یک کانورتور که مختص این گوشی باشه و بشه فایل های تصویری را به فرمت قابل پخش برای گوشی تبدیل کرد میشه معرفی کنید ؟
Printable View
یک کانورتور که مختص این گوشی باشه و بشه فایل های تصویری را به فرمت قابل پخش برای گوشی تبدیل کرد میشه معرفی کنید ؟
کانورت تصویر روی گوشی نمیشهنقل قول:
یعنی چی ؟نقل قول:
کلی کانورتور خودم میشناسم ( گفتم چون شماها بیشتر با گوشی کار کردید شاید بدونید کدوم کانور تور بهتره ) .
در ضمن منظورم اینه مثلا فیلم dvd رو به فرمت قابل پخش برای گوشی تبدیل کنم .
دوستمون منظورش این بود : کانورتوری که روی گوشی نصب بشه، موجود نیست.نقل قول:
وگرنه کانورتورهای pc فراوان هست.
درستهنقل قول:
من از این استفاده میکنم
:40:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=43&Title=Xilisoft%20Video%20Converter%20Ultimate%205.1.26.1012
سلام
یه چند تا سئوال :
1- نرم افزاری رو نمیشناسید که باهاش بشه شکلک فرستاد تو اس ام اس ؟
2- چطور از GPS ش می شه استفاده کرد ؟
3- چطور میشه وقتی گوشی قفله ساعتو ببینی ؟ ( بصورت اسکرین سیور )
.
در کل گوشی خیلی خوبیه
تا اونجا که من میدونم این گوشی gps ندارهنقل قول:
1با برنامه sms Wizardنقل قول:
- نرم افزاری رو نمیشناسید که باهاش بشه شکلک فرستاد تو اس ام اس ؟
هر دو طرف باید برنامه رو داشته باشن
نرم افزار ارسال و دریافت شکلک های یاهو در گوشیهای نوکیا Sms Wizard
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208904
نقل قول:
البته یه سری یکی از دوستام با sms شکلکی از یاهو رو برام فرستاد که منم راحت تونستم sms بخونم و به کس دیگه ایی بفرستم...
خوب لطف کن ازدوستت بپرس از چه نرم افزاری استفاده کرده ؟؟؟نقل قول:
ممنون میشم
بچه ها فایل های pdf و word رو اجرا می کنه؟ :19:
بلهنقل قول:
با quick office
دوستان ۵۵۳۰ دار
کسی کریستال یا کیف مخصوص گوشی رو تو بازار ندیده
تو شیراز که اصلا چیزی به عنوان کریستال یا کیف ممخصوص گوشی وجود نداره
کسی تونسته هکش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اين مثل 5800 هك ميشه :46:نقل قول:
5800 خیلی بهتره.نه بچه ها
بستگی به نیاز ها و علایق دارهنقل قول:
بچه ها سلام سلام بچه ها !
آقا تو ایرانسل و این گوشی چطور می تونم GPRS شو فعال کنم ؟؟؟؟
.
بچه هایی که این گوشی رو دارنند اطلاعات بدن :
با لیسانس مجارستان خوبه یا چین ( قیمتشون 40000 تومان با هم فرق داره ) .
در مورد بدنه و صفحه نمایش :
من تا حالا از گوشی لمسی استفاده نکردم ( گوشی خودم e71 ) هست . مشکلی که من دارم این که دستام تعرق زیاد داره آیا برای بدنه و صفحه نمایش مشکلی ایجاد می کنه . یا نه کیفیت و جنس بدنه و صفحه نمایش خوبه و تاثیری براش نداره .
بچه ها راهنمایی کنید .
بچه ها من بازی های این گوشی رو میخوام کجا برم
اقا من ازین 5530 خوشم اومده.....ببین میخوام بدون تو تایپ sms مشکل دارم یا نه؟؟؟/ این مورد برام حیاتی من روزی تا 250 تا sms هم میدم پس بدونین چقدر برام مهمه......توی sms دادن وقتی مثلا داری توی خیلبون راه میری اذیتت نمیکنه؟؟
من قبلا a1200 mortorola داشتم..... باید توی خیابون یه گوشه وایمیستادم با دقت sms میدادم کیبورد بسیار کوچیکی داشت...گوشی گارانتی نیا فنلاندی هست؟؟
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=304
من از وقتی گوشیم رو خریدم، هروقت روشنش میکنم بعد از اومدن تصویر لوگوی نوکیا (همون جایی که دونفر به هم دست میدن) بلافاصله 1بار ریسیت میشه! ولی مشکل دیگه ای باهش ندارم و راحت هر برنامه ای که خواستم رو روش نصب کردم!
حالا به نظرتون مشکلش چیه؟ اگه آبدیتش کنم مشکلش حل میشه؟
از کجا آموزش آبدیتش رو بگیرم؟ (البته بصورت آفلاین اگه بشه)
راستی یه سوال دیگه:
آموزش نصب بازیهای ان گیج واسه 5530 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ (یه روش بجز هک کردن)
اقا من شنیده بودم سنسوری داره که اگه گوشی رو بچرخونی میره رو سایلنت چطوریه؟؟؟ من تو ستینگ on اش کردم اما گوشی رو میچرخونم سایلنت نمیشه؟؟؟
یا تکونش بدی نمیره ترک بعدی و اینهرفها...
من ام 5530 خريدام باحاله خوشم مياد :27:
دوستان تو گالری 100 تا عکس داریم 60 تاشو بخوایم انتخواب کنیم چون پن دکمه مداد نداره بدبخت میشیم..راهی نداره؟؟/ تو چنتا سایت یه سری ترفند گذاشته بودن اما سر در نیاوردم...
اگه از ايرانسل استفاده ميكني براي ست كردن تنظيمات جي پي ار اس زنگ بزن به 140 و بعد دكمه 3 و بعد هم 6 رو بزن تا تنظيمات تو يه sms برات فرستاده بشه! عد اون تنظيمات رو save كن و Use كننقل قول:
دوست عزيز فقط كافيه 2 روز از اين گوشي استفاده كني تا به اين نكته پي ببري كه كي برد فيزيكي يه چيز اضافيه تو گوشي موبايل!!! من كه خيلي با صفحه كليد مجازيش حال ميكنم!نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------
براي ياد اوري باز هم بگم گوشي هاي 5530 نوكيا تو بازار ايران بلا استثنا همشون تحت ليسانس چين هستن و كيفيتشون هم عاليه. گوشي هايي هم كه به اسم مجارستان ميفروشن با ليبل مجار هست كه خودشون ميزنن! هيچ فرقي نداره. قيمت روز بازار علائدين هم 138 تومن هست / مموري 4 گيگ همرا گوشي رو حتما چك كنين ببينين ورنداشته باشن
منظورت 238 تومان هست دیگهنقل قول:
من با گارانتی اتصالات گرفتم268
کیبرد QWERTY این گوشی میشه با لمس دست تایپ کرد یعنی راحته ؟؟ خطا در هنگام تایپ نداره ؟؟
یکی لطف کنه یه عکس از این حالت کیبوردش بزاره ممنون میشم ....:11:
بله دوست عزيز / شرمنده /238 تومن بدون گارانتينقل قول:
سلام بر همه من امروز یه گوشی 5530 نوکیا خریدم وقتی که با قلم روی صفحه میزدم دو تا گزینه داشت یعنی option-exit که با زدن اپشن هیچ عکس العملی از گوشی انجام نمی شد و صفحه کلا سیاه می شد ایا این به خاطر شارژه؟من الان ساعت 1 بعدازظهر به شارژ زدم
1-ایا قبل از شارژ چونکه صفحه بالا نمی اومد علتش شارژ بوده و الان مشکلی پیش نمیاد؟
2-من میخوام تا 7 ساعت تو شارژ بزارم موردی داره؟
3- من مبتدی هستم و اولین گوشی با امکاناتی بوده که دوست داشتم موقه شارژ ,شارز گرم میشه ایا عادیه؟
اگه سوالام بچه گانه هست به بزرگی تون ببخشید
نقل قول:
کیبرد QWERTY این گوشی میشه با لمس دست تایپ کرد یعنی راحته ؟؟ خطا در هنگام تایپ نداره ؟؟
الان 3 ساعته شارژ هست من یکم دست کاریش کردم به نظرتون تموم شده چونکه من نمی دونستم باید از حالت قفل در بیاد ایراد نداره که دارم باهاش کار می کنم
راستی گوشی من الس ام اس فارسی نمی فرسته نمیشه کاریش کرد فقط زبانهای عربی فرانسوی پرتقالی و انگلیسی داره چی کار کنم؟
اگه تا حالا لمسی نداشتی یه کم اولاش سخته ، ولی یه چند روز بعد واقعا ازش لذت می بری ، من که راضیمنقل قول:
خطام از 20 تا حرف شاید 2تا3
موفق باشید
موقع استفاده از كي برد مجازيش اگه انگشتاتون ظرافت كمي داشته باشه مشكلي پيش نمياد ولي من كه با قلم خيلي راحت ترم! علاوه بر كي برد QWETY كيبرد اصلي گوشي براي تايپ اس ام اس در حالت غير متعادل خيلي راحت تره!نقل قول:
-------------------------------------------------------------
اقاي worldm عزيز تبريك ميگم/ انصافا گوشي خوبي خريدين! مطمئن باشين تمام امكانات يه گوشي تاپ رو داره و از استفاده ش لذت ميبرين
گوشيتون هيچ مشكلي نداره! در مورد سياه بودن صفحه هم احتمالا الان مشكلتون حل شده و قفل فيزيكي صفحه رو پيدا كردين:31:
7 ساعت sharj اوليه عاليه / گرم شدن اداپتور هم عاديه نگران نباشيد
عابدجان قربانت ممنون واقعا که گوشی عالیه همون طوری که گفتی قفل فییکی رو پیدا کردم کار کرن باهاش هم خیلی راحته راستی کجا میشه دیکشنری انگلیسی به فارسی خوب پیدا کرد خودش فقط انگلیسی داره.