منم نفهمیدم...آخرش بیژن باور کرد که لیلی مرده یا نه؟
ولی منم شک دارم...خیلی مسخره بود عکسا....ولی اگر بیژن باور کرده بود که لیلی مرده واقعا اون تیکش رو قشنگ درست نکردن...یکم گریه نکرد که مام گریمون بگیره:31:
Printable View
منم نفهمیدم...آخرش بیژن باور کرد که لیلی مرده یا نه؟
ولی منم شک دارم...خیلی مسخره بود عکسا....ولی اگر بیژن باور کرده بود که لیلی مرده واقعا اون تیکش رو قشنگ درست نکردن...یکم گریه نکرد که مام گریمون بگیره:31:
میگم که در چشم باد رفت تا بعد از عید؟
لیلی زنده س؟؟؟
میگم سکانسای بعدی فیلم تو امریکاس؟!!!
حیف تو عید نشون نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خوندم که این دختر تاجیکیه گوینده اخبار به زبان روسی و تاجیکیه
فارغ التحصیل خبرنگاری هم هستش
ستاره صفراوند
wooooooooooow اين عكسه واقعيه؟
من به زور شناختمشون
خيلي عوض شدن
جلل خالق:31:
چرا این هفته پخش نشد مگه قرار نبود بعد عید پخش بشه
ٌWow چی شده فصل جدید سریال!!! گریم پارسا که خیلی باحال شده. سبک فیلم برداری و زمان ـش هم که کلا جدید شده :دی موسیقی متن فیلم هم که به سبک امروزی تغییر کرده :دی( خیلی باحال شده)
راستی فصل جدید رو کجا فیلم برداری کردند؟
میگن آمریکا فیلمبرداری کردن.
از این جمعه ساعت 10:30 پخش میشه. تبلیغش رو دیدید؟ این سری جدیدش فکر کنم کولاک کنه. خیلی توپ بود. همش تو آمریکا هستش.
از همین جمعه ساعت 10:30 میذاره.
یه عکس از سری جدیدش:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان!!!
من خوندم که این داستان تا فتح خرمشهر ادامه داره.
خب بالاخره این قسمت هم پخش شد... انتظار داشتم خیلی بیشتر از اینا روش کار شده باشه ولی بدک نبود. بعضی از جاها خیلی خوب فیلمبرداری شده و بعضی جاها هم مذخرف! دیالوگ ها هم که کاملا مذخرف و ابتدایی بودن.
راستی از کی تاحالا خارجی ها اینقدر با ناز صحبت میکنند؟ کارگردان از لحن صحبت کردن هم برای کش دادن فیلم استفاده میکنه! به این میگم کارگردان :دی گریم بازیگر ها هم بجز بیژن همگی مذخرف بود :دی
]چه قدر پیروزفر رو با این گریم روحانی کردن! دیرباز که انگار تو تنور افتاده بود خیلی گریمش بد بود.
لهجه پیروزفر خوب بود فقط بی احساس حرف میزد...
کلیه شخصیت ها اعم از خارجی و داخلی به طرز فجیحی مزخرف بود ،نقل قول:
لهجه پیروزفر خوب بود فقط بی احساس حرف میزد...
نمی دونم بین انهمه دختر خوشکل
زشترین ادمی که ممکن بود ، شده بود زید بیژن ،
_______> تیکه پدرسوخته دیرباز هم جانانه بود ،
اره خیلی با نار صحبت میکردن مخصوصا اون دختر کوچیکه که به ماهی ها غذا میداد ولی یه خوبی که داشت این بود که انگلیسی صحبت کردن بازیگرا نه خیلی تند بود نه خیلی کند برای همین آدم متوجه میشد دارن چی میگن دیگه لازم نبود همش اون پایین زیرنویس رو نگاه کنی :20:نقل قول:
این قسمتش فقط میخواستن بگن بیژن رفته امریکا و اوضاعش چطوره
تا حالا ندیده بودم واسه فیلمبرداری برن امریکا
اکثر فیلما تو دبی و ترکیه فیلمبرداری میشد
جوزانی همقبلا مدتی امریکا بوده
دخترش سحر که اونجا به دنیا اومده
میگم کاش ما هم تبعید بشیم!!!:27::46:
حالا خارج از شوخی، این قسمت بعد از عیدش قشنگ بود!:31:
دوستان، اگه تیکه هایی از این سریال رو میخواین، درخواست بدین تا آپشون کنم...!:20:
یاعلی:11:
بعضی از تیکه هایی که انگلیسی صحبت می کردند و اینا زیرنویس کرده بودند واقعا خنده دار بود . دیالوگ های خودشون رو تو زیرنویس کردن سانسور می کنند و واقعا جای تاسف داره . فکر کنم تیکه I Love U دختره روانپزشکه دیگه خیلی تابلو بود و تابلو گفت دوستت دارم و دوستت داشتم ولی اینا یه چیز چرتی گذاشته بودند . من نمیدونم یه دوستت گذاشتن دختری اجنبی به یه بازیگر ایرانی اونم تو حالت فیلم یعنی اینقدر از نظر اینا مشکل داره که گاف به این بزرگی میدن؟
این فاصله تقریبا یه متریه بیژن از دختر خارجی هم خیلی جالب بود!!!!:31::46:
ولی به نظر من ساخت سریال هایی نظیر در چشم باد یا مدار صفر درجه با وجود ایراد هایی هم که دارن، واقعا ارزشمند هستش...:20:
فیلم به کلی زیرنویس شد...:31:
نمیشه که فیلم ایرانیه ما همش باید زیرنویس رو ببینیم. من که سرم گیج رفت. یعنی تا آخرش باید زیرنویسو تحمل کنیم!!!
دیالوگاش خیلی هم سخت نبود بدون زیر نویس هم میشد فهمید چی میگن
با ديدن اين قسمت از سريال،فكر كردم دارم فيلم اورجينال با زيرنويس فارسي مي بينم...:8:
در ضمن بنظز ميرسيد خانوم دكتر،خودش بيشتر احتياج به مداوا داشته باشه ازبس دپرس بود...:18:
بعدم اين هنرپيشه رو از كجا آورده بودن...بيچاره پيروزفر:13:
این قسمتش اصلا دلچسب نبود... همش فلش بک بود... من فقط از اون بخش پاسپورت گرفتنش خوشم اومد...
میگم نکنه بیژن تو جنگ ایران و عراق شهید بشه؟!!!:27:
به نظرم پيري نادر زياد خوب درنيومده...از نظر هيكل و قيافه خوب پيرش كردن اما صدا و حرف زدنش فرقي نكرده!
اين بازيگر دكتر روانپزشك بيزن هم واقعا داغونه....!:13:
معلوم نيست از كجاي امريكا پيداش كردن:31:
سفارت رو حال کردین چه زود پرچم رو عوض کرده بودن
خب بعضی ها 100 سالشونه ولی صداشون جوونه:31:نقل قول:
خیلی بد نیس ولی خب فکر کن با این حساب بازم گریمش کردن !!
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
پخش سومین دوره مجموعه تلویزیونی در چشم باد جمعه شب درحالی شروع شد که تمام 55 دقیقه آن به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس بسیار زیبا و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا و به باد تمسخر گرفتن تظاهرات مردم ایران در جریان انقلاب اسلامی در سال 1357 گذشت !
آنچه موجب تاسف است این است که این مجموعه به نام دفاع مقدس مطرح شده اما در بسیاری از قسمت های آن اصول و ارزش های دینی و انقلابی زیر سئوال رفته است .
تمام 55 دقیقه این قسمت از "در چشم باد" به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا گذشت
مدتی پیش هم پخش تصاویر رقص و لودگی بازیگران این سریال در شب اربعین حسینی اعتراض افکار عمومی را در پی داشت.
پس از این اتفاق عزتالله ضرغامی رئیس صدا و سیما در تازه ترین جلسه کاری سازمان، به شدت از این بی دقتی ناظرین پخش و عوامل شبکه یک اظهار نارضایتی کرده و آنان را توبیخ کرده بود.
نقل قول:
کد:http://www.tebyan.net/literature_art/news_reports/2010/4/19/121243.html
خیلی جالبه ... چرا من صحنه های مبتذل ندیدم ؟
یه جوک بی مزه دیگه از بخش به اصطلاح هنری تبیان...:2: کاش خود جناب منتقد، می تونست تعصب کورکورانش رو تو نقدش ببینه...:41:نقل قول:
پخش سومین دوره مجموعه تلویزیونی در چشم باد جمعه شب درحالی شروع شد که تمام 55 دقیقه آن به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس بسیار زیبا و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا و به باد تمسخر گرفتن تظاهرات مردم ایران در جریان انقلاب اسلامی در سال 1357 گذشت !
آنچه موجب تاسف است این است که این مجموعه به نام دفاع مقدس مطرح شده اما در بسیاری از قسمت های آن اصول و ارزش های دینی و انقلابی زیر سئوال رفته است .
تمام 55 دقیقه این قسمت از "در چشم باد" به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا گذشت
مدتی پیش هم پخش تصاویر رقص و لودگی بازیگران این سریال در شب اربعین حسینی اعتراض افکار عمومی را در پی داشت.
پس از این اتفاق عزتالله ضرغامی رئیس صدا و سیما در تازه ترین جلسه کاری سازمان، به شدت از این بی دقتی ناظرین پخش و عوامل شبکه یک اظهار نارضایتی کرده و آنان را توبیخ کرده بود.
این قسمتش یا فلش بک بود یا اینکه تعارفات مهماندار به بیژن:31:..من ترسیدم گفتم نکنه 6 / 7 ساعته بین آمریکا و ایران رو میخوان نشون بدن؟:31:
راستی حس نصه ششم من میگه اینجا امریکا نیست:31:...شایدم میدونستید...اینجایی که اینا هستن به احتمال 99% ترکیه هست..الکی میگن آمریکاس
اگه میدونستید ضایعم نکنیدا:31:
در مورد گریم ها...گریم موی بیژن واقعا مسخره بود و گریم صورت فخر السادات....انگار یه تیکه پلاستیک کوبونده بودن رو صورتش:31:....حجابشم جالب بود...الان اگه تو ایران یه پیرزن 80 ساله اون قدر از گردنش معلوم باشه که.......
حالا چه برسه یه زن جوون در نقش پیرزن:31:
راستی این اگه واقعا لیلی بوده تو این چند سال کجا بوده؟:31:
نیلی
شما ترکیه رفتی؟
نه اینو میگم چون دوست پدرم تو اینکار بوده
تو زندون
نه فکر نکنم ، ترکیه باشه ، اصلا فکر شو نکن، بابا این کارش درسته ، کلی خودش تو امریکا زندگی کرده بلده چی کار کنه،
می گم چقدر نادر رو شبیه براندو کرده بودن ، اخرش گادفادر نشون داد ، دمش گرم ،
----> بعد از سالها یه سریال دیدم که شدیدا بهمون چسبید،
چشم بصیرت می خواد برادر ، شما باید عینک های مخصوص ار.شاد رو خریداری کنید تا بتونید همچین صحنه ایی رو ببیند،نقل قول:
خیلی جالبه ... چرا من صحنه های مبتذل ندیدم ؟
" ادم که می ره رستوران با خودش ساندویچ نمی بره که!"
اینا به دوست دارم گفتن میگن ابتذال.
همیشه خدا فقط دعوای زن و شوهرو نشون میدن یا اینکه مرده دوتا زن گرفته...
حالا که دارن عشق زن و مرد رو اونهم خیلی خانوادگی! نشون میدن و بیژن رو می بینیم که چه قدر به یاد زن اولشه شده "ابتذال"
ولی دو زنه بودن مردا تو سریالای دیگه ابتذال نیست...
تاجایی که من میدونم راستی راستی رفتن آمریکا.
دیشب اون قسمتی که آهنگ گادفادر پخش میشد واقعا نوستالژیک بود...
حیف پارسا پیروزفر که هرچی زن زشته کردن زن این تو سریال.اون از لیلی اینم از دومیش.
دوستان من از کجا می تونم درچشم باد رو دانلود کنم؟من این سریال رو از اول ندیدم از دوران دوم به بعد دیدم افسوس می خورم که چرا از اول ندیدم.هر فصلش چند قسمته؟اصلا چند فصل داره؟
این هم لینک دانلود در چشم باد .....
البته فیل تر شکن فراموش نشه ....
کد:http://arianworld.com/forum/showthread.php?t=21098
همچین آش دهنسوزی هم نیست که اینقدر افسوس بخوری. بعدم همچین میگی چند فصله که آدم فکر میکنه داری درباره لاست یا فرار از زندان حرف میزنی.
برو تو قسمت دانلود فیلم ها شاید اونجا دوستان بتونن کمکت کنن.
پنقل قول:
شما ترکیه رفتی؟
بله:31:
حدودا 11 سال پیش:31:
اینو نفهمیدم:31:نقل قول:
نه اینو میگم چون دوست پدرم تو اینکار بوده
تو کدوم کار؟تو ساختن این فیلم؟
یعنی این فیلم انقدر در آورده که اینا پاشن برن آمریکا؟:31:
نمیدونم والا:31:
والا به عشق این دو تا نمیشه گفت ابذال:31:بیشتر لوس بازیه:31:نقل قول:
حالا که دارن عشق زن و مرد رو اونهم خیلی خانوادگی! نشون میدن و بیژن رو می بینیم که چه قدر به یاد زن اولشه شده "ابتذال"
من شما را نغز میبینم:31:
کللی زحمت کشیدن که مجبور نشن بگن من دوست دارم:31:
حالا یه سوال
اونجا که رفت پاسپورد بگیره کجا بود
مگه انقلاب نشده بود پس دیگه سفارت و کنسولگری هم نباید در کار باشه ؟ همشون که بسیجی بودن
در ضمن در خصوص کیفیت فیلمسازی فکر نکنین اتفاق خاصی افتاده
خود کارگردان هیچی حالیش نیست توی همه زمینه ها (صداو ..فیلمبرداری و تدوین ....مشاور خارجی داشته ..
تیتراژ پایانی فیلم هم مینوسه
اول کار بودنقل قول:
اونجا که رفت پاسپورد بگیره کجا بود
مگه انقلاب نشده بود پس دیگه سفارت و کنسولگری هم نباید در کار باشه ؟ همشون که بسیجی بودن
هنوز چیز نکرده بودن تو روابط
بعد از اشغال سفارت امریکا بود که ...
یه نکته ای هم که داشت عکس امام خمینی بود که فکر کنم این عکس بعد از سال 57 و 58 گرفته شده باشه. نه ؟!
خوب به نظر من در كل خوب بود اما دوران هاي قبليش بهتر و جالب تر بود منم فكر ميكنم اون جا هر جا باشه آمريكا نيست :20:
دلم ميخواد سرمو بكوبم به ديوار!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
یکی نیست بیاد بگه این چه طرزه گریم کردنه آخه ؟