عجب داستان باحالی بود...پس اونجا دزد بازاره..!
نمی تونستی اون ارتفیکت رو بهش ندی؟!مثلا به حرفش گوش ندی و خوت بری تحویلش بدی...!
یه کار دیگه هم میشد که قبلش یک سیو بکنی و وقتی حالت گرفته شد از اون یکی سیو بازی رو لود کنی
Printable View
عجب داستان باحالی بود...پس اونجا دزد بازاره..!
نمی تونستی اون ارتفیکت رو بهش ندی؟!مثلا به حرفش گوش ندی و خوت بری تحویلش بدی...!
یه کار دیگه هم میشد که قبلش یک سیو بکنی و وقتی حالت گرفته شد از اون یکی سیو بازی رو لود کنی
چرا اتفاقا میشد بهش ندم ارتیفکتو , ولی خوب حالش بهمینه که نتیجه رو ببینی و برنگردی به عقب :20:نقل قول:
ماموریت های فرعی و اصلیش معلومه منظورم اینه که میشه ماموریتهای فرعی رو نریم.نقل قول:
ما هم هیچی دیگه دست از پا درازتر اومدیم بیرون رفتیم سراغ یه ماموریت دیگه ! خوب بچه ها غصه ما به سر رسید استالکره به ویش مستر نرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
یا داستان با انها هم گره خورده هستش.؟
آره به احتمال خیلی زیاد ماموریت های فرعی رو می تونید پس از پایان بازی تمام کنید ...نقل قول:
چون تو این نسخه قراره بعد از پایان یافتن بازی یه حالت free to play وجود داشته باشه که شروع می کنی به گشت گزار تو منطقه و فرعی هارو تموم می کنی ...
سلامنقل قول:
عجب کار اشتباهی کردی . من که استالکر باز نیستم هر چی گیر میاد جمع می کنم . تازه یکی دوتا استالکر دیگه رو کشتم و لختشون کردم رفت. هرچی داشتن و نداشتن رو ورداشتم. راستی کجا باید خرید و فروش کنم؟ تو همون کشتی بزرگه ؟ پیش کدومشون؟
البته اونا که با اینکارشون قبره خودشونو کندن ! :31: عمرا من دیگه به اینها رحم کنم :5: بابا گفتیم بیایم ثواب کنیم دیدم کباب شدیم ...نقل قول:
اون قضیه ای که شما می گی اون بحث تلکه هست که بنده سابق خیلی بهش ارادت داشتم حالا ایشاا... تو این نسخه هم ادامه خواهیم داد ...
ولی نباید از یک کنار همرو بکشی بابا ... همه از دستت کفری می شن میوفتن دنبالت باید ببینی کدوم گروهها تو بازی واست فایده دارن با همونا رفیق بمونی بقیه هم از کنارشون که رد شدی زیاد بهشون توجه نکن به دردسر کارت رو پیش می بری حال کردی هم یه جنگ را میندازی همرو که به جون هم انداختی :27: خودتو می کشی کنار ... آخ حال میده :31:
آره تو همون کشتی بزرگه دیگه تو همون حال اصلی که وارد میشی همون گوشی سمت چپ یارو وایستاده معمولا گرافیک صورت فروشنده ها از بقیه بالاتره چون مثلا یکی از شخصیت های مهم داستان هستن ...
این شکلی هم هست در ضمن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یه مشکلی که ممکنه بهش برخورد اینه که نور آفتاب اثرش دقیقا از 4 متر جلوتر شما مشخص میشه که اونو می تونین با یه دستور کوچیک حل کنین ....
بازی رو گرفتم
اون نوری هم که گفتید رو دارم
می تونم بپرسم چطوری می تونم برطرفش کنم ؟؟؟؟
باتشکر
ببخشید من این بازی رو از کدوم سایت میتونم به صورت پستی خرید کنم؟؟؟
قربونت سینا جان ...نقل قول:
داخل بازی که هستی کلید کنسول رو بزن همون ~ همیشگی ... وقتی اومد این متن رو تایپ کن ... البته خوبیه کنسولش اینه که اگر حروف دستور رو کم کم بزنی خودش دستور مورد نظر رو بهت نشون می ده حالا کار کنی متوجه خواهی شد ... دستور از این قراره »
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
مقدار دیفالتش رو 0.00004- هست که باعث میشه سایه به اون صورت نمایش داده بشه ...
در ضمن دوستانی که بازی رو از داخل ایران تهیه کردن به سایرین هم کمک کنن که از کجا بگیرن چون احتمالا این بازی طرفداران زیادی داره ولی خوب مشکل دسترسی دارن ... ولی دوستانی که مشهد هستن می تونن به خود من پیغام خصوصی بدن من خودم مشهد در خیابان سناباد در محل شرکتمون در خدمتشون هستم .. :11:
بچه ها من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم ! فقط میخوام بدونم این نسخه ای که در سطح بازار منتشر شده ، نسخه ی درست و کامل هستش ؟!
والا ما دانلود کردیم دوستانی که خریداری کردن بگن ... ولی احتمالا همین نسخه روسی با منوهای انگلیسی هستش .. اگه این باشه آره نسخه نهایی هست فقط همین زبونش روسی بوده در اصل همین ...نقل قول:
سلام
ممنون از کاربر djmd
ببخشید تویه پست قبلیم گفتم که بازی رو گرفتم منظورم این بود که دانلود کردم
معذرت می خوام اگر بد بیان کردم ...
باتشکر
با سلام
اینجا:که فروم GSC GameWorld باشه | یه سری بحث هایی برای ریلیز شدن بازی در 2 اکتبر 2009 برای روسیه ای ها شده و همون طور که معلومه در Q1 2010 (طبق گفته ی Game Spot) قرار بوده ریلیز بشه !کد:http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=548&sec_id=16
اینطور که معلومه اونجا به طور رسمی منتشر شده بوده ! ولی نسخه کاملتر در Q1 2010 میاد فکر کنم !
چون اینطور که شما دوستان گفتید بازی زیاد کامل نیست ( از لحاظ امکانات و چیز های جدیدی که قرار بوده توی بازی جای داده بشن )
سلام
نسخه به نظر من که کامل میاید
من که مشکلی ندیدم امکاناتش هم زیاده
باتشکر
با تایید سخن دوست عزیزمون باید بگم که :نقل قول:
اگر تغییری در بازی بخواد ایجاد بشه در حد یه پچ هست که شاید افکتهای تصویری جدیدی رو بهش اضافه کنه ! باگها خیلی کمتر شده اند !!
بعد از چند روز دوباره وقت شد و رفتم سراغ COP به گفته دوستان یه save قبل از اون قضیه کلاه برداری داشتم ! اونو load کردم ... بعد از پیدا کردن آرتیفکته وقتی اومدم بیرون اون یارو جلو در بود ... این دفعه دیگه آرتیفکتو بهش ندادم و از کنارش رد شدم .. تا چند قدم رفتم جلو :18: ... هم دستاش از پشته دیوار پریدن بیرون و سریع بازی اکشن شد و یه درگیری خفن در اونجا روی داد که البته , جون سالم بدربردم .. :5:
هنوز هم بازی دستم نیومده ... هر جایی یه داستانی داره واسه خودش .. الان کمی گیج شدم ... گفتگو ها هم که روسی هست تقریبا از داستان نمیشه زیاد سر در آورد ...
سلامنقل قول:
با تایید حرف دوستمون
مراحل فرعی بازی در بعضی موارد شبیه به به مرحله اصلی می مونه..
رویه مراحل فرعی خوب کار شده
و مراحل فرعی سخت شده ( در بعضی موارد پیدا کردنش سخته منظورم ماموریت که می گیری و باید انجام بدی)
مراحل بازی سخت شده
من فکر کنم اواسط بازی یا اخر بازی باشم ...
باتشکر
بچه ها من بازی رو دانلود نکردم
میشه بگید گیم پلی چه تغییراتی کرده ؟ بهتر شده یا نه مثل همون قدیمه ؟
مثلاً توی دو نسخه ی قبل از یک جایی که یه خورده پستی-بلندی داشت پلیر گیر میکرد !
مثلاً نشونه گیری چطور شده ؟ مثل قدیم اگه نشونه رو خیلی سریع بگردونیم خودش واس خودش میره ؟ :دی
یه خورده توضیح بدین !
خیلی ازینایی که گفتی تو بازی من که تا اینجا ندیدم ... محیط ممکنه گستردگی نسخه های قبلی رو نداشته باشه ولی جزئیات خیلی زیادی دارن تو هر منطقه ای یه عالمه سوراخ سومبس (اصطلاحی بودا این:31:) گیم پلی بسیار خوب بید ما که راضی هستیم ولی انتظار COD بودن بازی رو نداشته باش ! مشخصا بهتر شده دیگه باس بازی کنی و حس کنی اینطوری به نظر من نمیشه توضیح داد ..نقل قول:
S.T.A.L.K.E.R call of pripyat very hall mide!!!!!!!!
خب این بازی الان خریدم ...1 dvd هستش و گرافیک خیلی بهتری نسبت به نسخه قبلیش داره..
اونطوری که دوستان می گن به احتمال زیاد گیم پلی خوبی هم خواهد داشت.
آره . هر چند منم حس میکنم که این نسخه که تو دست ماست انتشار رسمی نیست ، اما کامله !
خب من نتونستم از بازی Print Scrn بگیرم
من تنظیمات گرافیکیه بازیو گذاشتم روی ...
Max
Full dynamic
روزلیشن هم گذاشتم روی 1280*1024
با این اوصاف بازی افت فریم هم داره...
نمی دونم روی pc من این مشکل هست یا واسه همه هستش..
همه چی بعد از اینکه میری نزدیکشون ظاهر میشه..از دور همه چی مثل یه بیابان هستش میری نزدیک میشه جنگل.
اگه میشه دوستانی که گرفتن توضیحی بدن..ممنون میشم.
خدمت شما بگم که عمق نشان دادن اجسام در تنظیمات شما پایین هست ! تنظیمات بازی رو آخرین گزینه ها قرار بدین و از بازی بیاین بیرون . سپس دوباره وارد بشین و کم کم گزینه ها مختلف رو کم کنین ببینین چه تاثیری در بازی شما داره ... یه بار با بالاترین کیفیت وارد بازی بشین ببینید بازم همین مشکل کمبود اجسام رو دارین یا نه ...نقل قول:
اگه از اخرین تنظیمات باشه من که همشو گذاشتم اخر هر بار هم که با یک روزلیشن متفاوت امتحان میکنم.
کلا فک کنم بازی نتونسته باز اون چیزی که انتظار داریم رو براورده کنه...
از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم پلی ...
خوب یعنی میشه بخریم ؟ یا میخواد مثل دارک سکتور زبونش روسی باشه و نصفه باشه و .... ؟
با این اوصاف من فکر می کنم دوستان وایستن نسخه کاملا انگلیسی بیاد !نقل قول:
من انتظارات دوستمون لیکن جان رو نمی دونم چی هست ؟!؟ ولی واسه ما استالکر بازا که واقعا نسبت به نسخه قبلی پیشرفتهای بسیاری داشته و کاملا هم بهش عادت داریم خیلی زیباست... زیباییش اینه که مثله بقیه نیست و حالت و حس خودش رو داره که اصلا تکراری نیست !
نه دوست من من فقط می خوام به یه نتیجه برسم و کنار استالکر بازها این بحث بسیار جالب خواهد بود.
باید منتظر باشم تا نسخه کنسولیش بیاد یه مقایسه ای بکنم..
چون من خودم شخصا از Clear Sky خوشم نیومد ...خیلی بی رحمانه بازیو ساخته بودن..
پس از این بازی انتظاری بیشتر از حتی cod داشتم ....ولی واقعا ناامید شدم...فقط به خاطر داستانش بازیو ادامه میدم.
گرافیک بازی خیلی زیباست واقعا عالیه ...ولی این دلیل نمیشه که یه کوچولو تنظیمات بازیو کم کنیم .
گرافیک بشه کارتون ...گیم پلی بازی هم بدک نیست بهتر از نسخه قبلی هستش ..کلا از هر لحاظ قویتر از نسخه قبلیش هست
ولی میگم من انتظارم بیشتر بود.
سلام
نسخه جدید خوب بود
ولی در کل من راضی نبودم
مراحل اصلی بازی کم بود
دمو نداشت
پایان نسبتان جالبی نداشت
نقشه کوچیک بود از نظر من ( کلان 3 منطقه بیشترنبود)
بازی از چند راه تمام نمی شه ( فقط از دو راه البته اگر بشه بهش گفت از دو راه یکی اینکه اخر بازی با بال گرد ها بری یا بمونی)
من راضی نبودم
مراحل اصلی بازی خیلی کم بود
اسلحه ها هم تقریبان همون قبلی ها
نکات مثبتی هم داشت ولی مهم اون بالا های بود که گفتم
من اگر بخوام به همه نسخه ها بازی نمره بدم نسخه 3 بازی رو 5 یا 6
نسخه clear sky ( نسخه 2) نمره 7 یا 8
نسخه اول بازی نمره 9 یا 9.5
من فکر کنم اگر ادامه ندن بهتر هستش
یا که یه چیز درست بدن بیرون مثل نسخه 1
باتشکر
تشکر sianset منم همینارو تو ذهنم بود...ولی چون می خواستم به استالکر بازها بر نخوره ..ادامه ندادم
همون نسخه اول بازی عالی بود تکرار نشدنی...
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه بابا بر نمی خوره :31:
اگر حرف درست باشه چرا که قبول نکنیم
من اصلان از همون اول به خاطره اینکه از چند راه تمام می شود و حس هوایی خاصی داشت از این بازی خوشم می امد
و من فکر می کردم نسخه دوم بازی هم همین جوری باشه که نشود
گفتم شاید نسخه سه اینطوری باشه که این نسخه هم نشود
پس دیگه فکر نکنم ارزشی چندانی داشته باشه بازی .....
نسخه دوم بازی به خاطره اینکه گرافیکش ارتقاع و یک سری نکات جالب مثل مناطقی قبلی بازی ( نسخه یک )
و یکی سری ماموریت ها جالب ( مثل جنگ فریدوم و دیوتی ) جالب بود ...
ولی نتونست جایی نسخه 1 رو بگیره
نسخه سه هم که من فکر نمی کنم گرافیکش انچنان بالا رفته بود و تغییرات زیادی توش دید شده باشه
به نظر من اگر می خوان نسخه 4 بازی رو بدن بیرون باید خیلی تغییرات روش صورت بدن
اگر بخوان نسخه مثل همین نسخه 3 بدن اصلان فایده نداره
به خاطره اینکه در دو نسخه دو و سه فرعی ها رو چه بری و چه نر فرقی نمی کنه
تنها فرقش اینکه وضعیت مالیی و ارتقاع از این جور موارد فرق می کنه
البته منم با حرف دستمون هم عقیده هستم دیگه نسخه مثل نسخه 1 نمیاید
فکر نکنم نسخه اینده از چندین راه تمام بشن
stalker همون نسخه 1 پایین و شروع کارش بود
باتشکر
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!:13:
سلامنقل قول:
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!
تویه سایت یک خبر جدید امد
5 نوامبر تاریخ انتشار بازی برای برای کشور های آلمان ، اتریش و سوئیس نوشته که برای فروش اماده است
نوشته که بازی در دو نسخه انتشار یافته
1- نسخه استاندارد (limited special edition)
2- نسخه محدود و خاص(limited special edition)
نوشته در نسخه ویژه( فکر کنم منظورش limited special edition است) جعبه فلزی همرا موضاعات اضافه و ( و خنک کنند البته گوگل اینطوری ترجمه کرده) و نقشه a3 از منطقه وجود دارد
ور در اخر سر هم نوشته تاریخ انتشار بازی برای امریکا و انگلستان و سایر کشور ها q1 2010 اعلام شده
و پایان مطالب هم لینک فروش نسخه ها رو داد
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Special Edition 36uer
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 26 uer
لینک پست منبع
[HTML]http://cop.stalker-game.com/?page=where_to_buy[/HTML]
دوستان قضيه اين بازي چيه؟؟
كلا بايد چيكار كنيم؟؟
من هرجا ميرم راديواكتيوه، ميميرم.
ميشه يه توضيح كلي درباره نحوه بازي به من بديد.
خب محیط بازی با توجه به قسمت یک اون به دلیل مباران شیمیای و رادیاکتیویته باعث شد که
همه جا شیمیای بشه و نمیشه هر جا که خواستی بری چون مسموم میشی..
بیشتر با توجه به نقشه و اطلاعاتی که از روی نقشه هستش به بازی ادامه میدی..
خوب نسخه بخشی دیگر از اروپا هم اومد که شامل آلمان و 2 کشور دیگه هم می شد .. ظاهرا اون نسخه از نظری گرافیکی کامل هست و با کارتهای 5870 از شرکت ATI کاملا سازگاره و بالاترین گرافیک رو ارائه داده ولی بقیه مراحل بازی همین هست ! به نظر من تا نسخه انگلیسی باید صبر کرد .. چون این نسخه ای که ما بازی کردیم ترجمه یه شخص مجزا از شرکت سازنده بود !نقل قول:
من اصلا نمیدونم باید تو بازی چیکار کنم.
همون اول بازی که میرسم به یه برجک که یه یارو اون بالا نشسته. باید چیکار کنم؟
help the outpost??
یه توضیح کوچیکی اگه بدید ممنون میشم.
نقشه رو به روته. کاری نداره که.
هرجا علامت میده باید بری.
یه دیکشنری جلوت باشه ماموریتت رو متوجه میشی.
بنچمارک کارت گرافیک 5870 در ورژن DirectX 10.1 و DirectX 11
> جالب اینجاست بازی در حالت DirectX 11 فریم بالاتری از حالت DirectX 10.1 میده! اما وقتی ویژگی Tessellation در حالت DirectX 11 فعال میشه شاهد افت فریم زیادی هستیم.
نقل قول:
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,699424/Stalker-Call-of-Pripyat-DirectX-11-vs-DirectX-10/Practice/
ممنون خیلی جالبه !!:27:نقل قول:
خدا کنه این نسخه ای که می خوان واسه کل دنیا بدن اینقدر آش و لاش نباشه و طنز بازی در نیاره !!:27:
─────────────────────
بچه ها ببینید انگار بلادساکر شیکمش درد میکنه !!کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,699424/Stalker-Call-of-Pripyat-DirectX-11-vs-DirectX-10/Practice/&menu=browser&mode=article&image_id=1216754&article_id=699424&page=1
قابلیت مریض شدن هم توی بازی انگار تعبیه شده اونم واسه مانستر ها !!:27:
کاملاً درسته.نقل قول:
همیشه باس یه دیکشنری داشته باشیم تا هم ماموریت رو خوب انجام بدیم هم بازی رو به خوبی متوجه بشیم.