شما واستا کشتی نزدیک شه بعد برادرت میره طرفش چند نفر رو میکشی یه توپ هست با اون میزنی کشتی رو غرق میکنینقل قول:
Printable View
شما واستا کشتی نزدیک شه بعد برادرت میره طرفش چند نفر رو میکشی یه توپ هست با اون میزنی کشتی رو غرق میکنینقل قول:
دوئل ها سخت نیست ... فقط باید فاصله ی خودتون رو حفظ کنید و دستتون رو نزدیک اسلحه نگه دارید تا حد ممکن .. یعنی تا اخرین حد قبل از اینکه به شما با دستش اخطار بده ... سعی کنید با حرکت به راست و چپ هدف رو بین خود و دست راست مانیتور نگه دارید . یعنی هدف وسط باشه ...
من فقط یک بار تو دوئل اول و سوم مردم ...
سلام دوستان
اون کد exclusive content رو پیدا کردم. امتحان کنید کار میده. من هنوز ندیدم چیا اضافه شده
این کدش
735S653J
موفق باشید
بازی مثل نسخه قبلی روند داستانی عالی داره مخصوصا مراحل پایانی این بازی نشون داد که یک داستان خوب و روایت عالی چقدر در جذابیت بازی موثره طوری که کمبودهای اونو از بین میبره مثل طراحی بد sky box که سازنده ها با وجود گرافیک خوب بازی یک آسمان نه چندان جالب طراحی کردن و یا انیمیشن دویدن کاراکترها که انگار موقع دویدن رو زمین تکاف میکشن:27:
یه سوال از کسانی که بازی تموم کردن juarez کشته نشد؟ چون تو نسخه قبلی حضور داشت
انیمیشن دویدن که خوب طراحی شده!!!؟؟نقل قول:
انیمیشن دویدن کاراکترها که انگار موقع دویدن رو زمین تکاف میکشن
نقل قول:
یه سوال از کسانی که بازی تموم کردن juarez کشته نشد؟ چون تو نسخه قبلی حضور داشت
محتوای مخفی: انتهای داستان
خوب داستان BiB مال قبل از شماره یک بازیه.
ازی در چه حدیه ؟
ارزش خریدن داره ؟
اصلا کلا سبکش چطوره ...؟
بله. به نظر من که واقعا ارزش خرید داره.نقل قول:
1 بازی سبک گانگستری اکشن شوتر.
من که پیشنهاد میکنم حتما بخریش.
سلام بچه ها من همین الان این بازی رو تموم کردم از صبح تا حالا پاش بودم تا تموم شدفکر میکنم همه ی مراحلش هم یادم باشه.هر سوالی داشتید بپرسید.میخوام حافظم رو آزمایش کنم.
بله مثل اینکه، بذارید بازی رو تموم کنیم بعد میایم با هم تکمیلش میکنیم ...نقل قول:
آها ... پس کشیشه که به اون سرخپوسته کمک میکنه تو یک همین Ray هست که به خاطر برادرش کشیش میشه ...
که اینطور ...
سلام دوستان
هر گونه سوالی راجع به داستان بازی (چه این نسخه چه نسخه قبلی داشتید) میتونید بپرسید من کاملا داستانش رو میدونم
فقط اگر سوال پرسیدید از طریق پیام هم بهم خبر بدید اگر سوالتون رو ندیدم
موفق باشید!
دمت گرم. من اولش فکر میکردم باید با کلیک ماوس اسلحه رو در بیاره! واسه همین زود شلیک میکرد و تیر به زمین میخورد و و تیر بعدی رو اون یارو شلیک میکرد و من میباختم!نقل قول:
دوستان تو یکی از مرحله ها یه زن رو نجات میدیم.اون کی بود؟ارزش نجات دادنشو داشت؟همونی که یه دوست پسر گنده داشت.:31:
Marisa منظورته؟ خوب این که تا آخر بازی بود ! همسر Juarez و بعد میشه همسر Thomas و مادر Billy در شماره یک بازی. اون سرخ پوسته Running River رئیس قبیله آپاچی ها در حقیقت همان Calm Water سرخ پوست پیری بود که در شماره قبل بازی به Billy میگه بره روی کوه پر عقاب بیاره و خرگوش شکار کنه.نقل قول:
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی please wait میده حذف میشه!!!!!!!!!!
خیلی زیبا بود این بازی ...
واضح تر توضیح بده.نقل قول:
بازی رو کامل نصب کردم.
رفتم داخل بازی
لودینگ اول رد میشه .
بعدش یه فیلم نشون میده. که اگه بخوای نگاه کنی بعداز 10ثانیه حذف میشه.
اگه بخوای رد کنی please wait میده و بعدش حذف میشه!!!!!!!!
آقا این بازی رو تو 2 روز زدم تمومش کردم :دی
چه حیف شد از آخر ویلیام مردش! اه! عصاب واسم نموند /// ... یه مقدار آخرش عجیب قریب تموم شد میشد بهتر هم تموم بشه نه ؟
داداش sp واسه همین وقتاست که داستان لو نره.:46:نقل قول:
آقا این بازی رو تو 2 روز زدم تمومش کردم :دی
چه حیف شد از آخر ویلیام مردش! اه! عصاب واسم نموند /// ... یه مقدار آخرش عجیب قریب تموم شد میشد بهتر هم تموم بشه نه ؟
داستان باید با نسخه ی اول جور در می امد.اینجوری برسی کنیم بهترین پایان بود چون
محتوای مخفی: call of juarez
در این صورت این بهترین پایان بود.:11:
سلام.دوستان مثل اینکه شماره 2 قبل از شماره 1 هست.درسته؟میشه کمی در مورد داستان 1 توضیح بدید
اه! من 1 اش رو بازی نکردم.. این bound in blood رو بازی کردم.. یعنی این bound in blood میاد اون رو توضیح میده ؟؟ :31::18:نقل قول:
واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟نقل قول:
من هم نفهمیدم ماجرا چیه؟؟؟
1 کدومه 2 کدومه
یکی بیاد 1 توضیح بده لطفا.
دوستان من به یه مشکل تو بازی برخوردم وقتی میرم توی کالاسکه و کالاسکه شروع به حرکت میکنه از پشت کالاسکه شلیک میکنند و من نمیدونم چه جوری باید اونارو بکشم.کلا باید چی کار کنم؟؟؟
خسته نباشید دوستان بازی رو تموم کردید تازه می گین این یک بود یا دو؟؟:31:
بفرمایید مجید جان:نقل قول:
واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟
من هم نفهمیدم ماجرا چیه؟؟؟
1 کدومه 2 کدومه
یکی بیاد 1 توضیح بده لطفا.
بازی یک داستان عمیقی داشت ولی برخی قسمتاش گنگ بود.این بازی(BIB) یک prolouge هست که در واقع وقایع قبل از بازی اول رو می گه.(تو بازی bib ری نسبتا جوون هست تو یکش پیر. )
بله احمد عزیز.:46:نقل قول:
اه! من 1 اش رو بازی نکردم.. این bound in blood رو بازی کردم.. یعنی این bound in blood میاد اون رو توضیح میده ؟؟ :31::18:
باید صبر کنی تا اسبا از درون پنجره ی کالسکه نمایان بشه بعد بزنشون.نقل قول:
دوستان من به یه مشکل تو بازی برخوردم وقتی میرم توی کالاسکه و کالاسکه شروع به حرکت میکنه از پشت کالاسکه شلیک میکنند و من نمیدونم چه جوری باید اونارو بکشم.کلا باید چی کار کنم؟؟؟
سوالی بود در خدمتیم.:11:
Ray در bib
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ray در نسخه ی اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.بهتره تو تاپیک خودش مطرح کنی.:46:نقل قول:
سلام.دوستان مثل اینکه شماره 2 قبل از شماره 1 هست.درسته؟میشه کمی در مورد داستان 1 توضیح بدید
محتوای مخفی: call of juarez
مشکل صدا رو پیا کردم باید اول برید تو کنترل پنل بعد برید تو سیستم از گزینه های بالایی hardware رو انتخاب بکنید بعد باید برید سراغ device manager بهد باید روی عکس بلندگو برید و روی به علاوه ی سمت راستش کلیک کنید و در اخر روی گزینه ی Unimodem Full-Duplex Audio Device راست کلیک کنید وگزینه ی Disable رو بزنید بعدش برید بازی کنید و کیف کنید:5::21::8::10:نقل قول:
آهان. آخه من قسمت قبلی بازی رو بازی نکرده بودم.نقل قول:
بفرمایید مجید جان:
بازی یک داستان عمیقی داشت ولی برخی قسمتاش گنگ بود.این بازی(BIB) یک prolouge هست که در واقع وقایع قبل از بازی اول رو می گه.(تو بازی bib ری نسبتا جوون هست تو یکش پیر. )
هی شما چیز میز میگفتین من بیشتر قاط میزدم :دي
پس برم قسمت قبلش رو گیر بیارم.
ممنون.
چه عجیب.. اینطور داستان تا حالا تو بازی هایی که انجام دادم ندید بودم :دینقل قول:
بفرمایید مجید جان:
نقل قول:
در هر حال ممنون.. پس این باید احتمالا اخرین نسخه بازی باشه... البته شاید.
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم میزنه d3dx9_36.dll رو پیدا نمیکنه..این فایل رو از اینترنت پیدا کردم ولی نمیدونم کجا باید کپیش کنم...کسی میتونه کمک کنه؟
سلامنقل قول:
شما باید آخرین نسخه دایرکس(Directx) رو نصب کنید
که احتمالا باید توی دی وی دی خود بازی باشه
اگر نبود میتونید آخرین آپدیت رو از سایت مایکروسافت بگیرید
[quote=am2;3967421]سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم میزنه d3dx9_36.dll رو پیدا نمیکنه..این فایل رو از اینترنت پیدا کردم ولی نمیدونم کجا باید کپیش کنم...کسی میتونه کمک کنه؟[/quote
عزیزم شما مشکل Directxداری بهتره ان رو ازداخلdvd بازی نصب کنی:5:
کسی نیست مشکل منو حل کنه!!!!!!!
سیستمت چیه؟ ممکنه سیستمت نکشه که میپره بیروننقل قول:
ممکنه از ویندوزت باشه
ممکنه نسخه ای که داری خراب باشه
موارد بالا رو چک کن فکر کنم به جواب برسی
آقا ما رفتيم قسمت 1 رو بازي كنيم چقدر به نسبت اين جديده مسخره بود
همش قايم موشك بازي بود و اصلا اكشن نبود البته من فقط اولاشو بازي كردم
خيلي سخت بود به نظر بيشتر تو مايه هاي اسپلينترسل و تيف بود. همش بايد توي سايه و از پشت جعبه ها حركت كنيم. برم جلوتر درست ميشه؟
مسخره نیست عزیز:13:نقل قول:
در ضمن نسخه 1 با دو نفر بازی میکنی
یکی Billy هست که در حقیقت فرزند Marissa و Juarez هست که مراحل اون مخفی کاری هستند
و اون یکی هم Rayهست که دیگه میدونید سبک بازیش چطوریه
این که جفتش شد billy :دينقل قول:
اون billy دومی رو ویرایش کن.
ممنون مشکل از ویندوز بود:10::10::10::thumbsup:نقل قول:
ممنون از کمکت ولی من توی ایمیجش dirctx ندیدم ..من نسخه 9c رو رو سیستمم داره..اپدیتش کنم؟نقل قول:
نقل قول:
شما اپدیت ماه march 2009 از اینترنت بگیر خیالت راحت درست میشه:10:
داخل سایت microsoft اگرم ندیدی بگو برات آپلود کنم:10: