review phone arena
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-Pixon12-M8910-Review-review-r_2283.html
review phone arena
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-Pixon12-M8910-Review-review-r_2283.html
آقا اومدیو نسازیا . مگه سامسونگ gx20 رو ازت گرفتن که میخوای بری دی 1000 بخری ! :27:نقل قول:
واگه بخوام مبلغی برابر قیمت پیکسون 12 بدم فقط بخاطر دوربین
(با احترام به عکس های خوبی که پیکسون میگیره!) میرم یه کنون دی1000 میخرم
که جزو سری slr هستش و هیچ گوشی دوربین داری تا چند سال آینده هم نمی تونن عکس هایی مثل
اون بندازن !
Samsung GX20 DSLR
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهیار چطوری ؟نقل قول:
آقا اومدیو نسازیا . مگه سامسونگ gx20 رو ازت گرفتن که میخوای بری دی 1000 بخری !
اولا تو اومدی نسازی رو دست کنون هیچی نیست
ثانیا گیرم همین سامسونگه (در مثال جای مناقصه نیست)
بازم خرید این جی ایکس20 معقولانه تره یا پیکسون ؟
مسلما خرید امنیا اچ دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان دو سوال داشتم :
1- بلندي صداي گوشي چطوره ( در اسپيكر و هنزفري) و همچنين كيفيت در هنزفري و اسپيكر
2- اين گوشي براي وب گردي مناسبه ؟
ممنون
1 - بلندیش تو هر اسپیکر خوبه ... ممکنه هدفون خودش صداش کم باشه میتونی روکش روشو بکنی یا یه هدفون دیگه بخری ... کیفیت هر دوش خیلی خوبهنقل قول:
2- برای وب خیلی خوبه چون از بروزر دلفین استفاده میکنه .... میتونی روش اپرا مینی 5 بریزی که رغیب نداره :27:
قيمت : 610000 - گارانتي متفرقه
تاريخ : 2/8/88
تا اونجایی که متوجه شدم پارس مایکروتل گوشی های 16 گیگ سیمبین سامسونگ رو وارد نمیکنه و فقط 16 گیگ های ویندوز رو وارد میکنه حالا با ورود آی 8000 بیشتر مطمئن میشم که چرا 16 گیگ آی 900 اومد ولی 16 گیگ آی 8510 نیومد و چرا 16 گیگ آی 8910 نیومد و حالا باید دید که 16 گیگ آی 8000 وارد میشه یا نه !
البته اگه من بخوام دوربین بخرم 100 در 100 دیجیتال میگیرم و سامسونگ ولی خوب من عقیده دارم با دوربین موبایل عکس با کیفیت گرفتن کار شاقی نه با دوربین های حرفه ای !نقل قول:
مهیار چطوری ؟
اولا تو اومدی نسازی رو دست کنون هیچی نیست
ثانیا گیرم همین سامسونگه (در مثال جای مناقصه نیست)
بازم خرید این جی ایکس20 معقولانه تره یا پیکسون ؟
مسلما خرید امنیا اچ دی
به این میگن دوربین دیجیتال کامل : 5 ایکس اپتیکال زوم . 14.7 مگاپیکسل . فیلم برداری 1080 در 1920 ( فول اچ دی ) قیمت 420 تومن . مفته !
مهیار با قیمت مموری میکرو اس دی 16 گیگ کلاس 4
که زیر 60 تومن شده به نظرم نمی ارزه
مدل 16 گیگ بعضی از گوشی ها رو بخره
اغلب که اختلاف قیمتشون بیشتر از70 تومنه
ضمنا اگرم اختلاف قیمت مدل 16 گیگ و 8گیگ
هم قیمت مموری باشه
در صورت خرید مموری
8 گیگ فضای اضافه با همون پول خردی
سرعت مموری کارت هم اینقدر بالا هست که اذیت نکنه
علی جان حرفت غیر منطقیه . من الان i8910 16 گیگ دارم که 2ماه پیش گرفتم 630 تومان خوب اون موقع که من گرفتمنقل قول:
8گیگ بود 590 تومان (البته بگم که من از رفقیم که عمده فروشه گرفتم چون واقعا 16 گیگ تو تهران گیر نمیاد)
خوب 40 تومان اختلاف داریم که من با انداختن یه مموری 16 گیگ . 8گیگ هم فضا بیشتر شما دارم که خیلی به دردم میخوره
چرا تفاوت قیمت این گوشی با 8910 خیلی نیست و یه 20 تونی هست علتش چیه این 12 هست و 8910 8 مگاپیکسل چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظروت چیه ؟ ینی پیکسون گرونه یا 8910 ؟نقل قول:
اگه منظورت اینه که 8910 گرونه خب معلومه دیگه ... سیستم عامل داره ... مموری داخلی داره ... صفحه بزرگتر و تاچ خازنی داره .... سی پی یو از این چیزا داره ... تازه پیکسون هنوز ارزونترم میشه
اگه منظورت اینه که پیکسون گرونتره خب ارزونتر میشه و تا زیر 500 تومن میاد
16 گیگ ؟ 630 تومن ؟ خیلی خوبه . خرید این گوشی برای من که فعلا کنسل شده ولی خوب اگه خواستم بگیرم شما 16 گیگ با همین قیمت یا ارزون تر می تونی برام گیر بیاری؟ :46:نقل قول:
والا من نمیدونم شما 16 گیگ از کجا گیر آوردی !:31:نقل قول:
چون به کل نایاب شده 16 گیگ:13:
بله با این اختلاف قیمت که شما میگی100 %خرید مموری کارت نمی ارزه!
ولی الان اگه به زور تو علا الدین 16 گیگ پیدا کنی و اختلاف قیمتش رو با8 گیگ بسنجی
اگه بیشتر از 70 تومن نباشه کمتر هم نیست !
ما 650 دادیم 8 گیگ ای داد ای هوار :31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
نه منظورم اینه که چرا تفاوت قیمت یه گوشی دوربین 12 با 8 فقط 20 تومنه یعنی چی ؟
یعنی 8910 بهتر از پیکسون است ؟
نه دیگه . 16 گیگ میخوام نه 8 گیگ .نقل قول:
ما 650 دادیم 8 گیگ ای داد ای هوار
برای اینکه این گوشی یعنی ام 8910 تازه اومده و خیلی هم ارزش داشته باشه 450 تومن پس حالا حالا این گوشی قیمتش پایین میاد . ولی آی 8910 حدود 2 ماه اومده و خیلی افت کرده البته نه زیاد از 700 تومن شده 630 تومن . تازه بعضی جاها هنوز همون 700 تومنه .نقل قول:
نه منظورم اینه که چرا تفاوت قیمت یه گوشی دوربین 12 با 8 فقط 20 تومنه یعنی چی ؟
یعنی 8910 بهتر از پیکسون است ؟
گفتم از چند جای مختلف گوشی عکس بگیرم که یه موقع کسی نگه عکسو از جایی برداشتم
این از گوشی خودم. ولی به نظر منم پیکسون به جز دوربین دیگه جذابیت خاصی نداره پس افت قیمت میکنه
که کسانی که میخوان دوربین موبایل قوی داشته باشن بتونن با قیمتی حدود 450-400 اونو بخرن
ولی ای8910 یه اسمارت فون هست که جذابیت زیادی واسه کاربر داره
و اینکه یه خبر مهم در مورد ای8910 اینه که یه سری ادم مخ دارن رو پرت کردن سیستم عامل اندورید برای 8910
کار میکنن که به نتایج خوبی هم رسیدن که اگه این مورد دست یافتنی بشه دیگه 8910 میشه بدون رقیب:40:
همین الان هم برنامه اجرای یه شبه آندوریدی روی ویتدوز موبایل اومده !نقل قول:
و اینکه یه خبر مهم در مورد ای8910 اینه که یه سری ادم مخ دارن رو پرت کردن سیستم عامل اندورید برای 8910
کار میکنن که به نتایج خوبی هم رسیدن که اگه این مورد دست یافتنی بشه دیگه 8910 میشه بدون رقیب:40:
البته اندورید همچنان جا برای کار داره و کامل نیست
و فعلا سیمبین 8910 با تاچ ویز به نظرم من بهتره
علی جان سیمبین خیلی محدوده و اجازه استفاده از این سخت افزار فوقالعاده رو نمیدهنقل قول:
که با گوگل اندورید شاید بشه از این گوشی استفاده بهینه رو برد و اینکه هنوز کار داره درسته
ولی قطعا هیولایی مثل گوگل سیمبین رو میکشه
ای بابا اینجا تاپیک پیکسون دوازدهه یا اومنیا اچ دی ؟؟؟
کسی هنوز این گوشی رو نخریده ؟
فارسی ساپورت میکنه یا نه ؟
شد 600 تومن
ایول داره میاد پایین
دیروز تو علاالدین 590 هم می دادن.نقل قول:
اونایی که این گوشی رو خریدن در مورد gps ش توضیح میدن
برنامه و نقشه هاش برای ایران هست ؟ خوب کار می کنه؟ ( برام خیلی مهمه ) وقتی گوشی سیستم عامل نداره مشکلی برای gps و برنامه هاش پیش نمیاد یا محدودش میکنه؟
شما میتونی ار گوگل مپ استفاده کنی که نقشه دقیق همه جا رو داره فقط باید gprs یا wifi داشته باشینقل قول:
اگه زوم نکنی هر نقشه ای رو که یه باز لود کنه واسه همیشه میمونه
ینی میتونی بری یه جا که wifi داره همه نقشه هارو لود کنی و واسه همیشه ارشون استفاده کنی
اینی که میگی هزینه بره و معقول نیست در ضمن مثل یه gps واقعی هم عمل نمیکنهنقل قول:
حالا gps خودش خوب کار میکنه؟
گفتم که اگه زوم نکنید واسه همیشه میمونه هزینشم خیلی بالا نیستنقل قول:
بعدشم میشه با wlan اینکارو بکنید
منظورتو از اینکه مثل gps واقعی عمل نمیکنه نفهمیدم
ببین بعضی از گوشیا gps داخلی ندارن ولی میشه روشون گوگل مپ بریزی که با استفاده از اپراتور خط میتونن مکان تقریبیو با خطای خیلی زیاد پیدا کنن که این بدرد نمیخوره
ولی بعضی گوشیا مثل همین گوشی gps داخلی دارن که تو خود گوگل مپم یه گزینه به اسم use gps داره و مثل برنامه های دیگه مثلاً smart com مکان دقیقو نشون میده و فقط از اینترنت نقشه ها رو میگیره
من خودم رو 8510 اینکارو انجام دادم .... میخاستم برم زنجان نقشه های اسمارکامشو نداشتم از گوگل مپ استفاده کردم و هنوزم نقشه هاش هست
یه هر حال هنوز برنامه درست و حسابی که احتیاج به زوم نکردن نباشه:31:نقل قول:
برای گوشی های جاوا غیر نوکیا نیومده
نوکیا هم نوکیا مپس رو برای سری 40 اش استفاده میکنه
با وضع عدم دسترسی به وای فای در همه جا و هزینه بالای جی پی آر اس
عملا جی پی اس گوشی های جاوا مالیده
برین تو کار ویندوز موبایل و سیمبین اگه زیاد به جی پی اس احتیاج دارین
که تمام نقشه ها و برنامه هاشون خوب کار میکنن و بدون مشکل
اگه تا فردا پس فردا قیمتش تا 500 هم نیومد!!!
کلا من از فرمتخوندناش و حافظش خوشم اومد
البته امیدوارم که دوربینش واقعا 12 باشه چون هر گردی که گردو نیست مثل p990 که اگه خود سونی اریکسون نمیگفت دوربینش 2 من میگفتم :31:5
نقل قول:
من رو 8510 که اسمارت کامم روش هست چون نقشه های بعضی جاهارو نداشتم از گوگل مپ استفاده کردم کل زنجانو با 500 کیلوبایت لود کرد
فقط بدیش اینه که اگه زوم کنی میپره :27:
میشه تو یه سطح خوبی قرارش بدی و لود کنی و دیگه زوم نکنی
وای فایم که الان خیلی جاها هست
کسی که اینهمه پول گوشی میده حتماً adsl داره .... با 70 تومنم میتونه یه مودم وایرلس بخره
اقا یه برنامه Track buddy که جاواست....مگه جواب نمیده......که اینقدر گیر دادید به گوگل مپس...!؟
خب ممنون از همه
من بی خیال این گوشی شدم چون gps خیلی نیاز دارم و با این گوشی اذیت میشم
حیف شد
اینهمه ما گفتیم آخرش نتیجه گیریت بر عکس شدنقل قول:
اخرین قیم ت با گارانتی مایکروتل در مشهد 639000
دوستان خواهشا یکی که این گوشی رو داره و از ریزکارها و معیب و محاسن خوب سر در میاره لطفا واقعا بکه که این گوشی چه معایبی داره حتی عیبهای ریز و جزئی راکاملا بگید چو ن میخوام بخرمش
این عکس باحال بود گفتم بذارم :دی
برای انانکه دنبال 12 بهتر هستند
تخصصی ترین برسی و مقایسه Pixon 12 & Satio
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4412065&posted=1#post4412065
چند تا عکس از گوشی :
دوستان الان قیمت این گوشی چنده/
با سلام یه سوال از دوستان داشتم ایا این گوشی مثل جت اون ترنزیشن ها رو تو منو هاش و اون قفل هوشمند که با نوشتن حرف باز میشه روداره؟
دوستانی که گوشی رو دارن در مورد باطری یه ندایی بدن ببینیم در چه حدیه ایا مثل نوشته ها واقعا اونقدر ضعیفه؟
سخت افزار و نرم افزارش مثله جته ... فقط اون مکعب سه بعدیو ندارهنقل قول:
با سلام یه سوال از دوستان داشتم ایا این گوشی مثل جت اون ترنزیشن ها رو تو منو هاش و اون قفل هوشمند که با نوشتن حرف باز میشه روداره؟
کی گفته باتریش ضعیفه ؟نقل قول:
دوستانی که گوشی رو دارن در مورد باطری یه ندایی بدن ببینیم در چه حدیه ایا مثل نوشته ها واقعا اونقدر ضعیفه؟
باتریش باید مثله جت باشه که خیلی خوبه
تو ریویو هم گفته 3 روز ب استفاده معمولی جواب میده