؟من که معافم چی؟دختر خانوما چی؟
تایید میشه!/خب اینو که خواجه حافظ هم میدونه که!نقل قول:
ولی واقعاً دانشگاه آزاد پولیه. یعنی داداش من , دانشگاه آزاد با پول ساخته شده و با پول هم پیش میره ...