بین مدل های tfs 100 V , 100 MD , 100 D چه فرق هایی وجود داره ؟
Printable View
بین مدل های tfs 100 V , 100 MD , 100 D چه فرق هایی وجود داره ؟
نقل قول:
فرقشون توی نوع ترمز هاست دیسکی هیدرولیکی , دیسکی سیمی و لقمه ای یا همون لنتی و فرق دیگه ای ندارن.
دیسک هیدرولیک از همه بهتره ولی یه 100 هزار تومانی دوچرخه گرون میکنه و هزینه تعمیر بالایی هم داره
بعدش هم ترمز لقمه ای توصیه می کنم
این مدل ها گفتین از بین مدل های matt هستند یا cross؟
matts هستند ... دیسکی هیدرولیکی کدومه ؟ اینجا گیر میاد؟ اصلا مریدا نمایندگی داره ؟
مدل md
بله هر سه مدل اینجا گیر میاد
آدرسی از نمایندگی ندارم
اگه همین مدل tfs100 توی مدل های cross هم همستش که تایر های باریک تری داره و برای طی کردن مسافت های طولانی انرژِ کمتری می گیره و البته به دلیل استفاده از کمک و دنده های ارزو تر قیمت پایین تری داره
بچه ها نظرتون در مورد دوچرخه های puma چیه؟
درود دوستان .
من برای برادرم که تا چند روز دیگه 11 ساله میشه میخوام دوچرخه بعنوان هدیه تولد بگیرم ولی بودجه ام محدوده یعنی سقف 300 تومن . اول می خواستم از این سریهایی که فنر وسط هم دارن و برندهای متفرقه دارن خرید کنم که با دیدن دوچرخه های برند دار نظرم عوض شد . الان مواردی که هست توی رنج قیمتی من و توی فروشگاه ها دیدم اینها بود ... :
ویوا 3 مدل - اورلرد 2 مدل - گالانت 1 مدل - ورساچه 2 مدل - پلیس چند مدل . . .
بین اینها موندم . البته از بین همه اینها یه مدل ویوا بودش که 310 میگفت و تا 290 هم میداد که دنده کلاچ دار ، کمک جلو تنظیمی ، تجهیزات دنده و اینها شیمانو بود ، رینگ ها هم جی تی 6000 و لاستیک های کندا ، شانژمان هم Acera یه همچین چیزی و ظاهرش هم بد نبود . یه سری دیگه هم بودش ویوا 240 میگفت که تا 220 میده که دنده کلاچ دار نبود ، کمک جلو هم کمی ضعیف تر بود و تنظیم هم نمیشد .
یه نمونه اورلرد بسیار زیبا هم بود که همه مشخصات ویوا 310 تومنی رو داشت به غیر از رینگ های جی تی 6000 . قیمت رو هم 280 گفت که تا 265 میداد ( مدلش فکر کنم 6061 بود ) . من خودم از اورلرد خیلی خوشم اومد ولی در مورد برند و کیفیت دوچرخه ها اصلا اطلاعی ندارم . 15 سال پیش آخرین باری بوده که سوار دوچرخه شدم ...
راستی قد برادرم 145 و وزنش رو دقیق نمی دونم .
دوستان ممنون میشم چه برای این مدل ها و چه برای مدل های پیشنهادی خودتون راهنمایی کنید من رو و نکات مهم برای خرید رو هم ذکر کنید . ممنون میشم .
سلامنقل قول:
دوست من این مدل هایی که گفتید اکثر مدل های چینی هستند که کیفیت مناسب ندارن اگه بودجه بالا ببرین انتخاب های بهتری دارین
اما از بین مارک های بالا viva و overload بهتر هستند گالانت ورساچه و پلیس اصلا به درد نمیخورن
از بین این مدل ها من اورلود توصیه میکنم ولی اگه بتونین hasa پیدا کنین از همه ی اینها بهتره چینی هست ولی عالیه و دوچرخه های خوبی داره و قیمتشون هم در همین حده
از بین مدل ها یی هم که گفتین نمیشه نظری داد چون این جور دوچرخه توی هر شهری هر مدلش یه تجهیزات داره تازه معلوم هم نیست اصلی باشه
با توجه به استاندارد برادرتون باید دوچرخه با سایز تنه 14 یا 15 اینچ بگیره ولی چون کوچکه شاید خوشش نیاد
به هر حال بهتره با خودتون به ببرینش اگه تونست ساور یه دوچرخه بزرگ تر هم بشه براش بگیرید چون الان توی سن رشده ولی از سایز تنه 17 یا 18 بیشتر نگیرید که دیگه خطرناک میشه
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
نقل قول:
6061 جنس آلیاژ بدنه هست نه مدل دوچرخه
بسیار ممنون دوست عزیز .
درسته ... امروز پرسیدم فهمیدم 6061 اسم آلیاژ آلومینیوم هستش نه اسم مدل اون اورلرد !! در مورد هاسا که فرمودید من توی محل سکونتم پیدا نکردم . ولی مدل های جیانت و ژیتان هم زیاد بود که البته از بودجه من خیلی بالاتر بودن .
من هم ویوا و هم اورلرد دو نمونه پیدا کردم یعنی هم سری هایی بودش که Made IN Taiwan روشون حک شده بود و هم سری هایی بود که این رو نداشت . در مورد سایز منظورتون از خطرناک شدن چیه ؟ چون چند بار سوار دوچرخه ی دوستش شده که 26 هستش و مشکلی نداشت . ممنون میشم راهنمایی کنید .
اسم این مدل اورلرد که دیدم فکر میکنم نیترو هستش و به رنگ آبی و سفید و بسیار زیبا هم هست .
26 سایز چرخ دوچرخه هست شما همون سایز 26 بگیر ولی این 18 سایز تنه دوچرخه هست که از توپی وسط تا جایی که بست زین هست حساب میشهنقل قول:
با توجه به استاندارد برادر شما باید 14 یا 15 اینچ بگیره ولی چون توی سن رشده 17یا 18 بگیره شما یه متر ببر این فاصله اندازه بگیر البته اکثر دوچرخه ها روی همین میله طولش زده
از لحاظ خطر ناکی یه نفر با قد کوتاه روی یه دوچرخه بزرگ کنترل مناسب نداره حالا اگه یه موقع یه ماشین بیاد جلوش بخواد دوچرخه کنترل کنه باید باهاش به زمین برسه
بسیار ممنون دوست عزیز .
امروز بعدازظهر رفتم برای خرید ... مدل های اورلرد فایتر و نیترو بودن که نیترو با تجهیزاتی که روش بود خارج از بودجه من میشد . ولی فایتر سه نمونه با سه تنه متفاوت داشت که یکی از اینها کمک فنر جلو مورد داشت و درست کار نمی کرد و یکی دیگه هم سایز تنه بزرگ بود و پای برادرم نمی رسید به زمین . یه نمونه ویوا بود به اسم 18 Speed که رینگ هاش DA300 بود و دوشاخه بسیار قوی تر و لول کمک های بلندر تر و قطور تری داشت بعلاوه زین بسیار بهتر که خودش شب نما هم بود و سیستم های دنده و اینهاش هم Acera بود . همه چیزش خوب بود فقط یک نقطه رنگ پریدگی داشت که فکر میکنم قابل اغماض هستش ولی این نمونه بر خلاف سایر ویواهایی که همین فروشگاه داشت ، روی تنه قسمت زیر فرمون ، Made In Taiwan رو حک نکرده بودن . بهمین دلیل توی ذوقم خورد و منصرف شدم . راستی رینگش تماما نقره ای رنگ بود که نمیدونم کلا این رینگ Da300 خوب هست یا نه ... قیمت دوچرخه هم 300 تومن .
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید من رو ...
سلام ...
امروز رفتم نمایندگی مریدا توی اصفهان...قیمت cross tfs 100 و 300 رو پرسیدم.......میگفت 100 قیمتش 690 و 300 هنوز باره جدیدش نیومده که بهت قیمت بدم و باید طرفای 800 باشه....
گفت قسطی هم میدم.
حالا ایشالله میرم همین tfs 300 رو میگیرم :46:
سلام
میخواستم یه دوچرخه بخرم که هم قابلیت روندن توی شهر رو داشته باشه و هم بتونم باهاش توی جاده های ناهموار و شیبدار و خاکی به راحتی و بدون هیچ مشکلی رکاب بزنم.
بودجه ام هم در حدود 200-300 تومنه!:23:
ممنون میشم اگه مدلهای مناسب رو که به کارم بیاد بهم معرفی کنید.:46:
همچنین من شیراز زندگی میکنم و در صورت امکان فروشگاه مناسبی که توی شیراز دوچرخه های مورد نظر رو داشته باشه بهم معرفی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم دنده شزثقش یکی از سری های خوبه شیمانو و قیمت بالایی داره اگه اصلی باشه که خوبهنقل قول:
در مورد رینگ نمیدونم البته رینگ خیلی نمیتونه مبنای تصمیم گیری باشه
made in taiwan هم ممکنه روی هر بدنه ای توی هر کشوری بزنن اگه جنس بدنه و وزنش با سایر مدل ها یکی هست خیلی مهم نیست روش نوشته شده باشه ساخت کجا
سایت ویوا هم این سایته این مدلی که شما گفتید توش نیست نمیدونم چرا ولی مدل های دیگه هست اگه از مدل هایی که توی سایت زده بخرید مطمءن ترهکد:http://www.viva-bicycle.com/index.htm
---------- Post added at 07:52 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
مدل های cross مریدا برای دوچرخه سواری توی شهر عالی هستننقل قول:
من توی کرمان crros tfs 500 850 قیمت گرفتم احتمالا این مدل قدیمی بوده
سلام
دو سوال برام پیش اومد:
1- از بین مدلهای زیر که دوستان بیشتر روش تاکید داشتن کدوم رو انتخاب کنم:
Gitane fitzroy 10
Gitane fitzroy 20
Gitane fitzroy ZT
Gitane fitzroy Z
Fujji Nevada 4
Merida Matts 10v
اگه مدل دیگه ای به نظرتون خوبه ممنون میشم راهنمایی کنی...توضیح اینکه تاکنون 4تای اول رو پیدا کردم مشهد
2- و آدرس نمایندگی های مشهد رو هم اگه دارین و بگید ممنون
هدف : جابجایی های کوتاه روزانه درون شهری - شاید هر 2 هفته ای تپه! - بودجه حدود 400تومان!
gitane 10-20 که از اون دو مدل جیتان بهتر هستن و البته قیمت های بیشتری هم دارن در مورد fuji اطاعی ندارم
و مریدا اکثر قطعات اصلیش مثل جیتان 10 و20 به جز کمک ها که مریدا کمک های بهتری داره
من خودم جیتان 20 دارم هر جاهای خفنی هم باهاش رفتم اخ نگفت تا هفته پیش که افتاد رو دور پنچری:31:
سلام دوستان .
من امروز اهواز رفتم فروشگاه آقاي سراج اگر دوستان اهوازي بشناسن ايشون رو ... قيمت ها خوب بود فكر كنم البته دقيق نمي دونم . مدل ها و برندهاي مختلف زياد بود . . . مدلهايي از ويوا رو كه به بودجه من ميخورد رو چك كردم كه اينها بودن با اين مشخصات :
Rattlen LX 17: دوشاخ تنظيمي RST ، لاستيك كندا ، رينگ G6000 معمولي ، دنده ها آلتوس ، آلياژ 7005 ، زين ولوش، فرمون زوم، قيمت 290
لينك :Bianchi : دوشاخ تنظيمي زوم ، لاستيك كندا ، رينگ G6000 Alex ، دنده ها آلتوس ، زين ولوش تنظمي مخصوص ، فرمون زوم ، كيف ، قفل و بدون لوگوي فلزي ويوا، قيمت 330کد:http://www.viva-bicycle.com/ir/2011/MTB/RATTLER%20LX%2019.html
لينك :Millet : دوشاخ تنظيمي RST ، لاستيك كندا ، رينگ G6000 ، دنده ها آلتوس ، زين ولوش، فرمون زوم، قيمت 300کد:http://www.viva-bicycle.com/ir/2011/MTB/BIANCHI.html
لينك : نيست!
Fight Pro : دوشاخ تنظيمي زوم ، لاستيك كندا ، رينگ G6000 Alex ، دنده ها آكرا ، زين ويوا ، فرمون زوم ، كيف، قيمت 335
لينك :Element : دوشاخ تنظيمي RST ، لاستيك كندا ، رينگ G6000 Alex ، دنده ها آليويو ، زين ولوش، فرمون زوم ، قفل ، كيف، ترمز ديسكي، قيمت 340 ( بدون ترمز ديسكي و ترمز ساده قيمت 325 )کد:http://www.viva-bicycle.com/ir/2011/MTB/FIGHT%20PRO.html
لينك :Speed 18 : دوشاخ تنظيمي RST ، لاستيك كندا ، رينگ DA300 ، دنده ها آكرا ، زين ولوش، فرمون زوم ، قيمت 300کد:http://www.viva-bicycle.com/ir/2010/mtb/ELMENT-FR-DISC.html
لينك :حالا ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنيد بين اينها كدوم بهتره . البته لينك هايي كه گذاشتم بعضي مشخصاتشون با اينهايي كه توي فروشگاه گذاشتم فرق داره . توي فروشگاه مشخصاتي كه خودم نوشتم رو داشتن .کد:http://www.viva-bicycle.com/ir/2010/mtb/SPEED-18.html
در ضمن فروشنده ميگفت المنت و رتلن مدلهاي خيلي قديمي هستن كه نميدونم اين نكته ي منفي هستش يا مثبت !؟ نظر خودم روي المنت هستش هرچند تفاوت ها بين همه اين مدلها جزيي بود .
بسيار ممنون .
این ترتیب ست دنده شیمانو هست پس بر این اساس المنت دنده های بهتری داره
XTR
DEORE XT
DEORE LX
SLX
DEORE
ALIVIO
ACERA
ALTUS
TOURNY
SIS
و از لحاظ سایر قطعات تقریبا یکی هستن به نظر من همون المنت بدون ترمز دیسک بگیرین هم ارزون تره هم هزینه نگهداری پایین تری داره
ترمز لقمه ای اگه خراب بشه خودتون هم می توننین تنظیمش کنید ولی ترمز دیسک اگه روغنی باشه تنظیمش سخته
من خودم توی کرمان هستم دوچرخه دوستم ترمز دیسک روغنی داره بعد یه هفته گشتن یه نفر پیدا کردیم بلد بود درست کنه 20 هزار تومن هم گرفت
ببخشید من یک دوچرخه ی کورسی خوب زیر 500 هزار تومن می خوام
کسی می تونه کمکم کنه؟:13:
بالاخره پس از سالها !! ( دو روز ) تحقيق مدل VIVA ELEMNT رو خريدم . هرچند خيلي ها گفتن قديمي شده و اينا ولي من ازش خوشم اومد . قيمت هم همون 340 كه گفتم فقط كاش ترمزش ديسكي نبود !
مشخصاتش هم كه سيستم دنده Alivio ، فرمان Zoom ، دوشاخ تنظيمي RST ، زين Velosh ، ترمز ديسكي ، لاستيك Kenda ، رينگ Alex G6000 ، كيف و قفل و همينا ديگه :دي
دوستان ممنون از راهنمايي هاتون .
فکرنکم با این بودجه بتونین دوچرخه کورسی خوبی پیدا کنین چند مدل جاینت و مریدا دیدم که تا اونجایی یادمه بالای 700 بودننقل قول:
توی این لینک چند مدل کورسی هست شاید بتونه کمکتون کنهکد:http://shophooshyar.epage.ir/fa/module.product_Lang.fa_Page._TypeId.1_Action.ProductFirstListView.html
سایت خوبی بود اما قیمتم می خوام
چه کنیم:question:
با نمایندگی ها تماس بگیریدنقل قول:
شرکت ارکید نماینده فوجی
★★★دفتر مرکزی :
تهران- بلوار میرداماد- ساختمان آرین- شماره 228- ورودی شرقی- طبقه9- واحد 35
تلفن:23027000-021
شرکت پویا سایکل نمایندگی مریدا
نمایشگاه و فروشگاه: میدان توحید-خیابان ستارخان نرسیده به باقرخان-فروشگاه دوچرخه مریدا.
تلفن : 66429434 - 66429152 - 66428800
سلام....اقا من امروز باز رفتم چندتا فروشگاه...
یکیشون بهم gitane outdoor 1000 رو معرفی کرد و گفت خیلی از tfs300 بهتره ....قیمت هم 920 تومن.....نظر شما چیه ؟ اخر کدوم رو بخرم ؟
نقل قول:
سلام
این که گفته جیتان خیلی بهتره هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه
ولی این دو تا هر دو تاشون از برند های معروف هستن و دوچرخه های علیی هستن واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره
ولی برای مقایسه کمک جلو هر دو تا چرخ یکی هست
سیستم دنده جیتان از سری deore
مریدا شانژمان بهتری داره ولی بقیه قطعات دنده جیتان بهتره
اگه قیمت در یک حدود هستن از هر کدوم بیشتر خوشتون میاد انتخاب کنید
اخه هر دو چرخ رو داشت !نقل قول:
گفت مریدا داره پول مارکشو میخوره و gitane بصرفه تره !
شانژمان چیه ؟:دی
مال سال 2011 هم هست.
شانژمان عوض کن عقب دوچرخه هست همونی که دو تا چرخ هرز گرد دارهنقل قول:
جیتان اگه از مریدا معروف تر نباشه کمتر هم نیست
هر دو تاشون خوبن
اگه امکانش هست هر دوتا سوار شین هر کدوم راحت تر بود و بیشتر باهاش حال کردین بخرین
با سلام
سایت دوچرخه Giant که با انتخاب دوچرخه مورد نظرتون می تونید قیمتش رو هم در قسمت گوشه راست بالایی ببینید.البته به دولار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تبدیل به تومن به این سایت برید:
در ضمن سایت Giant در ایران که لیست نمایندگی هاشو می تونید بدست بیارید:
امید وارم موفق باشید
سلام!
من میخوام رشته دوچرخه سواری کوهستان رو شروع کنم. یه دوچرخه میخواستم که هم توی کوه و هم توی شهر جواب بده. بهم Merida TFS 100 رو پیشنهاد کردند. چجور دوچرخه اییه؟ الان قیمت Merida TFS 100 چنده؟ راستی ترمزش دیسکیه یا لقمه ای؟
سلام اول بفرمایید که چه نوع دوچرخه سورای کوهستانی ؟ تفریحی , سر پایین رو و پرش از روی موانع یا سربالایینقل قول:
مریدا tfs 100 مناسب برای تفریحی و سربالایی هست crosscountry
هم ترمز لقمه ایش هست هم دیسک
همون تفریحی میخوام باشه! از نمایندگی قیمت گرفتم گفت 650 تومن ولی یه نفر بهم گفت که دست دومش رو سراغ داره 300-400 تومن! به نظرتون می ارزه؟ از کجا باید بدونم که سالمه یا عیب خاصی نداره!؟نقل قول:
به نظر من نو یه چیز دیگه استنقل قول:
ولی برای اینکه از سلامت یه چرخ دست دو اطمینان حاصل کنید
به این نکات توجه کنید :
دنده ها راحت عوض بشن
اگه ترمز دیسک داره لنت ها به دیسک نگیرن و دیسک تاب داشته باشه برای این کار تایر چرخونین و با دقت به فاصله دیسک تا لنت توجه کنید
بدنه خط و ضرب خوردگی نداشته باشه
رینگ ها خیلی تاب نداشته باشه
قطعات اصلی باشن
تایر بچرخونین نرم و روان بچرخه
با سلام
دوستان کسی قیمت giant revel 2 رو می دونه؟
با تشکر.
سلام به همه دوستان عزیز.
از مارکهای مریدا و جاینت (سبک کراس) تا سقف 600 هزار تومان دو یا سه تا مدل خوب پیشنهاد کنید برای خرید و اینکه بین این دو مارک کدومش ارجعیت داره (از همه نظر)؟؟؟؟؟
نقل قول:
GIANT TALON ترمز ها شیمانو دیسکی و هیدرولیک هست و شانژمان deor lx داره
واسه ی کراس کانتری و ورزش شهری هم مناسبه
giant iguana disc
البته مثل اینکه الان دوچرخه جیانت به دلیل برخی مشکلات مثل تحریم و... دیگه وارد نشه توی بازار کم شده
merida tfs 100
بین دو تا مارک نمیشه مقایسه کرد ولی توی این سه مدل مریدا بدنه محکم تری داره برای جاده های ناهموار مناسب تره
اگوانا برای شهر مناسب تره
talon میشه گفت بین این دوتا ست
درود فراوان به عزیزان با مرامی که وقت میزارن و بهبقیه کمک می کنن.
من چند سالیه که سنگ نوردی می کنم و کوهنوردی، تازگیا به سرم زده یه سفر دور ایران برم با دوچرخه، چندماهی آماده سازی و بزنم به جاده.
حالا دنبال یه دوچرخه هستم واسه اینکه بتونم هم تو کوهستان باهاش پا بزنم و هم به آرزوم جامه عمل بپوشم.
زور بزنمو چند ماهی گرسنگی بخورم، بتونم تا سقف 1تومن پول بدم بابتش(با تجهیزات جانبیش مث کلاه و اینجور چیزا). یعنی 1میلیون سقفشه نه بیشتر حتی 100تومن.
تجربه و پیشنهاداتتون رو دریغ نکنید
سپاس
سلامنقل قول:
چه فکری منم عاشق اینم که یه روز توی جاهای دیدنی ایران مثل جنگل های شمال دوچرخه سورای کنم
با توجه که ورزش کار هستید اونم ورزش هایی مثل صخره نوردی پس از آمادگی بدنی خیلی خوبی برخوردار هستید واین نکته بگم که 1 کیلومتر دوچرخه سواری توی جاده مثل 10 کیلومتر توی شهر آدم خسته میکنه گردنه ها و آفتاب سوزان باد تریلی ها پوست آدم می کنه
ولی در مورد دوچرخه اول باید از مارک های معروف بازار استفاده کنید مثل جیتان , مریدا , جاینت , اسکات
اصولا دو نوع دوچرخه می تونین انتخاب کنید مدل توریستی (مثل کراس وی از مریدا ) که بدنه سبک تر و لاستیک های باریکی داره و برای طی کردن مسافت های طولانی عالیه ولی خوب توی کوهستان مشکل داه تایر سبک و باریک و کمک ضعیف
ولی مدل های کراس کانتری (مثل مریدا tfs100) برای مسیر های کوهستانی البته بیشتر سربالایی عالی هستن ولی خوب باید رنج یه لاستیک پهن رو به دوش بکشید
لاستیک توی سرعت دوچرخه خیلی موثره من خودم جیتان دارم لاستیک schwalbe روش بود بسیار سبک (450 گرم) وبسیار نرم یه مسیر 20 کیلومتری با حداکثر سرعت بدون اینکه خسته بشم میرفتم ولی چون جاهای جنگلی هم زیاد می رم خیلی پنچر می شد عوض کردم ایران یاسا گرفتم میخ توش نمیره ولی خیلی سنگینه ولی آروم تر از قبل میرم توی کلیو متر 5 هم میبرم (لازم به ذکره هر دوتا 2.1 بودن)
سلام
توی شهر ما نمایندگی مریدا و جاینت نداره ولی اسکات و جیتان رو داره. این مغازه اگر بخواد مارکهای مریدا یا جاینت رو بفرسته 20% میکشه روش. سوال من اینه که آیا مارکهای مریدا یا جاینت در مقابل اسکات و جیتان ارزشش رو داره که من وقت و هزینه کنم و برم تهران از نمایندگی بگیرم یا نه؟
اگر که اسکات یا جیتان مدلهای خوب تا 700 هزار تومان دارن لطفا معرفی کنید؟؟؟؟؟؟
اگر امکانش هست لطف کنید درمورد اسکات و جیتان هم یه توضیحی بدید چون خیلی کم در موردش بحث شده با اینکه جزو مارکهای خوب هم هست درمورد کیفیت بدنه و ساخت و قطعاتش و اینکه در مقایسه با مریدا و جاینت بهتر هست یا نه ؟؟؟؟؟
آقا من خیلی شرمنده دوچرخه سواران عزیز هستم :پی
دوستان من می خوام یه دوچرخه خوشگل و با دووم تا قیمت تقریبا 150 هزار تومن بخرم ... شما چه دوچرخه ای پیشنهاد می کنید ؟؟ لطفا هر چی پیشنهاد میکنید ، عکسش رو هم بزارید ... در ضمن اگه سایت فارسی برا دوچرخه میشناسید بگید ...