سلام
دوستان بحث رجیستر کردن گوشی چی میشه مثلا اگه آیفونو از اونور بیاری چجوری باید رجیسترش کنی تو ایران
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان بحث رجیستر کردن گوشی چی میشه مثلا اگه آیفونو از اونور بیاری چجوری باید رجیسترش کنی تو ایران
با تشکر
فعلا که سایت همراه اخر خوابیده.یعنی فعلا هیچی به هیچی.
اگه دید قیمتش تو بزار کم شده به خاطر اینه ریجستر نشدن و فقط با ایرانسل کار میکننن.
البته بینشون ریجستر هم گیر میاد.
باتری در تری جی اس ۱۰۰ میل قویتر شده.
تو این چند روزه این نتیجه ها رو بدست اوردم.
شارژ شدن باتری از ۰ تا ۱۰۰ بین دو تا دو نیم ساعت طول میکشه با شارژر.
با کامپیوتر دقیق تست نکردم ولی حدود سه تا سه و نیمو باید طول بکشه.
افزایش قدرت باتری در ایپاد به وضوح مشخصه.مخصوصا تو فیلم دیدن.مثلا من نیم ساعت فیلم دیدم (هنوز تو کف کیفیتشم.فیلمای با کیفیت پایین ترو بهتر از تری جی نشون میده چه برسه به با کیفیتاش) حدود ۶ درصد از باتری کم شد.یا هر نیم ساعت اهنگ حدود ۳-۵ درصد از باتری رو کم میکنه.
تو کار با وایفای هم این تغییر مشاهده میشه ولی نه ۳ ساعت بیشتر.ممکنه یک ساعت بیشتر شده باشه ظرفیت کار با وای فای.
تو مکالمه هم قشنگ مشخصه.مثلا کی یه من زنگ زد یه نیم ساعتی حرف زد.حدود ۷-۸ درصد از باتری کم شد.
ولی....
تو بازی به مراتب بیشتر از تری جی باتری مصرف میکنه.مثلا من یه ساعت بازی کردم (البته بازی نبود لامصب اخر گرافیک بود) حدود ۳۰ درصد باتریم خالی شد. و داشت کم کم گرماش زیاد میشد.(منم ترسیدم گوشیو پرت کردم اون طرف و خودمم سنگر گرفتم.:31::31: )
اما در کل بگم باتری بهتر شده ولی نه خیلی زیاد.مگه تک تک برنامه ها رو تست کنید تا متوجه بشید و گرنه انچنان تفاوت فاحشی پیدا نمیکنید.
برای من که یک روز بیشتر دوام نیاورد.:31:
اما نکته ای که اگه رعایت کنید باعث طول عمر بیشتر باتری میشه اینه و قتی بازی یا کار سنگینی میکنید که گرم میشه یه چند دقیقه بهش استراحت بدید تا خنک بشه.چون هر چی گرمتر بشه مصرف باتری بی خود و بی جهت بالا میره.
یه سری باگ های چرت تو ورژن سه تو تری جی اس پیدا کردم .مثلا اگه گوشی دو ساعت رو استند بای باشه و بزنیش شارژ یا کسی بهت اس ام اس بده صدایی که میده خراب میشه.مثلا بگم فضایی میشه.تو تری جی ورژن ۳.۰ کمتر این اتفاق میوفتاد ولی این کمتر اتفاق میوفته درست کار کنه.
اما بعد اینکه از خواب پا شد درست میشه.
یک مشکل خیلی خیلی بد و اعصاب خوردکن تو بخش ایپاد تو تری جی اس ورژن سه وجود داره:19::19::19::19::19:.(به دلیل مسایل امنیتی فعلا نمیشه گفتش)
تا هفته ی دیگه و با اومدن اپدیت جدید ۳.۱ نتیجه رو میگم.
سلام دوستان
اگه میشه قیمت دقیق 3gs 16gb black رو بدید
و این که یه مقایسه و عکس از تفاوت های ظاهری و بدنه این دو گوشی بذارین
راستی مشکل شکسته شدن بی مورد بدنه 3g تو 3gs حل شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پارسال تا حالا همین چندتا عکس تو نت پخش شده همه میگن سفیدا مشکل دارن!
ا.من که چیزی نفهمیدم.:31:شاید چون تری جی نداشتم.شاید هم از خل بودنمه:27:نقل قول:
اخه تو هي از ايپادش استفاده ميكني كه متوجه شي ؟؟ :d
اره مشكل در مقايسه با تري جيه. و گرنه همينجوري متوجه نميشي.
حالا چیه مشکل کنجکاو شدم؟
pm کن :دی
آخرین قیمتش رو کسی داره؟
سلام به همه رفقا.نقل قول:
منم می خوام بدونم :دی
حالا بذارید این ۳.۱ بیاد.اگه درست نشد (احتمالا بشه.چون باگ مشابه این زیاد داره)میگم.
الان بگم کلیت ایفون میره زیر سوال .ذهن بقیه هم خراب میشه.
تا الان با دو نفر دیگه که ۳ جی اس دارن مطرح کردم اونام همین مشکلو داشتن.
خوب همین دیگه اگر مشکلی داره بگید تا اونایی که میخان بخرن بدونن عزیزنقل قول:
الان بگم کلیت ایفون میره زیر سوال .ذهن بقیه هم خراب میشه.
حالا چون آیفونه نباید عیبی داشته باشه؟!!!!!!!!
مشكل تو سرچ اسپات لايته.
وقتي يه اهنگي رو سرچ ميكنيد وقتي پيداش كرد روش بزنيد يه اهنگ ديگه رو پخش ميكنه. بايد دوباره برگرديد به نتايج جستجو دوباره انتخابش كنيد تا پخش بشه.
از هر ده تا سرچ ٨ تاش اينجوري ميشه. يكيش درست ميشه.
يا اگه با برنامه ي ifile يه فيلم با كيفيت بالا مثلا ١٠٨٠ با بيت ريت بيشتر از ١٥ مگ بر ثانيه پخش كنيد صداي گوشي قطع ميشه. فقط صداي ايپاد. بايد يه بار ري استارت كرد تا درست بشه.
يا با بعضي زيرنويساي فارسي مشكل داره. وقتي انتخابش كنيد كرش ميكنه ايپاد.
سینا گوشیت جیلبرک شده؟
اگه آره قبل جیلبرک هم این مشکلات رو داشته؟
1.یعنی با آیفون نمیشه از سیم کارت همراه اول ( یا به قول شما همراه آخر ) استفاده کرد و فقط باید از ایرانسل استفاده کرد ( این که خیلی عذابه ) ......برای رجیستر کردنش باید چی کار کرد
2.خیلی ستمه یک میلیون پول بدی بعد گوشی این همه مشکل نرم افزاری داشته باشه
جیله.
یه کاستوم فریمور دارم.ازون استفاده میکنم.
برا اینه میگم وایسین تا ۳.۱ بیاد نظر قطعی بدم.چون فریمور اصلی رو ندارم که بدونم تو اونم این مشکل هست یا نه.(ترافیک برای دانلودشم ندارم:31:)
چرا با همراه اول کار نکنه؟؟؟؟؟
من خودم الان همراه اول دارم.باید تو سایت کد گوشی رو وارد کنی تا برات ریجسترش کنن.که سایت شون خرابه.:19::19:
این مشکل گوشی نیست که.مشکل شبکه س که با این طرح های بسیار جالبی :2::2:که میذارن میخوان مثلا جلوی قاچاق گوشی رو بگیرن.
من احتمال میدم ایراد از فرمویرت باشه مخصوصا اینکه دستکاری شدس
چون خیلی تابلوپه یه همچین ایرادی
اپل اگه یادت باشه فرمویر سه رو بعد 6 7 تا فرمویر بتا داد بیرون اونوقت این همه تستر اگه اینو ندیده باشن که ...
اما GSMArena هم به نوعی این ایراد رو گفته البته خفیف ترش :
The system-wide search Spotlight is often too slow to launch iPod tracks
گفته با سرچ کند میشه اما این که اشتباه آهنگ پخش کنه یه کم عجیبه
در مورد ifile هم ایراد از اپل نیست
اگه حسین(Giggle club) یادش باشه من رو آیپادم موقع باز کردن pdf های حجیم با برنامه Discover همیشه کرش داشتم
ولی با برنامه Files این مشکل حل شد
اینکه برنامه کرش بشه ارتباط مستقیم با اپل نداره
ضمن اینکه اصلا فیلم با اون رزولوشن تو ساپورت رسمی اپل نیست و آیتونز که اصلا سینکش نمیکنه
بیت ریت 15 هم خداییش دیگه خیلی بالاس
درسته تری جی اسه ولی دیگه هر چی باشه موبایله DVDplayer که نیست
اتفاقا مال من تو سرچ مشکل سرعت نداره و خیلی سریع میاره وتنها مشکلش همینه.
اگه خواستین فیلم میگرم ازش.
من میزنم رو یه اهنگ یه چیز دیگه رو پخش میکنه...
اره مشکل از ایفایله.مخصوصا از وقتی پولی شد.
همون فیلمو با yxflash پخش میکنه.بدون مشکل. ولی بازم صدا قطع میشه.
حالا ازاینا بگذریم تا چند روز دیگه.
چیزی که متوجه شدم جدیدا اینه که سرعت انتقال فایل با کابل دو برابر شده.
اون اول من تخمین زدم حدودا ۸ مگ باشه.
اما امروز که دقیق تر تست کردم و یه فایلو با ایفون باکس از رو هارد ریختم رو گوشی با سرعت بین ۹ تا ۱۵ مگابایت در ثانیه :5::5:انتقال میداد.:18::18::18:
کف کرده بودم.
در حالی که تو تری جی این سرعت نهایتش به ۶ مگ میرسید.
یه سوال.چرا ایفون باکس سرعت انتقالش انقدر متغیره؟یه لحظه به ۱۰مگ میرسه یه لحظه رو ۱۲ یه لحظه رو ۱۵؟؟؟؟؟
اون سرعت که تقریبیه باید متوسط زمان انتقال رو حساب کنی حجم رو بهش تقسیم کنی
من که تو کف سرعت انتقال با وای فایم البته آیپاد ورژن دوی خودم دیگه تری جی اس که جای خود داره
یه تست با وای فای هم بکن ببین متوسط با چه سرعتی منتقل میکنه مثلا 100 مگ رو با وای فای چقد طول میکشه بریزه؟
1.داداش میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی .....یعنی فریمور گوشیت با فریمور اصلی 3 آیفون تفاوت دارهنقل قول:
2.این جریان زیرنویس فارسی که گفتی مشکل داره رو میشه کمی بیشتر توضیح بدی تا بهتر متوجه بشیم
دستت درد نکنه :10:
اره. تو مك ميتوني فريمورتو خودت دستكاري كني. مثلا اندازه ي پارتيشناشو عوض كني عكس بوت اپشو يا برنامه روش نصب كني. و خيلي كار ديگه.
منم چند وقت پيش تو اينترنتيه خوبشو كه جيلبريك شده و يه سري برنامه روش نصب بود رو دانلود كردم والانم ازون استفاده ميكنم.
زيرنويسم يه برنامه تو مك دارم كه زيرنويسه sub روبا فيلم مورد نظر ميريزه تو ايفون. بعد شما انتخاب ميكني كه زيرنويس موردنظرتو. همين.
بعضي زيرنويس فارسي روخرچنگ قرباغه نشون ميده و ايپاد كرش ميكنه. بعضيها هم درست و عين ادم نشون ميده.
برا زير نويس هم خوشبختانه مال حسين و پيدا كردم.
چون الان با ايفونم و نميتونم عكس اپلود كنم.
اين منظورمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با یه فایل 200 مگی تست کردم.
با ssh ( سرعتش بین ۳۰۰-۴۰۰ کیلوبایت یود) حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.
با وای فای و ساختن وب سرور (مثلا با air sharing یا ifile ) حدود ۴ دقیقه.
و با کابل (با ایفون باکس) حدود 20 ثانیه طول کشید....:5:
سینا جان مبارک باشه مثلی که آخرین نفری که فهمید تو 3gs خریدی من بودم :31: انشاالله چرخش واست بچرخه :27:
در ضمن شیرینی گوشی فراموشت نشه :5:
1 سوال هم من بپرسم ( اولا خیلی ممنون از رویو:11: ) سوالم اینه که گوشی های 2g و 3g از لحاظ کیفیت WiFi در نسخه 3.0 زیاد چنگی به دل نمیزدن سوالم اینه که شما الان مشکلی در مورد quality Wifi ندارین ؟
نقل قول:
تقصير خودته. يه مدته غيبت زده نه زنگي نه پي امي نه چيزي....
اين مشكل واي فاي تو ورژن سه فقط مشكل در سرچ كردنشه. يعني سرچ ميكني به نسبت قبل شبكه هاي كمتري پيدا ميكني.
اين به نظرم يه كمي بهتره. حتي كانكت شدنش هم سريعتر از تري جيه. در كل مشكلي احساس نكردم.
البته جاي نگراني نيست. ورژن ٣.١ دو سه روز ديگه مياد كه يكي از باگهايي كه حل كرده همينه.
حالا که صخبت از باگهای 3 هست و قراره باهاشون خداحافظی کنیم یه چند اتشو بگیم بد نیست
یکیش اینه که اسپات لایت تو نتایج سرچ ایمیل ها و اس ام اس های دیلیت شده رو هم میاره :13::27:
آقا دستتون درد نکنه عجب تاپیکی هست
سینا تو هم که همش میای و ملت میزاری تو کف و میری:دی
تو gsmarena یه خبر بود که گفته بود 3gs فیلم فول hd پخش می کنه
تا حالا امتحان کردین
من که ۹۹.۹ درصد فیلمام با کیفیت SD هست.(یه درجه بالاتر از HD :31::31: یعنی 384*288 :31::31: )
از این بچه بازیای HD , مچ دی هم خوشم نمیاد.:2:
ولی چند مورد دارم 720 و 1080
اونایی که با فرمت MOV و MP4 بودن و با بیت ریت حدودا ۱۰-۱۵ مگ رو بدون مشکل پخش میکرد.
اما مشابه همینا با فرمت avi رو مشکل دار پخش میکرد. خش خشی.
ســـلام
من احتمالا قراره به جمعتون بپیوندم، چند تا سوال دارم:
1. الان میخوام بگم بابام از ایرلند برام بخره، iPHONE 3G بهتره یا 3GS؟
2. آنلاک هست؟ یعنی تو شبکه ایران جواب میده؟ اگه جواب نمیده قابل حل شدن هست یا نه!
3. برنامه های 3G روش نصب میشه؟
4. دریافت و ارسال فایل با بلوتوث مشکل نداره؟
5. باطریش چطوره؟
6. من الان 5800 دارم، نظری ندارین در این باره؟
7. نقطه ضعفی اگه هست لطف کنید و صادقانه بفرمایید!
8. پیشاپیش ممنون!
بعدا نوشت:
9. اس.ام.اس فارسی میخونه؟
........نقل قول:
1=خب معلومه دومی بهتره....:31:
2= هم انلاک فکتوریش هست و هم عادیش
3= بله
4= خوبه ولی زیاد به فکرش نباش.
5= خوبه
6= نه
7= بهتره به 1 الی 2 صفحه قبل رجوع کنی.
8= دست سینا درد نکنه........:31:
نقل قول:
یه قضیه در مورد ایفون هست.اونم اینه که :
اگه نمیدونی برای چی میخوای ایفون بخری ....به هیچ وجه نخرش چون بعدا پشیمون میشی!!!
خب از وقتی ما 3gs گرفتیم یکی یکی داره مشکلاتی که تو دو سال اخیر حل نشده بود تو هفته ی اخیر حل شد.
یکی از مشکلاتی که من به شخصه داشتم این بود که نصب نرم افزار های ipa فقط از طریق ایتونز امکان پذیر بود.یعنی میخواستی برنامه نصب کنید باید حتما از کامپیوتر استفاده میکردید .
اگرم مخیواستید از اپ استور خود گوشی برنامه های رایگان دانلود کنید با مشکل فیلترینگ برخورد میکردید و...
چند روز پیش یک برنامه به اسم appcake ریلیز شد.
با این برنامه شما میتونید کارای زیر رو انجام بدید.
نصب برنامه های ipa
نصب برنامه های deb (که قبلا خیلی دنگو فنگ داشت و باید میرفتی از تو ترمینال دستور نصبشو میدادی و...)
یه مرورگر داره خود برنامه که میتونید مستقیم از تو خود برنامه به سایتها برید.مستقیم از تو خود برنامه دانلو کنید .
و...
تنها کاری که لازمه بکنید برنامه ها مورد نظرتون رو بریزید تو ادرسهvar/mobile/media/appcake/upload
همین.و از تو برنامه برید روی فایل مورد نظرتون واینستال کنید.
سرعتشم خیلی بالاس.
مثلا من یه بازی ۲۰۰ مگی رو تو یه دقیقه و نیم نصب کرد.
عجبا.هی میگه بازی...نقل قول:
لینک بزار مرد مومن
تو 2 صفحه قبل هم گقتی یه بازی میکردی که گرافیکش...لینک هم بزار.مرسی:31:
نقل قول:
دلم نيومد تائيد نكنم
اين يك اصل اساسيه مثل فيثاغورث ميمونه، مثل E=mc^2 مثل F=ma مثل ...
:31:نقل قول:
من چه میدونم که تو باغ نیستی...:31:
gangstar
مشابه gta
کد:http://www.appscene.org/download/FUQtEGJ5p9588e6154f7
کد:http://www.2shared.com/file/7283789/350860a4/Gangstar_West_Coast_Hustle.html
modern combat
کد:http://www.appscene.org/download/MBW1DUf0Kl8199632956
کد:http://www.2shared.com/file/7556982/7a0f901d/mcs-v107-.html
نقل قول:
درسته .ادم باید قبل از خرید تحقیق کامل کنه.هم خوبیاشو ببینه هم بدیاش.
نمونه ی کسایی که پشیمون شدن رو میشناسی.تو اون انجمن .همون که بین ۹۷ و ایفون مونده بود....
دوستان من الان p990 دارم در حد تيم ملي ازش كار كشيدم :27:. چند وقته شيفتهي iphone شدم مي خوام بگيرمش :40: :31: ولي مي ترسم بگيرم اخه بوقه بوقم هيچي ازش سر در نميارم :41: مثلا ميگن برو تو cydia فلان سورس رو add كن مشكلت حل ميشه! . من اصلا نميگيرم اين جمله يعني چي :31: به نظرتون بگيرم راه ميفتم يا همچنان در بوقي به سر خواهم برد ؟ :31:
عزیز مام که از همون اولش که آیفون یا آیپاد خریدیم اینارو که بلد نبودیم.خوندیم یاد گرفتیم.اگه واقعا حوصله سرو کله زدن با گوشیو داری آره بخر چون واقعا ارزش داره.همین سرو کله زدن با گوشی خودش کلی حال میده چه برسه به بقیه چیزاشونقل قول:
اگرم نه میخوای برا کلاس گزاشتن و جلو اینو اون پز دادن که آی من آیفون دارمو فلان قد پول بالاش دادمو اینا بخری و آخرشم نتونی توش یه آهنگ سینک کنی نه نخر.
بازم میگم آیفون بدرد کسی میخوره که بخواد از تمام امکانات گوشی استفاده کنه.خلاصه سرش درد کنه برا ور رفتن با گوشی.من هنوزم که هنوزدارم چیزای جدید یاد میگیرم.
سلام دوستان. منم امروز به جمع 3gs دارها وارد شدم. ولی همین اول یه مشکلی برام پیش اومده. اونم با itunes.
گوشی من امروز رسید و آک بود و به شرط آنلاک فکتوری. حالا وقتی می خوام واسه بار اول وصل کنم به itunes تا فعال بشه، itunes این پیغام رو می ده!
'This iPhone cannot be used because the required software is not installed. Run the iTunes installer to remove iTunes, then install iTunes again
من همه کار کردم. چندین بار itunes رو پاک کردم و دوباره نصب کردم. حتی رفتم توی رجیستری هر ردی ازش بود رو پاک کردم و باز نصب کردم اما نشد.
ویندوز من vista 32bit و آخرین itunes رو هم دانلود کردم. خواهش می کنم هرچه سریعتر به داد من برسین چون یکی دو روز محلت بهم داده واسه تست اینکه آنلاک فکتوری باشه، ولی فعلاً که این itunes لعنتی اینجوری حال ما رو گرفته :( ممنون از کمکاتون
آیتونزت ببین ورژنش چنده
8.2.1 آخریشه
حالا چون شرایط اظطراریه زودی یه ویندوز فرش رو یه پارتیشن دیگه نصب بکن تا بتونی گوشی رو راه بندازی تا بعد معلوم بشه این ویستای لعنتی :) چه مرگش بوده