1- یکی از دوستان جواب دادننقل قول:
2-همون اسمی که واسه گوشی انتخاب میکنی میشه اسم بلوتوث .. اگه برنامه advanced configure رو هم نصب کنی میتونی باهاش عوض کنی..
موفق باشی
یا علی:11:
Printable View
1- یکی از دوستان جواب دادننقل قول:
2-همون اسمی که واسه گوشی انتخاب میکنی میشه اسم بلوتوث .. اگه برنامه advanced configure رو هم نصب کنی میتونی باهاش عوض کنی..
موفق باشی
یه سوال دیگه
من ایمیلم رو فعال کردم
حالا نمیدونم چجوری غیر فعالش کنم اخه کل شارژ گوشیم رو داره مصرف میکنه
ایمیل یاهو بهش معرفی کردم... ایمیلا میاد برام ولی شارژی دیگه برام نمونده
امين اين كارها را تست كردي؟نقل قول:
به نظر من تاثير نميتونه داشته باشه
باطري اگه خوب نباشه نميشه كاريش كرد
اگه خوب باشه بعدا خراب بشه شايد تا يه حدي درست كرد
اونم با روش همون اب بندي
اما از اولش خوب نباشه رحمت الله عليه ...
سلام این لینک عالی بود.من تو خیلی سایت ها گشتم ولی این بازی هارو ندیده بودم.مرسیییییییی
نقل قول:
سلام.
برنامه برای برگرداندن SMS به حالت استاندارد.
[PHP]http://www.4shared.com/file/138354216/4c14d744/Bigix_Mode_SMS.html[/PHP]
نقل قول:
سلام.
روشها کاملا" تست شده و جواب میده منتها قبل از مرگ کامل باطری.:11:
نقل قول:
سلام.
اکانتی رو که برای دریافت Email ساختید پاک کنید.:11:
سلام.نقل قول:
برای تعویض اسم میتونید به قسمت ستینگ و Owner Information برید و اونجا اسم رو عوض کنید.
البته اگه برنامه اي را رجيستر كرده ايد ممكنه از كار بيفته
منظور برنامه هايي كه با كيجن سريالشو گرفته ايد
در اين صورت بايد با برنامه advanced configuration tools اسم بلوتوث را عوض كنيد
نه من میخام اسم بلوتوث رو عوض کنمنقل قول:
بهم بگیئ چجور اسم بلوتوث رو عوض کنم البته بدون برنامه اگ امکانش هست
نقل قول:
سلام.
از همون قسمت که عرض کردم اسم بلوتوثتون همراه با اسم گوشی عوض میشه.:11:
به نظر من زیبا ترین مدل اچ تی سی است و قابلیتهای زیادی داره
آقا من می خوام این گوشیو بخرم,می خواستم هر کس این گوشیو داره از خوبیا و بدیاش برام بگه:27:
سلام.نقل قول:
از نظر مشخصات فنی , و کیفیت عکس و ..در صفحات اول توضیحاتش هست .فقط کیبرد نداره که واسه بعضیها ضعفه و برای بعضیها مثل من یک حسنه.(چون سبکتره).و یک ایرادی هم که داره اینه که جای دست روش زیاد میمونه که البته به راحتی هم پاک میشه.:11:
واقعا همینطوره .. منم کیبرد واسم دستو پاگیره .... کاملا شخصی هست این موضوع:11:نقل قول:
مرسی ولی منظور من این نبود!!نقل قول:
منظور من از اشکال تو خود گوشی بود,,که کار کردن باهاش چه خوبیا و بدیایی داره؟!؟:question:
من نمیتونم ویندوز 6.5 رو دانلود کنم واسه شماره سریال گوشی ارور میده چیکار کنم میشه راهنماییم کنین
سلام
من می خوام به اینترنت وایرلس وصل شم باید چکار کنم؟
البته اکسس پوینت رو پیدا می کنه و به شبکه ISP وصل می شه اما من نمی دونم کجا باید یوزرنیم و پسورد رو وارد کنم تا به اینترنت وصل بشه.
دوستان من به تازگی این گوشی رو خریدم
لطفا یه راهنمایی اساسی واسه ارتقا ویندوزش به 6.5 بکنید . ممنون
نقل قول:
سلام.
وقتی شبکه رو پیدا کرد رو هر کدوم (اگه چند تا بود) که میخوای وصل بشی کلیک کن و بقیه مراحل رو برو.:11:
من خیلی گشتم تا اینو انتخاب کردم اخه بدنه خیلی محکمی داره در حد تیم ملیه نصبت به مدل ها کمی بدنش خوب ساخته شدهنقل قول:
کیفیت دوربین و صدا هم برام مهم نیست ولی کیفیت اونا هم بدک نیست
تنها مشکلش به نظر من باتری هست چون یه کم طود خالی میشه البته برا من که هی دستم توش هست و ور میرم باهاش ولی من از کیبورد خوشم نمیاد ولی همین جوری خیلی فاز میده
ببخشید میشه همین بقیه مراحل رو بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
تنظیمات مربوط به آی پی و اینجور چیزا رو انجام دادم فقط سئوال من اینه که کجا باید او یوزرنیم و پسوردی که از ISP گرفتم رو وارد کنم؟
با تشکر
سلام دوستان،خسته نباشید.
آقا من میخوام بدونم چجوری میشه گوشی رو از طریق کابل به اینترنت وصل کرد.
میخوام از طریق اون از برنامه google map استفاده کنم.
سلام دوستان من به یه مشکل دیگه برخوردم. فکر کنم از وقتی rom رو upgrade کردم شایدم از وقتی که lingvosoft نصب کردم قسمت hand writing دیگه توی option هام نیست. نمیدونم باید چکار کنم.پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
دوستان سلام!
تا شنبه اگه خدا خواست منم این گوشی رو میخرم..اینجا بدون گارانتی 420 هست..
تنها نقطه ای که کمی دلم رو سست کرده، کثیف شدن فوری گوشی هست..خیلی کم چنین چیزی دیدم..مخصوصا که تا امروز عضو تیم ملی سونی اریکسون هم بودم!!
چیز خاصی که لازم نیست در زمان خرید دقت کنیم؟
نقل قول:
شما زمانی که از طریق کابل به PC متصل هستید و PC به اینترنت وصله بصورت اتوماتیک به اینترنت متصلید.(از طریق برنامه اکتیو سینک).
چنتا سوال دارم از دارندگان این گوشی
1-اولا میخوام کارکرده بخرم (چند بخرم خوبه نوش 420 هست)
2- حساسیت تاچش و کیفیت صفحش نسبت به آرنا یا جت یا n97 یا هر گوشی که شما ها کار کردین بگین
3-بلندی صداش تو اسپیکر و هنذفری چطوریست (کیفیت واسم خیلی مهمه اما بیخیال بلندی هم نیستم)
4-divx و xvid رو بدون تبدیل میخونه یعنی تا بریزی رو گوشی اجرا میکنه
5- عکس برداری و فیلمبرداری اون رو با n95 یا n85 یا هر گوشی دمه دستتونه مقایسه کنید
6-سرعت gps اون چطوره حساس هست ؟
1- جواب دقیق نیست واسش چون معلوم نیست کی باهاش کار کرده و چجور کار کرده.نقل قول:
2-کلا پاکت ها تاچشون یکم ضعیفه و این به دلیل تکنولوژی ساختشون هست اما ططوری نیست که همینجور متوجه ضعفش بشی و رضایت بخش هست
3-تو هندزفری عالی اما تو اسپیکر امتحان نکردم:31:. راستشو بخوای من اصلا به صدای اسپیکر کاری ندارم و گاهی گوشی 1 ماه دستمه اما صداشو رو 100% نمیبرم
4-این مورد رو همه پاکت پی سی ها میتونن انجام بدن .. با نصب نرم افزار .. فقط تا جایی که یادمه امنیا لایسنس xdiv رو خریده بود و به طور پیش فرض گذاشت رو گوشیش که کار مسخره ای بود از نظرم( البته واسه ما که کپی رایت نداریم:46:)
5- با دایل آپ هستم .. شرمنده ... و البته الان هیچ کدوم گوشی ها دم دستم نیست.. پس کلا تو این مورد کاری از دستم بر نمیاد.
یا علی
سلام.نقل قول:
در مورد 1 با امین موافقم.
2: با آرنا کار نکردم اما نسبت به 2 تای دیگه نسبتا" بهتره.(البته با اون 2 تا هم فقط در حد دیدن کار کردم نه زیاد.)
3:بلندی صداش بد نیست اما خیلی هم خوب نیست.
4: جواب داد ه امین.
5:عکسبرداریش از N95 بهتره ولی فیلم برداریش رو مقایسه نکردم.
6: GPS هم خوبه و نسبت به خیلی از گوشیهای دیگه سرعت بالاتری داره.اما اگر منظورت از حساسیت دقته؟,اون بیشتر برمیگرده به نرم افزار و نقشه ای که ازش استفاده میکنی.:11:
سلام دوستان من به یه مشکل دیگه برخوردم. فکر کنم از وقتی rom رو upgrade کردم شایدم از وقتی که lingvosoft نصب کردم قسمت hand writing دیگه توی option هام نیست. نمیدونم باید چکار کنم.پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
نقل قول:
سلام.
اول توضیحات رامی که نصب کردی رو بخون ببین از توش حذف شده یانه(معمولا" میگن چی رو حذف کردن چیو اضافه کردن)اگر نبود لینگو سافت رو پاک کن ببین درست میشه یا نه.(من با لینگو کار نکردم عوارضش رو نمیدونم).اگر درست نشد یه هارد ریست کن.با هارد ریست دیگه کاملا" مطمئن میشی که ایراد از کجاست.:11:
لینگو که یه کیبرد اضافه میکنه .. من با مشکل شما برنخوردم .. اما کاری نداره شما کیبرد لینگو رو جدا uninstall کن ولی به دیکشنری دست نزن .. مشکلی واسه دیکشنری پیش نمیاد ( البته اگه فارسی به انگلیسی بخوای کار کنی باید با کیبرد خود نرم افزار کار کنی)نقل قول:
آریان جان خسته نباشی.. ماشالا مثل همیشه فعالی.. آریان اینجا آریان اونجا آریان همه جا:31::10::40::11:
سلام.نقل قول:
سلام.
قربان داریم در محضرتون تلمذ میکنیم و کما فی السابق درس پس میدیم.
:10::40::11:
ما همه افتخارمون اینه که چیزایی که از شما یاد گرفتیم به بقیه یاد بدیم:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:نقل قول:
سلام به برو بکس
دوستانی که گوشی رو دارن بگن که ازاش راضی هستن ؟؟؟
باطریش در یک استفاده ی شدید چقدر دوام می ادره؟؟؟
راستی به اون قیمتی که هندزفری می خوره می شه یه تبدیل زد که بشه فیش های 3.5 میلیمتری هم بخوره بش
و این که برا یکی که تا به حال ppc نداشته (قبلا سیمبین و uiq3 داشتم ولی هیچ وقت با ppc کار نکردم) مناسبه؟
راستی توی جعبه همراهش رم نمی ده؟؟؟؟ (رمی که به گوشی می خوره میکرو sd؟؟؟)
پلیرش چطوره چون من موزیک خیلی گوش می دم
و اما یکی از مهم ترین بخش ها سرگرمی مخصوصا گیم چطوره مناسبه
و این که این قضیه رام که می شه برای ppc هارو عوض کرد آسون می شه یاد گرفت؟؟؟
و آخرین سوال هم این که آیا ppc هم ممکن داره مثل گوشی های جاوا و سمبین مشکل براش پیش بیاد و دیگه بالا نیاد؟ اونوقت باید چی کار کرد؟؟ (برای ppc چیزی به اسم فلش کردن گوشی وجود داره؟؟)
با تشکر
شماره زدم که راحت جواب بدم.نقل قول:
مختصر میگم چون باید برم
1-بله.. عالیه
2-در استفاده بیشتر از معمولی 1.5 روز.. منظورتون از شدید نمیدونم چیه.
3-به اون قیمتی که هندزفری میخوره نفهمیدم یعنی چی؟؟!!!!
4-مناسب میشه.. اگه حوصله ی یاد گرفتن داشته باشی چرا که نه
5-رم توشیبا بخر حالشو ببر.. آدرسو خودم بهت میدم
6-پلیر های زیادی میتونی نصب کنی و هر کدوم هم مزایایی دارن
7-اگه خیلی عشق گیم هستی نمیتونه راضیت کنه.. گیم خیلی زیاد داره ها و گرافیکشون هم خوبه و واسه سرگرمی مناسبه ولی اگه خیلی توقعت بالاس کلا پاکت به اون باحالی نیست.. آیفون بخر:31:
8-هر کی خواسته یاد گرفته پس شما هم یاد میگیری
9- هارد ریست میکنی
یا علی
شرمنده استباه تایپی داشتم در پست بالام منظورم این بود که از اون قسمتی که هست شارزر هندزفری و usb وصل می کنی به اون قسمت می شه یه تبدیل رد که فیشش تبدیل بشه به 3.5 میلیمتری که بشه هدفنهای معمولی هم بهش زد آهنگ گوش دادنقل قول:
3-به اون قیمتی که هندزفری میخوره نفهمیدم یعنی چی؟؟!!!!
(عکس زیر گذاشتم تا بهتر متوجه بشید کدام قسمت رو می گم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
به نظرتون اگه خواستم ppc بگیرم دیاموند 2 رو بگیرم یا تاچ 2 یا X1
سلام خدمت همه دوستاننقل قول:
پلیرش چطوره چون من موزیک خیلی گوش می دم
پلير مال تاچ فلو گوشي من كار نميكنه نميدونم چرا ولي با ويندوز مديا پلير كار ميكنم.
دوستان يه سوال اگه بخوام بازي روش بريزم بايد چند در چند باشه؟
سلام
من حدوداً دو هفته هست که این گوشیو خریدم
ازش خیلی راضی هستم البته اگه باطریشو کنار بزاریم
همه چیز عالیه فقط، من قبلاً هم با WM کار کردم نمیدونم چرا حس می کنم این فقط به قدر یک سر سوزن پیچیدگیش بشتره
در ضمن از دوستانی هم که وارد هست یه سوال دارم :
این اینترنت EDGE رو که خود به خود روی گشی من فعاله، من چطوری میتونم غیر فعالش کنم ؟
آخه تا تکون می خورم هی وصل میشه و واسه همین قدر دیتایی که تا الان دانلود شده توی گوشی من، که خیلی هم زاید نیست، کلی پول اینترنت به قبض من اضافه شده، هر کاری کرم که غیر فعالش کنم، نشد. (در ضمن من تاحالا اصلاً نرفتم که GPRS رو فعال کنم)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید