خوش اومدینقل قول:
واسه جواب این سوالها باید یه یکی دو ماهی صبر کنی ، چون Omnia2 هنوز وارد ایران نشده . اما در مورد اینکه چرا Omnia HD ویندوز موبایل نیست فقط اینو بدون که ویندوز مبایل جواب گوی سخت افزار Omnia HD نیست
خوش اومدینقل قول:
واسه جواب این سوالها باید یه یکی دو ماهی صبر کنی ، چون Omnia2 هنوز وارد ایران نشده . اما در مورد اینکه چرا Omnia HD ویندوز موبایل نیست فقط اینو بدون که ویندوز مبایل جواب گوی سخت افزار Omnia HD نیست
دوست عزیز مگه سخت افزارشون یکی نست؟
رسول جان ببخشید ولی فکر کنم متنت ایراد داره
کلا از لحاظ سخت افزار با هم فرق دارننقل قول:
دوست عزیز مگه سخت افزارشون یکی نست؟
کجاش ؟ بگو تا اصلاح کنمنقل قول:
رسول جان ببخشید ولی فکر کنم متنت ایراد داره
نقل قول:
اما در مورد اینکه چرا Omnia HD ویندوز موبایل نیست فقط اینو بدون که ویندوز مبایل جواب گوی سخت افزار Omnia HD نیست
من نفهمیدم ، از لحاظ املایی مشکل داره یا اینکه دلیل ویندوز موبایل نبودن Omnia HD این نیست؟نقل قول:
اما در مورد اینکه چرا Omnia HD ویندوز موبایل نیست فقط اینو بدون که ویندوز مبایل جواب گوی سخت افزار Omnia HD نیست
از چه لحاظي جواب گو نيست؟...
عذر میخوام اگه ممکنه بگید چرا جواب گو نیس ؟ با ذکر دلیلنقل قول:
ویندوز موبایل نه بالاتر از 65000 رنگ ساپورت میکنه ... نه صفحه capacitive ساپورت میکنه ... فیلمبرداری HD فک کنم ساپورت نکنه ... قابلیت های multi media مثل symbian نداره , ...
بچه ها حالا اگه ایران بیاد قیمتش چند میشه
چقدر طول میکشه تا افت قیمت خودشو بکنه و به قیمت اصلیش برسه و فکر می کنید قیمت اصلیش چند باشه{ چقدر می ارزه}
وقتي بياد قيمت 1تومن تا 900 تومنه...
قيمت مناسب براش 600 تا 550...
دقیقا به همین دلایلی که Reventon گفتن ، Omnia HD یک گوشی کاملا چند رسانه ایه و ویندوز موبایل کلا با Multi Media میانه خوبی نداره ، مهمترین دلیلشم اینه که فیلمبرداری HD در ویندوز موبایل 6.1 امکان پذیر نیست. از طرفی هم یه کم مضحک به نظر می رسید که گوشی که ادعای بهترین رو در دنیا داره از Touch مقاومتی استفاده کنه
8000 تاچش مقاومتي نيست...مقاومتي + خازني = تاچ 8000...يك تكنولوژي جديده...بهترين تاچي هست كه توليد شده...حساسيتش كم از خازني نداره...نقل قول:
ولي خوب اگه 8910 ويندوز ميشد چه كسي سراغ اين گوشي ميومد؟...چه چيزي با 97 رقابت ميكرد؟...
تاچ این گوشی مقاومتی+خازنی نیست بلکه یه چیزی بین مقاومتی و خازنیه ، اگه Omnia HD ویندوز موبایل می شد الان گوشی به اسم i8000 وجود نداشتنقل قول:
8000 تاچش مقاومتي نيست...مقاومتي + خازني = تاچ 8000...يك تكنولوژي جديده...بهترين تاچي هست كه توليد شده...حساسيتش كم از خازني نداره...
ولي خوب اگه 8910 ويندوز ميشد چه كسي سراغ اين گوشي ميومد؟...چه چيزي با 97 رقابت ميكرد؟...
میگفتن این گوشی تو ماه آگوست تو ترکیه، امارات و ... پخش شده تعجب میکنم چرا هنوز نیومده ایران. من خرداد omnia رو فروختم نشستم به پا omnia HD که دیدم این سر کلش پیدا شد و حالا منتظرم که بیاد خبرش!
والا ما که با جت تو علا الدین کار کردیم مقاومتی + مقاومتی بود و کمی از مقاومتی نداشتنقل قول:
یکی شفاف سازی کنه که واقعا تاچش خوب شده یا اونی که ما باهاش کار کردیم مشکل داشت
خلاصه علا الدین هم خیلی منبع معتبری به حساب نمیاد
لطفا کسی که با هر دو تا(خازنی و این سری جدید) کامل کار کرده نظر بده
خوب ديگه...مقاومتي + خازني ميشه يه چيزي بين اين 2...:31:نقل قول:
اگر هم امنيا اچ دي ويندوز ميشد چيزي بنام i8910 وجود نداشت...:31:(با اين كيفيت صدا و فيلم برداري و...)...
مگه توی علائدین امنیا 2 هم هستش........؟!؟!؟!نقل قول:
والا ما که با جت تو علا الدین کار کردیم مقاومتی + مقاومتی بود و کمی از مقاومتی نداشت
یکی شفاف سازی کنه که واقعا تاچش خوب شده یا اونی که ما باهاش کار کردیم مشکل داشت
خلاصه علا الدین هم خیلی منبع معتبری به حساب نمیاد
لطفا کسی که با هر دو تا(خازنی و این سری جدید) کامل کار کرده نظر بده
من که اخرین دفعه که رفتم نه خبری از پیکسون 12 بود نه از امنیا 2............یحتمل شوما با جت اشتب نکردی اینو......!!!
گفت که جت :20:نقل قول:
دوستان میشه توضیح بدید که ویندوز موبایل قابلیت مولتی مدیا نداره یعنی چی؟یعنی امنیا اچ دی نسبت به این گوشی از لحاظ نرم افزاری چه چیزیش سرتره؟؟
مولتي مديا داره...خوبشم داره...فقط صداش به اچ دي نمبرسه...از لحاظ نرم افزاري هم اين گوشي سرتره...نقل قول:
گمان میکنم یکی از بلندترین و با کیفیت ترین صداهارو در میان گوشیهای سامی داشته باشه ... و این طور که دیدم کیفیت صداو بلندیش باید فوق االعاده باشه ..
یعنی فقط از لحاظ صدا و تصویر و دوربین امنیا اچ دی سرتره؟و از بقیه لحاظ ها امنیا 2؟یا چیز دیگه ای هم هست؟؟
صداش فرق زیادی شاید نداشته باشه یعنی اینم خوبه .... کیفیت تصورشم عالیه چیزی از امنیا اچ دی کم نداره ... دوربینشم ضعیفتره ولی بازم عالیه .... فقط فیلم برداریش از امنیا اچ دی ضعیفترهنقل قول:
از لحاظ نرم افزاری به نظر من این بهتره
تو يه سايت خارجي قيمتش اينه
$569.95 USD
اينم 0.95$ ارزون تر...:31:
[HTML]http://www.plemix.com/phone-samsung-i8000_omnia_ii-phone[/HTML]
چه طراحيه زيبايي داره!
مي خرمش!
سلام خدمت بچه های گل:46:
به نظر من:40: i8000 خیلی سرتره از i8910 اولا که winmobile 6.5 هست که فکر کنم خیلی سرتر از simbian هستش{لااقل از نظر نرم افزار با توجه به اینکه روی i8910 simbian rel 5 هست که هنوز اونقدر نرم افزار براش نیومده}:41:
یه چیز دیگه هم اینکه سیتم عاملی که روی i8910 هست روی 5800 هم هست که این باعث خجالته که بیای 600 هزار تومان پول بدی بعد گوشید از لحاظ نرم افزاری هیچ فرقی با یه گوشی 300 هزار تومانی نداشته باشه :13:
از نظر کیفیت صدا هم من یه آشنا دارم تو فرانسه هر دو گوشی رو داره میگه صدای i8000 کمی از i8910 نداره و کیفیت دوربنشم از n95 8gb بیشتره {یکی از بهترین 5 مگاپیکچلی هاست} :20:
از لحاظ کیفیت تصوری صفحه هم پا به پای i8910 امده هم توی فیلمها دیدیم و هم آشنای من این رو تایید کرده
:10:
البته من خودم می خواستم i8910 رو بگیرم ولی با اومدن این گوشی بیخیال i8910 شدم:41:
با وجود حرفایی که زدم اگه i8910 رو میومد با ویندوز مبایل{ یا لااقل یه سیستم عامل بهتر} میداد بیرون من خودم مخلصشم بودم چون من دیگه از این simbian با اینفرس خشکس خوشم نیماد{ بدم میاد} :19:
انفرس i8000 که دیگه قابل مقایسه نیست با i8910 { اینم بدونید کسانی که i8910 خریدن خیلی دوست دارن که تو آبدیت های بعدی بخشی از اینفرس i8000 رو روی گوشی خود داشته باشند}:27:
قصد توهین ندارم:11:
به هر حال انتخاب من i8000 هست {البته اگه گوشی بهتری تا یکی دو ماه دیگه نیاد}:11:
ممنون :46:
منم باهات موافقم و یه توصیه بهت میکنم .... میگم تا این اومد بخرش .... اگه صب کردی ممکنه سامسونگ تو mwc گوشی 12 مگاپیکسلی با سیستم عامل LiMo بزنه که دیگه اونوقت انتخاب برات خیلی سخت میشهنقل قول:
آقا يكي اينو بخره ديگه...:31:
جدا خيلي خوفه...قيمتش خيلي خوبه...:31:
روز اولی که 8300 تو مشهد وارد بازار شد گرفتم! حتی نمایندگی هم نیورده بود 2 تا برای امتحان اورده بود رفتم گرفتم 460 .. الان بعد از گذشت 5 ماه 40 هزار کم شده ! این یعنی سیاست جذب مشتری .. شخصا شاید رو گوشیهای بالای 500 مکس کنم که ارزونتر بشه ولی رو گوشیهای زیر 500 دیگه مکسی د رخرید نمیکنم ... این گوشی هم با قابلیت هایی که داره افت قیمت نداره .. اگه هم داشته باشه خیلی کمه که روال کل گوشیهاست .. که بعد یک مدت باید طبیعتا قیمتشون کم بشه چه جدید و چه قدیمی
سلام...نظر شما متین ..اما به نظر من هم گوش بدید !نقل قول:
میشه گفت تنها برتری این گوشی ( اونم برتری سلیقه ای ) این گوشی نسبت به i8910 سیستم عاملش هست و بس !ا اما از نظر من برتری نیست که بخوای یه اس ام اس بدی 60 تا گزینه رو باید فعال و غیر فعال کنی تا بشه !
از نظر صدا هم بگم که هیچوقت یک گوشی با پخش صدای مونو از یک اسپیکر رو با گوشی استریو مقایسه نکنید !که سخت اشتباه می کنید .حالا دوست شما هر چی میخواد بگه !شنیدن کی بود مانند دیدن !
از نظر کیفیت تصویر هم که خودت می دونی 16 میلیون رنگ i8910 یه تفاوت هایی با 65 هزار رنگ داره .....!
حالا این هم بماند بزار این گوشی بیاد ببینم میتونه مثل i8910 Hd فیلم های 720p با صدای 5.1 کانال و با زیر نویس پخش کنه که اونم بعید می دونم ...یعنی عمرا !!!:10:
از نظر کیفیت عکس هم که کاملا بارزه که 8 مگاپیکسل کجا و 5 کجا :18:.........!:31:
فیلم برداری هم که عمرا به گرد hd خودمون برسه حتی اگه بهترین 5 مگا پیکسلی باشه !:19:
بهت پیشنهاد میکنم تا با سری جدید آپدیت های نرم افزاری Hd خودت یا دوستت کار کنین ببین که شده آخرش !!افکتهای فوق العاده منو ها و 3d home زیباش !!
:8:
شما که از سیستم عامل می گی که 5800 گوشی 300 تومانی هستش(سیمبیان قابل آپدیت هست وخوشبختانه هر روز بهتر از روز قبل) و این میشه نرمافزار ولی :
به تاچ مقاومتی p990 هم بهتره نگاه کنی که i8000 هم مثل همونه !حالا بگوببینم قابل آپدیت هست تاچش ؟
دوست عزیز تاچ این گوشی چیزی کم از خازنی نداره.درسته که مثل خازنی عمل نمی کنه ولی حساسیت بسیار بالایی داره.شما داری p990 رو میگی.اون گوشی رو باید میذاشتی زمین جفت پا می پریدی رو صفحش تا عمل کنه.تاچ اون گوشی اصلا قابل مقایسه با این گوشی نیست.اگه با جت کار کرده باشی متوجه میشی که منظورم از حساسیت بالای صفحه مقاومتی چیه.نقل قول:
نه دوست عزیز بدمتوجه شدی منظورم رونقل قول:
دوستمون گفت که باعث خجالت که سیستم عامل 5800 ...300 تومانی رو این گوشی منم خاطر نشان کردم پس تاچ مقاومتی که رو پی 990 ...100 تومانی بوده هم باید باعث خجالت باشه که رو این گوشیه !
در هر صورت یه فرقایی با هم دارن 100%
چه سیستم عامل 5800 با اچ دی
چه تاچ پی 990 با آی 8000:10:
آهاااااااااننقل قول:
بله حالا متوجه شدم.معذرت.
نقل قول:
سلام خدمت بچه های گل:10:
اولا که برا مسیج دادن با win mobile هیچ گونه سختی وجود نداره بلکه حق انتخاب بیشتری داری و به قول گفتنی هر کی باید لقمه رو اندازه ی دهنش برداره:27:
ببین در مورد صدا من الان نمی تونم جوابتو بدم:19: انشاالله وقتی اومد خودتون یه امتحانی بکنید اونوقت به حرف من میرسی:8:{ اینم بگم من از بابت اون آشنای فرانسویم مطمعن مطمعنم}{{اتفاقا تو همین سایت هم ازویت داره}}
والا من نمیدونم چی بگم چون شما اگه فیمها رو دیده باشی کیفیت تصویرش زیاد تفاوتی نداره
رزولیشن i8910 360*640 ولی i8000 800*480
{ اینم بگم چون win mobile 7 16 میلیون رنگ رو ساپرت میکنه من به شما اطمینان میدم که این گوشی در آبدیتهای بعدیش 16 ملیون رنگ رو خواهد داشت}:5:
والا من حرفی از نشون دادن فیامهایی که شما گفتید رو نزدم ولی با این حال با توجه به مشخصاتش باید ساپرت کنه:20:
اگه نکنه که بد میشه:41:
من هم قبول دارم که دوربین i8910 خیلی بهتر از دوربین i8000 هست ولی همین دوربین 5 هم جواب گو هست با توجه به این که win mobile هم هست{n95 8gb رو میزاره تو جیبش}:27:
فیلمبرداری رو هم قبول دارم {ولی بازم میگم من هرفی از این فیلمبرداری نزدم چون i8910 رو در حدود قویتر بودن دوربینش قبولش دارم}:20:
{من از مشخصات آبدیت های جدیدش که آقای ninja3000 اطلاع رسانی می کنند خبر دارم}همین افکتهای فوق العاده منوها و 3d home های زیبا در نخصه اولیه i8000 وجود داره حتی زیباتر {که مطمعن باش در آبدیتهای بعدی زیباتر هم خواهد شد} :40: یعنی این آخرتر از آخرشه:27:
من با همه ی ورزن های simbian کار کردم ولی فرق چندانی ندیدم ولی شاید فرجی شده باشه و تو این گوشی قشنگتر شده باشه{ خدا کنه اینطور باشه ما که طمع کار نیستیم}:31:
شما نباید p990 رو با i8000 مقایسه کنی اصلا قابل مقایسه نیستند
در مورد کیفیت تاچشم که اصلا هیچی نمیگم چون ... {شما یه سری به فیلمای youtube بزن ببین چه حساسیت بالایی داره با توجه به اینکه مقاومتی هم هست } :18:{یه مقایسم بکن}:5:
بازم میگم من نمیخوام بزنم تو سر این گوشی{i8910}:13:حرفایی هم که زدم بر پایه چیزهایی بود که دیدم یا در همین p30world گفته شده:20:
بازم معظرت میخوام اگه کسی رو ناراحت کردم:11:{قصد توهین نداشتم}
ممنون:46:
دوست عزیز ای8910 هم amoled هست و تو نور افتاب ای8000 نسبت به ای8910 خیلی ضعیفه ولی تو حالت عادی
یکم ضعیفتره
نقل قول:
نقل قول:
همینطور که در پست بالا مشاهده میکنید آقای VAMP تاکید کرده که تاچ I8000 تلفیقی از مقاومتی وخازنی است پس میبینید که قابل مقایسه با P990 نیست:27:
نقل قول:
سلام بله اطلاعات من کمی ناقص بود :13::8:
ویرایش شد:27:
واقعا متاسفم :11:
ممنون:46:
بچه ها این گوشی تو شیراز اومده 690 تومن !!!!!!!